Tänään laitettiin parhaan ystävän kanssa lounasta vapaapäivän kunniaksi! Kyseinen ystäväni on äskettäin viettänyt yli kuukauden ulkomailla, niin ihanaa saada hänet takaisin!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments


... Paketointi! En tiedä mikä minua vaivaa, mutta jos sisältö ei ihan natsaa, niin ehkä kaunis paketti antaa vähän anteeksi :) Ajatteleekohan joku muu niin kuin minä!? Haha.. Tarkoitan, että aina on kiva huomata, että joku on nähnyt vaivaa. Sittenhän minä, kaikesta näpertelystä ja askartelusta pitävänä, olen aivan innoissani tähän vuodenaikaan... Vaikka lahjojen paketointi jääkin usein siihen viimeiseen iltaan!


Likes

Comments


Mahtavaa päästä taas pelaamaan! Nilkka on jo sen verran hyvässä kunnossa, että se kestää tennistäkin! Ja nyt on pelikaveri lähellä kun systeri on Vaasassa... Nyt siis alkoi treenaaminen Wimbledonia varten!! ;) 


Likes

Comments

​Tässä muutama kuva synttärijuhlista! Kiitos teille, jotka teitte illasta ikimuistoisen!

Likes

Comments


Täällä nautitaan kaupungin herkullisimmista saalaateista! Vaikka on pian marraskuu, niin täällä olemme saaneet nauttia ihanista ilmoista. Sitten kun se räntäsade/lumisade tuolta tulee niin minä taidan karata etelän lämpöön!! Matkakuume on iskenyt ja saa nähdä, jos tulisi tänä talvena matka varattua...

Likes

Comments


Tässä teille lupaamani kuvat meidän reissusta. Kaikin puolin onnistunut reissu ja aina yhtä jännää nähdä uusia paikkoja! :)

Suosittelen varaamaan lennot sekä hotellin erikseen, jos ette ole sitä jo tehneet! Säästätte niin paljon rahaa verrattuna siihen, jos ostaisitte valmiin "paketin". Metsästimme kauan halpoja sekä hyviä vaihtoehtoja ja säästimme monta sataa euroa. Lennot varasimme ajoissa Ryan airilta. Muistaakseni 35-50€ suunta! Hotelli varattiin noin viikko ennen lähtöä. Silloin saimme parhaan mahdolliseen hinnan huoneestamme! Hotellimme oli keskustassa, rauhallisella sijainnilla lähellä Kensington- ja Hyde Parkia. Siitä pääsimme nopeasti Undergroundilla eri puolelle kaupunkia.

Lontoossa ei tule aika pitkäksi, koska tekemistä riittää! Nähtävyyksiä, ravintoloita ja kahviloita joka kulmassa, parhaat mahdolliset shopping-mahdollisuudet jne.. Pakko päästä pian takaisin!

Likes

Comments

Joukko salityöntekijöitä osallistui tänään Intersportin naisteniltaan. Tanssiryhmämme näytti millaista on tanssia SH'BAMia syksyn uusissa treenivaatteissa!


Nämä ja monet muut ihanat uutuudet löydät nyt INTERSPORTISTA!Likes

Comments


Kahvittelua hyvässä seurassa! Ihanaa tavata pitkästä aikaa ystävä, joka oli jo bestis kun pikku Sofia oli 4v! Ja nyt vedän jumppaa sen ikäisille lapsille.. mun söpöliinit! Kyllä aika rientää kun on hauskaa :)


Likes

Comments

Viime keväänä Alanyassa ystävystyin kolmeen pääkaupunkiseutulaiseen, sekä kahteen englantilaiseen meidän hotellillamme. Päätimme viimeisenä iltana mennä rantabileisiin, jotka järjestettiin Oban rannalla. Hotellimme hoiti meille bussikyydit sekä liput bileisiin.


...Esiintymisiä, valoshowta, hyvä DJ ja ihan huippu porukka! Keskellä oleva kokko piti meidät lämpöisenä vaikka sää viilenikin yötä kohden.

Tuolla reissulla minulla oli vielä nilkkatuki sekä kävelykepit, mutta se ei menoa estänyt!! ;)

Jos suomen kesä vain sallisi.. niin järjestettäis mekin tuollaiset! Who's in!?


Likes

Comments