Header

Barf

Morgonens frukost fick idag bli Mush Kyckling-kalkon-ren tillsammans med Canagan torrfoder och AnimaCare's omega 3-6-7-9 olja 🐶

Imorgon kommer det förhoppningsvis komma ett nytt "recept" till er då vi ska försöka utesluta torrfoder helt igen. Spännande va?! 🐾 Håll utkik!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Barf

Måndagens middag fick bli gott och blandat av det som fanns hemma. Idag bestod den av: Mush Kyckling-kalkon-ren, kycklingorgan, viltkött och äggula + skalet. Till köttet blev det kokt potatis med morötter, broccoli och blomkål. Riktig lyxmiddag 🍖🍉

Likes

Comments

Tipsar

Jag tycker ibland att det blir lite väl tråkigt att servera maten i en vanlig tråkig skål till min hund. Därför började jag leta runt efter olika prylar att stoppa färskfodret i. Jag har letat och letat och hittills har jag hittat några olika saker. Perfekt för att få en liten stund lugnt och även vovven får lite aktivering för huvudet.

Klicka på bilderna för att komma till rätt produkt.


När hunden väl lärt sig hur den ska göra, kan du med fördel frysa ner leksakerna med mat i för att försvåra det!

Likes

Comments

Barf

Några dagar sent... Men herregud vilken god måltid tyckte Herren på fyra ben 🐶

I lördags blev det lyxmiddag med en halvfrusen kalkonhals, kycklingorgan och rent kycklingkött 🐣

Likes

Comments

Allmänt

Syftet med denna bloggen är att nå ut till så många av er hundägare som möjligt.
Jag vill informera er om alla olika sorters hundmat, för- och nackdelar, information om allergier och andra problem som ofta/till viss del är kostrelaterade. Jag kommer också att ta upp mycket om kosttillskott, övervikt och andra sjukdomar hos våra fyrbenta och mycket, mycket annat!

Var kom då mitt intresse för hundmat ifrån? Jo, det var när jag själv fick en hund som har både fodermedelsallergi och atopier. Inga mediciner hjälpte till 100% utan tog bara bort symtomen men inte grundorsaken till problemen. Det var då jag fick höra om hur stor påverkan maten har på våra djur. Jag började experimentera själv då veterinärer enbart rekommenderar sina foder och jag inte var intresserad av att ge en spannmålsbaserad kost. Med andra ord är jag till stor del självlärd, hjälpt många närstående vänner med gott resultat och lyssnat och lärt av andra kunniga.

Tveka inte att kontakta mig om ni har några funderingar med kosten ni ger/vill ge till era hundar, hur ni byter över enklast och skonsammast eller om ni har några andra frågor!

Kontakt: rawfooddog@gmail.com

Likes

Comments