Hej allihopa!!!

Hoppas allt är bra med er :). Den hör veckan har varit lite tråkigt. Inget speciellt har hänt plus att tiden gick lite långsamt.

Vädret var allt annat en skönt i början av veckan. Jag hade tänkt mig att det skulle regna hela veckan men lyckligt någ hade jag fel. På torsdag blev det plötsligt bli varmt. Det var väldigt varmt och vädret kom upp i 25/26grader. Jag blev väldigt lycklig och älskade vädret, typ vem skulle inte kunna älska vädret. Om man kollade runt omkring så såg man många glada pågrund av vädret men också andra som klagade på att det var för varm. När folk sa så tänkte jag bara "njut av värmen, det kommer att regns senare i veckan" men jag hoppas verkligen att det inte kommer att regna.

Under veckan hade jag ett prov. Jag pluggade till det och jag hoppas på ett bra resultat. Jag har också varit ute med några vänner.

Vad har ni gjort under veckan?, hur är vädret hos er?

För er som läser den här, tackar jag er för att ni tog lite av er tid att läsa detta. Vet att det var tråkigt att läsa men det finns inget speciellt att skriva om. Vi ses i nästa blogg och glöm inte att ha koll till nästa blogg så ni inte missar något. Jag hoppas ni gillade bloggen och att det blir mer att skriva om i nästa blogg.Om ni vill så kan väll läsa de tidigare bloggarna och också följa mig, för ni förlorar inget med det eller??? :).

-Dodo💕


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihop!!!

Hoppas er vecka har gått bra för det har min gått. Inget specielt har hänt denna vecka förutom att jag har varit lite sjuk men nu så mår jag bra :).

Provet jag hade den här veckan gick väldigt bra. Abslut inte som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig världens svåraste frågor, frågor som ingen kan men frågorna var inte så svåra. Jag tror faktiskt att alla i klassen kommer att klara provet.

Vädret den här veckan var väldigt kyligt. Jag som trodde veckan skulle vara varmare än förra veckan men jag hade tyvärr fel. För varje dag som gick blev vädret bara kallare. I veckan som kommer verkar vädret bli varmare men fortsätta att vara lit monligt.

Jag hoppas ni gillade bloggen. Ni märker säkert att den här bloggen är kort men det beror på att det inte finns något specielt att skriva om, jag hoppas att det finns mer att skriva om i nästa blogg.

För er som läser den här, tackar jag er för att ni tog lite av er tid att läsa detta. Vi ses i nästa blogg och glöm inte att ha koll till nästa blogg så ni inte missar något. Om ni vill så kan väll läsa de tidigare bloggarna och också följa mig, för ni förlorar inget med det eller??? :).

-Dodo💕


Likes

Comments

Hej allihopa!!!

Jag hoppas att eran vecka har varit bra för det har min vecka varit :). Som ni vet så var alla ledig i måndas för att då var det första maj.

För er som undrar varför man är ledig den dagen är det pågrun av arbetarrörelsens internationella högtiden. Den högtiden firas sen år 1890. Det är inte bara Sverige som firar den dagen utan länder runt omkring i världen. Informationen om första maj fick jag genom att söka lite på internet. Det ända jag kunde var varför man firar dagen :).

Min vecka har varit bra. Det har varit skönt att var ledigt i måndas, för varje dag blev vädret varmare och det gjorde mig gladare. Under veckan så har jag pluggat lite till ett prov som jag har nästa vecka. Något annat som jag har gjort var att jag har varit lite i stan, men jag hade otur som inte hittade något intressant att köpa :).

Jag vet inte vad ni tycker men jag tyckerdet är intressant att skriva. Ni kanske tycker det är tråkigt men det gör jag inte. Vet att ingen har följt min blogg än med är roligt att veta att några läser den iallafall. Om ni som läser tycker att det är roligt att läsa om något intressant så kan ni skriva det i kommentarsfältet då kan jag skriva några meningar om det i en blogg.

Som jag skrev i den förra blogg tänker jag skriva en varje vecka men det kanske inte blir varenda lördag. Kanske någon gång på en söndag. Ibland så kanske jag skriver mitt i en vecka så holl koll så att ni inte missar något.

Jag hoppas ni gillade bloggen och om ni märker är den här bloggen den längsta till nu av de andra två jag har skrivit. För er som läser den här tackar jag er för att ni tog lite av er tid att läsa detta. Vi ses i nästa blogg och glöm inte att ha koll till nästa. Om ni vill så kan väll följa mig, för ni förlorar inget med det:).

-Dodo💕 


Likes

Comments

Hej allihopa!!!

Idag är det torsdag och det var en vanlig dag för mig. Till skillnad från de andra dagarna, tidigare i veckan gick dagen lite långsamt. Min skoldag började som vanligt 08:00 och slutade ca 14:30. Till skillnad från igår var vädret lite kyligare.

Det här är min andra blogg och som ni och jag märker är den kortare än den förra. Därför bestämde jag att jag ska skriva en blogg varje vecka så får jag mer att skriva om. Kanske lördagar är bra att skriva bloggar på.

Jag hoppas ni gillade bloggen och jag vet att den var kortare än den första men ha koll till nästa. För varje gång jag skriver hoppas jag bloggen blir längre och tack för att du tog lite av din tid att läsa detta. Vi ses i nästa blogg.

-Dodo💕

Likes

Comments

Hej allihopa!!!

Idag är det onsdag och det var en väldigt skön dag. Min skoldag började 08:00 och slutade ca 14:45. Man kan säga att idag var min tur dag för att vi fick sluta tidigare än vanligt.

Solen sken, värmen spreds och det gjorde min dag. Idag var en vanlig dag för mig, men ändå speciell med solen strålar överallt. Jag älskar värme (typ vem gör inte det), det är en härlig känsla, en känsla som berättar att sommaren närmar sig. Man kan ju säga att sommaren är tillbaka med solen och värmen.

Ni som läser min blogg nu undrar kanske varför jag har börjat blogga eller så bryr ni er inte. Men det spelar ingen roll. Jag har började blogga pågrund av att jag kände för det, jag tycker verkligen om att skriva och berätta för andra om min dag.

Lite info om mig är att jag är en tjej, en 03 alltså född 2003. Mitt smeknamn är Dodo och mer får inte veta.

I min blogg kommer jag skriva allt möjligt. Men vad vet jag faktiskt inte. Vi får ju vänta och se, kanske blir det en recept någon gång eller något annat. Jag tänker skriva lite varje dag men om det blir så, så får vi se. Jag hoppas att ni kommer lära känna mig genom bloggarna.

Jag hoppas ni gillade bloggen och jag vet att den var kort men ha koll till nästa. För varje gång jag skriver hoppas jag bloggen blir längre och tack för att du tog lite av din tid att läsa detta. Vi ses i nästa blogg.

-Dodo💕


Likes

Comments