Har nu varit tyst väldigt länge. Har funderat över hur jag ska gå vidare med bloggen, om jag ska låta den bli min allmänblogg eller behålla dockskåpskonceptet för sig själv eller om alla mina alternativa pysselidėer och mannens stora hobby och som till viss del börjar bli min ska få ta plats... och jag tror att det är det sista alternativet som kommer göra sig gällande. Men för att hylla mitt och mannens första gemensamma intresse kommer jag inte byta namn på bloggen.
Det finns fortfarande inga löften om dagliga uppdateringar, med en liten på väg vet man inte när och hur saker händer, ännu svårare blir det i den fas när den faktiskt finns helt hos oss och stjäl uppmärksamhet. Oavsett kommer vi vilja och behöva ägna oss åt saker som ger lite extra krydda (förutom den krydda ett nytt liv är) så det dyker nog ändå upp ett inlägg då och då. Har redan planer för två. Och några till hinner det nog bli!

T ex kan sådana här idéer komma att visas upp: hur en oversize medium blir en xl-gravid-tröja.

Eller fantastiska recept-upptäckter, hur man gör för att slippa den artificiella citronsyran eller bara något kul tips till hur barnets eget dockskåps möbler kan tillverkas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments