Idag skickade jag ett Mail till
Dr Peter Barton-Smith i London. Nu börjar resan... Min make har startat en insamling till min kommande operation.
Bara hålla tummarna att allt går vägen och varje liten krona räknas 🙏🏻❤️

Fight Endo 👊🏼🎗

https://www.gofundme.com/4qgupl4

Här är Swish numret. Det står Fredrik Nilsson som abonnent. Skriv gärna ”Sarahs op” som meddelande

0700936284

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en periodare! Inte med farliga saker som droger, alkohol osv... Utan av grubblerier. Jag får perioder där jag funderar på saker som på riktigt inte går att släppa taget om.
Tex detta svåra och hemska som hände i Stockholm, Drottninggatan. Har så kopiöst många frågor och funderingar på hur människor kan vara så elaka och onda.

Sen det här med att vuxna människor inte kan bete sig som folk. Varför ställer inte vänner upp för varandra? Majoriteten vill ju aldrig andra illa. Men det finns en del som på riktigt är så upptagna med sig själva att dom glömmer bort sina vänner. Då dyker det upp massor av frågor i mitt huvud. Som exempelvis
Vad är det som gör att den personen väljer bort vissa viktiga saker?
(Vill bara förtydliga att jag har extrem smärta idag och skriver säkert konstigt)
Om någon vänder sig till en närstående och öppnar upp sig och berättar om sina problem, och den personen vänder ryggen till och intar försvarställning och skyller ifrån sig istället för att finnas där och stötta och hjälpa.  

En annan sak jag funderar mycket på är detta med att man bara kliver över en hög med skor innanför dörren. Eller en tvätthög på badrumsgolvet? Hur kommer det sig att bara en i familjen ser allt som måste göras?

Varför målas innertak alltid i kulören vit? Märkligt kan jag tycka.

Ja ni hör ju att jag har många funderingar. Det är som ett virrvarr av frågetecken i min hjärna. Känns som hjärnan ska sprängas ibland.

Nu ska jag försöka tänka på annat 😂

Må så gott ❣

Likes

Comments

Oj vad livet testar mig nu. Det händer grejer hela tiden. Jag får inte en chans att vila mellan. Det funkar både bra och dåligt. Just exakt idag känns det mindre roligt. Eftersom jag inte får rätt hjälp av sjukvården befinner jag mig i ett utsatt läge. Jag har gått med smärta för länge, vilket gör att mina ben nu domnar bort. Det gör mig självklart väldigt ledsen. Jag vill inte sitta i rullstol igen. Men om det fortsätter såhär har jag inget val. Fördelen med hjälpmedel är att folk faktiskt ser att jag är sjuk och kan ha mer förståelse. Men jag tycker samtidigt det är fruktansvärt svårt att folk tycker synd om mig... Aldrig blir man nöjd hahahahaha 😂😂

Jag har flera saker att se fram emot.
1. Konsert med Tiger Lou den 10 mars 👍
2. Depeche Mode släpper nytt album den 17 mars
3. Konsert med Kite 30 april ✋
4. konsert med Depeche Mode
5 maj 😎

Likes

Comments

I onsdags den 11 januari fyllde min dotter 16 år vilket är helt otroligt konstigt att förstå. Vi skulle fira henne hade vi bestämt.
Jag fick vid 8:30 ett besked som gjorde mig stum. En nära vän sitter häktad för saker som jag inte kan förstå finns i verkligheten.
Jag har nog aldrig brutit ihop så många gånger under en och samma vecka.
Sen kommer nästa jobbiga och tuffa besked och ett till och ett till.... Jag pallar inte mer negativt nu. Det här har gjort att jag tappat greppet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.
Jag har i och med allt elände och motgångar tappat vänner på vägen... Dom orkar väl inte med mig helt enkelt, vilket jag på ett sätt kan förstå. Men det är verkligen i sådana här situationer man behöver stödet från sina vänner som mest. Så det känns extra svårt när dom "flyr"

Finns inte så mycket mer att säga i nuläget.
Ta hand om varandra. Fly inte från dina vänner när dom har jobbigt. Försök att finnas där, det är extremt svårt att känna sig själv i svåra saker.

Likes

Comments

Frustrationen och ångesten som infaller när jag har vidrig smärta och är ensam. Om jag ändå bara kunde få slippa denna galna smärta.
Jag vill bara komma ut i skidbacken och träna. Jag vill ha sällskap, göra roliga saker. Jag blir på riktigt galen av att vara så "låst"  
För oss med kronisk smärta, psykisk ohälsa blir det ett jätte projekt att bara dammsuga, diska, tvätta. Jag blir helt färdig efter 10 min i köket/tvättstuga. Då måste jag lägga mig och vila en stund innan jag orkar fortsätta. Det värsta jag vet i det läget är när någon smartskalle slänger ur sig en kommentar som: Ryck upp dig nu.... eller: Du är så jäkla lat..... eller: Du är ju hypokondriker
Det finns hur många osmarta exempel som helst.
Många tycker också att man gnäller. Jag menar inte att gnälla eller att folk ska tycka synd om mig. Jag vill bara förmedla om hur det är att leva för mig med dessa sjukdomar. Det måste få ett slut någongång att det på något sätt skulle vara fult att inte vara frisk. Folk som ser ner på en för att man är öppen och berättar hur verkligheten ser ut måste lägga av med det. Jag vill att andra som har det likadant som jag ska känna att dom inte är ensam.

Slut på meddelandet!

Likes

Comments

Jag har en extremt tung period nu. Smärtan är totalt ur fokus vilket då leder till psykisk ohälsa. 
Jag fick en enorm boost förra helgen när jag var på konsert och träffade fina vänner. Men sen kom jag hem till denna oerhört tråkiga och menlösa vardagen. Jag har tappat all energi, vill inget, orkar inget mm

Värst är ensamheten. Den kväver mig. Jag hatar att vara ensam på dagarna. Samtidigt som jag har denna idiotiska smärta (Endometriosen). Det orsakar i sin tur panikångest. Att vara helt själv med panikångest attacker går inte med ord att förklara.....

Det är inte så lätt att förklara eller förstå. 😢😳🔫

Likes

Comments

Ångest! Vad är egentligen ångest? Varför får man ångest? Hur mycket ångest klarar man av?

Jag får ångest för extremt mycket och lite orsaker. Oftast dyker den upp från ingenstans. Det är riktigt obehagligt för då har jag tappat kontrollen.

Men för de mesta vet jag varför ångesten kommer och hälsar på. Den största boven i dramat är SMÄRTAN. Smärtan är ju inte bara smärta som gör ont rent fysiskt. Den gör ont psykiskt också. Smärtan gör mig sömnlös vilket leder till frustration som leder till ångest. Smärtan ger mig ångest pga alla val jag måste göra... Ska jag ta smärtstillande? Hur mycket ska jag ta? Vad händer om jag inte tar smärtstillande? Kommer jag bli smärtlindrad? Vad händer om jag inte blir smärtlindrad? Måste jag uppsöka akuten? Eller vårdcentralen? Kommer jag få hjälp av vården? Finns det någon som kan hjälpa mig dit?
osv.... osv....

Helgen ja... Jag åker till Åseda/Växjö på fredag. Lördag är det dax för Kent konsert. Jippie ❤
Men tänk om jag blir jättesjuk när jag är där? Tänk om vården är lika usel som här? Förstår folk i min omgivning om jag blir jättedålig och måste lägga mig i fosterställning och gråta en stund?
Alla dessa tankar tampas jag med dygnet runt... precis hela tiden. Ångest.nu helt enkelt!

Jag har fått order att sova minst 7 timmar per natt. Hahahhaha 😂😂😂 Jag kommer inte ihåg sist jag fick så många timmar på raken.
Jag brukar somna runt 4 av ren utmattning och gå upp vid 7 eller 9.

Nu fick jag en klump i magen igen.... Varför då? Jag kom på att jag ska flyga. Jag som hatar att flyga. Visst jag kunde självklart åkt tåg eller buss. Men det går inte alls. Jag får kopiöst ont av att resa så länge.
Helt klart värt att flyga. Ångesten jag får på flyget går att hantera på flera sätt. Jag vet ju att jag fixar det. Jag är också väldigt stolt att jag utsätter mig själv för det.

Nu är klockan 03:04 och jag har grym smärta. Så nu måste jag ta mer smärtlindring och svara mig själv på alla tusen frågor och försöka göra rätt val.

God natt! 💤💤💤😴

Likes

Comments

Snön vräker ner det är helt galet. Mig gör det verkligen inget. Jag fullkomligt älskar vintern och snön.
Jag fick äran att köra ett par åk i backen i lördags. Kändes fantastiskt. Sen har vi varit till pulkabacken och åkt madrass mm. Jag blir så lycklig av vinter.  Smärtan blir så mycket lättare att hantera. Ja ni vet... allt hänger ihop.

Idag tog jag Rebecka och hennes kompis till simhallen. Körde ett pass på 500m gaaaalet längesen jag kunde träna. Smärtan begränsar mig tyvärr. Men nu håller det på att vända. Detta innebär att jag troligtvis kan avbryta sjukskrivningen. Jag ska kolla vad min läkare tycker.

Hoppas jag kan komma igång med längdåkning också. Jag måste bara fixa ett par ordentliga skidor.

Godnatt kära vänner ❤

Likes

Comments