Om en vecka gäller det, skolan börjar och för dem flesta handlar det om ångest.. :(

Själv brukar jag inte få ångest, men för er som lider just hold on!!

Men vad får men egentligen ångest över? plugget? kompisar? eller?

Så här tror jag: Man pallar inte gå till skolan för det är så jävla tråkigt, right? Att behöva sitta i typ 1 h och lyssna på allt tråkigt som läraren säger "blablablabl". Att behöva möta sina kompisar, och ovänner. Att behöva se alla dessa blickar när man går förbi i korridoren, för att man gjort något tidigare som gör en different? Att behöva ha smink eller obekväma kläder för att inte se ful ut? Massa prov, läxor, allt där hemma och skolan som gör allt värre? Du kommer sedan på att du har prov om en 1 vecka, men du lyssna inte på lektionerna... och du orkar inte plugga. " Skitsamma de är bara ett F". Ett F som följs av omprov och ytterligare mer saker att plugga till." Nej, det blir för mycket att hålla reda på, jag kommer skolka". SNÄLLA, SKOLKA ÄR INTE LÖSNINGEN!! Det kanske känns bra och lättsamt i den stunden, " Fan va skönt jag slipper lektionerna ", men i längden skadar de bara... . Att skjuta upp saker känns extremt bra i just den stunden men sen när tid passerat märker du att du har sjukt mycket att göra i slutet. Att ens tänka på framtiden är skrämmande... Gymnasium, körkort, universitet, jobb. " Vad ska du bli när du blir stor ", den efterväntade frågan som ALLA vuxna frågar, herregud chilla!! Vi har ca 5 år på oss, att få kunskap och information om olika yrken, som slutar med att vi endast vet 50 yrken , när de finns 10000000 yrken som är okända. Sedan när vi ska välja gymnasium väljer vi bort ytterligare yrken som är okända, asså då är de kört... Hur fasen ska vi bara välja ett sådär?

Jag älskar systemet, verkligen. Det här var min tolkning av ångest.. ? Någon som kan relatera?


Svar: Jag har tyvärr ingen lösning till ångesten.. duhh men det bästa jag kan säga är väl att vara sig själv och inte gå efter alla normer. Inte lätt, I know man vill ju passa in och låtsas vara någon man inte är? Om du inte vill bära smink, gör de inte!! du är sååå mycket finare utan! ( ni som bär smink, är självklart också fina ). Ha på dig bekväma kläder, låt ingen stoppa dig! Till dig som blir utpekad för du gjort något dumt (enligt dina kompisar) , ALLA GÖR MISSTAG!! Till dig som hatar skolan: Gör skolan rolig, umgås med dina kompisar, musik i lurarna gör allt mäktigare, hitta det roliga!! För dig som tycker allt är tråkigt, synd livet är tufft, bevisa att du kan klara av det!


I'm not afraid (I'm not afraid)
To take a stand (to take a stand)
Everybody (everybody)
Come take my hand (come take my hand)
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just letting you know that you're not alone
Holler if you feel like you've been down the same road (same road)

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'mma face my demons
I'm manning up, I'mma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now! (now)

Relaterad bild
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

heyyyyy

Hur är de med alla? ( Jag försöker mjukstarta bloggen ). De är kanon med mig, tack. Har flugit ( heter de så?) utomlands och fått några grejer checkade av bucketlistan, som t.ex surfa och dyka med tuber. Den enda nackdelen under detta lovet är att jag inte träffat någon av mina kompisar men några dagar återstår! Maria, Alexandra, Nelly und Ida, I missss uuu!

jsdkhd som rubriken lyder, har en producent ringt mig för ett samarbete med en låt! Goshhhh har längtat till detta ögonblick, och nu händer de äntligen... Jag ska få sjunga i en riktigt studio, alltså en riktigt studio!! Fast allt är dock inte säkert än, hahahaha men de fixar sig förhoppningsvis!

För er som vill höra mig sjunga, har jag nu startat en youtubekanal 4 only my covers! Kommer dock ha problem med att uppdatera ofta, men hoppas ni nöjer er ändå! https://www.youtube.com/channel/UCf00IMnwWwDo3EvSJUJqX1Q

Bildresultat för Omg


Tillbaka till skolan, JAG BÖRJAR NIAN efter lovet!! Åhh yes jag e nörd, och jag längtar! Jag ska få börja övningsköra snart, sedan är de gymnasiet!! #steppingup

Taggad för allting just nu! ( jag lyssnar på musik nu, de är därför jag tror att allt är så perfekt )

Bildresultat för Omg


Jag hoppas alla ni där ute mår bra!!!


Likes

Comments

1. Träffa kompisar

2. Dansa livet av dig, uppenbarligen inte..

3. Börja kolla på en nya serie, typ Pll för den är ju såå bra, dessutom har den typ 93842374 säsonger, feel free to få ångest att man ska hinna se klart alla :)

3. Städa, så behöver du inte göra de på några år sen HAHA

4. Få diabetes genom att baka

5. Träna röven av dig, så du kan känna dig stolt

6. Läs en bra bok och somna.

7. Att sova är mitt bästa tips

8. Gör en egen låt

9. Experimentera med ditt hår och ansikte

10. Shoppa, och slösa alla dina pengar

11. Rensa din mobil

12. Skriv en bucket-lista

13. Lär dig något nytt, HAHA kanske ett främmande språk

14. BADA FÖREFAN

15. Skriv till din crush😏

16. Kolla massor av filmer

17. Lös en rubiks-kub

19. Åk bara någonstans, ta bussen eller tåget och hoppa av på något random ställe med din kompis.

20. Lev livet, ta chansen när du får den, glöm inte dina kompisar, umgås med din familj.

Sorry de blir bara 20...
Likes

Comments

Heyyy, What´s up? ( Försöker göra en bra entré ). Nu när det är sommarlov har jag ärligt talat tappat stinget med att skriva, inte bara skriva utan allt, dvs alla. Utom Mayer, yeah I´m dead serious. För er som undrar gillar jag fortfarande Beyoncé och Cameron.

Alla har typ börjat skriva blogg, så har tappat lusten ännu mer. Om ni inte märkt är jag den mörka Dunali nu... ( inte hudfärgen )

Jag har som vanligt mayer i hörlurarna och försöker leva mig in i hans värld, och nahh det fungerar faktiskt inte så bra, hela mitt liv fungerar inte så bra just nu HAHA

Jag ber om ursäkt att jag skriver sååå jäkla dåligt nu, jag har ingen vilja kvar.

Jag kom precis på att jag är jobbig:

Jag skriver för ofta

Stör jag?

Eller vill du inte?


Ha ett fortsatt bra lov, tack o hejLikes

Comments

Älskar gitarr riffen, älskar musiken, älskar honom :)

Jag vill kalla mig fan, men jag kan inget typ hehe, men det kommer. Intresset har jag helt enkelt fått från min pappa, som varit med i ett band tidigare och då har han självklart spelat gitarr, och trummor. Själv spelar jag endast keyboard, men både min pappa och min bror spelar gitarr och det är ngt speciellt med dess fantastiska ljud den ger ifrån sig. HAHAHAHAHA vad leker jag? Okej Hold up, det jag vill säga är att gitarren ger mig en slags feeling. En feeling som både gör mig ledsen, glad, trygg m.m. Under hans låtar, kommer det bara fram känslor sådär, och nej jag menar inte depp! Jag tycker Live är bättre att lyssna på, för där har man mer frispel eller vad det heter HAHA

ÄLSKAR ÄLSKAR GITARR- RIFF ASSÅÅÅÅÅ GUUD, btw, gillar även B.B king & Eric Clapton

Bästa låtarna enligt mig, än så länge:

Mayer: Slow dancing in a burning room, I don't trust myself ( With loving you ), Gravity, Clarity, half of my heart, waiting on the world to change m.m

B.B King/ Clapton : Hummingbird ( bara introt, mayer är med ), The Thrill is gone, Ten long years, Wonderful tonight, cocaine, marry you m.m.

Snow är också bra av RHCP


Detta är riktigt svårt att förklara men när de spelar gitarr, blir man typ lugn HAHAH ( no drugs ), man befinner sig helt plötsligt i en annan värld. Man njuter verkligen, så man måste digga med huvudet oavsett om man spelar gitarr eller inte.. hoppas någon förstår mig?

Låtarna av mayer har helt klart rört mitt hjärta, han får mig att vara " mig själv ", ja I know det låter töntigt, men det är säkert någon som känner igen sig. ( I hope ).

Så fort jag hör gitarrljuden, oftast från en elgitarr, får jag en bild av en scen där jag står och spelar HAHAHA ( jag spelar inte ens gitarr ), det som gör det ännu bättre är spelarens ansiktsyttryck och hur han rör sig. Man kopplas liksom.

Bildresultat för John mayer HDRelaterad bildBildresultat för john mayer 2017 HD

Kolla på videon, 2:22 kmr det bästa.

KOLLA HUR HAN SPELAR, HERREGUD, hur kan man inte älska hnm?

4:17 på den tredje videon

Likes

Comments

En vecka kvar till sommarlov, OCH VI FICK EN UPPSATS, LIKE REALLY?? PALLAAAA

Sittande i sängen, med John Mayer i hörlurarna, jag låtsas att jag kan texten och sjunger ivrigt med :). FREEEEE FALLIN.

Längtar till sommaren, då jag ska flyga till Sri Lanka och Singapore, rehabilitera myself, men innan dess ska du ju först vara en skolavslutning men fina vita klänningar här och där. Jag kommer däremot se ut som en vandrande bajstolle... Jag hatar att gå i klänning. När jag är hemma tycker jag att jag är skitsnygg och ser ut som en modell, men så fort jag kommer till skolan och ser alla andra, vill jag hem igen, för jag känner mig ful HAHA. Okej no joke, alla är fina. VAD SKA JAG GÖRA MED MITT FETA HÅR?? Herregud, må gud vara med mig. 

Bildresultat för poop gif


Vad ska jag ens göra hela sommarlovet?

Ska jag tala sanning, så tycker jag lovet är för långt, särskilt när man inte har något att göra, dessutom längtar jag tills jag går i nian!! Det finns inga serier man kan kolla på, om man inte vill kolla på en gammal, kompisar som är med andra, det enda jag har att göra är att läsa böcker och ta mig till en annan värld, 

Det roligaste efter lovet är när man ska träffa alla igen, när man förändrats så mycket. Själv ska jag klippa mig kort AHHAH, vilken förändring I know.  Mitt summergoal är iaf att bli lika fin som Nina Dobrev, och sjunga lika bra som Beyonce, why not? Likes

Comments

Jag köper aldrig böcker, liksom varför göra det när man kan låna en bok helt gratis, men nu har jag hittat boken som jag letat efter i fler år, en man kan hitta meningen med livet, en man kan längta till, en man kan relatera till, en man kan vara sig själv till. Boken jag hittat heter Everything, Everything, och den ska jag definit köpa, för jag vill ha den för mig själv.

Jag har endast läst den på engelska, för att jag får en uppfattningen som är bättre, svårt att förklara haha ( för er som förstår ). Det som skiljer sig med denna bok från andra böcker, är hur den beskriver meningen med livet på ett både hoppfullt och verklighets-sätt. Man får reda på life quotes, man blir motiverad.

Äntligen någon som känner som mig, jag är inte ensam. Lyckan av denna bok, är helt obeskrivligt, folk som hatar böcker anser säkert att jag är helt pantad, men shit vad den gjorde livet ännu klarare.

Tusen tack till Nicola Yoon, som skrev boken. Kärlek till dig <3

“Sometimes I reread my favorite books from back to front. I start with the last chapter and read backward until I get to the beginning. When you read this way, characters go from hope to despair, from self-knowledge to doubt. In love stories, couples start out as lovers and end as strangers. Coming-of-age books become stories of losing your way. Your favorite characters come back to life.”

“Just because you can’t experience everything doesn’t mean you shouldn’t experience anything.”

"Wanting just leads to more wanting. There’s no end to desire.”

Jag smälte här: AHHAHAH FATTA NI?? ( Jag e brun, choklad )

“What colour are your eyes?
Olly (O): blue
Madeline (M): Be more specific please
O: jesus. girls. ocean blue
M: Atlantic or Pacific
O: atlantic. What colour are yours?
M: Chocolate brown.
O: More specific please
M: 75% cacao butter, dark chocolate brown
O: hehe. nice”

Gud jag såg precis filmen, den sög. Jag ber om ursäkt till alla fans därute men gud den sög verkligen, men för att muntra upp er kan jag säga att boken är den bästa jag någonsin läst. Boken är absolut inte likadan som filmen, man får reda på fler saker, så allt hänger ihop bättre.

qwertyukjhgfd HERREGUD vill skriva ut allt, men jag kan inte, alla har väl sina hemligheter antar jag...

Everything, Everything I ever wanted was freedome

Relaterad bild


Likes

Comments

Idag hade jag tänkt dela med mig om mina tankar kring lite olika saker, men ändå inom samma ämne. Nämligen allas lika värde. Jag tycker att det är extremt viktigt att folk blir behandlade lika oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning, eller kroppsform eller vad det nu gäller. Alla ser inte likadana ut och det är sådant man får acceptera, för alla människor är olika och ser olika på saker och ting.�


Dagens samhälle är så sjukt och vi människor måste sluta yttra oss så mycket och vi måste sluta döma folk. För att vi vet inte vad den personen kanske går igenom dagligen eller vad personen har gått igenom. Vi kan inte förändra världen, men var och en kan göra en skillnad i vardagen.
Oavsett om ni har stora lår, smala lår, stor rumpa, liten rumpa, stora eller små bröst. So what? Ert värde sitter inte i era kroppsdelar, det sitter i den personen ni har valt att vara. Det kommer alltid finnas någon som är snyggare, men alla är snygga på sitt egna sätt. Men kom ihåg att det kommer aldrig finnas någon som du, och du som läser detta just nu är så jävla vacker!


Ni ska aldrig någonsin ta åt er av dumma kommentarer eller trakasserier, oavsett vad det gäller, sexuella trakasserier eller vilken dum kommentar som helst. Ni ska inte lyssna på vad andra tycker om er, för det viktigaste är att ni trivs i er själva. Och att folk säger sådana dumma saker beror ofta på avundsjuka eller pga att de själva inte mår särskilt bra, men det gör fortfarande inte det beteendet okej, överhuvudtaget.
Och jag är trött på allt det här med att tjejer blir kallade horor ifall vi legat med många, medans killar blir kallade för kungar. Varför ska tjejen som killen legat med vara en hora när killen blir kallad kung? Och varför ska tjejen få all skit?
Båda könen har ett könsorgan och har lika rätt till att använda det så väl båda är med på det. Det borde inte bli en så stor grej så fort en tjej legat med någon. Det är hennes kropp och ingen ska döma henne efter vad hon väljer att göra med sin kropp. Det är helt utanför ert ansvar. Sex är naturligt både för man och kvinna, ingen ska behöva känna skam över det, om då båda varit med på det. Men kom alltid ihåg att nej är ett nej oavsett om det är tydligt eller otydligt.
Det jag vill ha sagt med detta inlägget är att ni aldrig ska ändra på er för någon annans skull, va er själva så kommer de rätta personerna att älska er för den riktiga personen ni är, innerst inne. Ingen kan ta er power ifrån er och det är bara att kämpa på. Visa respekt och hjälp varandra genom att dra upp varandra till toppen istället för att trycka ner varandra till botten! 🙂

http://nouw.com/lovisasmilla

Bildresultat för alla är lika mycket värda


Likes

Comments

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, men har verkligen haft bloggbrist. Har kollat tillbaka på mina tidigare inlägg, för att kolla vad jag inte skrivit om, och vet ni vad jag inte har skrivit om? MENS! So why not, skriva om det?

( OBS, mina åsikter )

" Har du mens, eller? " Vad är felet? Mens är naturligt och alla tjejer får det 1 gång i månad ungefär. Det finns ca 3 miljarder kvinnor i hela världen som har mens. Varför skämmas?

Mensdouchebags – vad i hela friden är det?

Jo, det är nämligen människor som trycker ner på andra människor som har mens. Helt idiotiskt!

Jag brukade ha respekt för killarna, men vissa av dem är ju värre än dagisbarn.

I alla fall, jag förstår inte grejen. Hur kan man trycka ner på människor som har mens, när ungefär hälften av världens befolkning har det? Varför anser de som inte har mens att mens är äckligt? Jag kan garantera att de har någon i sin närhet som har mens en gång i månaden.

Nu ska jag inte dra alla "icke-mensare" över en kam, men det är alldeles för många som inte förstår innebörden.

Så alla ni som känner igen sig i det här, ta intiativ! Om någon slänger ur sig något idiotiskt om mens, så säg gärna ifrån om du vågar.

Och om du är en av dem som säger de idiotiska sakerna om mens, så tänk gärna efter nästa gång. Om det nu ska vara nödvändigt att kränka någon, uteslut mensen. :P

Så tillsammans kan vi sparka bort tabun över mensen och få det lika naturligt som att andas. :)

Vad skulle det egentligen göra om man råkar blöda igenom i skolan? Det blir blod vid rumpan som syns, kanske blir det blodigt när man sätter sig på en stol. Det gör absolut ingenting. Men jag vet att det är svårt att tänka sig in i det, man är rädd att bli ihågkommen som menstjejen i skolan, bli kallad vissa saker eller bli utstött. Det roliga är att tjejer är så rädda för att blöda igenom, ingen vågar gå i skolan med t.ex lite blod som syns i rumpan men det är ju bara vi som kan ändra på det. Det är faktiskt så, killarna kommer lägga ner bara vi visar oss starka och att vi inte skäms över något. ( Förhoppningsvis )

Vad skulle hända om ni skrapar upp knät och börjar blöda, b.la igenom byxorna? Då är det inte blodet som är skämmigt utan att ni ramlat. Att mensa igenom byxorna och att blöda från ett sår igenom byxorna är precis samma sak tycker jag.

Iallafall, det måste bli ändring. Mens är inget att skämmas för. Kan ni förresten tänka er att vi blöder ca 1 dl per omgång.. Ingenting ju, känns som en liter minst ju!

En annan pinsam grej är ju att behöva gå till en butik, ta en korg, behöva gå tills hygienhyllan där det finns tamponger och bindor m.m, sedan att behöva gå med dom jäkla tampongerna i korgen så alla ser att man har mens och sedan komma till kassan där det kanske sitter en vuxen man eller ung kille som ska se att jag köper tamponger för att jag har mens. Jobbig som tusan är den.

Det där med att kanske ha skilda föräldrar o behöva säga till pappa att idag måste vi köpa bindor för om några dagar för jag mens. Sjukt pinsamt? nej egentligen inte men vi människor gör det till en tabugrej som egentligen är helt naturlig!

Fakta om mens:

1. Cirka 70% av alla kvinnor som är i åldern för menstruation använder sig av tamponger. En kvinna använder i snitt 11 400 tamponger under hennes livstid.

2. Tro det eller ej, men Walt Disney gjorde en film om menstruation år 1946, med titeln ”The Story of Menstruation”. Detta är också den första film som använder sig av ordet ”vagina”.

3. Rökning kan döda kvinnans ägg.

4. Det är sant! I New York hittar du The Period Shop som alltså är rena rama drömbutiken för alla oss kvinnor. Här finns väggar fyllda med choklad, tamponger i alla storlekar, böcker om mens m.m.

5. Du får mens trots att du går på P-piller, ibland.

6. Man känner ofta ökad sexlust under mens


Till all tjejer där ute med mens:

Jag vill uppmuntra alla tjejer och kvinnor där ute att faktiskt öppet våga prata om mens, kanske inte just din egna men att faktiskt kunna prata om mens generellt. Framförallt att faktiskt våga säga ordet "mens" då vi idag använder massa kodord för det, ex. lingonveckan, sten som är vanligast. JA VI HAR MENS, VA STOLTA! Mens är helt naturligt, du är stark!
Likes

Comments

Dina Kommentarer:

1. Hej, som de flesta vet, heter jag Dunali, och om ni inte märkt det tidigare är jag en typiskt nörd. De flesta beskriver mig som tråkig för att jag pluggar så hårt. Jag är heller inte så snuskig av mig, det gör mig ännu tråkigare eftersom att mina kompisar aldrig kan prata om sex o sånt med mig. Mina kompisar kan också tycka det är extremt jobbigt när jag inte förstår ett snuskig ord- ber om ursäkt.

2. "Du har fett mycket dubbelmoral på din blogg ".

3. " Du har ingen röv "

4. " Åh Dunali, du är så trög och svag "

5. Min klädstil passar tydligen inte mig.

6. " Är du fkn döv eller?"

7. " Du är jobbig, det är alltid du som startar bråk "

8. " Du blir triggad av exakt allt "

9. " Du är konstig för du pluggar"

10. " Trodde inte du var sån "

Mina svar:

1. Yesss jag heter Dunali, jag definierar mig själv som en stolt nörd :) Är du avundsjuk för att jag kommer få en bättre framtid än dig? Snälla sluta hacka på personer som är bättre än dig! Att jag är tråkig för att jag pluggar, kan jag tyvärr inte göra något, utan det är du som kan sluta hänga med mig. Ja, jag är heller inte lika snuskig som alla runt omkring mig, men vad ska jag göra? Läsa en ordbok med snuskiga ord, bara för att du ska känna dig mer bekväm? Lär mig istället, eller acceptera att jag inte är som alla andra, jag vågar iaf stå upp för mig själv. 💪

2. Japp det kan jag, mina åsikter kan alltid förändras eftersom att jag påverkas av människor. Jag vet att jag kan ha dubbelmoral ibland, men jag arbetar verkligen med det. Att jag har dubbelmoral kan också bero på att jag vet att jag inte bli accepterad, eller att du gör narr av mig.

Ps, Jag har kompisar, verkligen bra kompisar. Men ibland känns det inte som att vi är i samma zon. ( Till er som reagera, när jag skrev att jag inte hade kompisar ). ❤

3. Att påpeka mitt utseende är bara lågt, vafan. Jag ska börja göra squats för att få större röv, bara för att du ska ha något att se på. Eller nejjjj, PALLA. Jag är nöjd med min fina rumpa, tist på dig!

4. Ahhhhh detta får jag jämt höra, men hur kan jag få högre betyg än dig om jag är trög? Återigen ska jag börja gymma för att bli stark?, vill du slåss ellooor?

5. Hmm, den här var svår att svara på. Det är kanske är nytt för dig, men vi människor har olika åsikter om saker o ting. Du kan inte bestämma vilken klädstil jag har, hallå vem tror du att du är? En stylist? Knappast, du är en efterbliven unge som går i åttan. 😊

6. HAHAHA den va bra, jag hör faktiskt dåligt ibland, men när du skriker i mitt öra och tror att det hjälper, skadar du mina öron. Så orsaken till att jag hör dåligt, är p.g.a dig. Dessutom innebär döv att man inte hör alls, men det hade dock varit skönt, för det är jobbigt att lyssna på din röst. :)

7. Jadu, konflikter anser jag inte som bråk.

8. PMS ALERTTT, blir man inte triggad av dina onödiga kommentarer? ( hade inget bättre att skriva )

9. HAHAHAHHAHAHAHAH dagens skämt. Vet du vem Bill Gates är? Hade inte blivit förvånad om du inte vet vem det är, för du pluggar ju inte.. #ingenkollpåallmänbildningen. Bill gates är den rikaste personen i världen. En anledning till att han blev framgångsrik, var för att han plugga hårt i skolan. Bill gates är 61 år gammal idag, och läser fortfarande böcker i ca 5h/per dag ⬅

10. " Trodde inte du va sån" What do u mean? Jag visar inte alla mina sidor bara sådär. Det jag älskar mest är att kunna göra något som ingen trodde att jag kunde göra.

Jag kan vara snuskig, jag kan skolka, jag kan röka, jag kan skita i att plugga, jag kan vara någon annan- men jag föredrar att vara mig själv.

Bildresultat för Fuck you gif

Likes

Comments