Vi som går i nian ska skriva en uppsats på fredag, det är allt vi vet. Vi vet inte om det är en insändare, recension, debattartikel m.m.. Som sagt, vi vet INGET, ändå ska de bedömas.  ​Asså va? Det här går ju inte. Vi ska skriva om något okänt. 

En annan sak som är vrickat är att vi inte får ha tacktal på vår skolavslutning till speciella lärare, för att då blir vissa avundsjuka. Men jajamensan lets do this on the kids. "Diplom för den bästa eleven". Klart som fan att vi som elever också blir avundsjuka, men nej det tänker ni inte på. 


Här sitter jag och väntar på att något i mitt liv ska hända. Men nej. Inget. Funderar om jag ska ta och läsa den där gymnasieboken nu, eller om jag ska välja den verkliga boken? Mina kvällar består endast av att jag läser bort tiden i en annan värld. En annan värld, där folk förstår, accepterar och försöker. En annan värld som är bättre ;I. 

Efter en stunds tänkande, väljer jag att göra en research på fattigdom. För ett tag sedan, började jag lyssna på låtar om krig, fattigdom osv, och yes jag fick mer medkänsla. Nu vill jag plötsligt donera och hjälpa fler personer. Det är typ det enda jag tänker på, men då hör jag ju dem ekande orden i huvudet " Dunali, du kan inte rädda hela världen ". Jävla drömförstörare. Kolla på filmen Lion!! Där får ni se en del av den verkliga världen i en annans perspektiv. 

Snart är det dags för vårshow, ganska långt tid kvar men jag måste redan nu bestämma en låt. Jag vill sjunga en låt som hjälper andra, en låt som man aldrig glömmer, en motivations-låt, en låt som är verklig. En låt som helt enkelt berör. 

Jag vet inte om det är låtarna jag lyssnar på men jag har fått så mycket självkänsla, alltså "ge inte upp" känslan. Jag är på glödande humör och jag bara skriver på. Till som är på gräddhumör, låt er påminnas av hur fina ni är, hur glada ni gör folk, hur du som person är unik för det är du. 

Hoppas ni mår bra!! ha de gött haj


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är inte på det bästa humöret just nu, men det flyter väl på ganska bra? Blir irriterad på alla som är otacksamma, alla som inte tänker sig för innan dem säger något, alla som inte accepterar saker och ting, alla som är självupptagna, alla som bara är som alla andra. Ska vi gå efter alla dessa normer, eller trivs ni? Gillar ni samhället?

Asså vet ni vad, jag vet inte vad jag ska skriva om, jag vågar inte riktigt uttrycka mig längre här på min blogg, inte för att någon bryr sig om jag är nere eller bryr sig om mig allmänt, men det är riktigt jobbigt att jag måste anpassa mig. Jag har verkligen ingen att snacka med och jag kan inte skriva på bloggen, ska jag hålla inne det? Liksom tycker du att min blogg är cringe, eller att jag söker attention osv, sluta läsa. Ingen bad dig att läsa.

"Jag finns", bullshit hela vägen igenom.

Finns det ens folk som bryr sig?

Jag vet att jag kan drar alla över en kam, men jag har fått nog. Ska folk må dåligt för att du spridit rykten, ska folk må dåligt för att du säger att deras kläder är fula, ska folk egentligen må dåligt bara för att du är SÅ EXTREMT ONÖDIG?

Sluta spotta, sluta röka, sluta dricka, sluta ligga runt med folk, sluta skolka, sluta svära 24/7, sluta trycka ner andra bara för att du själv är osäker. Bara sluta med allt om du tror att du är så jävla cool med dina låga betyg som du inte kommer någonstans med. Jävla råtta.

Varför får folk som gör dåliga grejer cred? Vart är hyllningen till dem som förtjänar det?

Jag är allmänt trött på samhället och folk.

Jag hoppas verkligen folk tar åt sig, och kan agera på ett bättre sätt nästa gång.

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground. Like a skyscraper.

Likes

Comments

Obs, attention-inlägg, men okej? Det är ju inte mänskligt att må dåligt :)

"Hur mår du?" HUR SVÅRT ÄR DET EGENTLIGEN ATT FRÅGA? Okej jag ska inte dra alla över en kant, men hallåååå??

Visste ni att jag har en speciell kraft? Jag är osynlig, coolt va?

Överallt ser jag folk med glada ansikten. Folk som har någon att prata med.
Folk som ler åt varandra. Folk som skrattar tillsammans. Folk som bryr sig om varandra. Perfekt liv.

Jag saknar så om att få en kram utav någon ( host host, undra vem ), ett leende, en som undrar hur det är, en som tröstar och torkar bort mina tårar från kinderna, en som tar ens hand och säger att det kommer att fixa sig.

Här sitter jag på sängen, återigen och väntar på att någon ska se mig. Någon som älskar mig för den jag är?

Ni som har den relationen med era föräldrar och kan prata om allt, ta tillfället i akt, tacka dem, var glada för att dem bryr sig :). Ni som har kompisar som finns där, glöm inte att tacka dem för att de tar sin tid på att just du ska må bra.

Har skrivit det i dem flesta inläggen: jag vill egentligen inte sitta här och tycka synd om mig själv när folk verkligen mår sämre. Seriöst, hur kan jag ens? Förlåt, asså men jag vill verkligen skriva ut, har ingen annan att ta det med. <3

Det var allt, kan inte skriva för detaljerat, för då är allt kört. Allt.


Hoppas ni mår bättre än mig!!Likes

Comments

Just nu " Dunali gråter en flod eftersom att hon läser livet efter dig ". Detta är den FÖRSTA boken jag någonsin gråtit ut till, inte lite utan en tsunami, det kan bero på att jag lyssnar på https://www.youtube.com/watch?v=i9L_Ew4t1xg . Jag vet inte om det är boken som orsakat mitt mörkaste humör idag, men fyfan vill skippa skolan och sitta hemma och gråta. Boken är RIKTIGT DEEP, Jag ska vara extra snäll mot alla nu! Asså har inte ens läs klart boken MEN SHIT SHIT SHIT.

Handling: Boken handlar om Will Traynor som är en aktiv, sportig och glad ung man. En dag råkar han ut för en olycka och blir förlamad från halsen och ner. Han behöver hjälp med allt och kommer aldrig bli bättre. Han är deprimerad och trött på allt och bestämmer sig för att åka till en klinik i Schweiz för att avsluta sitt liv...

Han ger sin familj 6 månader och om han fortfarande känner likadant lovar de att de ska ta honom dit. Föräldrarna anställer då Lou Clark som "assistent" till Will och hon gör allt för att pigga upp honom och få honom att ändra sitt beslut.

Kärlek uppstår men räcker det?

HERREGUD NI MÅSTE LÄSA DEN!! KLART DEN BÄSTA BOKEN JAG LÄST! ( Denna boken är bättre än everything everything)

Man får förståelse för dem som varit med om sånt här, man kommer till en helt annan värld. BE KIND. ALWAYS:

Bildresultat för be kind always

Bildresultat för me before you quotes


Likes

Comments

OBS, triggande text igen och jag menar VISSA killar. (Mina åsikter)

OPIJKSBKAS JAG HATAR MINA FÖRÄLDRAR. För vet ni vad? Jag är tjej och jag får tydligen inte gå ut. FÖR DET ÄR JU MITT FEL ATT MÄN KOMMER OCH VÅLDTAR MIG. Detta gör mig så fruktansvärt ledsen. Förlåt, att jag föddes som en tjej, jag valde ju att bli tjej :) Dem får oss tjejer att känna skyldighet när vi redan föds. LIKSOM herregud. När vi tjejer sminkar oss är vi tydligen osäkra, tjejer ska vara i köket, tjejer ska täcka allt på kroppen, tjejer ska de och de och BLABLABLA. Jag får damp. Ja detta inlägget är feministiskt so what?

varför ska jag som tjej behöva känna att jag inte får säga det jag vill säga? Varför ska jag som tjej behöva stå ut med killar som tycker det är okej att skämta om feminism? Varför ska jag som tjej behöva ifrågasätta en kille som tar på mig? Varför ska jag som tjej behöva fundera på om en bild är ”för” lättklädd när en kille inte behöver det? Det är klart att jag ska bli avbruten när jag vill säga det jag vill säga. Det är klart att jag måste ha lite ”humor” och förstå att killarna bara skämtar. Det är klart att en kille kommer ta på mig om han vill det. Det är klart att jag måste fundera på hur jag ser ut och vad som syns på en bild för att jag är tjej och inte kille.

Nej, det är inte klart. Jag är trött på att bli rättad av killar när jag talar om hur jag som tjej upplever att samhället är, hur jag som tjej som lever med det här, har FEL? Du som kille kan inte komma och säga till mig som tjej hur jag upplever vårt samhälle. Backa istället och försök förstå.

Jag är född och lever mitt liv som tjej, men först och främst är jag född och lever mitt liv som människa. Men det verkar inte räcka till eller i alla fall inte spela någon roll eftersom jag är just det, tjej. Jag tycker det är tragiskt men ändå komiskt när jag hör hur killar skämtar om det kvinnliga könet, hur vi platsar i köket, att det enda vi duger till är att ha sex med och om vi har sex så blir vi kallade horor, slampor eller så är vi lätta men ändå så jagar ni oss som om ert liv hängde på det.

Det är sorgligt att ni saknar respekt mot tjejer i er ålder då er mamma, med er pappa tog er dit ni är nu, utan er mamma hade ni aldrig stått där ni står nu. Hon bar er i nio månader av sitt liv och nu skämtar du om de kön hon är. Skämtar om hur svaga tjejer är, att det är något dåligt att ”springa som en tjej” samt att vi endast duger till att tillfredsställa er.

Ja jag är tjej, är det verkligen så farligt?

Likes

Comments

För er som hann läsa mitt inlägg igår, innan jag tog bor det: Jag ber om ursäkt. Jag var allmänt nere och bara skrev ut min ilska.

Bildresultat för I fucked up

Så Hej Bertil, Stina & Ulla. I'm really sorry. Jag har dåligt samvete. Bertil, still falling 4 u. ;)

Sittandes i sängen nu och önskar att jag inte betedde mig som ett rövhål igår. Vad gör jag?

Hela denna dagen har varit katastrof. Gräl, prat och tårar. " Men så länge jag lever, är jag glad ". Den bästa quoten jag hört typ. Den fick mig att leva. Inte bokstavligen men ni fattar?

Okej jag ska försöka sluta klaga på allt och alla. Jag är verkligen inte så bra heller så jag borde hålla käft.

Efter ett deep snack med lärare och typ alla, har jag finally lugnat ner mig.

Så hur mår alla ni andra? " Bra ", jag hoppas ni svara det, men om inte, tänk på ngn som gör dig glad. Skriv till din kompis, gråt ut, skriv i din dagbok om du har en, bara släpp ut allt. Jag är här för dig.

okej för att lätta upp stämningen, vet du vilken låt bara genom att se lyrics?

1. One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you.

2. Flex, time to impress, Come and climb in my bed

3. I'm talkin' to ya. See you standing over there with your body. Feeling like I wanna rock with your body


Okej det var allt HAHAH. Hoppas alla har de gött. <3 

Likes

Comments

En störd dag för mig idag. Att gå i korridorerna och se hon som sitter själv, att se han gråta, att se henne le när man vet att hon mår skit, att se han fortsätta, att bara se folk må dåligt gör mig ledsen. Att friends gör ett skitjobb gör saken inte bättre, varför har vi ens friends på vår skola? Vi har aldrig det, och vi gör inget åt det. Jag blir förbannad och så nere. Det är inte okej asså, jag vill att alla ska må bra. Vi kanske kan hindra någon från att skada sig själv? Ett enda hej, kan också förändra så jädrans mycket.

Helt ärligt så är det ganska tomt i mitt huvud idag, har bara tankar åt ett håll. Lev livet Dunali. Sluta vara hemma och ha tråkigt, när du kan åka runt vart du vill. Nu börjar prov och nationella-prov dyka upp, och man ska plötsligt välja gymnasium. Men de går säkert bra. Troligtvis.

Jag sitter just nu på sängen och väntar på att någon ska snapa mig, som vanligt. Har ännu inte hittat en bra bok, eller kompisen som förstår en ;).

Vad väntar jag ens på? Jag borde gå ut och leva mitt liv. Men fortfarande sitter jag här och slösar min tid på att vänta, för att något ska hända. Vill du hjälpa mig?

Till alla er som mår dåligt, take it easy. Breathe. Jag finns för dig!! <3


Gissa personen ( för dem som går på bk )

Långggg, din syrra är goals HAHA, dig gillar jag.
Likes

Comments

För er som är nya på min blogg- JAG ÄLSKAR MODE. När jag går där i korridorerna i min skola, kollar jag på vad folk brukar ha på sig HAHA creepy jag vet, men älskar personer som har stil. I detta inlägg ska jag visa vilka klädstilar jag gillar. ( till både en kille och en tjej ).

Att vakna på morgonen och veta vad man ska ha på sig, gör mig så himla glad. Jag tänker på allt när de gäller kläder, allt från att skorna ska matcha till att mina örhängen ska framhäva mina ögon. PAHAHA. Ett exempel är att jag nyligen köpte ett par glasögon, vilket inte var så bra för de var i färgen guld, men allt jag använder som t.ex min klocka och örhängen är i silver. Detta är något jag stör mig. Något ni kanske inte visste om mig är att jag är extremt beroende av att köpa jackor, skor och glasögon. Jag har typ 100 par skor, no joke haha. Hur jag fick min inspiration av att följa modetrenderna vet jag faktiskt inte vart jag fått de från men de är en tjej som jag avgudar till 100% när de gäller mode. Hon heter Alicia Roddy. KOLLA HENNES INSTA!! https://www.instagram.com/lissyroddyy/ . Dem flesta bilderna ni kommer se på detta inlägg kommer förmodligen vara från hennes insta...

Let´s börja.

1.

Bildresultat för lissy roddy outfit

2.

Relaterad bild

3.

Bildresultat för Lissy roddy outfit

4.

Bildresultat för Lissy roddy outfit

5.

Relaterad bild

Okej I´m sorry, alla var på Alicia <3, MEN VISST ÄR HON SNYGG??

Let's do the boys

1. 

Bildresultat för outfits for men

2. 

Bildresultat för outfits for men

3. 

( Tack, Joel )

4. 

Tatueringar och keps på killar...

5. 
Likes

Comments

1. Jag hatar ost-lukt.

2. Jag brukar ge bort pengar till personer bara sådär. Jag hatar mynt.

3. Jag har skickat sms till många kändisar, HAHA ifall dem skulle svara?

4. Jag brukar prata med mig själv, ibland.

5. Jag gillar inte smaken mint så mycket.

6. Jag brukar typ aldrig säga hur jag mår utan jag håller de inne.

7. När jag var liten gillade jag pokémon så jäkla mycket

8. Jag gillar inte färgen rosa

9. Jag har försökt att skriva låtar ett par gånger men de blir bara skräp.

10. När jag flyger utomlands älskar jag att prata engelska och låtsas att jag är rik. HAHAHA 

11. Jag har aldrig varit "full"

Finns så mycket mer ni inte vet om mig men de får tyvärr vänta. 


Det är nu jag märker att läxorna kommer, det är nu jag märker att livet är trögt ibland. Just nu sitter jag på min säng och väntar på att någon ska skriva till mig. Vem som helst. Mina kvällar spenderar jag med mig själv.. HAHA med musik, youtube eller en bok. Ganska tråkigt efter en stund. Trött på att jag ska behöva starta en konversation med alla så jag ger upp. 

Den roligaste uppgiften vi fått under alla dessa år, är att vi ska hålla en tal på engelska om valfri sak. Det här har jag längtat till så JÄVLA mycket. Jag börja gråta när jag fick reda på att vi skulle göra denna uppgift ( jag vet, jag e konstig ). Jag ska hålla ett tal om allt typ. Jag ska lägga allt på bordet, leverera och få alla att tänka efter. 

Jag har bloggbrist, pluggbrist och all sorts brist idag, jag fattar inte egentligen vad som krävs för att vara en bra kompis. De känns som att jag äntligen inser hur folk är, jag inser hur dem inte bryr sig. Men hallååå skitsamma, jag ska inte vara som dem, jag ska vara bättre ;) Jag ska göra mig själv till den bästa personen. Eller jag ska försöka. 


Hoppas seriöst alla där ute mår bra. 

snap, insta - dunali.h

fb- Dunali Hettiarachchi

( sorry för ett dåligt inlägg )

Relaterad bild
Likes

Comments

Herregud, asså vet ni? Jag har seriösa problem lol, jag hanterar situationer så jävla dåligt, jag säger typ HÖGT vem jag tycker e snygg.. som vanligt vet hela skolan det nu but who cares? Eller vem försöker jag lura, JAG BRYR MIG

Musiken och en bild ( på insta ) gör mig så jävla hybris, ASSÅ DAMN. Nej nej nej har bölat typ 78324234 ggr för allt. KAN NI FATTA? DETTA HAR ALDRIG HÄNT, okej ingen förstår HAHA.

Gud kan inte ens förklara, kan inte ens beskriva denna person, jag kan knappt prata.

Okej jag behöver lugna ner mig...

Okej till något helt annat!


Ida innan du läser detta, sätt på musiken ovanför!!
Idag är det den 4 September, Beyonces födelsedag OCH IDAS FÖDELSEDAG! Det kanske inte har varit den bästa dagen Ida, men jag ska försöka göra mitt bästa. För er som inte vet vem Ida är, så är hon min bästavän! Hon är otroligt vacker, seriöst har ni sett henne? SJUKT SNYGG. Inte bara det, hon är sjukt smart också! Hon har allt faktiskt, hon är den där perfekta kompisen som alla behöver, vet ni varför? Hon håller alla hemligheter, hon har bra humor så man kan skratta ofta, och hon är så OTROLIGT SNÄLL!! Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Och jag kan inte med ord eller handlingar på något sätt förklara hur mycket jag älskar dig!!
Du är värd allt det du önskar dig, och lite därtill. Jag önskar så att jag fick äran att umgås med dig idag. GRATTIS MIN IDA, ( ja min )! ❤ ❤

( Fett snygg, jag vet! )

Likes

Comments

Ett av skälen till att jag börja skriva denna blogg var för att jag ville inspirera och hjälpa andra, som kanske har samma tankar som jag? Jag vill finnas där för dig, jag vill helt enkelt hjälpa dig så du mår bättre! Jag bryr mig inte om jag själv blir drabbad, för jag vill bara att alla ska ha de bra! Det är de jag kämpar för!

Jag vet , många tycker de är skittråkigt att läsa sånt här skit om hur man vill vara en hjälte, right? Men jag älskar att ta upp sånt som ingen riktigt vet svaren till eller som man inte tar upp så ofta.


Jag kan göra det tydligt för er: vi går igenom en slags norm, då alla måste följa den annars följer det konsekvenser. Jag kan redan nu påpeka att konsekvenserna innebär mobbning. Att bara höra ordet mobbing, får mitt hår på armarna att stiga.

I denna åldern för några år sedan hade man knappt en så vill kallad bra telefon, man utgick bara från att den fungera, eller? Inte hade man märkeskläder för att provocera andra. Man hade sina egna åsikter och kunde i princip vara sig själv. Vad har då hänt med samhället? Jag kan konstatera att det är vi människor som utvecklas och vill ta mer plats, dvs att vi har våra egna åsikter som vi framställer på ett mer kränkande sätt. Vi lever i en stor värld, med många människor som har olika åsikter, klart att det blir konflikter, men borde vi inte visa lite mer hänsyn till medmänskligheten?

Det är vi i samhället som sätter en dold gräns om vad som är rätt och fel, följer man inte gränsen blir man annorlunda helt plötsligt, och anses som en främling.

Till dig som bryter trenden: Tusen tack för att du är dig själv! Jag beundrar hur du kör ditt eget race oavsett vad andra påpekar, tack vare dig, uppmanar du andra till att våga mer!

Vill du vara med att göra skillnad? Hjälp oss alla, genom att våga vara dig själv!

Det är upp till var och en att avgöra vad som är rätt och fel, men frågan är vågar du stå upp för dig själv?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den efterlängtade frågan som nästan alla frågar... "vem gillar du?" 

Sanningen är att jag har beskrivit honom flera gånger på dem senaste inläggen lol.. men ni kan få några ledtrådar till: han e snygg HAHA, han ehm går i E-laget. Inga fler haha :/ HAR NI SETT HANS LEENDE?? ELLER HANS STIL? 

You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.

.Asså jag hatar att gilla en person, man blir typ sårad av minsta lilla hahah..  Åh mår piss just nu, kan ni gissa varför? HAAH. Vi har dagar på snap...  och I know, jag hatar att ha dagar men vem vill inte ha dagar med sin crush? VI skriver helt normalt, men inget spår av känslor iaf :(. Jag längtar iaf till skolan, så jag kan se honom <3 Åhh praktiklappen  måste vara inne nästa vecka och alla vi har frågat har sagt nej...  detta kommer inte gå. 

Btw, älskar när folk är ute själva med musik i lurarna ( Var tvungen att säga det ) 

sjdoiwqhdbad hej jag vet inte vad jag ska skriva... Likes

Comments

Liggande i sängen med mayer i öronen. Ska jag vara uppriktig så mår jag kasst nu, jag har gjort det ett tag nu men vet inte riktigt hur jag ska förklara.. Det är allt från kompisar/den snygga killen/skolan till familj. Men jag vill inte göra en stor desperat grej av det, jag är inte direkt bra på att nå ut till mina kompisar och prata om problem, vill inte ens störa dem när de har kul. Antar att det snart går över, eller jag hoppas det. Så trött på människor som läser min blogg, och säger att jag är cringe osv, låt mig vara det då, ingen bad dig läsa.. Eller sluta klaga på att jag är attetion hoe, bloggen handlar om mitt liv och hur jag känner osv, så återigen du behöver verkligen inte läsa min attetion, cringe blogg. Innan på denna bloggen kunde jag yttra mig ganska väl, men nu har jag gränser, och ja det är jobbigt! Jag vill kunna skriva ut vad jag tänker och tycker ( utan att kränka någon ), vem ska jag annars säga det till? Vill och kan tyvärr inte hålla inne allt, för då slutar det med....

Varför kan livet inte vara som en film för mig? HSM har allt HAHA, Sjungandet, danserna, kärleken, pluggandet. Hallå hon hade ju allt!

Något som tär på mig, kanske handlar det om att jag tänker för mycket? Nää tror inte de, jag tror de är makten av att vara annorlunda? Som sagt, jävligt svårt att förklara när man inte får skriva ut ett skit eller inte vågar.

Vill bara tänka på mayer, för just nu är han den enda som gör mig happy. Hans ord träffar mitt hjärta!! ( Ursäkta att jag bara skriver om mayer )

Okej vet ni vad? Ska faktiskt yttra mig våldsamt nu, VAD HAR HÄNT MED FOLKET? VAD ÄR ERT PROBLEM? KAN NI INTE SKÖTA ERT EGET?? VARFÖR KAN NI INTE HÅLLA FKN KÄFTEN OCH FATTA ATT FOLK BLIR SÅRADE? UIYTREDFGHJ VÄX UPP

Jag är klar nu... HAHAHA hade velat skriva mer grova ord men det är ganska viktigt att jag behärskar mig.

Asså har ett agg mot de flesta nu, hur de bara kan säga vad de vill, göra vad de vill och ja.

Stör mig på typ allt, dvs hur utseendefixerade vi är, hur vi beter oss, hur folk skriver nuförtiden, likeee what? slowwww down!Jag tror jag är klar med detta inlägg, jag vill inte spåra ur för mycket. Till er som har en kommentar om hur patetisk jag är, får gärna skriva till mig! Men seriöst usch att ens skriva att jag är attention osv när man inte vet vad som pågår.Jag hoppas ni andra mår bättre än mig iaf!! Om inte, Keep going, I'm here 4 u!

Likes

Comments

Herregud... Hej!!

Ber om ursäkt att jag skriver som en kratta på detta inlägg!

Som sagt har skolan dragit igång, och det är redan fullfart... " NU ÄR DET ERT SISTA ÅR" " HUR KÄNNS DET?"... stfu vi har bara gått i skolan i 4 dagar. Men för nu känns det jobbigt att alla ska påminna oss om att vi är stora, att vi ska tänka på framtiden osv. Nu har ju dessutom sjuorna börjat, spännande I know! Snygga killar? Hmm Idk... wtfyl Dunali.


Allt e koas i mitt huvud nu, vi ska söka prao redan nu, vi ska tänka på klasströjorna, gymnasieval, nationella-prov.... Okej de lät inte så mycket, men trust me det sliter på mig.

Just nu sitter jag med hörlurar ( som vanligt ), och försöker skriva detta jävla inlägg som går skit.


Gissa personen? ( För er som går på min skola )

1. HALLÅ du e snygg, dina ögon...

Okej de va allt HAHHAHA, kan tyvärr inte avslöja mer. 


Onödig fakta: Mitt mål, detta sista år är att få det bästa året! 

Rolig fakta: jag tänker söka till idol

Fakta jag måste säga: Lycka till, till alla er sjuor där ute! Kommer bli tufft men kämpa!

Fakta som bara irriterar andra: SLUTA LEKA FÖREFAN


Suttit med detta inlägg i typ 2 h, fortfarande inte kommit ngn vart.. Men detta är då slutet på inlägget!

Hoppas alla där ute mår super! Om inte? Snapa gärna migggg- Dunali.h, 

Likes

Comments

Om en vecka gäller det, skolan börjar och för dem flesta handlar det om ångest.. :(

Själv brukar jag inte få ångest, men för er som lider just hold on!!

Men vad får men egentligen ångest över? plugget? kompisar? eller?

Så här tror jag: Man pallar inte gå till skolan för det är så jävla tråkigt, right? Att behöva sitta i typ 1 h och lyssna på allt tråkigt som läraren säger "blablablabl". Att behöva möta sina kompisar, och ovänner. Att behöva se alla dessa blickar när man går förbi i korridoren, för att man gjort något tidigare som gör en different? Att behöva ha smink eller obekväma kläder för att inte se ful ut? Massa prov, läxor, allt där hemma och skolan som gör allt värre? Du kommer sedan på att du har prov om en 1 vecka, men du lyssna inte på lektionerna... och du orkar inte plugga. " Skitsamma de är bara ett F". Ett F som följs av omprov och ytterligare mer saker att plugga till." Nej, det blir för mycket att hålla reda på, jag kommer skolka". SNÄLLA, SKOLKA ÄR INTE LÖSNINGEN!! Det kanske känns bra och lättsamt i den stunden, " Fan va skönt jag slipper lektionerna ", men i längden skadar de bara... . Att skjuta upp saker känns extremt bra i just den stunden men sen när tid passerat märker du att du har sjukt mycket att göra i slutet. Att ens tänka på framtiden är skrämmande... Gymnasium, körkort, universitet, jobb. " Vad ska du bli när du blir stor ", den efterväntade frågan som ALLA vuxna frågar, herregud chilla!! Vi har ca 5 år på oss, att få kunskap och information om olika yrken, som slutar med att vi endast vet 50 yrken , när de finns 10000000 yrken som är okända. Sedan när vi ska välja gymnasium väljer vi bort ytterligare yrken som är okända, asså då är de kört... Hur fasen ska vi bara välja ett sådär?

Jag älskar systemet, verkligen. Det här var min tolkning av ångest.. ? Någon som kan relatera?


Svar: Jag har tyvärr ingen lösning till ångesten.. duhh men det bästa jag kan säga är väl att vara sig själv och inte gå efter alla normer. Inte lätt, I know man vill ju passa in och låtsas vara någon man inte är? Om du inte vill bära smink, gör de inte!! du är sååå mycket finare utan! ( ni som bär smink, är självklart också fina ). Ha på dig bekväma kläder, låt ingen stoppa dig! Till dig som blir utpekad för du gjort något dumt (enligt dina kompisar) , ALLA GÖR MISSTAG!! Till dig som hatar skolan: Gör skolan rolig, umgås med dina kompisar, musik i lurarna gör allt mäktigare, hitta det roliga!! För dig som tycker allt är tråkigt, synd livet är tufft, bevisa att du kan klara av det!


I'm not afraid (I'm not afraid)
To take a stand (to take a stand)
Everybody (everybody)
Come take my hand (come take my hand)
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just letting you know that you're not alone
Holler if you feel like you've been down the same road (same road)

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'mma face my demons
I'm manning up, I'mma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now! (now)

Relaterad bild
Likes

Comments

heyyyyy

Hur är de med alla? ( Jag försöker mjukstarta bloggen ). De är kanon med mig, tack. Har flugit ( heter de så?) utomlands och fått några grejer checkade av bucketlistan, som t.ex surfa och dyka med tuber. Den enda nackdelen under detta lovet är att jag inte träffat någon av mina kompisar men några dagar återstår! Maria, Alexandra, Nelly und Ida, I missss uuu!

jsdkhd som rubriken lyder, har en producent ringt mig för ett samarbete med en låt! Goshhhh har längtat till detta ögonblick, och nu händer de äntligen... Jag ska få sjunga i en riktigt studio, alltså en riktigt studio!! Fast allt är dock inte säkert än, hahahaha men de fixar sig förhoppningsvis!

För er som vill höra mig sjunga, har jag nu startat en youtubekanal 4 only my covers! Kommer dock ha problem med att uppdatera ofta, men hoppas ni nöjer er ändå! https://www.youtube.com/channel/UCf00IMnwWwDo3EvSJUJqX1Q

Bildresultat för Omg


Tillbaka till skolan, JAG BÖRJAR NIAN efter lovet!! Åhh yes jag e nörd, och jag längtar! Jag ska få börja övningsköra snart, sedan är de gymnasiet!! #steppingup

Taggad för allting just nu! ( jag lyssnar på musik nu, de är därför jag tror att allt är så perfekt )

Bildresultat för Omg


Jag hoppas alla ni där ute mår bra!!!


Likes

Comments

1. Träffa kompisar

2. Dansa livet av dig, uppenbarligen inte..

3. Börja kolla på en nya serie, typ Pll för den är ju såå bra, dessutom har den typ 93842374 säsonger, feel free to få ångest att man ska hinna se klart alla :)

3. Städa, så behöver du inte göra de på några år sen HAHA

4. Få diabetes genom att baka

5. Träna röven av dig, så du kan känna dig stolt

6. Läs en bra bok och somna.

7. Att sova är mitt bästa tips

8. Gör en egen låt

9. Experimentera med ditt hår och ansikte

10. Shoppa, och slösa alla dina pengar

11. Rensa din mobil

12. Skriv en bucket-lista

13. Lär dig något nytt, HAHA kanske ett främmande språk

14. BADA FÖREFAN

15. Skriv till din crush😏

16. Kolla massor av filmer

17. Lös en rubiks-kub

19. Åk bara någonstans, ta bussen eller tåget och hoppa av på något random ställe med din kompis.

20. Lev livet, ta chansen när du får den, glöm inte dina kompisar, umgås med din familj.

Sorry de blir bara 20...
Likes

Comments

Heyyy, What´s up? ( Försöker göra en bra entré ). Nu när det är sommarlov har jag ärligt talat tappat stinget med att skriva, inte bara skriva utan allt, dvs alla. Utom Mayer, yeah I´m dead serious. För er som undrar gillar jag fortfarande Beyoncé och Cameron.

Alla har typ börjat skriva blogg, så har tappat lusten ännu mer. Om ni inte märkt är jag den mörka Dunali nu... ( inte hudfärgen )

Jag har som vanligt mayer i hörlurarna och försöker leva mig in i hans värld, och nahh det fungerar faktiskt inte så bra, hela mitt liv fungerar inte så bra just nu HAHA

Jag ber om ursäkt att jag skriver sååå jäkla dåligt nu, jag har ingen vilja kvar.

Jag kom precis på att jag är jobbig:

Jag skriver för ofta

Stör jag?

Eller vill du inte?


Ha ett fortsatt bra lov, tack o hejLikes

Comments

Älskar gitarr riffen, älskar musiken, älskar honom :)

Jag vill kalla mig fan, men jag kan inget typ hehe, men det kommer. Intresset har jag helt enkelt fått från min pappa, som varit med i ett band tidigare och då har han självklart spelat gitarr, och trummor. Själv spelar jag endast keyboard, men både min pappa och min bror spelar gitarr och det är ngt speciellt med dess fantastiska ljud den ger ifrån sig. HAHAHAHAHA vad leker jag? Okej Hold up, det jag vill säga är att gitarren ger mig en slags feeling. En feeling som både gör mig ledsen, glad, trygg m.m. Under hans låtar, kommer det bara fram känslor sådär, och nej jag menar inte depp! Jag tycker Live är bättre att lyssna på, för där har man mer frispel eller vad det heter HAHA

ÄLSKAR ÄLSKAR GITARR- RIFF ASSÅÅÅÅÅ GUUD, btw, gillar även B.B king & Eric Clapton

Bästa låtarna enligt mig, än så länge:

Mayer: Slow dancing in a burning room, I don't trust myself ( With loving you ), Gravity, Clarity, half of my heart, waiting on the world to change m.m

B.B King/ Clapton : Hummingbird ( bara introt, mayer är med ), The Thrill is gone, Ten long years, Wonderful tonight, cocaine, marry you m.m.

Snow är också bra av RHCP


Detta är riktigt svårt att förklara men när de spelar gitarr, blir man typ lugn HAHAH ( no drugs ), man befinner sig helt plötsligt i en annan värld. Man njuter verkligen, så man måste digga med huvudet oavsett om man spelar gitarr eller inte.. hoppas någon förstår mig?

Låtarna av mayer har helt klart rört mitt hjärta, han får mig att vara " mig själv ", ja I know det låter töntigt, men det är säkert någon som känner igen sig. ( I hope ).

Så fort jag hör gitarrljuden, oftast från en elgitarr, får jag en bild av en scen där jag står och spelar HAHAHA ( jag spelar inte ens gitarr ), det som gör det ännu bättre är spelarens ansiktsyttryck och hur han rör sig. Man kopplas liksom.

Bildresultat för John mayer HDRelaterad bildBildresultat för john mayer 2017 HD

Kolla på videon, 2:22 kmr det bästa.

KOLLA HUR HAN SPELAR, HERREGUD, hur kan man inte älska hnm?

4:17 på den tredje videon

Likes

Comments

En vecka kvar till sommarlov, OCH VI FICK EN UPPSATS, LIKE REALLY?? PALLAAAA

Sittande i sängen, med John Mayer i hörlurarna, jag låtsas att jag kan texten och sjunger ivrigt med :). FREEEEE FALLIN.

Längtar till sommaren, då jag ska flyga till Sri Lanka och Singapore, rehabilitera myself, men innan dess ska du ju först vara en skolavslutning men fina vita klänningar här och där. Jag kommer däremot se ut som en vandrande bajstolle... Jag hatar att gå i klänning. När jag är hemma tycker jag att jag är skitsnygg och ser ut som en modell, men så fort jag kommer till skolan och ser alla andra, vill jag hem igen, för jag känner mig ful HAHA. Okej no joke, alla är fina. VAD SKA JAG GÖRA MED MITT FETA HÅR?? Herregud, må gud vara med mig. 

Bildresultat för poop gif


Vad ska jag ens göra hela sommarlovet?

Ska jag tala sanning, så tycker jag lovet är för långt, särskilt när man inte har något att göra, dessutom längtar jag tills jag går i nian!! Det finns inga serier man kan kolla på, om man inte vill kolla på en gammal, kompisar som är med andra, det enda jag har att göra är att läsa böcker och ta mig till en annan värld, 

Det roligaste efter lovet är när man ska träffa alla igen, när man förändrats så mycket. Själv ska jag klippa mig kort AHHAH, vilken förändring I know.  Mitt summergoal är iaf att bli lika fin som Nina Dobrev, och sjunga lika bra som Beyonce, why not? Likes

Comments