Betyg, betyg, betyg och blablabl. Ja, jag går i nian och jag gör mitt bästa. Verkligen. "Np är bara en liten del av betyget". Bullshit har sänkt mig i ämnen och allt går fel. 

Det känns som att jag nått den värsta perioden nu. Jag sitter och försöker starta ett avsnitt av stranger things, men självklart går det inte. Jag har 2 skolgrejer som hänger i mitt bakhuvud samtidigt som jag grumlar över min jobbiga igge crush. Ni vet när man vill begrava sig själv under allt, och bara försvinna? Det vill jag just nu. Jag vill flytta, jag vill bara sluta tänka på allt. Den enda som håller mig vid liv är Mayer. Att stoppa in hörlurarna med låten My Stupid Mouth på det högsta och känna gitarren i sig är det som får mig igång. 

Jag har inte uppdaterat på ett tag I know, men är tankelös nu, (finns det ngt som heter så?). Guuud detta inlägg blir så crap, men men vad ska man göra?

Till ngt helt annat, jag längtar inte till skolavslutningen. JAG HATAR KLÄNNING. Passar inte i det, jag hör ihop med byxor. En annan sak jag också vill säga är att jag hatar när musiksalen är upptagen eller att alla följer med. Jag vill vara själv och spela ut ju. ​

Äsch jag vet inte vad jag ska skriva helt ärligt. Men hur mår ni? *låtsas att ni svarar bra*. Gud va bra att ni mår bra!! Vad gör ni? *Vi pluggar, för vi vill ha bra framtid*, shit inte jag för jag gör inget. 

Jag just nu: lalalalal dö

Hoppas alla mår bra, förlåt för detta badass dåliga inlägg. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

OBS, Ursäkta mitt språk i detta inlägg. 

STARTA VIDEON INNAN DU LÄSER, OCH LÅT LÅTEN VARA PÅ MEDAN DU LÄSER.

Du som är mobbare, hoppas du läser detta och känner dig träffad.

HALLÅ, DU. MOBBARE. VAD I HELVETE GÖR DU? SLUTA TRYCK NER ANDRA.VAD ÄR DITT PROBLEM??

För det första, man ska inte behöva vara rädd för att gå till skolan tack vare dig. INGEN NÅGONSIN ska behöva ta onödigt skit för att DU inte kan hålla din käft stängd, JÄVLA RÅTTA. Vad är det som gör att du tycker det är okej att säga att någon är tjock, smal, ful, äcklig, hora m.m.??

"Jag skoja bara". MY ASS, tänk om, var det verkligen så roligt? "HAHA dör så roligt, du är så ful." NEJ NEJ NEJ VAD I HELVETE tänker du med? "Vi är kompisar, han tar inte åt sig haha". Wow man kan skratta bort det, men man kan också bli träffad djupt inne, trots att du inte ser det. Att kommentera någon utseende som de inte kan hjälpa, eller överhuvudtaget bara slänga ut sådana vidriga kommentarer, är skämmigt. Kanske inte för dig som beter sig som en 6åring, men för oss som agerar lite mer vuxet, svider detta. VERKLIGEN.

Vanligaste orsaken till självmord bland barn under 15 år är bla mobbning. VILL DU VARA ANLEDNINGEN TILL ATT NÅGON TAR SITT LIV ELLER? SNÄLLA TÄNK OM, BEHÖVER DU VERKLIGEN SÄGA ATT NÅGON ÄR FUL? VAD HJÄLPER DET DIG? BARA SLUTA NUUUU.


Jag skriver till dig som varit eller är i samma situation. Till dig som blir hånad och utstött, till dig som blir förlöjligad och trampad på. För jag kan inte bara titta på när jag ser det här gå i repris. Det går att bli stark. Att resa sig. Att lära sig hantera skiten.

Den här texten är inte bara till dig som mobbar, utan också till all er som är mobbade där ute:

Till dig,kille eller tjej, som har ont i magen när du ska gå till skolan. Du som smyger längst med väggen i hopp om att slippa höra hur ful, äcklig, illaluktande eller meningslös du är. Du som kanske får stryk, blir knuffad, får dina böcker nerspolade i toan, får spott på ditt skåp. Eller du som aldrig blir fysiskt utsatt men ändå är utfryst. Kanske säger de inget taskigt men de beter sig som om du var osynlig. Du som är utestängd ur gemenskapen, du som inte blir bjuden på festerna och du som inte får dela skratten.

JAG LOVAR det blir bättre. Jag vet att det inte känns så just nu, men för en gångs skulle kommer jag behöva att du litar på mig. Det är nämligen så att mobbarna försöker bygga upp sig själva genom att trycka ner dig, så när de är elaka handlar det inte om dig. För det är inte dig det är fel på. Du är perfekt.

Det handlar om dem. De är rädda. Den enda som egentligen inte är rädd är du. För du går till skolan ändå. Och det skulle bara den som är riktigt modig göra. Du mår piss, men du är ändå i skolan. För du är en superhjälte. För du är magisk och magnifik. Du är Du. Och det finns inget som skrämmer mobbarna mer.

Till dig som blir utsatt: vill jag säga att jag tänker på dig och att jag vet vad du går igenom. Och att det går att bli stark. Att hitta nya vägar. Andra vänner. Andra gemenskaper. Bara håll ut, och visa att ingen kan komma åt dig. Jag tror på dig.

Till dig som ser att någon blir mobbad: Stå inte bara där. Kom igen, gå i mellan och säg att det inte är okej, va inte rädd!!

Till dig som mobbar: Vi är alla människor, och så är du och den personen du mobbar. Snälla du, jag ber dig, sluta peta på andra och säg vad dem gör för fel eller hur fula dem är. Alla är fina på sitt sätt, även du, men inte när du mobbar. Sluta nu innan det är försent.

Bildresultat för you are strongLikes

Comments

Herregud vad är det för fel på mig? Jag hänger upp mig på minsta lilla, och grinar för allt just nu. Nej tyvärr orsaken är inte mens, men det är nog denna månad som suger?

NP för detta året är slut, och jag inleder varje NP med ett skrattanfall. No joke, jag har skrattat på alla 3 vi haft än så länge.

Jag har slut på min hjärnkapacitet, dvs bloggbristen är nådd. Och the botten is nådd. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, eller jo en del men ahhh. Det kan vara killen jag gillar/gillat ( har försökt hålla detta lowkey men ), det kan vara kompisar, det kan vara min familj, det kan vara skolan. Det är en blandning av allt detta. De mörka sidorna kommer ständigt fram av mig, hur jag varit, hur jobbig jag varit/är, hur jag är helt enkelt, Och det är så jobbigt, för det var för ca 3 år sedan. Folk förändras, och likväl har jag. Så kommer folk till mig och vi inte pratat på typ 1 år, och säger hur jag är och hur fel det är, blir jag så förbannad tbh.

En annan grej jag bara måste ta upp är att folk tror att jag frågar andra hur de mår, för att själv få attention? Hur fan då Britt-Marie? Varje gång någon frågar "Själv?", svarar jag oftast "bra", så kom inte och säg att jag söker attention. Jag kom och fundera på en annan sak nu också haha sorry, men innan ogillade jag konceptet av att fota och lägga ut på sociala medier när man skär sig men nu när jag tänker efter är det kanske ett rop på hjälp? Eller? Och jag vill finnas där och hjälpa folk, om du inte märkt det. Men nej det spelar roll, för allt innebär attention.

High school är gymnasiet right? Har ni tänk på att i nästan varje serie, film eller bok förekommer det mobbning på high school. Man går in på toan och ser hur dem klottrat ens namn på väggen "Dunali är en Hora", man hör ständigt fotstegen bakom sig, hur dem skrattar och kastar saker på en. Det värsta är när man blir dassad, (Heter det så?). Men som tur har vi inte det så grovt här i Sverige, eller jag hoppas det.. Den första veckan ska det vara nervöst och man ska kunna vara rädd att börja på en ny skola. Vad är egentligen livet utan att vara rädd? GUD SÅ TRÅKIGT. Tänk er att åka berg o dalbana och inte vara rädd, eller kolla skräckfilm helt stabilt. Fyfan vad tråkigt, det är rädslan som gör så att något blir roligt, eller kanske inte alltid roligt men det för spänningen till liv.

Tack o Hej.

Jag hoppas alla mår superduper!

Bildresultat för motivation quotes schoolLikes

Comments

Ärligt talat är jag nästan rädd för att göra något i samhället nu. Allt anses som kränkningar, och man är jämt begränsad. Men vart går gränsen egentligen?

En annan sak jag funderat på, tror ni man kan bli vad som helst om man har viljan? Själv tycker jag att, vill man något tillräckligt mycket borde man kunna uppnå detta. MEN man måste vara medveten om att man inte alltid lyckas, utan man lär sig av sina misslyckanden. Så jag tror på att man kan bli nästan vad man vill om man tänker rimligt. Med det menar jag att om man är blind, är det kanske inte så lämpligt att bli en pilot.


Detta är en liten life-update, eftersom att jag inte skrivit på ett tag.

1. Än så länge har mina NP gått skit.

2. De flesta är självupptagna, och det stör jag mig på ganska mycket.

3. Jag vill kunna klara mig själv och bli känslokall, men det fungerar tydligen inte.

En annan ärlig grej jag vill dela mig med mig av är att jag har denna crush vid namn Bertil, som försvann idag. Asså inte bokstavligen försvann, förlåt, men mena att han försvann som min crush. Och allt går fel just nu. Mina betyg faller, jag har så mycket i mitt huvud och ibland får jag känslan av att bara försvinna. Men det ska jag inte, för det är bara denna period.

"Guuud, så synd om Dunali. Verkligen, vilken attention person som skriver på bloggen att hon mår dåligt." "Dunali är attentionwhore".

Men hallå Einstein, klart jag vill ha uppmärksamhet om jag skriver en blogg. Jag vill att folk läser hur jag tänker och känner om olika saker. Jag vill att folk ska förstå. Jag vill hjälpa dem. Jag vill få dem att må bättre. Eller så kan det vara, att jag vill få dem att känna sig träffade. Det är upp till dem att bestämma :)

Jag ser inte problemet med folk som söker efter mina reaktioner. Igår var det någon som skrev till mig "Vill du få reda på vem som skrev att du hade anorexia?", då svara jag så klart ja, liksom why not? Så svara denna person "synd". ok liksom.

En annan skrev till mig "Vi ogillar inte dig, men du söker attention". "Jag förstår inte varför du tror vi hatar dig". PAAH Sprid dina goda nyheter till dina kompisar att vi inte ska gå på samma skola... :) ( bara ett fåtal personer som förstår )


Okej asså måste be om ursäkt för detta shitty inlägg. Men som sagt, allt är en enda röra och ja. Men hur är det med dig?

Jobbigt i skolan, som jag har det just nu? Dont you worry, du vet att det inte stämmer. Bevisa för dem att det de säger om dig är falskt. Du ska blomma ut nu, nu har du chansen.

DU KAN ALDRIG TA HISSEN TILL FRAMGÅNG, DU KAN BARA TA TRAPPORNA.

Bildresultat för Society is ugly quoteLikes

Comments

På vår skola snackar man skit jämt. Tyvärr är det så, att elever som går i nian även har en stor käft som dem inte kan kontrollera. Riktigt pinsamt faktiskt, om något är cringe och definitionen av ordet är pinsamt för något någon gjort, så använder jag det ordet just nu: CRINGE ÄR DET. RIKTIGT JÄVLA LÅGT, SKÄMMIGT OCH ÄCKLIGT. FYFAN.

Det är tydligen någon sorts trend att ha en snapchat grupp, men dem "coola" personerna där man snackar skit om personer i skolan: SOM OM NI VORE PERFEKTA. Har ni inget bättre för er? Empatilösa människor är ni, usch.

"Dunali har anorexia"

"Dunali är ful och äcklig och mobbad och har anorexia och skabb hon e slav neger indian med inga rättigheter helt mobbad med fattig unge med iphone 5"

Exakt såhär stod det. Att dem ens vågar kommentera att man har anorexia. Som tur har jag inte anorexia, och tar inte det åt mig men hade det varit någon annan som verkligen haft det, sumpa du det din råtta. Tänk dig att folk tar åt sig, mår dåligt, och funderar på att ta livet av sig. KAN DU FATTA ELLER? VILL DU TA NÅGONS LIV ELLER? VAD TÄNKER DU MED?

Fattig? Pahahahha gud undrar vem som sitter hemma när jag reser utomlands. Undrar vem som pluggar röven av sig och kommer bli framgångsrik din råtta, usch.

Din råtta, du har sååå tur att jag inte tår åt mig. Hade jag gjort det, och jag hade haft självmordstankar så är det du som blir polisförhörd.

Jag blir så extremt sårad, arg och helt förskräckt när jag ser hur vissa människor beter sig. Jag bryr mig inte så mycket om att folk snackar skit om mig, men att dem går runt och snackar skit om andra??

Till dig skriver/säger sånt här skit:

Fuck you, ja ni läste rätt. Hur kan du ens öppna din käft och trycka ner andra om du inte vet vad som händer i personens liv? Tjejen som du kallade hora, har kanske en förälder som missbrukar alkohol. Killen som du kalla bögjävel, står nu framför spegeln och undrar vad som är fel på honom. Killen som du kalla ful, har sin mamma på sjukhuset för att hon drabbats av cancer. Tjejen du kalla äcklig, är beredd på att ta sitt liv. Tack vare dig. Ha det med dig, att du tog livet från en oskyldig person i registret.

Din råtta, om du är så cool och tuff, skriv till mig vem du är. Stå upp för dina dumheter, om du vågar. För du vågar tydligen att hata på andra som anonym person.

Fyfan för dig mobbare, jag hoppas du skäms.


Likes

Comments

​Det känns som att man måste ha en crush, för att det ska vara extra roligt i skolan. Man längtar liksom att se den personen, man klär upp sig för att visa personen, man går förbi  98343289y49234 ggr i korridoren där han sitter, man gör alltså allt för att bara se honom. Eller iaf jag. 

Enda problemet är att han inte gillar mig, hahahahahahha... *brister egentligen inombords*. 

Men har analyserat min blogg statistik, och mina läsare tycker visst mer om att läsa om inlägg när jag är SÅ JÄVLA SUR eller när jag har en crush.  

Så hej läsare, jag har kanske en crush. Han ler fint. Det var allt, AHHA. Eller kan berätta mer, men vill tyvärr inte avslöja honom, för då kommer man till den parten då allt förstörs. Har inte ens sagt till min bästavän vem det är, så ja..

Well, det var väl slut på det roliga. 

Men gud nej skoja, jag har ingen crush. 

Rolig fakta- Jag ljuger på meningen ovan denna. 

onödig fakta- jag har np imon wihoooo untz untz

konstig fakta - Visste du att jag pratar med mig själv ibland? 


Hur som helst var vi på en gymnasieskola idag, och allt blev typ kluddigare i mitt huvud.  ESTET verkar sååå roligt, jag som älskar att fotografera, sjunga, dansa och allt. Men ändå ska jag välja ekonomi. 

Förresten till ngt helt annat, jag blir typ deprimerad av att se yngre personer på gymmet. Liksom du är as fin lilla du, du ska inte behöva träna för att vara fin. Åh gud får typ rysningar när jag tänker på det.


Men hoppas alla människor där ute, mår kanon.
Likes

Comments

Visste ni att jag sitter i sängen varje dag och försöker skriva något vettigt? Det känns som att jag bara klagar på alla mina inlägg, det känns som att dem inte duger liksom. Men detta ska jag ändra på. Jag ska faktiskt ändra på hur jag tänker. Hur jag tänker när jag har svårt. Istället för att ge upp, så ska jag se det som en läxa. Jag ska bevisa alla. Ja, allihopa som sitter där och tror att jag inte kommer lyckas. Och då undrar du förmodligen, vad är det jag ska lyckas med? Jo, det ska jag säga dig. Jag ska lyckas med vara mig själv, jag ska lyckas att vara stark, jag ska lyckas hålla ut och bli exakt vad jag vill. Jag är jag, och det ska jag visa. Inte bara för dig utan för hela världen.


Jag måste erkänna att jag bara pluggar. Alltså jag pluggar bara. Jag är inne på mitt rum hela tiden och har inget att göra. Ingen vill umgås med mig och jag har all fritid, så varför skulle jag inte ta upp den där jävla boken och läsa den? Varför ska jag bara sitta och göra inget, när jag kan plugga? Jag ser absolut inget fel med det. Men på varje utvecklingssamtal eller varje gång jag pratar med en lärare som sker nästan varje dag, får jag höra att jag pluggar för mycket. Jag vill inte höra att jag lägger ner för mycket tid på mitt plugg, liksom det är klart som fan jag ägnar mig åt studier om det bidrar till min framtid. Jag vill ha beröm för hur mycket jag försöker, jag vill få beröm för att jag pluggar helt enkelt. Och det gör verkligen ont i hjärtat när jag får reda på att lärarna inte tror på mig. Inte ens mina föräldrar gör det, och det är svårt att tro på sig själv när ingen annan gör det.

Men nu mina vänner, har jag bestämt mig för att bli en ensamvarg. För sanningen är att ingen bryr sig, ingen har tid, ingen är ingen. ( okej jag ska inte dra alla över en kam ) Därför ska jag klara detta. Jag ska inte gråta i onödan. Jag ska gråta för att jag förtjänar det.

Eller jo snabbt tack till Julia Engqvist som bryr sig och alla andra som jag glömt... lol

Nog om mig, hur mår du? Jag tänkte rikta vissa inlägg åt dig. Det kanske kan hjälpa dig? Det kanske kan göra dig starkare? Det kanske blir roligare? Eller vem vet?

Orkar du inte plugga? Orkar du inte med skolan? Du vill helt enkelt inte försöka mer, för ingen förstår dig. Liksom vad får du av att kämpa om du inte får något? Allt handlar inte om att få, det handlar om hur mycket du är villig att ge om du vill få något tillbaka. Du kan inte förvänta dig att få något om du inte gör ett skit åt saken. Du måste kämpa för din sak.

Därför har du ännu en anledning till att kämpa. Kom igen, vad väntar du på? Sitt inte bara där och tänk, skriv vad du ska förbättra. Just Do it.


Om du läste detta inlägg som var långt och "intressant", (host), så ber jag dig att svara på nedanstående fråga, (det är anonymt). Detta hjälper mig, för då vet jag vad ni tycker är roligt/tråkigt.

Likes

Comments

​Först och främst så vill jag be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men har verkligen inget att skriva om. Eller jo det har jag, men det är så jäkla svårt att anpassa sig. Jag vill inte såra någon, jag vill inte vara attentionhoe, jag vill inte vara cringe. Alla tror att jag har det där perfekta livet, där jag får göra vad jag vill, resa hur mycket jag vill. Alla tror dessutom att jag är så jävla stark. Men jag kan konstatera att jag inte har det perfekta livet. Innerst inne är jag inte stark, I just pretend och går with the flow. Det finns tillfällen jag bryr mig om vad andra tycker och säger, men just nu så bryr jag mig inte en skvätt för att vara ärlig. 

Ett av mina mål är att göra så att dem flesta mår bra. Jag är mycket medveten om att jag inte kan ändra på en hel värld, men det du inte är medveten om är att jag kan bidra till det. Jag bryr mig inte om jag tär på mig själv eller att du inte har tid för mig, jag är van. Dem flesta är upptagna med sig själva eller strugglar med sitt eget, därför vill jag försöka hjälpa till, eller ibland förvärrar jag bara det. Jag ä en sådan människa som jämt ser framåt, och är allmänt jobbig efter en stund, men det är så jag är. Gillar ni inte mig? Läs inte min blogg, ta bort mig från dina sociala medier, sluta snacka skit om mig om är så jävla jobbig då. 

Jag bryr mig inte om du inte är redo, jag bryr mig inte om du inte vill, jag bryr mig helt enkelt inte om något hindrar mig. Allt jag vill är göra så att du mår bra. Ja, just du. 

Förresten visst är det ganska tråkigt att läsa sånna här superhjälte-texter? Typ " vad fan leker hon?" "hon är ingen superhjälte om hon tror det". 

Hihi, vet du vad? Jag bryr mig inte. 


KRYP UT UR DITT JÄVLA SKAL:

1. I dagens samhälle, hänger dem flesta på sociala medier för att bevisa att de är lyckliga och duktiga, och visst känns det som en stor tävling? Men så är det inte. Du tävlar med dig själv. Du ska till och med lära känna dina medtävlare för att få ett bättre självförtroende. 

2. Tarzan har en djungelvrål, Rudolf har den röda mulen och jag har ett födelsemärke vid mitt öga. Alla har ett resultat, alltså alla sticker ut på sitt sätt. Vad är ditt signum? Du behöver det där signumet för att folk ska komma ihåg dig. 

3. Men britt sluta bry dig om vad andra tycker. Sluta med att försöka göra alla nöjda eller leva upp till allas förväntningar. När du går och lägger dig, vet du vad som är sant, och det är det enda som betyder någonting. Om du inte är ärlig mot dig själv och försöker ändra på dig för andras skull, så blir du mer sorgsen. Oavsett hur mycket beröm du får så kommer du inte gilla dig själv. Det är DU som ska vara lycklig. VAR BARA DIG SJÄLV, FÖR ALLA ANDRA ÄR UPPTAGNA. Du föddes till att vara just du. Låt ingen påstå någonting annat. 

4. Hitta det som får dig att kämpa. Vad får dig att le? Vad får dig att känna dig omtyckt? Vad drömmer du om? 

5. DET ÄR OKEJ ATT MISSLYCKAS. Acceptera att du misslyckade, lär dig av dina misstag. Du kan inte förvänta dig att bli framgångsrik utan några problem. Res dig upp, rätta till dig och fixa ditt misstag för jag tror på dig. 

Bildresultat för motivation meme


Likes

Comments

Alla har olika knappar. Knappen inuti dig är det första steget. När din motor väl börjat spinna, så kan INGEN stoppa den. Är du redo att hitta din knapp? Är du rädd för att trycka på den? Det är inte jag.

Först och främst, det är ett nöje att lära känna dig. Låt oss fira det här ögonblicket. Se dig omkring. Vi lever och vi håller på att förverkliga ditt självförtroende. Jag vill gratulera dig till att du är den du är. Om ingen har sagt "jag tycker om dig" idag, så gör jag det nu.

Livets hårda skola har lärt mig, att för att bli lycklig måste man vara sig själv och visa sin rätta personlighet. Ganska lätt att säga eller hur? Men kom ihåg: det första misstaget du kan gör är att tona ner dig, för att du är rädd att andra inte klarar av att du är dig själv till 100%. Tänk inte så. Att låta bli att säga sanningar och inte bjuda på sig själv, öppet och ärligt, är ett misstag som kan stå dig dyrt. Många kämpar för att dölja sitt rätta jag, eftersom att de tror att det är något fel på dem. GLÖM ALLT DET DÄR. Meningen är att du ska vara exakt som du är.

Sluta jämföra dig med andra och inse att även om du inte har samma tillgångar som de, så räcker det du har. Du behöver bara komma på vem du är och visa dina starkaste sidor. Om du vill att folk ska tro på dig, måste du först tro på dig själv.

Titta dig i spegeln. Titta länge och noga. Vad är det som gör att du är just DU? Det vill jag veta. Det vill världen veta. Vilka är dina otroliga egenskaper och intressen?

Vi gör alla misstag. Vi är livrädda för oss själva. Var allt annat än tystlåten och tillbakadragen, så vidare det inte är du. Jag menar det. Folk kommer alltid förlåta dig, och antagligen älska dig om du är originell. Du har säkert hört klyschan om att tänka utanför boxen. Jag tycker du ska slänga bort hela boxen. Glöm alla regler för vad som är normalt. Lyft fram dina udda sidor.

Vad är det med dig?

Jo, jag vet. Du har fått massa smällar och du har tvingats att ta så mycket skit. Folk har sagt NEJ till dig så många gånger att du bara vill gå och lägga dig. Tja, om världen har sagt nej till dig, så tar jag mig nu friheten att säga JA! JA TILL DIG!

Vi ska nu ta ett snack med dig, om när du var liten. Du vet, den där fyraåringen som var du. Ser du ditt eget lilla jag som sitter där? Du är så himla söt. Du är sprallig, rolig och har en riktig personlighet.

Vad var det som hände mellan den där lilla ungen som en gång i tiden var du och den som är DU idag? Sårade någon dig? Blev du övergiven av någon som du älskade? Fick dina så kallade kompisar dig att börja gråta? Sa dina föräldrar åt dig att bli läkare istället för att t.ex bli konstnär? Slutade du drömma och nöjde dig med mindre? DU ÄR INTE ENSAM.

Var dig själv, och låt folk se dig precis som du är.


Inlägget jag ska skriva hädanefter, handlar om hur JUST DU ska bygga upp ditt självförtroende!!

I wanna see you be brave...

Likes

Comments

Vi som går i nian ska skriva en uppsats på fredag, det är allt vi vet. Vi vet inte om det är en insändare, recension, debattartikel m.m.. Som sagt, vi vet INGET, ändå ska de bedömas.  ​Asså va? Det här går ju inte. Vi ska skriva om något okänt. 

En annan sak som är vrickat är att vi inte får ha tacktal på vår skolavslutning till speciella lärare, för att då blir vissa avundsjuka. Men jajamensan lets do this on the kids. "Diplom för den bästa eleven". Klart som fan att vi som elever också blir avundsjuka, men nej det tänker ni inte på. 


Här sitter jag och väntar på att något i mitt liv ska hända. Men nej. Inget. Funderar om jag ska ta och läsa den där gymnasieboken nu, eller om jag ska välja den verkliga boken? Mina kvällar består endast av att jag läser bort tiden i en annan värld. En annan värld, där folk förstår, accepterar och försöker. En annan värld som är bättre ;I. 

Efter en stunds tänkande, väljer jag att göra en research på fattigdom. För ett tag sedan, började jag lyssna på låtar om krig, fattigdom osv, och yes jag fick mer medkänsla. Nu vill jag plötsligt donera och hjälpa fler personer. Det är typ det enda jag tänker på, men då hör jag ju dem ekande orden i huvudet " Dunali, du kan inte rädda hela världen ". Jävla drömförstörare. Kolla på filmen Lion!! Där får ni se en del av den verkliga världen i en annans perspektiv. 

Snart är det dags för vårshow, ganska långt tid kvar men jag måste redan nu bestämma en låt. Jag vill sjunga en låt som hjälper andra, en låt som man aldrig glömmer, en motivations-låt, en låt som är verklig. En låt som helt enkelt berör. 

Jag vet inte om det är låtarna jag lyssnar på men jag har fått så mycket självkänsla, alltså "ge inte upp" känslan. Jag är på glödande humör och jag bara skriver på. Till som är på gräddhumör, låt er påminnas av hur fina ni är, hur glada ni gör folk, hur du som person är unik för det är du. 

Hoppas ni mår bra!! ha de gött haj


Likes

Comments

Är inte på det bästa humöret just nu, men det flyter väl på ganska bra? Blir irriterad på alla som är otacksamma, alla som inte tänker sig för innan dem säger något, alla som inte accepterar saker och ting, alla som är självupptagna, alla som bara är som alla andra. Ska vi gå efter alla dessa normer, eller trivs ni? Gillar ni samhället?

Asså vet ni vad, jag vet inte vad jag ska skriva om, jag vågar inte riktigt uttrycka mig längre här på min blogg, inte för att någon bryr sig om jag är nere eller bryr sig om mig allmänt, men det är riktigt jobbigt att jag måste anpassa mig. Jag har verkligen ingen att snacka med och jag kan inte skriva på bloggen, ska jag hålla inne det? Liksom tycker du att min blogg är cringe, eller att jag söker attention osv, sluta läsa. Ingen bad dig att läsa.

"Jag finns", bullshit hela vägen igenom.

Finns det ens folk som bryr sig?

Jag vet att jag kan drar alla över en kam, men jag har fått nog. Ska folk må dåligt för att du spridit rykten, ska folk må dåligt för att du säger att deras kläder är fula, ska folk egentligen må dåligt bara för att du är SÅ EXTREMT ONÖDIG?

Sluta spotta, sluta röka, sluta dricka, sluta ligga runt med folk, sluta skolka, sluta svära 24/7, sluta trycka ner andra bara för att du själv är osäker. Bara sluta med allt om du tror att du är så jävla cool med dina låga betyg som du inte kommer någonstans med. Jävla råtta.

Varför får folk som gör dåliga grejer cred? Vart är hyllningen till dem som förtjänar det?

Jag är allmänt trött på samhället och folk.

Jag hoppas verkligen folk tar åt sig, och kan agera på ett bättre sätt nästa gång.

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground. Like a skyscraper.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Obs, attention-inlägg, men okej? Det är ju inte mänskligt att må dåligt :)

"Hur mår du?" HUR SVÅRT ÄR DET EGENTLIGEN ATT FRÅGA? Okej jag ska inte dra alla över en kant, men hallåååå??

Visste ni att jag har en speciell kraft? Jag är osynlig, coolt va?

Överallt ser jag folk med glada ansikten. Folk som har någon att prata med.
Folk som ler åt varandra. Folk som skrattar tillsammans. Folk som bryr sig om varandra. Perfekt liv.

Jag saknar så om att få en kram utav någon ( host host, undra vem ), ett leende, en som undrar hur det är, en som tröstar och torkar bort mina tårar från kinderna, en som tar ens hand och säger att det kommer att fixa sig.

Här sitter jag på sängen, återigen och väntar på att någon ska se mig. Någon som älskar mig för den jag är?

Ni som har den relationen med era föräldrar och kan prata om allt, ta tillfället i akt, tacka dem, var glada för att dem bryr sig :). Ni som har kompisar som finns där, glöm inte att tacka dem för att de tar sin tid på att just du ska må bra.

Har skrivit det i dem flesta inläggen: jag vill egentligen inte sitta här och tycka synd om mig själv när folk verkligen mår sämre. Seriöst, hur kan jag ens? Förlåt, asså men jag vill verkligen skriva ut, har ingen annan att ta det med. <3

Det var allt, kan inte skriva för detaljerat, för då är allt kört. Allt.


Hoppas ni mår bättre än mig!!Likes

Comments

Just nu " Dunali gråter en flod eftersom att hon läser livet efter dig ". Detta är den FÖRSTA boken jag någonsin gråtit ut till, inte lite utan en tsunami, det kan bero på att jag lyssnar på https://www.youtube.com/watch?v=i9L_Ew4t1xg . Jag vet inte om det är boken som orsakat mitt mörkaste humör idag, men fyfan vill skippa skolan och sitta hemma och gråta. Boken är RIKTIGT DEEP, Jag ska vara extra snäll mot alla nu! Asså har inte ens läs klart boken MEN SHIT SHIT SHIT.

Handling: Boken handlar om Will Traynor som är en aktiv, sportig och glad ung man. En dag råkar han ut för en olycka och blir förlamad från halsen och ner. Han behöver hjälp med allt och kommer aldrig bli bättre. Han är deprimerad och trött på allt och bestämmer sig för att åka till en klinik i Schweiz för att avsluta sitt liv...

Han ger sin familj 6 månader och om han fortfarande känner likadant lovar de att de ska ta honom dit. Föräldrarna anställer då Lou Clark som "assistent" till Will och hon gör allt för att pigga upp honom och få honom att ändra sitt beslut.

Kärlek uppstår men räcker det?

HERREGUD NI MÅSTE LÄSA DEN!! KLART DEN BÄSTA BOKEN JAG LÄST! ( Denna boken är bättre än everything everything)

Man får förståelse för dem som varit med om sånt här, man kommer till en helt annan värld. BE KIND. ALWAYS:

Bildresultat för be kind always

Bildresultat för me before you quotes


Likes

Comments

OBS, triggande text igen och jag menar VISSA killar. (Mina åsikter)

OPIJKSBKAS JAG HATAR MINA FÖRÄLDRAR. För vet ni vad? Jag är tjej och jag får tydligen inte gå ut. FÖR DET ÄR JU MITT FEL ATT MÄN KOMMER OCH VÅLDTAR MIG. Detta gör mig så fruktansvärt ledsen. Förlåt, att jag föddes som en tjej, jag valde ju att bli tjej :) Dem får oss tjejer att känna skyldighet när vi redan föds. LIKSOM herregud. När vi tjejer sminkar oss är vi tydligen osäkra, tjejer ska vara i köket, tjejer ska täcka allt på kroppen, tjejer ska de och de och BLABLABLA. Jag får damp. Ja detta inlägget är feministiskt so what?

varför ska jag som tjej behöva känna att jag inte får säga det jag vill säga? Varför ska jag som tjej behöva stå ut med killar som tycker det är okej att skämta om feminism? Varför ska jag som tjej behöva ifrågasätta en kille som tar på mig? Varför ska jag som tjej behöva fundera på om en bild är ”för” lättklädd när en kille inte behöver det? Det är klart att jag ska bli avbruten när jag vill säga det jag vill säga. Det är klart att jag måste ha lite ”humor” och förstå att killarna bara skämtar. Det är klart att en kille kommer ta på mig om han vill det. Det är klart att jag måste fundera på hur jag ser ut och vad som syns på en bild för att jag är tjej och inte kille.

Nej, det är inte klart. Jag är trött på att bli rättad av killar när jag talar om hur jag som tjej upplever att samhället är, hur jag som tjej som lever med det här, har FEL? Du som kille kan inte komma och säga till mig som tjej hur jag upplever vårt samhälle. Backa istället och försök förstå.

Jag är född och lever mitt liv som tjej, men först och främst är jag född och lever mitt liv som människa. Men det verkar inte räcka till eller i alla fall inte spela någon roll eftersom jag är just det, tjej. Jag tycker det är tragiskt men ändå komiskt när jag hör hur killar skämtar om det kvinnliga könet, hur vi platsar i köket, att det enda vi duger till är att ha sex med och om vi har sex så blir vi kallade horor, slampor eller så är vi lätta men ändå så jagar ni oss som om ert liv hängde på det.

Det är sorgligt att ni saknar respekt mot tjejer i er ålder då er mamma, med er pappa tog er dit ni är nu, utan er mamma hade ni aldrig stått där ni står nu. Hon bar er i nio månader av sitt liv och nu skämtar du om de kön hon är. Skämtar om hur svaga tjejer är, att det är något dåligt att ”springa som en tjej” samt att vi endast duger till att tillfredsställa er.

Ja jag är tjej, är det verkligen så farligt?

Likes

Comments

För er som hann läsa mitt inlägg igår, innan jag tog bor det: Jag ber om ursäkt. Jag var allmänt nere och bara skrev ut min ilska.

Bildresultat för I fucked up

Så Hej Bertil, Stina & Ulla. I'm really sorry. Jag har dåligt samvete. Bertil, still falling 4 u. ;)

Sittandes i sängen nu och önskar att jag inte betedde mig som ett rövhål igår. Vad gör jag?

Hela denna dagen har varit katastrof. Gräl, prat och tårar. " Men så länge jag lever, är jag glad ". Den bästa quoten jag hört typ. Den fick mig att leva. Inte bokstavligen men ni fattar?

Okej jag ska försöka sluta klaga på allt och alla. Jag är verkligen inte så bra heller så jag borde hålla käft.

Efter ett deep snack med lärare och typ alla, har jag finally lugnat ner mig.

Så hur mår alla ni andra? " Bra ", jag hoppas ni svara det, men om inte, tänk på ngn som gör dig glad. Skriv till din kompis, gråt ut, skriv i din dagbok om du har en, bara släpp ut allt. Jag är här för dig.

okej för att lätta upp stämningen, vet du vilken låt bara genom att se lyrics?

1. One day when the sky is falling,
I'll be standing right next to you.

2. Flex, time to impress, Come and climb in my bed

3. I'm talkin' to ya. See you standing over there with your body. Feeling like I wanna rock with your body


Okej det var allt HAHAH. Hoppas alla har de gött. <3 

Likes

Comments

En störd dag för mig idag. Att gå i korridorerna och se hon som sitter själv, att se han gråta, att se henne le när man vet att hon mår skit, att se han fortsätta, att bara se folk må dåligt gör mig ledsen. Att friends gör ett skitjobb gör saken inte bättre, varför har vi ens friends på vår skola? Vi har aldrig det, och vi gör inget åt det. Jag blir förbannad och så nere. Det är inte okej asså, jag vill att alla ska må bra. Vi kanske kan hindra någon från att skada sig själv? Ett enda hej, kan också förändra så jädrans mycket.

Helt ärligt så är det ganska tomt i mitt huvud idag, har bara tankar åt ett håll. Lev livet Dunali. Sluta vara hemma och ha tråkigt, när du kan åka runt vart du vill. Nu börjar prov och nationella-prov dyka upp, och man ska plötsligt välja gymnasium. Men de går säkert bra. Troligtvis.

Jag sitter just nu på sängen och väntar på att någon ska snapa mig, som vanligt. Har ännu inte hittat en bra bok, eller kompisen som förstår en ;).

Vad väntar jag ens på? Jag borde gå ut och leva mitt liv. Men fortfarande sitter jag här och slösar min tid på att vänta, för att något ska hända. Vill du hjälpa mig?

Till alla er som mår dåligt, take it easy. Breathe. Jag finns för dig!! <3


Gissa personen ( för dem som går på bk )

Långggg, din syrra är goals HAHA, dig gillar jag.
Likes

Comments

För er som är nya på min blogg- JAG ÄLSKAR MODE. När jag går där i korridorerna i min skola, kollar jag på vad folk brukar ha på sig HAHA creepy jag vet, men älskar personer som har stil. I detta inlägg ska jag visa vilka klädstilar jag gillar. ( till både en kille och en tjej ).

Att vakna på morgonen och veta vad man ska ha på sig, gör mig så himla glad. Jag tänker på allt när de gäller kläder, allt från att skorna ska matcha till att mina örhängen ska framhäva mina ögon. PAHAHA. Ett exempel är att jag nyligen köpte ett par glasögon, vilket inte var så bra för de var i färgen guld, men allt jag använder som t.ex min klocka och örhängen är i silver. Detta är något jag stör mig. Något ni kanske inte visste om mig är att jag är extremt beroende av att köpa jackor, skor och glasögon. Jag har typ 100 par skor, no joke haha. Hur jag fick min inspiration av att följa modetrenderna vet jag faktiskt inte vart jag fått de från men de är en tjej som jag avgudar till 100% när de gäller mode. Hon heter Alicia Roddy. KOLLA HENNES INSTA!! https://www.instagram.com/lissyroddyy/ . Dem flesta bilderna ni kommer se på detta inlägg kommer förmodligen vara från hennes insta...

Let´s börja.

1.

Bildresultat för lissy roddy outfit

2.

Relaterad bild

3.

Bildresultat för Lissy roddy outfit

4.

Bildresultat för Lissy roddy outfit

5.

Relaterad bild

Okej I´m sorry, alla var på Alicia <3, MEN VISST ÄR HON SNYGG??

Let's do the boys

1. 

Bildresultat för outfits for men

2. 

Bildresultat för outfits for men

3. 

( Tack, Joel )

4. 

Tatueringar och keps på killar...

5. 
Likes

Comments

1. Jag hatar ost-lukt.

2. Jag brukar ge bort pengar till personer bara sådär. Jag hatar mynt.

3. Jag har skickat sms till många kändisar, HAHA ifall dem skulle svara?

4. Jag brukar prata med mig själv, ibland.

5. Jag gillar inte smaken mint så mycket.

6. Jag brukar typ aldrig säga hur jag mår utan jag håller de inne.

7. När jag var liten gillade jag pokémon så jäkla mycket

8. Jag gillar inte färgen rosa

9. Jag har försökt att skriva låtar ett par gånger men de blir bara skräp.

10. När jag flyger utomlands älskar jag att prata engelska och låtsas att jag är rik. HAHAHA 

11. Jag har aldrig varit "full"

Finns så mycket mer ni inte vet om mig men de får tyvärr vänta. 


Det är nu jag märker att läxorna kommer, det är nu jag märker att livet är trögt ibland. Just nu sitter jag på min säng och väntar på att någon ska skriva till mig. Vem som helst. Mina kvällar spenderar jag med mig själv.. HAHA med musik, youtube eller en bok. Ganska tråkigt efter en stund. Trött på att jag ska behöva starta en konversation med alla så jag ger upp. 

Den roligaste uppgiften vi fått under alla dessa år, är att vi ska hålla en tal på engelska om valfri sak. Det här har jag längtat till så JÄVLA mycket. Jag börja gråta när jag fick reda på att vi skulle göra denna uppgift ( jag vet, jag e konstig ). Jag ska hålla ett tal om allt typ. Jag ska lägga allt på bordet, leverera och få alla att tänka efter. 

Jag har bloggbrist, pluggbrist och all sorts brist idag, jag fattar inte egentligen vad som krävs för att vara en bra kompis. De känns som att jag äntligen inser hur folk är, jag inser hur dem inte bryr sig. Men hallååå skitsamma, jag ska inte vara som dem, jag ska vara bättre ;) Jag ska göra mig själv till den bästa personen. Eller jag ska försöka. 


Hoppas seriöst alla där ute mår bra. 

snap, insta - dunali.h

fb- Dunali Hettiarachchi

( sorry för ett dåligt inlägg )

Relaterad bild
Likes

Comments

Herregud, asså vet ni? Jag har seriösa problem lol, jag hanterar situationer så jävla dåligt, jag säger typ HÖGT vem jag tycker e snygg.. som vanligt vet hela skolan det nu but who cares? Eller vem försöker jag lura, JAG BRYR MIG

Musiken och en bild ( på insta ) gör mig så jävla hybris, ASSÅ DAMN. Nej nej nej har bölat typ 78324234 ggr för allt. KAN NI FATTA? DETTA HAR ALDRIG HÄNT, okej ingen förstår HAHA.

Gud kan inte ens förklara, kan inte ens beskriva denna person, jag kan knappt prata.

Okej jag behöver lugna ner mig...

Okej till något helt annat!


Ida innan du läser detta, sätt på musiken ovanför!!
Idag är det den 4 September, Beyonces födelsedag OCH IDAS FÖDELSEDAG! Det kanske inte har varit den bästa dagen Ida, men jag ska försöka göra mitt bästa. För er som inte vet vem Ida är, så är hon min bästavän! Hon är otroligt vacker, seriöst har ni sett henne? SJUKT SNYGG. Inte bara det, hon är sjukt smart också! Hon har allt faktiskt, hon är den där perfekta kompisen som alla behöver, vet ni varför? Hon håller alla hemligheter, hon har bra humor så man kan skratta ofta, och hon är så OTROLIGT SNÄLL!! Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Och jag kan inte med ord eller handlingar på något sätt förklara hur mycket jag älskar dig!!
Du är värd allt det du önskar dig, och lite därtill. Jag önskar så att jag fick äran att umgås med dig idag. GRATTIS MIN IDA, ( ja min )! ❤ ❤

( Fett snygg, jag vet! )

Likes

Comments

Ett av skälen till att jag börja skriva denna blogg var för att jag ville inspirera och hjälpa andra, som kanske har samma tankar som jag? Jag vill finnas där för dig, jag vill helt enkelt hjälpa dig så du mår bättre! Jag bryr mig inte om jag själv blir drabbad, för jag vill bara att alla ska ha de bra! Det är de jag kämpar för!

Jag vet , många tycker de är skittråkigt att läsa sånt här skit om hur man vill vara en hjälte, right? Men jag älskar att ta upp sånt som ingen riktigt vet svaren till eller som man inte tar upp så ofta.


Jag kan göra det tydligt för er: vi går igenom en slags norm, då alla måste följa den annars följer det konsekvenser. Jag kan redan nu påpeka att konsekvenserna innebär mobbning. Att bara höra ordet mobbing, får mitt hår på armarna att stiga.

I denna åldern för några år sedan hade man knappt en så vill kallad bra telefon, man utgick bara från att den fungera, eller? Inte hade man märkeskläder för att provocera andra. Man hade sina egna åsikter och kunde i princip vara sig själv. Vad har då hänt med samhället? Jag kan konstatera att det är vi människor som utvecklas och vill ta mer plats, dvs att vi har våra egna åsikter som vi framställer på ett mer kränkande sätt. Vi lever i en stor värld, med många människor som har olika åsikter, klart att det blir konflikter, men borde vi inte visa lite mer hänsyn till medmänskligheten?

Det är vi i samhället som sätter en dold gräns om vad som är rätt och fel, följer man inte gränsen blir man annorlunda helt plötsligt, och anses som en främling.

Till dig som bryter trenden: Tusen tack för att du är dig själv! Jag beundrar hur du kör ditt eget race oavsett vad andra påpekar, tack vare dig, uppmanar du andra till att våga mer!

Vill du vara med att göra skillnad? Hjälp oss alla, genom att våga vara dig själv!

Det är upp till var och en att avgöra vad som är rätt och fel, men frågan är vågar du stå upp för dig själv?Likes

Comments