Kollar jag på mina kompisar, kommer dem flesta bli kända enligt mig.

Inom hockey, simning, musik, fotografering, mode & skönhet, trampolin & innebandy. m.m ( Sociala Medier )

Ganska fantastiskt faktiskt att så många personer är så otroligt bra på sina egna grejor. Att kämpa, att vinna, att förlora, att offra, att bara älska det man gör, gör mig såå glad. Till och med att förlora, för då vet vad man ska göra bättre. 

Tänk att vi går i en skola med ca 300 personer, varje person har en egenskap. En egenskap som syns tillräckligt för att man ska bli känd. Det är ganska coolt att varje person har något speciellt som man kanske inte visar. Jag uppmanar er till att verkligen släpp loss allt, bry dig inte om vad andra tycker eller tänker, BARA VAR DIG SJÄLV, accepterar dem inte dig, fine då missar dem den mest underbara personen som har något att ge. 

Till dig som kanske gillar att sjunga ( och annat ) men vågar inte komma ut, ta tid, fråga dig själv " Vill jag det här? ". Brinner du för något, ut med dig, visa vad du kan ( om du vill ), gör så att publiken börjar gråta, applådera och gör så att dem får gåshud. När du har varit i rampljuset en gång, vill du säkert vara där fler gånger! YOLO, ta chansen, du kommer absolut inte ångra dig! Jag finns för dig oavsett vad, du klarar det, du kan, du vill, du kan bli någon speciell för andra. Vill du det så hårt, borde inget stoppa dig. 

Hallå! Vad väntar du på? GÅ UT & VISA DEM VEM DU ÄR!

Första gången jag skulle sjunga inför publik höll jag på att svimma. Jag minns hur jag andades djupt, jag ville inte just då men innerst inne visste jag att det är det här jag ville göra. Jag ville sjunga ut, jag ville få publiken i tårar, jag ville att dem skulle få gåshud. Vet ni, allt struggle löna sig, för när jag sjungit klart satt vissa i tårar med gåshud. ( Ursäkta för min egotrippade text ).  

Tänker du t.ex " Jag vill bli som Zlatan! ", tänk inte, gör det! Träning ger färdighet i slutändan. Dröm inte om att få kraft, du måste ta din kraft. Att jobba hårt lönar sig. 

Bildresultat för beyonce quotesTill något helt annat, visste ni att jag är intresserad av rymden och sådant?

I onsdags hittade NASA 7 nya planeter som liknar jorden. Jag tror att det var några planeter som hade vatten. Jorden snurrar ju över sin egen axel, men dessa nya planeter snurrar bara runt en stjärna, typ som vår sol. Så det är bara halva sidan av planeten som har solljus. Ganska fascinerande va? Tänk dig att bosätta sig på en främmande planet... Vad finns ute i världen? Tänk så finns det dinosaurier på dessa planeter?

Visste du : ( OBS, hittar informationen på Google, så kanske inte sant )

1. När du kollar på stjärnorna, kollar du tillbaka i tiden, eftersom att det tar 8 minuter för ljuset att nå jorden.

2. Ett år på planeten Venus är mindre än en dag.

3. När du står stilla, rör du dig ändå, jorden snurrar ju ;)

4. Vi är gjorda av slags stjärnor.. ( HAHAHA don't think so, eller vem vet? )

5. Det största berget i vårt solsystem finns på planeten Mars.

6. En människa luktar ca en triljon grejor. ( Har inget med universum att göra, men tyckte det var coolt )

7. Vi kan inte andas och svälja samtidigt. ( Okej, det blir lite fakta här och där )

8. Det finns tydligen en planet som det regnar glas...

9. Världens största hav innehåller 20 biljoner guld.

10. Jorden är inte platt, men det är universum.


Likes

Comments


What's up? ( asså betyder det " Vad gör du? " eller " Hur mår du?")


Jag funderar på att skaffa en Youtube-kanal och lägga ut videos på när jag och min bror gör covers, fast vet inte hur länge jag kommer hålla på med allt detta...

varför är det inte sommarlov nu? Har aldrig i hela mitt liv längtat till sommarlov, men nu, helt plötsligt vill jag inte synas i omvärlden.

Jag har iaf bestämt mig för att söka till idol eller talang när jag är 16 år gammal. Men i idol kommer det vara så tuff konkurrens! ( Må Beyonce attityden följa med mig, under resan )

Jag har förändrats totalt enligt mig. Blivit lite tuffare iaf? Jag bryr mig inte längre om vad folk tycker, jag kör all in!

Är det här du Dunali? Yeaaah

Gud, jag har tappat all inspiration till min blogg nu. Det känns som att jag skrivit om allt. But well, gotta keep it up!

Det här inlägget kommer vara lite fantasi fullt!

Mina " Must/ Dream / Bucket Haves " innan jag dör:

1. Jag vill/måste köpa en BMW.

Bildresultat för bmw cab

2. Modernt Hus

Bildresultat för modern house

3. Klocka som passar min lilla handled.

Bildresultat för dw watch black

4. Beyoncés autograf...

Relaterad bild


5. Stå på en scen inför flera människor. 

Bildresultat för publik

6. Vita fina naglar, som håller länge, och man inte behöver ta av dem.

Bildresultat för goals tumblr


7. Jag tror jag vill ha en hund?

Relaterad bild

8. ypwiedjdjabdkjsdadi

Bildresultat för sleeve dress tumblr

9. Fin bikini, som inte kostar hela min framtid..


10. Skivkontrakt ( Dröm ), göra egna låtar

Bildresultat för Studio

Likes

Comments

Min inspiration, min idol, min hjälte, min förebild, är Beyoncé.

Hon är definitionen av power för mig!

Hon hjälper mig att hålla huvudet högt oavsett vad, att kunna resa mig oavsett vad, att försöka oavsett vad.

Hennes låtar ger mig hopp! Hennes låtar ger mig både smilgropar och tårar. Älskar när hon pratar i början av en låt. En slags lång quote som går rakt in i hjärtat.

Jag vill vara som hon, en bra förebild, sjunga extremt bra och ha ett lysande självförtroende.

Det finns åtminstone en låt som alla gillar?

Jag minns när jag var typ 9 år och dansade till Single Ladies framför spegeln och önskade att jag var Beyoncé, och det kan jag erkänna att jag gör fortfarande. Det är sjukt hur jag känner adrenalinet pumpa i mig när jag spelar hennes låtar på högsta volym och hur fruktansvärt förbannad jag kan bli om någon försöker prata med mig samtidigt.

Det finns ingen som du. Det finns ingen som Beyoncé. Jag förstår om du inte förstår vad jag pratar om, jag förstår om du tycker jag är galen som sitter ensam i mitt rum och gråter bara för jag älskar denna person så mycket. Jag vet också att det finns dem som vet exakt vad jag pratar om, som också lyssnar på sin idol 24 timmar om dygnet, som har posters istället för tapeter och som sparar och längtar efter att få se sin inspiration, sin stora kärlek live.


" I may be young, but I'm ready "

" Power means happiness; power means hard work and sacrifice "

" I'm not afraid of taking risks, no one can define me! "


Varför Beyonce? För att hon är så jävla grym. Hon är en stark kvinna som står för det hon tycker samtidigt som hon sjunger, dansar och kämpar för rättigheter.

Oavsett vilket humör jag är på så finns det alltid en Beyoncé-låt att lyssna på. Vare sig jag är hjärtekrossad (”Irreplacable”, ”If I were a boy”, "Jelous") eller kär (”Crazy in love"), om jag har hybris (”Xo”), behöver motivation (”Run the world”, "All night") eller står i badrummet och sminkar mig inför en kväll. ("Sorry", "Flawless") så kan jag lita på att Beyoncé kommer få mig att känna mig starkare!


Jag älskar henne. Jag älskar Beyoncé. Hon är min inspiration till det jag gör. Jag vill också stå där en dag. Jag ska stå där en dag. Jag är inte galen. Eller det kanske jag är. Jag är galen i Beyoncé.

Likes

Comments

Jag kom och tänka på att jag typ bara skrivit dåliga grejor om samhället, så nu är det dags för mer positiva tankar.

Tack till våra hjältar. Dvs, framför allt till poliser & brandmän. 

Men just du, kan också ha gjort någon hjälteinsats? 

Du har väl frågat hur din kompis mår någon gång? 

Eller sagt hej?

Det är så underbart, när folk man knappt känner säger hej. Det är så trevligt! 

Ni kanske gillar en bild på insta? ( När ni gillar någon annans bild, kanske hen får bättre självförtroende? )

Ni kanske skriver till en kompis?

En ända liten sak, kan vara en ända stor sak för någon annan. Ett litet hej, kan vara en livsförändring för en människa. 

Tänk dig i en annan synvinkel:

​Jag vandrade hem i regnet och bevakade dem mörka gråa molnen. Efter att ha gått i en blöt sfär, nådde jag mitt hus. Jag öppnade dörren, och sökte efter värmen. När jag steg in, kände jag värmen tränga in sig mellan knapparna på jackan. Medan jag tog av mina ytterkläder hoppades jag på att mamma inte frågar dem där allvarliga frågorna som " Vad gjorde du i skolan idag?".  Varje gång jag svarar, är det samma tråkiga replik jag tränat in " Haft lektioner, vad annars!? "


- Hej mamma, jag är hemma. 

- Hej, sötnos!

- Hur var det i skolan?

- Ehm... som vanligt!

- Vad menar du, hjärtat?

- Inget mamma! :(


Jag går hastigt uppför trapporna med tunga steg. Vid den här tiden brukar jag alltid vara hungrig men ivrigheten om att skriva i min dagbok lyser starkt. Det är det jag brukar gör varje dag, när jag kommer hem. Vem ska jag annars prata med?

" Kära dagbok, idag har jag gått igenom ännu en djup skoldag utan några kompisar. Innan längtade jag till lektionerna, men nu har alla bra lärare slutat, så nu har jag inget att längta till. Varje dag får jag mötas av människor som inte ser mig, precis som ett spöke. Jag går rakt igenom dem, och hoppas på att dem ska känna en glimta av värme eller kärlek? Men antingen var kraften för svag eller så brydde dem sig inte för ingen agera.

  När jag gått igenom ett par stycken, hände något beundransvärt. Det var äntligen någon som kände något, hon stanna, hon vände sig bak, kolla mig rakt in i ögonen och sa HEJ! ​Jag blev så förvånad att jag bara fick fram ett leende. Hela leendet spred sig vidare till min kropp och jag ville gråta av glädje. "

Allt började med ett ända hej, och nu är jag och Emily ( låtsasnamn ) bästavänner. 


Ett hej, skadar faktiskt inte. 
Likes

Comments


Sometimes I want to walk in your shoes

Do the type of things that I never ever do
So I take one look in the mirror and I say to myself,
"Baby girl, you can't survive like this."


Fan att det inte finns en låt som beskriver mitt liv, hade varit så mycket lättare! Copy and paste till kompisen, så förstår dem hur det känns.

Innan jag börjar skriva till er, vill jag bara säga att ni inte ska jämföra era texter med andra...


Till Linn:

Hej Linn, vet inte riktigt om du läser detta, haha men vill bara att du ska veta att du betyder mycket för mig!

Ditt fina leende, smittar av sig till mig!

Kärlek till dig!

Till Ali:

Du pratar rejält mycket, men jag står ändå ut med dig! ( Men ibland är du seriöst jobbig )

Hur som helst, tack för att du alltid lyssnar på mig, lol.

Till Nelly:

Ska vi försöka göra en hel måltid med bara bacon?

Du motiverar mig till att vara mig själv!

Tack du! <3

Till Ida:

Tur att jag har dig på tyskan!

Du luktar alltid gott, HAHAHA.

Du gör att solen skiner!

Till Maria:

Syster.

Till Oscar:

Hej på dig, bajskorv!

Vackert hus du har ;).

Vad hade jag gjort utan dig?

Till Isaac A:

Gillar att vi ler mot varandra, utan någon mening.

Till Nathali:

Längtar tills jag få höra din vackra röst!

Älskar att du vågar stå upp för dig själv!

Till Tanna:

Känner inte dig, haha men du verkar riktigt omtänksam.

Jag kan förverkliga min dröm tillsammans med dig!

Till Karla:

whooooop, hellooooo!

Älskar dina messy buns och allt med dig.

Tack o hej

Till Alexander:

Förhoppningsvis kommer jag tillbaka och vinner över dig på NHL.

Förresten tack för att du är mogen, HAHA ( Du förstår säkert vad jag menar ) ( Inget snusk! )

Till Liam:

Du är bra på innebandy ;)

Du är så söt

Till Annika:

Det känns som att du är min mamma ibland. ( åh jag gillar det )

Till Thilda:

Älskar när vi blir hungriga tillsammans.

Ska vi baka kanelbullar?

Till Ellen T:

Tja, fina du!

Du ritar som en ängel!

Tack för att du alltid är så positiv!

Till Fiona:

Du & din kille är så söta tsm!

Saknar dig på bk!

Du är JÄTTEfin!

Till Samantha:

Hej!

Du är snäll, och jag vill träffa dig igen!

Älskar din bloggggg!!!

Till Mango:

Jag gillar tyvärr fortfarande dig, men min kompis gillar också dig!

Hoppas ni blir glada tsm..! :)

To BEYONCE:

Hiiiii!

I LOVE YOU SO MUCH. ( Ni kan tänka er att jag visar ett avstånd på ca 1 meter med mina armar )

Likes

Comments

" Tjejer, är det okej att han går över till ert lag? "

Betyder detta att vi är sämre, eller?

" Haha du förlora mot en tjej! Killar är bättre än tjejer på sport! Tjejer är så dåliga! "

Du som tjej, hur kändes det att höra de orden kastas direkt in i ditt ansikte? Få de orden som ett slag i magen. Som ett basebollträ i huvet. Hur kändes det? Provocerande? Ledsamt? Jobbigt? Det tycker iallafall jag att det känns. Killar är starkare, bättre, snabbare. Detta hör och ser jag ofta, för ofta, och jag har mina anledningar till att vara sur. Som tex på tv är det nästan bara killar som spelar hockey, och visst, det är kul att kolla på det men jag tycker att det är tråkigt att det inte alls satsas lika mycket på tjejer i hockey som det görs på killar. Det är inte bara hockey, det är också fotboll. Att kolla på kvinnor som spelar fotboll är ju inte så roligt enligt andra... Jag lovar att tjejer kan vara precis lika bra som killar om vi skulle få en större chans att få visa det. Grejen är den att vi inte blir passade för att vi är ett annat kön.


Killar och tjejer ska alltså ha samma rättigheter när det gäller både samhället och sport. På tv ska det visas lika mycket herr sport som dam sport, det ska satsas lika mycket på både killar och tjejer i varje sport! Så, ni killar som sitter och säger att killar är mycket bättre än tjejer i sport kan dra åt lingonskogen! För tjejer är exakt lika bra som killar i sport och så är det bara! Underskatta aldrig en tjej i en sport! För vi är precis lika bra.

Det ska fan vara jämställdhet mellan båda könen inom allt!

Det är ju inte så att man spelar fotboll, (respektive andra sporter) med vaginan eller snoppen!Värt att kolla på denna video:

https://urskola.se/Produkter/186153-Idrottens-himmel-och-helvete-Ni-spelar-som-karringar


Likes

Comments


Idag är det, det viktigaste inlägget av alla inlägg. Det handlar nämligen om min bästavän/syster Maria Thomassen. Vi har varit vänner i ca 7 år. När vi var små ville vi bli bagare tillsammans. Hon betyder verkligen mycket för mig!

Jag minns i 6:.an när vi separerades från varandra till olika klasser.. Jag ville gråta, jag ville helt enkelt försvinna. Att börja i en ny klass utan dig bästis suger verkligen. Men allt vände som tur var, för du byta till min klass.

Jag kommer ihåg när min pappa lades in på sjukhuset och du fanns där för mig. Jag minns alla svåra situationer jag varit i och du kunnat hantera allt detta. Du gör mig lugn, du gör så att jag kan ha roligt, du gör hela min värld.

Vi har gått igenom allt från himmel och jord. Vi bråkar då och då, men det gör alla någon gång. Vi har dessutom roligt tillsammans, typ när du cykla in i ett staket i full fart, eller när jag slängde min penna p.g.a brandlarmet HAHAH. Älskar din studsmatta, för på sommaren flyger tiden snabbt iväg när jag är med dig. Jag kan prata hur länge som helst med dig och aldrig tröttna. Älskar också din mamma, för hon gör så att jag alltid känner mig välkommen.

Minns du när vi var tvungen att gömma glassen från din mamma och vi stoppa in glassen långt ner i halsen på varandra? Eller när vi hade vattenkrig med flaskor och vi sprang barfota på massor av småstenar? HAHAHAH kommer du ihåg när vi sprang med typ 3 väskor från dig till fritidsgården på typ 5-10 min?

Direkt från hjärtat, jag älskar dig!

Hade inte klarat mig utan dig, du är mitt syre!

Tack för att du finns!Likes

Comments

Självbiografi:

Hej, välkommen till min blogg. Här kan du läsa om mitt vardagliga tråkiga liv och hur jag uppfattar skolan. Allt från vad jag gjort, hur jag känner och allt annat trams. Hoppas ni gillar att läsa min blogg. Jag börja skriva blogg för att ingen ville lyssna på mig. Jag älskar att dansa, sjunga och innebandy.


1. Var Normal. Helt Vanlig. Alldeles 100% normal.

2. Ha normala kläder. Ha normalt smink. Säg normala saker. Gilla normala saker. Var bara helt normal i precis allt.

3. Var inte jobbig eller överduktig.

4. Var öppen och prata med alla. Ta kontakt, oavsett vad.

5. Gör om, gör rätt och lyckas den här gången. Please lyckas för guds skull. Det är nu eller aldrig.

På vissa inlägg skriver jag att jag vill bli hörd, och på andra skriver jag att jag är tyst. Eller igår skrev jag att jag inte hade känslor för Mango, men det är tyvärr inte sant.

Jag vill bli hörd. Men blir jag inte hörd, är jag tyst.

Jag ska börja om, jag har bestämt mig att bli hörd på rätt sätt.


Hej, Dunali, vad ska du göra idag?

Jag ska läsa...

Story of my life.


Hej, du osynliga tjej. Jag var precis som du. Ingen såg mig heller. Ibland undrade jag om jag verkligen var osynlig. Alltså på riktigt. Det kändes i alla fall så. Man gick där i skolkorridorerna och ingen kollade efter en, ingen hälsade. Inte de man ville skulle hälsa i alla fall.

Du är ute på nätet och tittar på bilder från en fest i helgen. Alla dina kompisar är med, och de verkar helt klart ha kul. Men det är något som fattas. Eller rättare sagt, någon som fattas – du!

Varför blev inte jag bjuden? undrar du.

Din nyfikenhet övergår i besvikelse. Du känner dig sviken! Du undrar vad som hände med alla dina kompisar. Det är som om alla dina relationer har rasat samman som ett korthus. En våg av ensamhet sköljer över dig, och du frågar dig själv: Varför har jag inga vänner?

Innan var jag alltid i den situationen, men om det händer nu, bryr jag mig inte lika mycket. Jag har egentligen ingen anledning till att vara ledsen utan det ända jag kan säga är " Jag är ledsen, för att dem har glömt mig ". Nuförtiden om jag är ledsen sticker jag hem och gräver mig in i en bok. Oftast en bok, som relaterar till mitt eget molniga liv.


Jag öppnar dörren till skolan och kliver in i ett stort svart moln. Jag känner hur regnskuren sköljer ur mig inifrån. Mina ögon ser folk som kramas och pratas vid och jag påminns ytterligare om att det aldrig kommer vara jag för jag hatar både närkontakt och allt typ. Jag är så blyg, att jag inte ens vågar säga hej. " Har du honom på snapchat?" NEJ FÖR INGEN KÄNNER MIG; ELLER VILL PRATA MED MIG. Jag går upp till min korridor som inget hänt, och ser sakta hur en klunga samlas vid ett skåp och snackar om igår. Vänta, vad hände igår? Jooo juste, alla var på fest, jag var hemma för att ingen bjöd mig :). Jag ser att någon sitter själv, så jag går fram till personen och frågar hur hon mår bra, som vanligt. Jag tar min tid, och lyssnar försiktigt medan hon gråter ut allt. Men när det väl är min tur, försvinner hon lika snabbt som en blixt. Killen jag är kär i, gillar snyggaste tjejen på skolan, inte så konstigt faktiskt. Hon är hur fin som helst, och hon är väldigt omtänksam.


Person 10: ( Vet inte vilket nummer jag är på )

Get your shopping on,
At the mall,
Max your credit cards
You don't have to choose,
Buy it all
So they like you. Do they like you?


Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni idag?

Jag mår bra, tack!

Det är nu jag har slut på all inspiration, det blir liksom tråkigt att skriva ibland men jag kör på tills jag hittar den nya stämningen.

Eftersom att jag inte har något vettigt att skriva idag, ( eller jag har inte riktigt lust ) så blir det ett slags restavfalls inlägg. Ni vet sådan där onödig fakta?

1. Jag tänkte söka till talang.

2. Jag hatar att äta framför folk.

3. Jag älskar att shuffla*.

4. Jag tycker faktiskt att jag blivit lite mer tuff? eller?

5. Jag är rädd att uttrycka mig för andra människor.

6. Jag gillar inte ordet " Pussy ", utan jag föredrar ordet vagina. :)

7. Jag är buddhist. ( dock inte troende )

8. Jag vill bli mäklare, banktjänsteman eller biomedicinsk analytiker.

9. Mina favoritfilmer är Harry Potter, Fast and Furious, Hidden Figures m.m.

10. Mina favoritserier är the flash och supergirl.

11. Jag gillar inte skam så mycket.

12. Älskar att rita, hemma.

13. Min idol är Alicia Keys eller Beyonce.

14. Cameron Dallas är fin :)

15. Har inte känslor för Mango, men han ser bra ut.

16. Varje gång jag blir nervös, håller jag på med mina fingrar.

17. Om jag håller på att gråta, håller jag på med mina tänder med tungan.

18. Försöker lära mig flytande engelska.

19. Gillar inte så mycket närkontakt.

20. Nämner jag ditt namn gör du mig glad: Maria, Karla, Ida, Nelly, Oscar, Thilda, Nathali, Isaac, Alexandra m.m


Jag ber om ursäkt för ett lite mindre intressant inlägg, but stay tuned 4 inlägg som:

Maria Thomassen

Restore your faith in humanity

Guess who?Jag önskar er alla, en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments