Jag som var taggad på prao..

1. Vi har nu fått bekräftelse att jag och min kompis inte får praoa samtidigt, vilket var därför vi sökte in samtidigt! " Ja klart ni får praoa samtidigt ", så sa dem tidigare men nu när vi lämnat in papper så säger dem att vi inte får... Nu ska vi dela upp dagen, vi ska arbeta 4 h timmar var, sedan åka hem. Det är inte det som är problemet för mig utan det är själva pendla och äta problemet. Nu när min kompis inte ska vara med mig har jag mer ångest över att äta själv med främmande människor och att pendla själv. För er som jämt åker med kompisar till väla osv kanske detta inte är ett hinder, men för mig som typ aldrig pendlat själv eller ätit " själv " är detta problem så jobbigt. Jag tycker det är obehagligt att åka både buss och tåg själv, särskilt till knutan och alla tonårs tjejer kollar på en bara för att man inte har smink eller tillräckligt cool. Att åka bus och tåg är typ värre än sprutan.. Men jag övervinner rädslorna genom att själv utsätta mig för det.


Jag kom hem i tårar och pluggade som vanligt, SEN fick jag reda på att thoren business school har NATURVETENSKAP!!!

Men vet ni vad, INGET STOPPAR ELLER HINDRAR MIG!!

Inte längre ett par som hindrar mig eller ngt annat. UTAN JAG ÄR JAG, OCH JAG ÄR LYCKLIG PÅ MITT SÄTT!

2. Ibland pratar jag högt för mig själv, låtsas liksom att jag har en youtube-kanal.

3. Jag blir lätt irriterad om folk går för långsamt.

4. Jag har aldrig testat enerydryck, att snusa eller röka.

5. Jag är ganska dålig på kroppskontakt med människor jag inte är ihop med, det gäller både familj och vänner och bekanta. Fick jag bestämma skulle man inte kramas när man hälsade på folk. Skulle räcka med att vinka för mig, eller skaka hand.

6. Jag lärde mig inte klockan helt förrän typ jag var 10 år. Tycker fortfarande att det är svårt med 13, 14, 15, 16, typ digital versionen haha osv. Blandar ihop siffrorna på ett förvirrat sätt.

7. Ibland kan jag bita på naglarna... ja jag vet FYYY

8. När jag är ledsen stänger jag in mig och är dåligt på att berätta för människor hur jag mår.

9. Jag måste ha koll på exakt ALLT, annars kan jag få panik och börja gråta helt plötsligt. Jag måse t.ex veta vad som händer den tidpunkten och konsekvenserna osvvvv, Jag är väldigt ordningsam, håller mig väldigt mycket till regler och har svårt att ljuga.

10. Jag är väldigt grabbig av mig, men det kanske ni redan märkt haha. När jag var liten, och hade klippt mig trodde vissa att jag var en kille!

11. jag hatar att förlora

12. JAG ÄLSKAR KÖTT, sorry veganer och vegetarianer... sanningen svider

13. Jag har aldrig ätit blodpudding. Jag äter griskött men jag klarar inte av tanken av att äta…..blod.

14. Jag är livrädd för naturkatastrofer (drömmer fortfarande sjukt verkliga drömmar om tsunamis med jämna mellanrum) & vill få reda på varenda teori om jordens undergång. Ibland brukar jag fundera på hur jag ska ta livet av mig, om man till 100% vet att jorden kommer gå under imorgon. Allt för att slippa bli träffad av en våg eller en meteorit (skulle aldrig sett filmen 2012). Sjukt, haha..

15. Jag är en tänkare ut i fingerspetsen, funderar på allt från vad jag ska äta imorgon till hur jag kan göra världen till en bättre plats, allt under loppet av några sekunderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Perfekta Du.

Jag vill tacka dig för att du alltid finns vid min sida oavsett vad, att du älskar mig oavsett vad, att du håller om mig vid mörka tider, tack du! Älskar när du ler, ditt leende lyser så starkt att det är svårt att urskilja hur snygg du är! Skjortan du har på dig, passar alldeles perfekt med dina beigea chinos, och jag kan känna din parfym från en mils avstånd. Har du fixat ditt hår? Det brukar aldrig vara såhär snyggt, en sådan här vardag! Jag minns dagen du sa att du gilla mig, och jag satt hemma och grät av glädje, för du visste inte att jag gillat dig sedan vi gick i 7:an. Att jag glott på dig, när du gått förbi eller av misstag dräglat för att du stal min uppmärksamhet på några ynka sekunder för att du är så JÄVLA SNYGG!

Med dig kan jag känna mig trygg & med dig är jag som gladast!

När jag sover, äter, pluggar och allt där i emellan tänker jag endast på dig!

När du spelar gitarr och jag somnar, drömmer jag mig bort. När du spelar fotboll och gör ett mål, for jag upp och skriker. Jag vill springa till dig och krama dig, jag vill aldrig släppa dig! Det bästa med dig, är dina goa kramar, då man känner sig omhändertagen och kan lukta på något gott HAHA, typ som en kudde med parfym...

Vet du vad som är sorgligt? Att du tyvärr inte existerar!

Till dig som faktiskt finns:

Jag bara älskar när du vågar säga till om ngt inte är okej! Jag älskar att du tar hand om alla, jag älskar din empati! Jag älskar att just du är annorlunda och kan stå för det!

Jag älskar dig!

Relaterad bild

Jag vet hur det känns att bli bortglömd, inte älskad eller osynlig. Det var det värsta i hela mitt liv, ingen såg mig vad jag än gjorde. En hemlighet som jag aldrig kan berätta, vilket innebär en Dunali som ingen känner! Att komma till skolan och åka hem som om ingenting hänt suger verkligen. Att man ler, när man vill dö, är att kämpa för mig! Vet du varför? Du kämpar emot det onda! Du är den ända som kan lösa det, genom att tro på dig själv! Genom att alltid hoppa över dina hinder!

Varför lägger du ner tid på kompisar om dem inte bryr sig om dig? Du vill inte vara själv, right? Ta ett djupt andetag, du hittar nya vänner, jag lovar dig!

Jag finns för dig! Jag kan le, jag kan säga hej, jag kan krama dig, jag kan göra vad som helst bara för att göra just dig glad! ( OBS, rimliga saker )

Jag vet, det är ganska svårt att vara glad nu... Nu när dina kompisar, skolan och samhället förändras. Du kan inte längre ha dem kläderna du vill ha på dig för du är rädd att någon ska säga något dumt typ som att du är en slampa, du vågar inte prata framför klassen för du är helt enkelt rädd att någon ska kommentera, du är rädd för att vara med på idrotten för du vet att vissa personer kollar på din kropp, då vågar inte gå igenom cafeterian för där sitter dem coola och ska judga dig, du kan inte vara sur för då tror alla att du har mens, du vågar inte säga vad du tycker för du vet att ingen kommer tycka det låter bra, du vågar inte säga till om något är fel, för du kommer ändå få skiten. Du vågar helt enkelt inte göra något, för att du är rädd för andras åsikter, eller hur? I feel u, jag är absolut rädd för vad andra tycker och tänker, men ibland är det värt att tycka och tänka som man vill! Du köpte den där tröjan för att just du tyckte den var fin, inte för att andra tyckte den var ful! Du ställde dig framför klassen och hade en presentation för att visa att du inte var rädd. Du är alltid med på idrotten för du bryr dig inte om vad andra tycker om din kropp, för du vet att den är flawless. Du går igenom cafeterian oavsett om du får blickar, för du vet ju att du har snygga kläder på dig.

Vi får inte ett dåligt eller bra liv, utan vi får ett liv! Det är upp till oss att göra vårt liv bra eller dåligt! Det är du som bestämmer!

Jag hoppas verkligen alla har en underbar dag, om inte, var inte orolig det regnar inte hela tiden.

13 saker du känner igen om du är tjej:

1. Du blir diskriminerad på idrotten, det är jämt lag och allt, men det är alltid en kille som behöver gå över till tjejernas lag för att vi är så " bra " enligt andra...

2. Är du sur/ledsen eller depp har du mens. " Har du mens eller? " Det jobbigaste en tjej får höra om man verkligen är nere!!

Bildresultat för har du mens eller

3. Har du blont hår? Jag vet att du inte är osmart, men vet ni andra det?

Bildresultat för Blonde hair stupid

4. Du råkar sminka dig..

5. Det är bara att acceptera att varje gång du bestämmer dig för att ha eyeliner kommer den aldrig bli jämn. Aldrig. Någonsin.

Bildresultat för ugly eyeliner wings

6. Det är tyvärr bara att acceptera att du aldrig kommer få till en perfekt tofs utan bucklor eller babyhår överallt.

Bildresultat för messy hair in ponytail Det såg bra ut på henne...

7. Alla tjejer vet när vi får ett jack i vår nagel. Du stör dig på det så mycket att du drar av hela nageln vilket enbart leder till större ojämnhet. Då är du lämnad med nio långa och fina naglar och en bucklig och kort nagel. Perfekt.

Relaterad bild

8. Makeupartisterna säger att ögonbryn inte ska vara tvillingar utan syskon. Ja, men mina ögonbryn lyckas aldrig ens se ut att vara nästkusiner.

Bildresultat för one eyebrow better than the other

9. Ett ständigt problem är troslinjer.


10. När du upptäcker revan i dina tights, efter att ha anlänt till festen.

Bildresultat för revan i mina tights

11. När bh:n utvecklas till ett vapen...


12. När mensen är tidig eller sen.

Bildresultat för omg

13. När brösten gungar när du springer.

Bildresultat för When u run with big boobs

Likes

Comments

Usel dag... Har kollat på " you belong with me " typ 120 ggr, om hopp om att någon ska gilla mig!

Ett par som distraherar mig, prov som går dåligt och en jävla spruta som dyker upp från ingenstans och förstör mitt liv. Hatar seriöst sprutor, i 6.an tog jag livmoderhalscancer vaccinationen, och ATTANS vad det gjorde ont. Jag och min kompis fick gå på terapi för att vi hade det så svårt med sprutor, så dyker det upp en spruta till.

En annan sak, vet alla vad en hora betyder? En hora är en person som säljer sexuella tjänster mot betalning. Använd fan inte sådana ord om man inte riktigt vet vad det betyder!! #respektlös

Har varit depp hela dagen, men har inte kunnat sätta fingret på just vad?

Hatar känslan av att man vill ha attention av sina kompisar, men kan inte det för att man är osynlig*.

btw, hela detta inlägget är attention :)

Just nu har jag Beyonce i öronen, och hoppas på att någon kompis ska skriva till mig...

Yeah, we can break the silence
Yeah, we can use our voices
And save the world from violence
We gotta learn to love againLikes

Comments

But first, ber om ursäkt för detta oengagerade inlägg...

1. Well, vi klagar ju på att det är för mycket läxor och prov, men allt en lärare gör är att jämföra oss med andra länder, dvs att vi har mindre kunskaper jämfört med dem andra länderna. Men varför klaga över detta, istället för att göra något åt det? Jag vet att det är väldigt svårt att ändra på något man gjort i flera år, men någon gång behövs en förändring!  Vi kan t.ex göra slags games där man lär sig något, istället för uppgifter som man alltid måste göra och man tappar lusten? 

2.  Yellow..... Jag vill skaffa nya kompisar men det slutar med att killar skickar dick-pics :(

3. Attention på fel sätt... dvs skryter om sina kläder too much. Att helt enkelt få uppmärksamhet på fel sätt!

4. När musiken suger. Det är seriöst det värsta. När man längtat hela dagen om att sätta sig i sängen, stoppa in hörlurarna och njuta av sitt liv så länge det går MEN nej för låtarna suger. 

5. Jag brukar säga hej till främmande personer, och alla regerar så stort över det. Chilla bror, det är ett hej, inte " Jag ska slå dig " ord! Jag tycker det är trevligt  om någon säger hej till mig!

5. Jag bara hatar när läraren flyttar fram t.ex en redovisning för att vissa inte pluggat till det... Man måste ladda om hela tiden, vilket är jobbigt!

6. Stör mig också på när läraren skall framföra en powerpoint, då hen läser ur den. LIKSOM JAG KAN LÄSA SJÄLv. Fast det finns ju vissa som har svårt för det och det måste jag ta hänsyn till!

7. Stör mig på när jag blir arg. Det är som hela världen går under, pms anfall, panikattack och jag dör.

8. Något annat jag stör mig på är t.ex om någon av oss ungdomar hade kollat på barnkanalen hade folk runt omkring sig reagerat, men när t.ex en youtuber skulle gjort det hade ingen brytt sig. 

Kommer tyvärr inte på fler!

Till er som är ledsna just nu:

Close your tired eyes, relaxing them
Count from one to ten and open them
All these heavy thoughts will try to weigh you down, but not this time

Way up in the air, you're finally free, and you can stay up there, right next to me
All this gravity will try to pull you down, but not this time

When the sun goes down, and the lights burn out,
Then it's time for you to shine
Brighter than the shooting star, so shine no matter where you are
Fill the darkest night, with a brilliant light,
'Cause it's time for you to shine
Brighter than a shooting star, so shine no matter where you are, tonight


Likes

Comments

Well... Hello?

( Idag, tänke jag skriva på engelska )

This is kinda awkward, but I gotta start somewhere. Just be aware that this post is just like the others, but in english thoo.

I decided to write in english so more people could read, lol.

I hate everything right now. If I were Picasso, we’d call this my “blah” period. It’s a time when I feel like absolute dung and everything that happens sucks forever. If I could sum up how I feel it would be a video of me going, “Uuuuuuuuugh” for twenty minutes until I passed out.

I want everyone to leave me alone and I also want someone to come snuggle me and rub my back. Or I don’t want that. I want you to go away and stop talking and I want a hug and I want ice cream and I never want to eat again. ( I know mindfuck ).

"what about your love life?" “It’s cool. He’s probably just busy right now” turns into you singing Beyonce’s “Irreplacable” and imagining the different ways you could set them on fire without getting caught. "They can’t meet up tonight?" THEY PROBABLY HATE YOU. GOD WHY DO ALL PEOPLE SUCK? I JUST WANT TO BURY MYSELF AND NEVER SPEAK TO HUMANS AGAIN.

It’s hard to be motivated when you hate everything. You just want to leave yourself, but you don’t know how. Anything you’d normally like, you now hate. Anything that would normally make you feel better, now makes you feel worse. Plus, you can’t hang out with friends because you’re distracted and wouldn’t be much fun anyway. It’s deep and you’re too lazy to even pull yourself out of it.

PAUSEEEE = Time out!

Okej kära vänner, jag kommer förmodligen aldrig mer skriva på engelska, det var för ansträngande.. Sorry!

Mennnn, kanske då & då?

Hope you r having a gr8 day!Likes

Comments

Okej PAUS, jag har precis läst den bästa boken i mitt liv. Det jag försökt förklara i typ 25 år, står i min nya favoritbok SURVIVING HIGH SCHOOL - LELE PONS.

Bildresultat för surviving high school lele pons

Från en kaosig dag, till att läsa hela kvällen, jag älskar det. Jag har både skrattat och gråtit till boken. Har kommit halvvägs och FAN vad boken är jag. Jag blev plötsligt starkare kändes det som!

Från att läsa boken, har jag nu insätt att mitt liv suger. Skoldagar där man inte är känd, kvällar då ingen skriver och livet då man inte har... Men jag ger inte upp för det, notera "jag ger inte upp!"

Jag tycker vi borde börja om helt:

Hej, jag heter Dunali!

Det första ni borde veta om mig är att jag gillar skolan, dvs böcker och att upptäcka nya grejor & dvs få kunskap, dvs vara med på lektionen, dvs jag gillar att plugga ( okej ni fattar nog ). Jag är varken den sexiga, coola eller snygga tjejen. Mitt namn är dessvärre ett sådant namn alla har svårt att uttala i början. Antigen får jag höra " Dunalli", " Dunaaaali " eller "Dunåli". Liksom kan du inte läsa? Jag heter " Dunali ". ( Ni ser själva, hur den boken har förändrat mig på typ 1 h ).

Jag tycker skolan är som typ HIgh Scool Musical och mean girls. När jag stiger in i den härliga tekaka- med- ost doften i cafeterian, ser jag direkt ett par tjejer som är ursnygga, yes jag är avundsjuk, som då är mean girls för det är oftast dem som sätter gränser om vad som är fult och fint. Sedan har vi HSM, dem coola, alltså dem som har tappat oskulden, har iphone 8 fast att den ännu inte kommit ut och har märkeskläder som man verkligen inte kan undvika.

Att bara blunda en enda gång, insåg jag hur mycket vi jämför med varandra. Kläder, hus, bilar, betyg, snygghet osv. Fyfan, asså att vi inte kan vara oss själva.


Mina kvällar är sämst. Ingen skriver till mig, om det inte är jag som startar konversationen.. Jag läser nuförtiden för har ju inget annat att göra. Jag läser böcker, som jag kan drömma mig in i. Att jag kan låtsas vara den personen, att jag kan låtsas vara definitionen av " känd " och älskad.

Ordet jag söker efter är " attention ", ja exakt attention. Det är allt detta går ut på, men nej juste glömde att attention omges av dåliga saker. ATTENTION KAN VARA BÅDE BRA OCH DÅLIGT. Men förlåt jag hitta inte ordet i uppslagsboken.

Attention går ut åt killarna som skriker, tjejer/killar som skryter om sina kläder, killar som klagar på feminister eller personer som lägger ut på sin story hur dem mår. Fine, men vart är attention till folk som verkligen behöver det? Personen som är blyg, personen som aldrig blir sedd eller personen som inte har kompisar?
Likes

Comments

Vad betyder musik för mig?

Det betyder mer eller mindre allt. Jag lyssnar på musik varje vaken timme på dygnet. Jag lyssnar på musik när jag städar, när jag spelar, när jag tränar, när jag sjunger, när jag chillar, när jag festar, när jag duschar. Hela tiden.

Musiken är något som jag inte skulle kunna leva utan. En enda låt kan ge mig otroliga känslor och minnen. Jag kallar musiken en drog, för jag är jämt beroende av den rytmiska känslan.

Det finns musik som uppmuntrar mig, gör mig starkare, gör mig ledsen och gör mig glad. Det finns alltid en låt, som kan beskriva livet.

När musiken träffar hjärtat av ett ackord eller en ton, får jag känslan. Musiken får mig att le/ skratta. Det får mig till att fly till en annan värld.

Det är något med rytmen som gör så att man vill digga, sjunga, le och dansa.

Idag hade jag och elever från musikskolan genrep för internationella kvinnodagen ( imorgon ), och dem spelade "Send my love" med Adele. Det är något med låten som gör så att jag vill le hela livet. När gitarren kommer in och sedan trummorna vid refrängen... Jag får gåshud, bara jag snackar om det. Ni ska se mig haha, jag bara sitter ner och ler för mig själv.

Jag börjar älska trummor.. asså extremt. Pappa har ju varit med i ett band, och då spelade han trummor och gitarr. Vi har ett trumset, och jag har börjat spela lite på det, och SHIT asså jag älskar det. Att bara släppa loss och spela till en låt: ölwkajdehhwjkapä ( obeskrivligt ).

Likes

Comments

Guuud, det ända jag tänker på är relationship goals... Ni vet när man längtar tills man får en kille, barn, HUS och EN BMW?

Jag längtar tills mitt liv uppgraderar till det stadiet iaf.

Fast oavsett om en kille gillat mig och jag gillat hnm, hade jag inte varit redo för ett förhållande.. Jag har aldrig varit i ett förhållande, dvs inte haft min först kyss HAHA. Men kärlek är inget man kan tvinga. Förresten så är jag heterosexuell, alltså attraherad till det motsatta könet, för er som undra 😉.

Det var ett tag sedan jag skrev här, hur är det med er? ( Jag vet att ni inte kan svara, men vill vara trevlig )

Okej, vi fortsätter med ämnet: RELATIONSHIP GOALS!

Gulligaste/ Snyggaste / Mest fina paret är....... Jack Gilinsky and Madison Beer! ( Tryck på länken, för mer information om hur goals dem är! )


Turn on: ( På killar )

Luktar Gott.

Sköter sin hygien, dvs duschar osv HAHA

Omtänksam & gullig.

Bra klädstil ( Gillar classy-stil, typ skjorta med chinos )

Keps på andra hållet är sexigt...

Bildresultat för guy with cap

Ärlig

Smart ( Behöver inte ) AHAHHAHAH

Fint leende, tydliga käkben och vackra ögon :)

Bildresultat för turn on turn offs på killar

+ i kanten om han har lite muskler och är lång

Bildresultat för Goals guy

Charmiga killar som ger stora goa kramar.

Han kan gärna gå på någon sport.

Glasögon kan också vara fint.

Bildresultat för Goals guy with glassesTurn Off:

Andedräkten stinker..

Beroende av sex

Självisk

Bryr sig inte om utbildning och framtiden osv

Låtsas vara någon annan framför kompisar.

SPRUCKNA LÄPPAR

Röker/ Snusar


Goals Paret:Relaterad bild

Bildresultat för jack gilinsky and madison beer relationship goals

Relaterad bild

Relaterad bild

Relaterad bild

Madison Beer and Jack Gilinsky

OH MY GOSH THIS IS SO CUTE I LOVE THEM MY PARENTS ARE SO CUTE ❤️:

Likes

Comments

OBS, mina åsikter!

Jag vill vara 14 år, jag ska inte behöva köpa parajumpers jacka eller en iphone 7 för att kunna passa in i skolan.

Jag ska inte behöva sminka mig för att se snyggare ut framför killarna.

Jag ska förbanne mig inte behöva låtsas vara någon annan för att man inte vågar vara sig själv.

I denna ålder för typ några år sedan hade man knappt en bra mobil, tror jag. Man sminkade inte sig som ett par clowner. Inte någon jävla highlighter på näsan eller streck-ögonbryn. Man hade kläder som var sköna och brydde sig mindre om vad andra tyckte.

Men nu, har dem flesta den nyaste teknologin, sminkar man sig varje dag för utan smink är man ful, nu får man dessutom frysa på morgonen för att man har kläder som inte passar vädret, men skitsamma, hallå det är fint. Nu har typ alla på skolan märkeskläder. Jag vet att det bara är ett namn på ett klädesplagg men jag kan störa mig sjukt mycket på hur vissa tror att det är en fördel av att använda det. " Jag är rik, för jag har märkeskläder " Jag har inte märkeskläder, jag vill inte ha det tills jag blir äldre.

Jag säger inte att något av detta är fel, men jag skulle vilja ha tillbaka dem gamla tiderna. Då man kan bära alla sina grejor i sin ryggsäck. Då man kunde ha kul, fast att man hade en annan åsikt. Har man en annan åsikt idag, blir det värsta kriget. Har man inte "rätt" kläder, snear* alla en. Alltså måste man anpassa sig till skolan, fast att man inte gillar det.

Till dig som bryter trenden, tusen tack, du gör så att fler folk vågar göra som dem själv vill!

Jag tycker det är samma sak med språket. Vi som är lite yngre, använder så många grova ord, som inte vuxna använder. Det värsta för mig är typ ordet " sug kuk". Liksom really? Det är inte så att det är rätt om vuxna säger det, men det är mer trovärdigt om det kommer från en äldre mun.

Nu vågar man typ inte göra ett skit, för vi ungdomar har satt en gräns om vad som är skämmigt och inte skämmigt. Vårt val påverkas av folk vi har runt omkring oss. " Du passar inte som det" eller " Alla kommer tro att du är en bitch )


Det var en kompis (Tanya) som skrev till mig häromdagen " Kör ditt eget race ", det fick mig att kämpa ännu mera.

Att lyssna på sig själv, att göra som man själv vill oavsett vad andra säger, är verkligen värme för mig.

Vill du bli en bilmekaniker? Fine, bli det, bara du själv vill det. Bry dig inte om att folk säger " du passar inte som det ". 

Vill du sminka dig? Gör det, men du ska inte göra det för att dina kompisar gör det.

Har dina kompisar tappat oskulden men inte du? Ta din tid, du behöver inte ha sex med någon för att någon annan haft det. Du ska ha sex med någon, när just du är redo!

Vill du ha på en mössa för att du fryser? SÄTT PÅ DEN, du fryser ju. Ta inte av den, för att den är ful enligt andra.

Fixade du gelénaglar för att dina kompisar skaffade det? Det är snyggt eller hur? Men vill du verkligen ha det?


Gör vad du vill, inte vad andra vill!Likes

Comments