Jag behöver verkligen nya kompisar.. seriöst! Någon jag kan relatera tillsammans med, någon jag kan plugga med, NÅGON SOM ÄR SOM JAG!

Någon jag kan längta till att umgås med, någon som allmänt tänker som jag!

Dessa veckor har varit världens tråkigaste veckor, det är som jag försvunnit för alla andra. Skulle jag säga detta till någon hade dem bara skrattat, men för mig som upplever detta nästan varje dag är detta extra svårt. För varje dag som kommer blir jag starkare, för jag är mer van vid att folk inte kontaktar mig längre, jag bryr mig helt enkelt inte, varför ska jag ens bry mig om ingen bryr sig om mig? Nu har jag fått nog, nu ska jag leva mitt liv till fullo, eller jag hoppas jag kan åtgärda det.

Jag vill verkligen inte klaga, det finns ju folk där ute som har det sämre, men just nu är det är gråzon för mig..

Men på sätt och vis gillar jag att vara opopulär, man kan kanske vara sig själv mer?

Nu ska jag inte babbla mer om hur jag mår, utan jag ska tillbringa resten av tiden till att skriva om en tjej eller rättare sagt en kvinna vid namn Dilini! ( Ett singalesiskt namn )

Hej Dilini!

Ursäkta mig att jag stör, vill egentligen inte störa dig angående allt med studenten, balen och pluggandet! Men jag vill bara sno några minuter av dig, om det är okej?

Först, så vill jag tacka dig för att du tror på mig, när ingen annan gör det! Jag är sjukt tacksam över att ha dig vid min sida, du ger mig jämt kloka och visserligen underbara ord. Vad skulle jag gjort utan dig?

Det är du som får mig att tro att jag är stark, det är just du som gör mig glad, det är helt enkelt du som gör mig komplett! Du hjälper mig oavsett vad, i vått och torrt!

Det känns som att vi är systrar för jag kan berätta allt för dig, för du är den enda som förstår, seriöst den enda! Du är bäst på att uppmuntra en, du är bästa på att motivera en, du är bäst på allt, vill jag hävda!

Du är inte som alla andra, för du är unik! Du kommer bli en riktigt bra advokat när du studerat klart!

Dilini tack för att du finns, tack för att du är du, tack för allt! JAG ÄLSKAR DIG!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej jag vet att det finns tid kvar till att välja gymnasium, MEN VAFAN VILKET SKALL MAN VÄLJA?

Det är så svårt, för man hör alla slags rykten och blir påverkad så mycket, samtidigt som vill man komma in på en bra skola som man trivs på oavsett vad andra tycker.

Jag vet att jag ska välja naturvetenskapliga-linjen iaf. Jag kan egentligen välja ekonomilinjen också för allt jag skulle vilja bli tillhör egentligen den linjen, men jag väljer naturlinjen istället för att den är så bred.

Jag är mycket intresserad av musik, dvs estetiska-linjen men är så orolig vad jag kan bli i framtiden efter jag studerat. Jag vill bli sångerska haha, men kan jag verkligen bli det efter att jag studerat? Jag kan lika bra söka till idol eller?

Hela skolan ( 8:orna ) var på gymnasiemässan igår, vilket var väldigt roligt men frustrerande när man såg alla andra fina människor... Vi hade väldigt lite tid på oss att genomskåda allting på mässan! :( Men jag fick med mig ett par broschyrer från olika gymnasium, dessutom fanns det broschyrer på de skolor jag inte hann gå till, på vår skola , vilket jag är mycket tacksam över!

Skolor som jag tänkt på:

1. TBS = Thorén Business School

Den verkar sååå bra!! Det är endast 500 meter till biblioteket HAHA. 45 olika resturanger man kan välja mellan.

2. Procivitas

Okej denna har jag problem med.. Jag vet att skolan är snobbig.. eller jag tror det. Men när jag prata med dem på mässan fick jag en helt annan bild. Jag vet att det är så man lockar folk att välja just den skolan, men jag tog också upp det med om snobbigheten, och dem verka vara ärliga med svaren. Jag är riktigt osäker angående denna skola, men enligt rykten är denna skola tydligen inte bra, men det är ju som sagt rykten!

3. Olympia

4. Åby

5. Johannes Hedberg

6. Filborna

7. Tycho Brahe

9. Jensen

Inte riktigt den ordningen i slutet, kanske?

Bildresultat för high school


Likes

Comments

”Vad kommer andra att tycka?” är säkert något du ofta tänker. Du ser något som lockar dig men du vågar inte, du är rädd för vad de ska säga. Du anpassar dig hela tiden, både ditt yttre och insida i rädsla av vad andra ska tycka. Vad andra ska tycka. Jag fattar. Det är läskigt att sticka ut, du tycker att det är skrämmande att mötas av dömande blickar och därför väljer du att flyta med strömmen. Du hörs inte speciellt mycket, du klär dig neutralt och du undviker diskussioner, trots att du inte är enig med dem andra. Du ser saker som gör dig arg men du vågar inte säga något, du vill men du finner inte ditt mod.

Nästa gång du knallar förbi en byxa som du finner häftig, köp den. Nästa gång du tvekar på att köpa dessa höga klackskor, köp två. Nästa gång det uppstår en diskussion på ditt arbete eller i ditt klassrum och du inte håller med, säg något. Nästa gång du ser något som gör dig förbannad, skrik. Nästa gång någon säger att du är ful, säg att personen är fulare. Ni ser vart jag försöker komma.

Okej I´m done with pepp talk nu, nu skall jag återvända till det vardagliga språket "FUCK", nej okej sådana ord använder jag inte :)

I´m back to att vara den tråkiga nörden som ingen känner till eller pratar med igen.. Det är okej, den här gången trivs jag nästan. Jag är ensam, oälskad och osynlig helt enkelt, men man ska göra det bästa av situationen och det gör jag genom att vara med i vårshowen, då alla kan fokusera på mitt sjungande och förhoppningsvis gilla det.

ÖLKJHGRTY Vad tycker ni jag skall skriva om? Jag gillar inte ngn längre, är det därför ni slutar läsa? AHHA men jag tkr någon är snygg det är allt typ. Jag bråkar inte med någon just nu ( kan vi säga ) så kan inte skriva om det... Min familj är ointressant och så är det med hela mitt liv, så vad vill ni läsare läsa om?

kontakta mig gärna på:'

Insta: Dunali.h

Snap: dunali.h

Fb: Dunali Hettiarachchi

Hoppas alla har en trevlig dag!

Bildresultat för Cameron Dallas
Likes

Comments

Han är sååå perfekt, hans viftande hår, hans käkben, hans doftande parfym känner jag ända hit, hans classy stil, Han har allt! Jag talar om Cameron Dallas, jag är kär i hnm helt enkelt.

Bildresultat för cameron dallas photoshoot


Bildresultat för cameron dallas photoshoot

HERREGUD, MÅ GUD VARA MED MIG!

Så nu dessa dagar när jag haft såå "roligt", har jag bara tänkt på CAMERON, MAGCON & BEYONCÈ. Men mest på Cameron och Jack G, om jag ska vara helt ärlig. Jag har bara blivit attraherad sådär snabbt, inte konstigt dem är sååå jävla heta, ursäkta mitt språk men kan inte förklara hur snygga dem är.

Såhär ser förresten Jack ut:'

Jag är riktigt besviken om att jag föddes i Sverige, jag skulle ha föds i USA, as simple as that! Jag kunde dessutom varit 20 år för att kunna bli tillsammans med dem åtminstone.. HAHA okay okej väntaaa jag skrev dem AHHA, nej jag är inte otrogen, jag mena Cameron, Jack är ju tillsammans med Madison Beer. Åhhh gud vad jag längtar tills jag är äldre och kan njuta av livet lite mer haha.

Kärlek tar tid och är tufft, men det gynnar sig tillslut när jag blir tillsammans med Cameron... btw för er som inte vet är Cameron och Jack med i Magcon som är en grupp av viners och kända personer. Både Jack & Cam sjunger, är snygga ( oj förlåt det visste du redan ) och är änglar.

JAG ÄR DRUNK IN LOVE OCH CRAZY IN LOVE WITH CAMERON DALLAS, ohh okej jag mår bra nu, var bara tvungen att skriva ut.

Jag bryr mig inte vad som krävs, fängelse eller inte, jag ska röra han och få en kram när jag är i USA. Hoppas alla mår bra!.

Ps- fortsättning följer


Likes

Comments

Wow.. asså jag hatar verkligen lov fast att det är skönt, vet ni vad jag gjort?

Bara kollat på serier och sovit i alla dessa dagar. Varken pluggat eller varit med kompisar, I know miracle..

Så här sitter jag i min säng som vanligt med återigen dunkande musik i öronen och viftar med handen som en galning, och tänker på när skolan ska börja och jag får möta alla dessa nya blickar som jag inte fått tidigare, dvs förändringen efter ett lov, ni vet nya kompisar ;) ( Mindfuck ). Jag är förmodligen tråkig eller ngt eftersom att ingen lägger märke till mig på loven, men det är okej då får jag more time till att läsa och tänka över livet.

From nowhere bara så där, visste ni att jag seriöst hatar att hälsa på människor man känner? Typ när man går där i en butik och plötsligt ser sin kompis eller någon från sin skola, andra hade sagt hej och typ kramat personen men jag är jag och försöker gömma mig.. awkward

Jag har tappat min feeling för både att skriva på min blogg och bry mig om andra helt o hållet. Älskar att jag kan vara egoistisk på loven eftersom att jag inte hänger med någon. Bara älskar känslan av att inte kunna bli sårad igen, dock är man ju själv då och då, man får ta konsekvenserna såklart!

Fast det är ju en kille som jag snapar med, lol ingen crush eller ngt I swear, jag känner inte honom HAHA men han är typ den ända jag snapar med, and he kinda makes me happy :) OBS INTE KÄR! Så mitt sociala liv faller nu under detta sorgliga lov. Det riktigt riktigt konstiga är att jag inte längtar till skolan fast att lovet suger, men det kan bero på att jag inte är beredd på mina kompisars förändringar. Det ända jag troligtvis längtar till är sommarlovet, då jag skall resa utomlands och sikta mina tankar åt andra saker som inte rör lite och stora minnesvärda personer.

Vet ni vad jag kom och tänka på? Undra om någon kommer läsa detta? Ni vet serier eller filmer då en person har en blogg, vi kallar personer för en tjej för att det ska underlätta mitt skrivande här! Hon i filmerna har en blogg och skriver ut ALLT, oavsett om det kan kränka andra människor eller göra allt sämre, men ändå blir hon känd typ, fattar ni? Men så kan jag inte göra ju.. Jag kan ju inte bara skriva, " Jag hatar **** ", då hade ju alla sneat mig och jag hade känt mig riktigt taskig, så well det är inte alltid jag kan inte skriva om hur jag mår på min blogg, guud det lät attention likt men iaf det kan jag ju inte för att jag kan ju inte nämna namn, utan det slutar alltid med att jag bara har depp musik på och kollar på mitt tomma arkiv och funderar på vad jag skall skriva den här gången, för jag mår ju inte bra trots allt. MEN MEN Stop Wait A minute, jag mår bra nu 😘

Var bara tvungen att berätta det haha. Eftersom att jag inte bloggat på ett tag har jag så mycket att berätta men samtidigt inte, hahaha tror inte ni vill läsa om vad jag ängslar mig åt?

Guud märkte precis att jag är sååå mörk, ( lol menar inte min hudfärg HAHHA ), jag hatar ju typ allt, seriöst allt--- Jag behöver nya kompisar.

Till er som också har tråkigt: Var vänligen och kontakta mig, så vi kan bli kompisar AHHA

Jag hoppas med all glädje att alla ni där ute mår bra! ❤Likes

Comments

Hej på er!!

Nu är det påsklov, och för mig som "älskar " lov är det perfekt att deppa :) Kommer förmodligen inte lägga ut något mer på lovet, angående mitt underliga beteende. Missförstå mig inte nu men jag ogillar lov ganska starkt. Självklart är det väldigt skönt att kunna sova länge och slippa läxor ett tag men det är så himla tråkigt när man inte har några planer. Jag går bara runt här hemma helt rastlös medan alla andra är bortresta och det är det som stör mig. Jag som person gillar även att ha rutiner och hela grejen med att gå upp en viss tid varje dag, spendera halva dagen i skolan, komma hem och plugga för att sedan åka på träning är liksom skönt för mig.

Bildresultat för boring photos

Ni vet jag älskar att förändras på ett lov, typ att klippa håret, köpa nya kläder och bara förändras till någon annan. Sen när man kommer tillbaka från lovet, får man förhoppningsvis den "attention" man vill ha i en liten stund. Just nu har jag RIKTIG HÖG VOLYM på musiken, ena handen är uppe i luften och dansar till sundowns rörelser som om det vore en musical.ly samtidigt som jag mimar med munnen... Kan inte ens tänka på vad jag skriver för att musiken driver mig framåt!

Jag hatar lov, varför vet jag inte men jag älskar känslan av att kunna vara sig själv till fullo och inte bry sig om ngn HAHA, I know det låter egoistiskt, men det är sant, roligt att ha några dagar för sig själv och vara cool på sitt sätt!

VÄNTAAA jag kom på vrf jag hatar lov, för att det är då jag jämt blir dissad av mina kompisar för att dem inte vill hitta på ngt med mig :/, det positiva med detta är att för varje gång detta händer, vänjer jag mig och blir inte lika besviken! Det känns som att alla hinner glömma bort en på endast 1 vecka haha, eller vem vet dem kanske också förändras? HAHAHA

Förresten för er som inte vet, är jag buddhist, men jag är tyvärr inte troende, dvs jag konstaterar att jag är ateist? shhhh säg inget till mina nära o kära! Eftersom att jag inte är så insatt i allt, tror jag verkligen inte på att man återföds, eller att man kan komma till helvetet osv. Helt ärligt vet jag inte vad jag tror om döden, jag tänker mig bara att det känns som att man ska sova och att det är svart hela tiden därefter.

Har säkert sagt detta tidigare men är det bara jag som vill känna hur det känns att dö på olika sätt? Typ om jag hade haft 5 liv, skulle jag försökt ta reda på hur det känns att dö i olika miljöer..

1. Dö genom att dränka sig själv, eller drunkna.

2. Dö av en brand.

3. Dö i en bilolycka.

4. Dö av ett eller flera skott.

5. Dö normalt, dvs dö av ålderdom.
Likes

Comments

Relaterad bild

Först, läs dessa bilder, för det är värd din tid.

1. I denna serie tar man upp ämnen som vi i verkligheten är rädda att prata om. T.ex våldtäkter och mobbning

2. DEN HAR ETT STARKT ANTI-MOBBNINGS MEDDELANDE!!

3. Serien tar upp typiska "tonårs" problem!

4. Att kolla på denna serier öppnade mina ögon helt, dvs att nu tänker jag bara på vad jag som person kan göra bättre!

5. JUSTIN ÄR SNYGG, CLAY ÄR SÅÅÅ GULLIG

6. DEN BÄSTA SERIEN JAG SETT I HELA MITT LIV

7. kommer seriöst inte på fler skäl till varför man ska se den men rekommenderar dig denna serien, om du vill ha svar till dina frågor som du undrat hela ditt liv och om du vill relatera ut, dvs prata ut osv!


Likes

Comments

BEYONCE & MAGCON, är det jag älskar mest av allt, förutom att sjunga!


Andetagen går fortare och jag känner hur adrenalintet pumpar. Sekunderna räknas ner och jag hör mitt namn ropas upp. Jag biter ihop och för varje steg jag tar blir det lättare. Jag kliver upp på scen, tittar ut över publiken och finner ett lugn. Låten sätts igång, jag blundar och ser mig själv som liten flicka stå framför spegeln med min hårborste till microfon. Jag tar ett djup andetag, öppnar ögonen och tar min första ton. Kroppen börjar röras till musiken och jag får ett lyckorus. Jag ler för mig själv och känner lyckan av att vara bara jag, ensam på en scen framför en publik som lyssnar och tar in det jag sjunger… Det är befriande att sjunga, jag kan inte ha en enda dag utan att sjunga. När jag är sjuk längtar jag efter att få sjunga igen. Jag trallar inte bara i duschen, utan överallt här hemma.

Jag vill ha en studio, jag vill göra egna låtar, JAG VILL BLI KÄND!

Det handlar om vilja och mod. Jag gav aldrig upp hoppet om att få sjunga och visa att jag visst kan. Du som känner dig värdelös, liten och bara omotiverad till livet. Tänk en gång till… jag lovar dig att det finns en dröm att genomföra. Hur dåligt självförtroende du än har så måste du våga ge dig en chans eller några. Jag har många gånger funderat på att bara ge upp, för det är svårt. Man får en del NEJ… det är en del av livet. Men det är dem ”nejen” som ska göra dig ännu mer bestämd att lyckas. Beyonce fick ju höra att hon minsann inte kunde sjunga, men hon gav inte upp för det. Det ska inte jag heller göra och inte du heller för den delen. Jag tänker varje dag hur ledsen jag skulle vara om jag inte gav mig själv denna chansen. Jag är inte där ännu, men jag närmar mig dag för dag.


Relaterad bild

Likes

Comments

lksadiosasnd And we r back at it again..

  • ETT PROV SOM INGEN FATTAR, ETT PAR SOM STÖR MIG, PERSONER SOM JÄMT VILL HA ATTENTION OCH JAG SOM SKA GÖRA ALLT " PERFEKT, SABBAR ALLT.

Sprutan gick iallafall bra haha, gjorde inte ont..

Asså jag pallar inget just nu, allt är som vanligt just nu. Ska göra allt, sen klagar alla, sen blir man ledsen, ingen frågar hur man mår och så vill man liksom försvinna, fast sedan kom man på att man redan var osynlig på ngt märkligt sätt.

Förresten, jag vill inte gå till skolan imon, för jag fyller år, dvs att antigen kmr ingen säga grattis, vilket problemet är och man blir allmänt nere. Jag är varken sådan person som lägger ut att man fyller år eller räknar ner, för vad räknar jag egentligen ner för? Att ingen säger grattis, för att man inte är populär?

Eftersom att jag är klassificerad som en nörd, som inte har kompisar, vilket jag har, sitter jag och nördar i serier.

1. 13 reasons why

2. Riverdale

3. LION!!! BÄSTA FILMEN!

Hoppas alla andra mår bra iaf!

Likes

Comments

1. Här sitter jag på tåget och filosoferar om framtiden... ( skriver från mobilen ) Jag är påväg hem! Har precis praoat på Coffeehouse by George på väla där jag träffade världens bästa person. Hon dansade och sjöng, så man kände sig bekväm efter ett tag!
Att åka tåg och buss var inte så farligt som jag trodde, allt gick ju bra!
Jag har just nu musik på, kollar genom fönstret och tänker tillbaka på alla minnen HAHAH.
Nu när praon är rolig och ngt att se framemot, längtar jag nu till GYMNASIUM!!!

När jag är hemma ska jag sätta mig i soffan, kolla på tv och fixa mig en varm kopp te och äta mat som jag fick med mig.
Kom just på hur musik hjälper mig igenom livet, man får power!! Jag har ont i halsen och är lite förkyld men jag är ändå hype..?

För er som har prao, hoppas det går suveränt! Om inte, fortsätt att kämpa. 💪🏼

2. PANIK JAG SKAR AV EN BIT AV MITT FINGER!!!!!!!!! Det rinner, rinner och rinner fortfarande blod, hade dem hittat biten som jag skar av skulle dem ha sytt. Jag vill inte klaga, för det är ju bara ett finger men attsingen vad ont det gör...

3. Sitter hemma från prao för jag är sjuk, tänker på läxor och låtar som skall sjungas, vilket innebär PANIK ännu en gång, men det är bara att bita ihop och göra allt detta!!

4. " Vad fick ni göra på praktik platsen?" - göra mackor...

Sammanfattning: Prao suger om man inte väljer det rätta stället!

Tips: Hitta den perfekta praktik-platsen!


Likes

Comments