Hej alla läsare. Idag fick vi jingeln som vi spelade in i förrgår. Carl blev klar med redigering som vi hade lite problem med först. Nu är vi alltså helt färdiga med reklamen. Det vi gjorde igår var att vänta på att få ljudfilerna till våran jingel så vi kunde göra färdigt reklamfilmen, men eftersom vi inte fick ljudfilerna så kunde vi inte göra något igår och det var därför det inte blev något nytt inlägg igår. 


Two stars and a wish 

Vi har jobbat på väldigt snabbt och var en av de grupperna som var klara först. Vi var alltid överens om allting så det var inte att det tog jätte lång tid för att komma på ett namn. Det är förmodligen därför vi blev klara ganska snabbt. 

Det som var lite dåligt var att det var så svårt att vi inte fick filerna med filmerna till det stället vi ville ha dom.    


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi spelat in jingeln. Den blev jätte bra och passa perfekt i vår reklam film som vi också har klippt ihop. Vi hade tempot "We will rock you". Den var catchig och är lätt så att folk komihåg. Iallafall kommer jag komihåg den för ett tag. 

Carl sköte sig och spelade in sina två hundar. Ett stort tack till Elsa och Triton som sköte sig bra under inspelningen. Nu är vi nästan klara vi behöver bara att Daniel ska skicka musiken till oss och lite redigering så är vi klara med reklam filmen.

Two Star And A Wish

                                                                     Det gick jätte bra med Jingeln                                                                       vi tappade bort med lite redigering men vi hittade senare det klippet

Vi önska att inget ting gå fel nu när vi gör det sitta tachen.

Med vänliga hälsningar /Felix från DjurensVänAB


Likes

Comments

​Nu är det Elias som bloggar igen (glömde namn på min senaste) Idag är det vårat andra upplägg på bloggen, förut skrev vi att vi höll på att spela in och börjat med jingeln, Nu är vi klara med nästan allt men vi måste bestämma hur vi ska göra med de två sista scenerna som Carl ska göra hemma hos sig men annars är vi helt klara och ska spela in jingeln imorgon. Vi hade fastnat med jingeln i nästan en dag men vi har löst det nu och bestämt allt. 

Likes

Comments

Hej idag är det Carl som bloggar, Det blir 2 inlägg idag eftersom vi glömde lägga upp ett igår (måndag) Vi har kommit på vår storyboard och ska göra vår reklam film, texten är klar till jingel. Vi har även börjat på vår logga och den blir klart väldigt snart.

Idag ska vi filma in de flesta scenerna och göra klart vår jingel.

Likes

Comments

​Det har gått väldigt bra för oss den här veckan på bara några dagar har vi nåt över 80 läsare. 

Det som är så bra med våran grupp är att alla är överens och vi kom snabbt på ett namn så vi kunde dra igång. Alla är också överens om allting så det blir inte att vi får sitta och argumentera om namn mm. 

Det negativa är att vi inte har något bra namn på chippet. Jag skrev nyss att vi inte hade problem med namn och så men med chippet så är det väldigt svårt! Men vi har några förslag så vi ska snart ha ett namn på chippet!

  Alvin på DjurensvänAB

Likes

Comments

Vi har fått väldigt positiva kommentarer och bra med respons. Också i dag har vi gjort en undersökning där vi frågade och ni svarade:

Grön: Posetivt/bra ide

Röd: Dålig/inte bra ide

Vad tycker du är jobbigast med att ta hand om din hund??

Att den skiter eller pissar inomhus

Att gå ut med den

Att den fäller


Vad är det roligast med att har en hund?

Lära den saker

Leka


Vilka funktioner skulle du vilja har på din hund?

Lyssnar på kommande väldigt bra

Att den inte springer iväg

Hämta saker


VI har frågat två lärare och ett barn.

/Felix från DjurensVänAB


Likes

Comments

​Chippets funktion gör så att din hund blir lydigare än vad den är just nu, och statistiken visar att lydnaden har ökat med 200%. Många kan tycka att det låter konstigt eller till och med skrämmande att man ska operera in ett chip i hundens hjärna men vi försäkrar er att det är 100% säkert att göra detta ingrepp. Ni kommer inte märka någon skillnad på hundens beteende men han kommer bli väldigt mycket smartare och mer lydig.

(Bilden är bara in zoomat på chippet)

Elias på DjurensvänAB​

Likes

Comments

​Hej alla vi på Djurens Vän AB vill presentera vår nya produkt. Detta är ett chip som gör att hunden lyder en, man operar chippet in i hjärnan på hunden detta kanske låter galet men vi är 100% säkra på att detta kommer hjälpa människor som inte har lydiga hundar. Detta är bara en av många nya uppfinningar vi håller på med, vi hoppas att ni gillar det. 

Vänliga hälsningar: Carl på Djurensvän

Likes

Comments