Gårdagen gick nästan enligt planerna. Men jag kom inte iväg till netonnet, så det ska jag idag. Ligger just nu och tittar på Mandelmanns gård, efter det ska jag göra mig i ordning för att åka iväg.

Tar med mig Ria och gör ett stopp vid kvinnersta och går en kortis. När jag varit på netonnet ska jag bort till marieberg, vi ska gratta brorsan imorrn så jag ska åka och köpa något till honom.

Har insläppet idag så stallet blir inte förrän runt 16 tiden. Tror att Ria får stanna hemma då men har inte bestämt mig än.

Likes

Comments

Har precis landat i sängen och nu är det bara en förmiddag kvar att jobba och det kommer vara så obeskrivligt skönt när det är över, för den här gången iaf.

Imorrn kommer månadsbidraget och planen är att åka till granngården efter jobbet för att köpa spån och kraftfoder för att sen göra stallet och efter det, beroende på vad klockan blir, åka till stan. Jag måste ha ett större minnekort till telefonen och det pronto! Behöver även ett större usb-minne till datorn och ev ett batteri till kameran. vi får se om jag hinner, annars får det bli på lördag förmiddag/lunch istället.

nu är det dax att blunda. god natt!

Likes

Comments

God morgon! Har precis vaknat efter bara några få timmars sömn, har börjat tittta på "Bron" och är helt fast i den serien och låg vaken nästan hela natten och tittade.

Solen skiner och jag ska snart ta Ria och gå runt Hemdal, det är så skönt att ha det gjort på förmiddan och innan jag åker till stallet.

Är lite sugen på att hitta på något med någon av hästarna idag, men vi får se. Känner inte för så mycket nu för tiden.

Likes

Comments

I år tänker jag inte sitta hemma och vänta in döden, det gjorde jag förra året så det räcker! 9 gånger av 10 jobbar jag när det är något jag skulle vilja åka på, men så verkar det konstigt nog inte vara i år.

                                                               Aktiviteter som är inplanerade;
7/4 - Kodjo Akolor, Frimis
26-28/5 - Ullared
30/6-2/7 - Ridtravare RIKS, Säter. Förra året kollade jag på dressyren, i år får det bli hoppningen.
19-20/8 - Shetlandsponny SM, Skövde. Åker någon av dagarna och tittar på tricktävlingen och ev tömkörningen
25-26/8 - Trailer Trucking Festival, Mantorp. Åker den 25e om jag får med mig någon.
30/11-3/12 - Sweden International Horse Show. Har natthelg då men tänker ta ledigt en dag eller två!


Utöver det är jag sugen på att åka och titta på Tobbe Larssons Open Home Training, men har inte bestämt mig ännu då det är förjävla långt dit. Och så har jag som lite lös plan på att åka och vandra lite med Ria borta vid Vättlefjäll, men det beror på väder och vind och om biljäveln är hel.


Likes

Comments

Telefonen har larmat för fullt minne så jag tänkte jag skulle föra över bilder och filmer till datorn. Mitt i allt avbryts det och datorn larmar för att den är full.. Fan då! Måste verkligen ta mig i kragen och göra en ordentlig rensning på datorn. Och omformatera skiten också.. Men jag gör det en annan dag.

Likes

Comments

På seneftermiddagen idag så kom Bäbban, Lena och Maria hit och vi hade lite fikaknytis samtidigt som vi tittade på två filmer om lastning. Jag har inte sett dem förut trots att jag haft dem ett tag. Som jag skrivit förut här på bloggen så har jag ju inte lagt ner lastningen helt ännu, trots att jag skrivit det på min fejsboksida. Det skilde sig oerhört mellan filmerna och det är en hel del att smälta, fundera på och bearbeta nu innan det är dax att börja lastträna igen. Imorgon får jag förhoppningsvis hämta hem transporten, det ska bli skönt att ha det gjort så jag kan lägga det bakom mig.

Det var kul att vi blev några så vi kunde diskutera det som hände på filmerna och så. Som det lät som så ska vi kanske träffas igen och titta på fler filmer, jag har ju frihetsdressyr med Tobbe Larsson och Maria hade ev en film också. Men vi får väl se vad som blir av och när.

Likes

Comments

Kände att det var dax för en makeover. Gardinerna skulle dock behöva strykas men palla. Tänker att de lär hänga sig raka med tiden 😉

<-- Före | Efter -->

Likes

Comments
Jahopp. Idag är det tre år sen jag tog farväl av Lovis. Kommer aldrig förlåta mig själv för att jag inte gjorde en ordentlig utredning innan jag tog beslutet, men det är ingen idé att sitta och grubbla över det ännu en gång, jag kommer aldrig kunna få tillbaka henne. Även om minnena har börjat blekna något och jag har Ria hos mig så kommer sorgen och saknaden över mig ibland.

Dagarna har rullat på sen jag gick på långledigheten. I Onsdags lämnade jag in transporten för golvbyte och senare på kvällen åkte jag hem till Jill & Marcus där jag blev bjuden på käk. Vi kollade på farmen och sen skulle vi ta kort på lilla Alexander, men jag fick verkligen inte till det så jag lämna över kameran till Jill som hade bättre känsla för det. Alltså vilken fint och häftigt hus de har! Jag blev kär i det!

Igår fråga Jill om jag ville med och handla så tja, varför inte liksom ?! Det är sånt jag har saknat, spontana aktiviteter. Lyckades hitta träningstights och bara det är ju både fantastiskt och helt jävla otroligt! Köpte tre olika byxor, kunde ha två. Den tredje om jag går ner några kilon. Fick på mig dem men de satt så tajt att jag inte kunde röra mig sådär 'lätt och ledigt' som man ska kunna.

Idag har jag och Ria gått över nya Hinsebergsbron och sen var jag och hämta hö, det är väl typ det som har hänt. Jo juste, gjorde dumlekakor också innan jag åkte till stallet. Tänkte att jag skulle bjuda på det på söndag när vi ska kolla på lastningsfilmer här hemma. Nej, det får väl räcka för det här inlägget. Tack och Puss!

Likes

Comments

Egentligen borde jag sova sen några timmar tillbaka då förmiddagshelgen stundar, men kan inte för att jag är för uppe i varv helt enkelt.

När Thezz hade hämtat Ria blev jag att känna sån sjuk tomhet och saknad, som att hon inte levde längre. Den känslan är hemsk och vetskapen att jag kommer behöva uppleva den igen på riktig i framtiden skrämmer mig. Jag vet hur det kändes efter Lovis och jag slutade inte gråta över det förän jag fick hem Ria, men som det känns just nu så ska jag försöka klara mig utan hund sen, hur nu det ska gå ?!

När Lovis dog hade jag John att vara hos och bli omhållen av när jag skulle sova, det underlättade jävligt mycket och jag hoppas jag har någon när Ria somnat in med. Om inte så vet jag att jag har vänner som jag gärna får vara hos ❤ Men nu får det vara färdiggrubblat om detta, hon ska förhoppningsvis leva ett tag till. ❤

Tycker att jag har fuskat med kaloriräknandet sista två dagarna, vilket skrämmer mig lite. Det är ju vägning på söndag och då vill jag ju inte att det ska visa +.. Imorgon är det strikt räknande som gäller iaf!

Nu ska jag lägga ifrån mig telefon och försöka sova. God natt!

Likes

Comments

Jahapp då var det fredag igen. Dagarna går så sjukt fort av nån anledning =/

Well, i måndags gick jag till och från jobbet. Funderade ju på om jag skulle göra det eller inte men vart så taggad och var ute i godtid. Kändes jävligt bra faktiskt, men det var egentligen såå jävla tråkigt. Men nu är ju den årliga promenaden till jobbet gjord iaf 😉

Idag är tanken att åka till ridhuset med Athlas så att han får springa av sig den värsta energin. Målet är att åka med honom en gång i veckan till olika platser och med tanke på att det har varit lite svårt att röra sig i hagen senaste tiden pga isgata så gissar jag på att han har samlat på sig en hel del energi 😊

Thezz kommer och hämtar Ria i stallet och efter det ska jag dra till örebro och storhandla på maxi. Fyfan va jag längtar efter söndag så jag kan käka skräp 😄 jag vet att jag är lite sjuk i huvet men det är sån jag blitt 😊

Jag och Ria brände av 4 km i linde igår kväll. Idag vetifan vart vi ska gå men det löser sig väl. Måste klippa klossingarna med.

Dax att sätta fart 😊

Likes

Comments