View tracker

I fredags var vi till Strike på julbord och bowling med jobbet. Jag och Evelina satt och drack lite hemma hos mig innan Göran kom förbi och hämtade oss. Vart ganska så på lyset, vilket jag egentligen inte räknat med, och var livrädd för att jag inte skulle få komma in. Men det var inga problem. Det var en rolig kväll och jag var väl hemma redan 22.30, men det räckte gott och väl för mig. Tog ut Ria på sista kissen samtidigt som jag pratade med Linus i telefon. Vaknade sen mitt i natten och var tvungen att spy, men i övrigt mådde jag inte dåligt. Kände mig sen som vanligt när jag vaknade på morgonen men sen under dagen kände jag lite konstig ibland. Kan inte sätta ord på vad dock.

Igår vart det inte så mycket gjort. Jag gick med hunden på dagen, åkte till stallet ganska sent och mockade och knöt en nosdel till Athlas hackamore. Vart riktigt nöjd med det. Som kvällsmat fick det bli käk från Enellys. Var första gången på typ 5 månader som jag drack Pepsi (inte max). Det var gött faktiskt! Senare under kvällen kollade jag på Dexter och satte upp några ljusstakar.

Idag när jag vaknade känner jag mig öm över bröstkorgen när jag andas, i mitten strax nedanför tuttarna, som om någon gett mig hjärtmassage typ. Skitskumt! Första tankarna som dök upp var att det är cancer efter alla år med strålning från mobilen eftersom jag alltid har mobilen i BHn. Nästa tanke var om det var nån form av ångest ? Eller så har jag bara legat konstigt. Hur som helst så hoppas jag att det går över snart.

Nu blire lite poopcorn o dip innan det är dax att åka till stallet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är stuga bokad sista helgen i Maj, vart lite dyrt men det fåre vara värt. Mamma är informerad om att hon får mocka åt hästarna då. Hon ville följa med till Ullared, men nej jag vill åka själv eller kanske med en kompis, vi får se. Men nu ska det sparas pengar iaf!

Likes

Comments

View tracker

Har senaste tiden varit så trött på det här  ekorrhjulet till liv. Känns som det går runt runt med samma saker, varje dag. Har funderat på om jag ska boka stuga i ullared till sommaren. Har inte bott där på flera år och det skulle vara lite gött att ta Ria och bara dra över en helg, då kan jag handla lite på kvällarna när det är svalt och hon kan ligga i bilen, och så kan vi häva oss ut på äventyr. Verkar vara fullbokat i juni, juli och augusti, men när jag tittade på sista helgen i maj så fanns det, då i alla fall, men det hinner nog bli fullbokat innan jag fått lön.. Tydligen betalar man direkt när man bokar online, vilket ju är najs för då vet jag ju iaf att det är betalt och jag behöver bara försöka spara till bensin, mat och shoping.

Ja, jag ska nog fan göra det! Och ja, jag ska nog åka själv! Ska bli kul att ha ett datum att se fram emot. 😄

Likes

Comments

Nyss inkommen efter ett varv i elljusspåret med Ria. Vi la in några joggingintervaller, mest i uppförsbackarna. Orkade mer än jag trodde ochbenen vart inte så trötta, utan det var väl mest andningen pga obefintlig kondis. Det var rätt så kul ändå så jag ska nog försöka göra om det snart, dock är spåret under all kritik på vissa ställen. Nu blire dusch och sen lite matlagning.

Likes

Comments

Jaha då var det måndag igen, tiden går så himla fort tycker jag!

Har tappat allt vad heter sund kost så imorgon har jag tänkt att jag ska köra igång igen för 7012e gången. Ska även börja träna lite med hantlarna osv. Största problemet just nu är att jag har sååån idétorka vad gäller mat. Dels ska det inte innehålla allt för många kcal, men det ska även vara lättlagat och ett plus om det gick att göra matlåda av det, alltså att det går att värma i mikron utan att det blir att smaka skit.

Proteinpuddingen jag har förätit mig på så några såna kommer jag inte att köpa. Men jag ska kolla efter lite inspo i de olika viktgrupperna jag är med i.

I helgen har jag gått och funderar på om jag skulle ta och skaffa halvårskort på något gym. Smidigast skulle vara att hållas på Tränografen i frövi eftersom det är så nära och bra, samtidigt som jag egentligen hellre är vid badhuset i linde för då känner man ingen, men det blir lite bökigt då med vovven och så. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte gymma speciellt många gånger heller, så det är väl lika bra o skita it i göra så gott jag kan av det som finns tillgängligt hemma och i naturen. Tack o puss!

Likes

Comments

Har känt mig lite nedstämd och tjurig senaste dagarna. Trillade över den här låten av Magnus Uggla igår och den fick en plats på min spellista på spotify. Vissa dagar behöver man lite extra pepp! :)

Likes

Comments

Nu är bilen klar så jag och Ria ska snart börja knalla dit för att hämta den. Sen drar vi till stallet direkt så jag kan åka hem o göra lite mat o ta det lugnt innan jag ska åka och lämna Ria hos Thezz. Vi ska ha nån kemikalieutbildning på jobbet så jag börjar kl 20 istället för 22. Känner mig stressad för jag skulle behöva sova innan  och just nu känner jag mig lite dåsig och tung i huvudet. Men får väl vänta med att sova tills jag kommer hem imorrn bitti..

Likes

Comments

Har varit och lämnat bilen vid TAs högkvarter och är nu på väg hem. Ria har fått sprungit av sig i skogen. Tydligen så behöver bara den ena lampan lysa för att det ska gå igenom besiktningen ?! När jag startade bilen hade den även blivit enögd fram 😫

Likes

Comments

Dagens frukost får bli proteinpudding och banan. Typ 250 kcal 👌

Likes

Comments

Hade så mycket jag skulle hinna göra innan kvällen smög sig på. Gjorde nästan inte ett skit. Bilen tar död på motivationen och lusten att göra något. Skulle byta lamporna till skyltbelysningen, och det gick. Nästan. Den vänstra lyser, inte den högra. Måste byta lamphållare men hittar ingenstans att köpa sånt till min gamla bil ?! Så på måndag ska jag lämna den hos TA för att fixa det och på tisdag ska den till vanliga verkstan för att fixa resten av eländet. På torsdag åker jag och ombesiktar så jag kan lägga den här skiten bakom mig. L har hjälpt mig så gott han kunnat genom telefon och även letat efter lamphållare. Han är snäll han!

Ska försöka spara undan mer pengar på bilkontot så jag kanske kan köpa en bättre bil så småningom. Jag orkar inte med mycker mer krångel med den där bilen! 😫😥

Likes

Comments