🆕 - 1,6 kg 🆕
Totalt: - 3.1 kg!

Ännu en vecka har gått och till skillnad mot förra veckan är jag inte det minsta besviken. Den här veckan har promenaderna i stort sett uteblivit pga värme och jobb. Har cyklat till jobbet två gånger, men inget gym.

I söndags fick jag lite fika hos Thezz, men bortsett från det så har jag skött mig.

I tisdags när jag slutade jobbet glömde jag kvar en halv vattenmelon i kylen. Tänkte först att jag får slänga den på lördag när jag kommer till jobbet, men sen bestämde jag mig för att åka dit och hämta den igår kväll istället.

Trampade så fort jag kunde för att se hur fort jag kunde ta mig till och från jobbet. Det gick fortare att cykla hem än dit. Målet är att lyckas på 5 minuter, med lite mer träning så är det nog möjligt att klara det.

Varför ska folk envist dela sina resultat från runkeeper på facebook och insta så fort dem motionerat?! 🤔

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär års när det är varmt och man sällan har kläder med fickor på så använder jag ofta magväska. Jag skiter i att andra tycker att det är fult och "ute", för
det är så jävla praktiskt! Skitsmidigt att ha hundgodis och bajspåsar i bla. Brukar köpa med mig ett gäng när jag handlar på Gekås, men nu när vi var ner glömde jag det.

Hur som, för någon dag sen råkade jag klämma sönder plastspännet på magväskan med bildörren 😱 Så idag var jag till stallet och hämtade en ny jag hade på lager (den på bilden) och får då se att det är den SISTA!! 😨😱 Panik utbryter inombords och nu måste det sparas pengar så jag kan åka ner över en dag och köpa fler magväskor, om dem har hemma vill säga. Men då blir det som sagt bara ner över en dag.

Likes

Comments

Nu är det bara två eftermiddagar kvar innan jag går på långledigt. Kommer dock jobba 12 h natt lördag och söndag, men det gör inte så mycket. Har en känsla av att de kommer ringa från jobbet ändå, det är några sjuka nu. Nu i juli spelar det väl egentligen ingen större roll för min del, men sen vill jag inte förstöra några långledigheter eftersom jag inte har tagit någon semester i år heller.

Jag är "hästledig" idag och imorrn. Känns både ovant och jävligt skönt. Just nu står potatis och puttrar på spisen och tvättmaskinen går för fullt och livet känns bara skönt. Såå någon som vill ha två snälla ponnyhästar?! 😉 hehe

Likes

Comments

Vilken lång dag det blev, men än är den inte slut. Har precis städat av det värsta här hemma och fan så skänt det är nu efteråt. Mötte röris när jag gick till bilen och han ville komma hem och snygga till vid elementet i badrummet, så han kommer antingen imorrn eller efter hans semester.

Har varken gjort något med hästarna eller gått med vovven idag, men nu har jag äntligen tagit ner det sista av staketet som var till ponnyhagen vi gjorde förut. Skönt att ha en grej mindre hängandes över mig.

Zorros svullnad i fejset kommer och går fortfarande 😫 Vet snart inte vad jag ska hitta på. Blodprover visade inget, men får väl snart åka in med för vidare utredning..

Likes

Comments

🆕 -1.5 kg 🆕

Jag är såklart glad för det, samtidigt som jag är lite besviken då det visa -1.5 redan efter tre dagar och sen dess inte har hänt något.

Jag ska som sagt inte gnälla, för jag har väl egentligen inte ansträngt mig på något vis. Under den här veckan (från i torsdags - idag) har jag;

- Sett till att gå med Ria nästan varje dag. Även om vi inte går fort så har vi varit ute och rört oss.
- Cyklat till jobbet en gång. Tog en omväg dit = totalt ink hemvägen ca 9.5 km.
- Gymmat en gång. Kunde ha kört mycket hårdare än vad vi gjorde.
- Tömkört Athlas ut en gång. 5 km och det gick inte heller fort.
- Inte ätit godis, snabbmat, snacks, druckit läsk osv. Känner inget sug heller. Däremot fikade jag ju med Jonna, utöver det - inget fikabröd heller.

Alltså inget kaloriräknande den här veckan och jag hoppas att det kan fortsätta så. Har dock märkt att jag egentligen tar på tok för stora portioner mat nu när jag ätit, så det är väl det som behöver ändras from nu. 🌸

Likes

Comments

Nu är det en vecka sedan invägningen och jag har inte känt av något sötsug en enda gång tror jag ✌

På söndan var jag dock och fikade hos Jonna, det var ett tag sedan och jag ville inte vara tråkig så därför fikade jag.

Hursom så ska jag väga mig när jag vaknat och jag hoppas på bra resultat. Nu ska jag ta och sova några timmar, har ju som vanligt  jobbat natt 😘

Likes

Comments

Klockjäveln är snart 04.00 och jag var nyss ute med vovvan. Det var perfekt väder, svalt och vindstilla samtidigt som det ljusnar. Vi såg en igelkott som vi stod och tittade på en liten stund, sen gick vi in och la oss. Egentligen borde vi passa på att ta promenaden nu, så kan jag släppa det sen när det är varmt och jag ska till jobbet. Men så kommer ursäkterna.. känns det inte som att jag börjar få skavis på lilltårna? vart ska jag gå? känner mig nog lite hungrig? suck.. 🙄🔫

Likes

Comments

En sak som stör mig är att andra verkar tro att jag har så himla mycket tid och att framförallt hästarna tar noll och ingen tid alls.

- Ska du med och träna sen?
- Nej, jag hinner inte.
- Du har tid/du hinner.

- Jag kommer och hämtar dig om en timme så då hinner du med iaf en häst.
Brukar då tänka "Really?! Jag har inte ens mockat än!!"

Jag undviker att planera in något med någon när jag jobbar, det spelar ingen roll vilket skift jag ska jobba för det finns inte en chans i världen att jag har tid. Skulle det plötsligt stå två solar på himlen samtidigt en dag, så att jag råkar ha tid kan jag ändå inte slappna av. Speciellt inte om jag ska jobba dagen efter också.

Jag är för fan själv i det här hushållet, som också ska tas omhand ibland. Och någonstans däremellan måste jag hinna med mig själv och få ligga på soffan.


Likes

Comments

Nu har jag vägt in mig och fotat mig själv i underkläder. Ingen vidare vacker syn, men nu ska det ändras! Det första jag gjorde dock var att äta tacos?! jaja..

Tänker testa att inte räkna kalorier, men ser jag att det inte går som jag har tänkt så får jag ta till kaloriräkningen ändå. Men jag ska anteckna vad jag äter, hur jag motionerar osv - har jag tänkt.

Mitt mål just nu är att gå ner 7 kg på 5 veckor, vilket inte borde vara omöjligt.

Likes

Comments

Igår var jag och visade veterinären bilder på Zorros huvud och vi kom överens om att börja med blodprov och se vad det kan visa. Idag var Thezz ut och hjälpte mig att ta 5 rör blod som jag sen åkte in och lämnade på kliniken. Lät som att jag skulle få svar på proverna imorgon.

på kvällen när jag kom hem från stallet möttes jag av en unken lukt när jag öppnade dörren till lägenheten så jag tog tag i städning på en gång i stort sett. Jag har inte  dammsugit men jag har diskat av, fått undan pantburkar slängt skräp i soppåsen osv. Ska tända lite doftljus så det förhoppningsvis luktar lite fräschare nästa gång jag öppnar dörren ☺

Likes

Comments