Guten morgen!

Idag är det eftermiddagsskift som gäller. Har precis ätit gröt och ska diska av innan jag åker till stallet och mockar.

Morsan och farsans granne ska sälja sin gård nästa sommar och jag är jävligt sugen faktiskt. Så framöver blir det att försöka leva snålt och spara. Ska till banken av andra anledningar och tänker då passa på att fråga lite om huslån och ta reda på om jag kan få ta lån, eller om det loppet redan är förlorat. Det är ju som ingen idé att snåla och spara som en tok om jag ändå inte har någon möjlighet att få lån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är helt jävla slut efter massa farande idag. Har hjälpt Jill att hämta virke och strö, senare på kvällen var vi till linde på föreläsning på hundcentret. Man kan väl säga att det blev så gott som en heldag med Jill och det var bara kul. Älskar att hon flyttat närmare! ❤

Nu ska jag hänga tvätt och diska. Det kommer gå fort för jag längtar så till sängen. Tack & God natt!

Likes

Comments

Då var det måndag igen 😂 Samma start på varenda inlägg alltså..

Idag är bilen på verkstan för byte av drivknut. Den kostar tydligen 2200,- nånting och så tillkommer det arbete på det, så typ 3 papp gissar jag på. Så jävla dryg grej att lägga så mycket pengar på..

Har haft natthelg och idag när vi hade gjort sista skiftet så åkte jag & Evelina och tränade. Thezz ringde när vi skulle avsluta och sa att Ria var borta och att hon började bli orolig. Vi la på och sen ringde hon igen och säger att Ria var hemma igen men att hon tydligen ska ha varit hos grannen 500 m bort. Troligtvis har hon spårat eller jagat rådjur.. Jaja, hon hade det säkert roligt och spännande. 🙂 Såg någonting vid hennes öra och fick se att det var en fästing. Har inte tagit den än, den ska få sitta en stund till så den blir lättare att ta med "kofoten".

Ska snart gå och lägga mig och hoppas att bilen är klar när jag vaknar så jag kan ta mig till stallet.

Likes

Comments

Jag sitter för ovanlighetens skull vid datorn. Startar den inte så ofta nu för tiden när jag kan göra typ allt i telefon. Men nu ligger telefonen, som vanligt, på laddning så jag tänkte att jag kunde sitta vid datorn en stund. Tycker inte att jag gör annat än laddar telefonen ?!

Nu när jag ändå sitter här ska jag passa på att skicka efter kex till Ria och en strömställare till fönsterhissarna eftersom den gick paj en regnig dag i sensomras när jag hade rutan nere vid mc driven..

Om en stund ska jag packa in mig och vovven i bilen för att först åka förbi verkstan och boka tid för byte av drivknut och sen vidare till fellingsbro för att fråga vart fan provsvaret på cellprovet jag tog i slutet på augusti (!!!) har tagit vägen ?! Sen bort till Lockenkil och kolla om Katja kan fixa ett skackelfäste som det är en spricka i. Kul med lite utgifter..
Likes

Comments

Idag sov jag lite längre än jag hade tänkt, men jag behövde nog.

Nu har jag äntligen gått på långledigt. Får väl se om det verkligen blir långledigt eller om jag åker på att jobba extra, går på övertid då i sånna fall.

Idag behöver jag ut och köra Athlas han har nog en del energi nu efter 5 dagars 'vila'. Zorro behöver borstas, kanske även ut och dra däcket men vi får se.

Nu ska jag ställa mig och diska lite och sen är det dax att laga mat.

Likes

Comments

Så var det dax för ännu en ny vecka. Jobbar bara två skift den här veckan (hoppas jag) och sen är jag långledig.

Har haft sån sjuk jäkla träningsvärk i hela kroppen i helgen. Det låter kanske konstigt men på något vis känns det fräscht att ha tränat och ha träningsvärk 😄

Imorgon är det dax för överkroppen att få slita lite igen. Roligast att träna är nog helt klart armarna. På tisdag efter jobbet får det nog bli intervaller på bandet och benen på  torsdag eller fredag.

Nu ska det sovas så jag kanske orkar med mig själv imorrn, gonatt!

Likes

Comments

Är det något jag inte tål så är det personangrepp. Morsan berätta att en på hennes jobb hade petat henne i magen och sagt "fett eller bebis? fett eller bebis?". Jag är inte hundra på vad anledningen till detta kan ha varit, men jag tycker inte det spelar någon större roll faktiskt. Man kör inte med personangrepp, så jävla enkelt är det!

Hon är numera borttagen från vänlistan på fejsbok och jag har avföljt henne på insta. Kanske löjligt, men idag verkar det trots allt ha betydelse om man blivit bortplockad som vän osv så det kanske inte är så löjligt ändå. Oavsett om det är löjligt eller inte så behöver hon inte ha 'förmånen' att kunna snoka i mitt fejsbokliv.

Likes

Comments

Då var det fredag, igen. Fan va tiden går fort alltså. Tror jag skriver det i nästan varje blogginlägg typ ? 😅

Hur som, har börjat träna så smått men hann inte mer än börja så åkte jag på en förkylning som precis har släppt. Igår var jag och Göran till jobbet och tränade sent på kvällen. Vi lyfte diverse skrot på diverse sätt i två timmar. Det är kul och vi är nog duktiga på att peppa varandra och det är helt otroligt vad man orkar med egentligen. Bad honom att filma mig trots att jag hatar att se mig själv, men jag tror att det kan vara roligt att ha i framtiden.

Har gått med Ria nu på morgonen och nyss ätit frukost och kört en maskin med tvätt. Kl 11.30 ska jag & Evelina träna och efter det blir det lunch tillsammans på jobbet. Ikväll ska Ria köras till Thezz och efter det blir det käk och fika hos brorsan och Elin. Nånstans ska jag klämma in hästarna också.

Likes

Comments

Så var det fredag igen. Idag ska jag färga håret och börja röja lägenheten, för jag och Jill ska ha tacomys imorrn 😍

Men först ska jag äta upp den köttfärsfyllda paprikan som blev över igår, till ett avsnitt av c/o Segemyhr. 😊

Likes

Comments

Gårdagen gick nästan enligt planerna. Men jag kom inte iväg till netonnet, så det ska jag idag. Ligger just nu och tittar på Mandelmanns gård, efter det ska jag göra mig i ordning för att åka iväg.

Tar med mig Ria och gör ett stopp vid kvinnersta och går en kortis. När jag varit på netonnet ska jag bort till marieberg, vi ska gratta brorsan imorrn så jag ska åka och köpa något till honom.

Har insläppet idag så stallet blir inte förrän runt 16 tiden. Tror att Ria får stanna hemma då men har inte bestämt mig än.

Likes

Comments