Har landat hos morsan och farsan för en liten stund sen. 3 timmar sov jag i natt, så jag var skapligt lättretlig i morse, men sen ordnade det upp sig.

Vet inte om det är för att jag är trött men jag börjar känna mig lite lugnare i den hära med ponnysarna. Men jag känner också att det trots allt är skönare om jag blir av med dem. 🤔

Morsan jobbar kväll och jag har tänkt mocka ur de färska skitarna ur ponnyhagen och mocka Zorros box, sen får det bannemig vara natten för dem så jag kan åka hem och göra natten jag också. 😴 Imorrn står det städning på schemat, både hemma och i bilen, för på fredag förmiddag drar jag & Jill till ULLARED! 😀😀😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Borde sova, men kan inte. Misstänker att Athlas har betäckt Madicken då hans penis inte längre var så flensig och äcklig. Allt jag tänker på nu är livmoderinflammation och veterinärräkningar. Just nu känns det som att det skulle bli lättare för oss alla om jag körde hem dem igen och så kommer det nog få bli. Jag har panik inombords. Grinar. Jävla gräs! Det förstör tamefan allt! 😭

Aldrig mera ston! Aldrig!

Likes

Comments

Medans jag kommer ihåg.. Har en knöl i armvecket på vänster sida. Stor som en mindre vindruva. Den ömmar inte och känns ganska hård. Tiden går fort men den ploppade upp för någon vecka sen tror jag. Skriver här bara för att kunna gå tillbaka och läsa om den inte skulle försvinna. Tänker ha lite is i magen innan jag ska ta mig orken att börja ringa..

God natt! imorrn väntar förmiddagsskift.

Likes

Comments

Varför ska jag alltid vänta med att ta ut Ria på sista svängen tills jag har somnat på soffan och inte vill något hellre än bara förflytta mig till sängen när jag väl vaknar till?!

Helgen har gått i ett. Hagbygge i fredags, dop igår, och hämtat Athlas sommarkompisar idag. Dopet var en trevlig tillställning. Jag har aldrig varit på dop och nu blev jag dessutom fadder 😊 Men va felplacerad jag kände mig där jag stog bredvid prästen och lyssnade när han pratade om Gud & Co. Tror folk verkligen på det dära? När jag och Annika gick in i kyrkan innan dopet för att kolla hur ljuset på bilderna skulle bli så slog det mig att jag inte varit där sen jag sluta 9an kanske? för 12 år sedan! Jag förstår varför.

Idag var vi som sagt och hämtade ponnysarna Madicken och hennes son Turbo. Turbo kommer dock behöva ett ordentligt avmaskningsprogram och jag ska prata med veterinären om det på onsdag när jag ändå hämtar Ria. Känns som att det är något hela tiden. Men avmaskningen kan jag väl bjussa på eftersom de är snälla som låter mig låna dem, så Zorro & Nisse kan gå på gräs. Men nästa sommar får vi se till att lösa det på annat vis.

Ullared närmar sig med stormsteg och tills dess ska jag fixa backljuset på bilen, samt tvätta och städa ur den ☺

Likes

Comments

Veterinären var ut igår. Hon konstaterade att Athlas har fång så nu har han munkorg på sig i vinterhagen efter att de har ätit frukost.

Idag har mamma varit och köpt mer stängseltråd och isolatorer och vi har börjat sätta stolp för att dela av hagen. Athlas ska få gå i den tillsammans med två shettisar till och Zorro o Nisse ska börja gå några timmar i sommarhagen.

Zorro är inte fräsch i sitt högra bakben. Vet inte vad som hänt 🤔 ska klämma och känna mer ordentligt imorrn. vad är oddsen för att alla tre djuren skulle bli dåliga samtidigt? 😫 Känns som att de försöker göra allt för att stoppa min ullaredsresa, men så lätt ska de inte lyckas! 😎

God natt!

Likes

Comments

Jag har gått från att ha 3 friska djur till att ha 2 sjukskrivna och 1 frisk. Ria går på smärtstillande sen en vecka tillbaka och ska göra det i två veckor till, och Athlas står på box med misstänkt fång from idag. Han har gått några timmar/dag i sommarhagen utan munkorg och det verkar ju ha tagit ut sin rätt.. Det känns så jäkla tråkigt, samtidigt är jag förvånad över hur lätt jag ändå har tagit den misstänkta fången idag. Jag hoppas att den inte har hunnit gå allt för långt, så rehaben inte blir långdragen och att vi snart kan hitta på saker igen. Cecilia kommer på onsdag för att vaccinera och kolla tänder och får då säga hur vi ska gå till väga. Tills dess får han glatt stå i sin box.

Iom "fången" har jag idag lyssnat på Veterinärpodden om just fång, vilket har fått mig att tänka om kring hur jag fodrar mina hästar. Bägge grabbarna är ju överviktiga och jag ska nog dra ner på Zorros hö och ge honom mer halm istället. Behöver göra likadant med Athlas men han är inte så förtjust i halm. 🤔 Men jag kanske kan få honom att äta det om han blir tillräckligt hungrig? Ger vetehalm idag men ska fråga Anders om jag kan få sno en kasse med havrehalm för att se om han tycker den är godare. Well, det får bli helgens bekymmer.

Idag fick jag beröm för fin lossning av två åkare, den ena skällde på mig för ett halvår sen pga tokig lossning. Men det var kul med beröm iaf, det händer inte ofta. 😀

Två veckor kvar till ULLARED!! Det ska bli kul men jag måste erkänna att jag nog var mer exalterad när jag precis hade bokat stugan 🤔 men det kommer bli så jäkla gött bara vi åkt förbi Brändåsen och känner att vi styr söder över. Vi behöver nog komma iväg både jag och Jill ❤

Likes

Comments

Fyfan alltså! Fick lön igår och jag undrar redan hur jag ska få den här månaden att gå ihop?! Känns som att jag har mindre pengar nu än vad jag hade dagen innan lön. Det blev som en käftsmäll av allt ihop. Hundmat spån, hovis, försäkring, radiotjänst osv.. Ska boka en körlektion och uppkörning. Kläderna är trasiga och för små så jag behöver nya, och jag kommer behöva äta nångång ibland. Tur att jag har lyckats samla på mig en del mat hemma redan för nu kommer jag få snååla 😰

Fick en smärre chock när jag öppnade försäkringsbeskedet på Ria. Nästan 9 tusen i försäkringspremie!!! Nej det tänker jag fan inte gå med på alltså! Ska ha ett nummer uppskrivet på ett papper nånstans till min kontakt Linnea på folksam. Ska leta reda på det i dagarna för att se vad jag kan få för pris där istället.

Nu är klockjäveln 12 på natten och jag ska hoppa in i duschen. God natt!

Likes

Comments

På måndag är det två veckor sen jag snubblade på jobbet och landade på vänster knä i gretingen. Det gör fortfarande ont vid beröring och jag kan inte stå på knä då det smärtar nå jävulskt. Sån tur är så har jag inte ont i det när jag går, konstigt nog. Så jag får väl vara glad för det. Men tänker ge det en vecka till innan jag ringer vc.

Likes

Comments

Alltså prisa hemmet! ✴️ Har varit hemma hela förmiddan. Trimmat Ria, diskat lite, ätit frukost, bakat en kladdkaka och lagat mat.

Trots att det skruvas, dunkas och lägenhetsdörren går som en svängdörr så gör det mig ingenting, det är bara så jäkla skönt att vara hemma och att det samtidigt är lite liv och rörelse.

Ska trimma lite mer och sen är det dax att åka till stallet. ☺

Likes

Comments

Nu har jag varit med Jill och hämtat spån. Det är så jävla skönt att få sitta bredvid aå jag kan titta på allt jag inte har tid att se annars. Vi åkte jäävligt sakta förbi ridskolan, just för att hinna se så mycket som möjligt 😅

Efter det handlade vi tillsammans och efter det skiljdes vi åt då vi skulle köpa pizza från olika pizzerior.

Skapligt mätt på en Svea Special med annanas och pommes tog jag ut Ria på hennes favvorunda för att sen bli upphämtad av Göran.

Jag kände inte så värst för att träna så jag kan väl inte påstå att jag köttade på för kung och fosterland, men lite fick jag allt gjort. På slutet vart vi sittandes och snacka istället, jag, Göran, Evelina & Bergman. 😫

Kom hem för en timme sen typ och har varit ut med Ria på en kiss och nu sitter jag och bloggar från låne-toan. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp innan snickarn kommer.

Imorrn blire jävligt lungt äntligen! Mamma jobbar kväll så jag ska inte till stallet föräns typ 13-14 tiden tänkte jag, beroende på väder och vind. Innan dess ska jag laga mat, slappa samt trimma Ria. Har hört rykten om snöregn imorrn men håller tummarna på att det inte blir så.

God natt!

Badrummet från början till nu. Golvbrunnen har flyttats in mer mot duschen. Hoppas de är bättre på att gjuta än dem på jobbet så vattnet rinner till brunn och inte ifrån. 😅

Tack och god natt!

Likes

Comments