Mitt ätande har verkligen spårat ur och det värre än någonsin tror jag. Förra veckan skippade jag uppdateringen, men jag vägde mig. Tänk om jag köpte på mig kläder istället för att köpa onyttigheter, då skulle garderoben bli full och jag kanske mindre - win win!


För två år sen hade jag gått ner 11 kg och tillät mig själv att börja rida lite. Jag vet inte vad som hände men strax efter det tappade jag verkligen allt och gick upp 20 kg på bara några månader. Så det är två år sen jag senast satt på hästryggen. Blir så jävla less på mig själv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det slog mig just att jag bara har en dag kvar på långledigheten och sen lär det nog dröja tills jag har en hel långledighet igen. 🙁

Har börjat med en bucket list som slutar 31/12- 2018. Den ska förhoppningsvis hjälpa mig ur det här jävla hamsterhjulet jag fastnat i. Lägger upp den på bloggen när jag känner att den börjar bli typ full. Inte för att jag vet när den är full, men ändå 😄

Likes

Comments

Har just kollat färdigt på säsong 2 av Shadowhunters. Jag känner mig lite tom inombords. Längtar så till nästa säsong!

Likes

Comments

🆕 -0.2 kg 🆕
Totalt; -5.5 kg

Jag är även denna vecka förvånad att vågen visade minus med tanke på vad och hur mycket jag ätit. Är ju periodare vad gäller mat. Just nu är jsg inne i en riktigt dålig period 🙁

Men tack för minuset, kroppen! ❤

Likes

Comments

Nu är jag långledig igen 😊

Har legat och kollat på två avsnitt av Shadowhunters och ska väl göra mig i ordning och dra till Glada Hästen I Spiltan. Ska se om dem har selunderlag och kanske något annat roligt. ☺

Efter det blir det stallet. Athlas behöver ut på en längre tur med vagnen, klippas och få framhovarna raspade då de vuxit som fan på typ två veckor 🤔

Likes

Comments

Kollega igår på jobbet: "Du var piggare och gladare första året du sommarjobbade här, ögonen lyste på ett annat sätt". Något i den stilen.

Skoja inte! Jag har liksom tappat mig själv någonstans. Tror att jag gjorde det när jag flyttade Zorro från ridskolan sista gången, och sen har jag som inte hittat bitarna av mig själv igen.

Vet inte hur jag ska göra för att hitta tillbaka till den där tjejen som en majdag 2008 satte sina fötter på bruket för första gången. Men jag lär nog fan sluta vara så feg som jag har blivit och göra något.

Jag mår inte dåligt, är inte ledsen, känner mig ensam eller så, men jag vet att livet har varit så mycket roligare och att det kan bli det igen om jag bara gör något för att det ska bli det.

Men vart tusan börjar jag?! 🤔

Likes

Comments

Kändes som att jag hade grus i ögonen när jag gick upp efter att ha snoozat i 1.5 timme. 😴

Dagens frukost; En nattgammal räkbaguette från ica..

Har dragit igång tvättmaskinen och bara den är klar och kläderna är hängda så ska vi nog dra oss mot stallet. Dagens planer är att köra båda ponnysarna, gå en kortare sväng med Ria, och köpa spån o en ny hallmatta.. Lönen kom idag så jag är rik men imorgon är jag något helt annat.

Likes

Comments

I morse när jag kom hem från jobbet och öppnar lägenhetsdörren slogs jag av bajslukt och jag såg tassavtryck överallt i lägenheten. Ria är visst magsjuk och jag kan tänka mig vilken panik hon hade haft. Givetvis hade hon skitit på parketten i vardagsrummet och så hade hon lyckats kliva i det, därav spåren.

Planen om att rasta henne, duscha och sen sova till 12 raserades samtidigt som jag öppnade lägenhetsdörren och istället fick jag ställa mig torka upp skiten, dammsuga och torka golvet innan jag ens kunde tänka tanken om att kliva in i duschen och gå och lägga mig.

Kl 11.15 låg jag äntligen nyduschad i sängen efter att ha sanerat golv, köpt hem mer hushållspapper, rastat Ria flera gånger och varit till apoteket och köpt canikur till henne.

Hade dessutom lovat att jobba 18-00 så jag han bara sova tre timmar innan det var dax att skynda till stallet för att släppa ut hästarna, mocka, tvätta rumpan på Ria, lämna henne hos hundvakt och åka till jobbet.

Det blir inte alltid som man tänkt sig men trots att den här dagen inte blev i närheten av hur jag tänkt så har jag tagit oväntat lätt på det, vilket är jävligt skönt ändå. Hoppas dock att morgondagen blir som tänkt iaf.

Likes

Comments

🆕 -0.2 kg 🆕
Totalt; -5.3 kg

Med tanke på hur lite jag har brytt mig om vad jag ätit och vad jag ätit så är jag faktiskt positivt överraskad. Allt minus räknas! Det har blivit dåligt med cykling men man kan inte hinna med allt.

Likes

Comments

Igår var det som att en våg av PMS plötsligt sköljde över mig när jag var i stallet. Tömkörningen med Athlas gick inte så bra som det har gjort senaste tiden och i början stannade han och skulle äta ogräset utan att jag gett tillåtelse.

Iom att han blivit så gräsfixerad så har jag haft några tuggor gräs som belöning när vi tömkör i paddocken, och det funkar väl hyffsat. Ibland.

Blev lika irriterad på Ria när hon envist skulle stanna och nosa nästan varenda steg vi tog när vi var ute och gick.

Bara att bita ihop nu och hoppas på en ljusare morgondag. ☺

Likes

Comments