Har nyss kommit ut ur duschen. Undra hur många det är som duschar innan de åker till stallet? 😅

Ska snart åka och göra stallet. Idag ska Ria till doktorn och få sina tänder fixade. Känns lite vemodigt att få henne drogad men det är bara att gilla läget. Efter det är det raka spåret hem och glo på tvn och göra tacos, är några veckor sen jag åt det nu 😜

Nu ska jag borsta hunn så hon ser lite vårdad ut nånstans iaf 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis när lönen hade kommit glömde jag pengar i bankomaten. Fick då veta att det fanns en chans att pengarna hade dragits tillbaka i bankomaten så jag gick till banken och reklamerade mitt uttag. Igår kom pengarna tillbaka = bankomaten hade dragit tillbaka dem!!!

Lyckan jag kände när jag fick se det går typ inte att beskriva. Det var nog första gången i mitt liv som jag kände att jag ville hoppa runt i lägenheten och skrika samtidigt, likt dem på Ellen DeGeneres.

Likes

Comments

Jag som var inne i ett jäkla flow när det kom till hästarnas träning. De gick i stort sett varannan dag, men sedan november kom med kyla, mörker och pissväder så har det dalat rejält 🙁 Har för mig att dem har fått komma ut i vagn en gång var och lekt i paddocken en varsin gång den här veckan. 👎Kommande vecka kommer garanterat inte bli bättre heller. Får nog börja ta med dem på hundpromenaderna så jag gör två flugor på smällen, inte för att det är så mycket till motion för dem men det är ju bättre än inget.

Bild på skitig PonPon från när vi lekte i paddocken 😊

Likes

Comments

Igår var det pappersfest på Club 700. Thezz var med som min respektive. Vi förade hos Henke & Mina innan vi tog bussen in. Inne på Club 700 fick vi trerätters och det var underhållning.

De andra dansade och såg ut att ha roligt. Jag kan inte säga att jag hade roligt, för det hade jag inte. Känner mig så stel och bortkommen. Skämms typ över min existens och kan verkligen inte släppa loss, dansa o flumma. Jag hör helt enkelt inte hemma i den miljön alls och på ett vis är det lite av en sorg, att inte vara som dem.
Hade hoppats att alkoholen skulle ge mig en liten putt på traven, men jag kände mig inte ens lite påverkad trots groggar, cider och shots.

Nej, det kommer dröja bra länge innan jag befinner mig i dem sammanhangen igen.

Likes

Comments

När jag ser tillbaka på helgen som varit så förstår jag nånstans långt inne vilken sockermissbrukare jag är.

Torsdag; köper lösgodis på godishuset i marieberg. Ska ha till fredagsmys och lördagsgodis. Råkade bli 1.2 kg 😱 Stannar till på ica när jag kommer till frövi. 1.5 liters flarra pepsi, en 200+ g chipspåse, cheddardipp, och en påse olw smash följer med hem. Smashen äter jag på torsdagkvällen.

Fredag; Äter godia, chips och läsk för glatta livet när jag kommit hem från jobb och stall. Tar dock några godisar när jag kommit hem från jobbet innan jag drar till stallet.

Lördag; Fortsätter äta för glatta livet. Chipsen och pepsin tar slut så jag går till affären och köper lika mycket till och trycker i mig.

Söndag; godiset tar slut, det andra också. Gåt till ica och köper fikabröd, några burkar pepsi max och en påse smash.

Måndag; samma som söndag.

Jag vet att jag ätit tusentals kalorier för mycket varje dag. Men beroendet och begäret tar över. Jag förstår att jag inte bör äta varken fikabröd, godis, chips osv för det triggar igång allt och jag får så svårt att ta mig ur det. Jag får inte någonting gjort hemma under de värsta perioderna och allt samlas på hög. Varje dag lovar jag mig själv att det är sista gången, att jag ska sluta imorgon. Ett löfte som i stort sett bryts samtidigt som jag säger det till mig själv.

Antar att jag måste tvinga mig själv att ge fan i att köpa hem skiten. Det är lättare sagt än gjort men det finns nog inget annat allternativ.

Hittade en podd som heter Sockersystrar som jag ska börja lyssna på när jag vaknat. Nu ska jag sova. Imorrn komner nya möjligheter att göra bra val, natti!

Likes

Comments

I made it! Jag överlevde hela förmiddagsveckan! Bara att veta att jag har sovmorgon imorrn är en jävla befrielse alltså. Har planerat att ställa klockan på 8, vilket jag vanligtvis inte tycker är sovmorgon, men allt efter kl 04 är fan det.

Imorrn har jag lovat bort mig som fyllechaffis så jag ska plocka ur bilen på förmiddan innan jag åker till stallet så jag har det gjort. Ska bli så skönt att slippa stressa pga mörker.

Nu är jag typ slut så det är dax för sista varvet med vovven och sen är det natten. God natt! 😴

Likes

Comments

Enda positiva med att ställa tillbaka klockan är att jag kom upp i tid 😂 Bränner just nu av ett avsnitt PH men sen ska jag nog sätta lite fart och snygga till lite här hemma innan jag drar mot marieberg.

Igår blev jag bjuden på mat hos Jill & Marcus. Kött, sås & potatis, fy fan va gött det var 😍

Imorrn börjar lidandet - förmiddagsveckan.. Jag ska göra min första hela förmiddagsvecka på.. närmare 2 år iaf 😓 Har inte så mycket ledighet kvar att ta ut så jag måste snåla lite.

Nu är PH slut..

Likes

Comments

Vi skrattade och flummade. Lyfte. Rodde. Det var roligt och allt flöt på. Råkade se mitt arsel och bilringen över den snett bakifrån i spegeln. Sa jag något tokigt? Du blev så tyst och dämpad. Där och då viste jag inte varför. Nu gör jag det. Jag tyckte även att jag luktade vidrigt. Kände mig äcklad av mig själv. Vad tänker han om mig nu? Känner han också att jag luktar såhär äckligt? Förmodligen.

Mina skor är trasiga. Kläderna för små. Trasiga. Slitna. Vet inte om det är själen som speglas i mitt yttre. Eller om det är mitt yttre som speglas i själen. Eller en kombo av båda delar.

Självkänslan i botten. Känner mig äcklig. Misslyckad. Skäms. Så inåthelvete.

Hatar mig själv för hur jag blivit. För hur jag känner. För hur jag låter det pågå. För hur jag mår dåligt av det regelbundet. För hur jag inte lyckas göra något åt det. För hur jag ser ut. Hatar.

Likes

Comments

Gick i regnet till verkstan och hämtade bilen. Hann bara åka därifrån så börja lambdasonden lysa 😒

Åker till ica, tar ut pengar och går in o köper macka, en bulle och en burk päroncider.

Hoppar in i bilen och åker mot linde. Vid Rockhammarsinfarten kommer jag på att jag glömt ta pengarna så jag vänder och åker tillbaka. Går in på affärn och frågar om någon lämnat in pengar - nej!

Åker mot linde igen, ombesiktigar bilen och åker till stallet. Läser på fejjan att man kan ha sån tur att pengarna åker in i bankomaten igen om ingen tar pengarna inom 30 sekunder. 30 sekunder är lång tid ibland, speciellt då. Så jag har ringt banken. Märker nog imorrn om jag hade tur eller om någon annan hade tur..

Kommer till stallet och klämmer katten i dörren till sadelkammaren det första jag gör 😿 Vad kommer härnäst? Vill nog inte veta. Känns som jag borde ha stannat i sängen idag. 🙁

Likes

Comments

Har avslutat viktklubb nu, använder det ändå inte så det är bara pengar i sjön. Kommer spara 100 kr i månaden. ☺ Eller 98,- för att vara exakt.

Har precis fyllt i utträdesansökan ur kyrkan också. Det får liksom vara nog med välgörenheten där och kommer spara 500,-/månaden.

I april går bindningstiden ut på mitt mobila bredband och då ska det sägas upp. Sparar då 330,-/månad.

Ska 2018 bli året då jag vässade min ekonomi ännu mer?

Bortsett från att den här månaden varit kaos ekonomisk så tycker jag att jag har fått ordning på pengar och konton i övrigt.

Något jag dock måste bli bättre på är att sluta äta/dricka upp pengarna, bortsett från det tycker jag inte att jag köper onödiga saker. Ska nog också göra ett "presentkonto", får panik inför varenda jävla jul, mors-/farsdag, födelsedagar etc. Frågan är vad som är rimligt att sätta undan varje månad för det?

jaja.. ska fundera på saken.

Likes

Comments