Idag vart Zorro ordentligt ompysslad med rykt, frissering, hyffsat rengjort skap och smord rasp. Känns så himla bra i hjärtat efteråt ❤

Börjar bli så ridsugen alltså! Drömde inatt att jag skulle tävla med Zorro men det hade blivit så spontant att jag inte ens kunde programmet. Jenny Bredenberg skulle hjälpa mig med att ropa vart och hur jag skulle rida men så försvann hon precis innan jag skulle starta och hux flux så stod jag och duschade medans jag vänta - i hörtet inne på banan 🤔 och så kom de och fråga vad jag höll på med, jag skulle ju rida nu?! Så det blev ingen tävling för mig 😭 och sen vakna jag..

Likes

Comments

Ligger och kollar på Farmen. Alltså jag hade verkligen inte överlevt ett dygn där, varken med levnadsförhållandena eller de andra deltagarna.

Fick bli Prison Break men har än så länge inte sett mer än bara några minuter, har liksom inte haft tid.

Har gått i tankarna att börja dricka pepsi max igen. Har ju lyckats hålla mig i 6 månader nu, men vill kunna dricka sånt utan att få med kalorierna. Ja, jag kan hålla mig till loka men det är ju inte alltid så jävla fancy liksom. aja vi får se, kanske skulle köpa hem en burk o ställa i kylen, behöver ju inte dricka den om jag inte vill.

Nu ska jag steka på en hamburgare, har påbörjat projekt; äta ur frysen.

Likes

Comments

Jaha då var man inloggad igen. Vet inte hur många gånger jag har loggat in i natt för att jag håller på och utreder. Oftast räcker det inte bara med insta som verktyg när man utreder, utan man får liksom kompletera med fejsbok. 😉

Ria äter mat och jag sitter vid köksbordet som någon form av sällskap. Har nu sett klart Dexter. Sorgligt och lite dåligt slut tycker jag, men hoppas att de nångång gör fler säsonger. Har tänkt att jag ska se Prison Break eller något svenskt, vi får se. Nu börjar det bli dax att sova lite. God natt!

Likes

Comments

Har loggat ut från fejjan på telefon. Är så trött på att få upp djurplågeri och annan skit i min feed. Men kommer säkert logga in när jag sitter vid datorn.

Nu ska jag packa ihop mig och Ria och åka över till Thezz o Daniel en liten stund. Ska jobba extra i natt så vi kommer dra oss hemåt efter Farmen. Hejs svejs!

Likes

Comments

Ligger i sängen och tar det lugnt, men ska väl ta och kliva upp för att sätta lite fart. Solen ser ut att skina idag och det är ju trevligt.

Kl 14 ska jag vara hos Jonna och fika. Det har gått flera månader sen jag var där senast, och efter det ska jag åka raka spåret till stallet och mocka medans Ria ändå är själv hemma. Blir inget gjort med hästarna nu när det är isgata och skare, men det får vi ta igen sen.

Nu kurrar det i magen så det är väl lika bäst att kliva upp =)

Likes

Comments

Jag tycker det är lättare att skriva blogginlägg på datorn så nu sitter jag här igen. Har precis käkat potatismos och panerad torsk och tänkte bara dyka in här och skriva lite innan jag drar igång Dexter på tvn.

Har precis köpt biljetter till Kodjo Akolor på Frimis 7 April. Egentligen ville jag vänta till lönen kommit men då hade det väl varit slutsålt med mitt flyt så det var lika bra att ta det nu på en gång. Ska bli jävligt kul faktiskt. Ena biljetten ska jag ge bort i födelsedagspresent och den andra tar jag själv. Tänker inte sitta hemma ännu ett år utan nu vill jag hitta på grejer!

Har även sett att Tobbe Larssons 'Open home training ligger på datum då jag är ledig i år och jag är sugen på att åka dit och titta. Ja, det är skitlångt dit (57 mil, nästan 6 h) och det håller bara på någon timme, men det kan det va så jävla värt bara för att komma hemifrån och se något annat. Men ska fundera lite på det och se om jag kan få med mig någon.

I år tänker jag även gå på Sweden International Horse Show. Har sagt i så många år att jag vill dit så nu får jag se till att det blir av också.

Har sen några månader tillbaka börjat sätta över 3000 kr på ett tankkonto. Det är så jävla skönt för då vet jag att jag alltid har pengar att tanka för, speciellt i slutet på månaden. Tanken var att det skulle bli pengar kvar så att det varje månad skulle byggas på lite, men har nu insett att jag faktiskt tankar för i stort sett tre tusen i månaden! :O Det är fan skrämmande! Ska börja sätta över lite mera så jag kan tanka när jag åker till Ullared utan att det kommer märkas så mycket på kontot.

Nu ska jag ge mig med skrivandet för idag och hänga lite tvätt innan jag lägger mig till rätta i soffan. =)

Likes

Comments

Bloggar från datorn nu. Det är väl iaf två veckor sen, kanske till och med tre, som jag startade den senast. Sedan mitt bredband och chromecast kom in i mitt liv så har jag inte varit så beroende av datorn. Dessutom vart det förjävla seg efter att bredbandet fixades. Egentligen skulle jag behöva spara allt som ska sparas på ett usb minne och och sen omformatera datorn, men jag kommer mig aldrig för att göra det. Under alla år (8 tror jag) som jag haft den har jag aldrig omformaterat den, förstår du hur mycket skit det finns i den här burken då ?! Hade ärligt talat inte blivit förvånad om den inte hade startat nu.

Annars rullar livet på, bokstavligt talat. Känns just nu som att jag aldrig kommer ta mig ur detta, men försöker att inte vara alltför negativ. Är ändå sugen på att börja träna och simma nu och har börjat kolla så smått efter kläder till det. Jag och Jill ska kanske till stan och kolla, men vill ha en liten backup om och utifall att vi inte kommer iväg eller jag inte hittar något. Ska hur som bli jävligt kul!

I onsdags hade jag en livesändning på min fb sida Annika Strandell - Hästvardag. Jag brukar inte spara mina livesändningar men då gjorde jag det eftersom det var på hästvardag och det kanske skulle vara kul att ev gå tillbaka till eller om någon annan kommer in och ser den i efterhand. Eftersom sidan inte har mer än 38 följare och säkert 95% av dem är mina vänner så tog jag sen bort livesändningen då det bara kändes dumt. Dem behöver ingen presentation, de vet exakt vem jag är, vad mina hästar heter osv. Började ifrågasätta mig själv. Vem tror jag att jag är egentligen, eftersom jag har den där sidan ?! Och vem vill jag vara ?! Har insett att jag vill vara en 'känd' person i hästkretsar och jag känner att det är fel fokus att ha. Dessutom göt jag inget märkvärdigt med mina hästar, jag gör ju knappt något alls och jag funderade på om jag skulle ta bort sidan. Men så har jag ju alla minnen med hästarna från senaste året ligger där och jag vill inte att de försvinner, så sidan kommer få finnas kvar och framöver kommer jag uppdatera som om det bara var för mig, för det är ju precis vad den är. Egentligen.

Nä hörrni, nu får det bannemig räcka för den här gången. Tack och Hej Hej!

Likes

Comments

Har nog äntligen fattat de eller dem, iaf något sånär. Bättre sent än aldrig 😂

Likes

Comments

När jag hade pms som yngre visade det sig i ilska. Jag kunde bli så jävla arg på småsaker att jag vissa gånger började grina. Nu har det som tur är minskat och vissa gånger märker jag inte av någon pms, men nu senaste två gångerna har det gjort mig mer "gå påig" och efteråt sitter jag och skämms i smyg för vad jag sa eller hur jag sa det.

Jävla hormoner, varför kan ni inte bidra till att man blir bättre istället?! Istället för finnar och ilska kan ni väl tex ge solskenshumör och barnstjärts-hy?! Hör ni det, hormonerna?! HÖR NI DET?!

Likes

Comments

Ladda upp den här bilden i Shettisgruppen och det dröjde inte många minuter innan den var uppe i över 100 likes. Jag blev förvånad då bilden inte är nå vidare fancy eller speciell öht, man ser knappt vad det föreställer. Skoja inte att jag blev förvånad nu när jag tittar och den är uppe i över 500 likes. Lite kul ändå 👍😄

Likes

Comments