Header

Hej! Kikar in lite hör och hoppas att det är bra med alla. Har varit i stallet och jobbat lite. Sen gosade jag med bebisen son annars får vila.

Nu ska jag hem och duscha och byta om. Sen ska packningen med och sen kör vi! Till J och sen åker vi ca.15! Kommer mer uppdat. från bilen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments Äntligen! Ligger tyvärr hemma i soffan idag också men desto bättre blogging ju! 

Planer för helgen?
- Inga! Bambina motioneras och jag jobbar i stallet. Lördag kör vi mot fjällen och sen ska vi upp i backarna. Skönt att bara komma ifrån stress och problem och slappa lite! Bloggen kommer inte glömmas! 

Likes

Comments

Sitter hemma och har tjejmys med mami! Ätit go middag och gjort egna semlor! Hoppas ni har det lika bra!


Pepp till min älskling också. Vet att det känns lite depp men nu tar vi en relax vecka och laddarom!

Likes

Comments

Jag vet hur dålig jag har varit på att blogga men har lite tankar kring bloggen. 

1. Funderar på att sluta, orkar inte, hinner inte och känner inte att det är roligt! Har så mycket att göra så att jag hinner inte. Har lixom ingen lust och vet inte vad jag ska skriva om. Tycker verkligen om er som läser men  att blogga kanske inte riktigt är min grej….. 

Är inte säker på om jag ska sluta eller inte men mina tankar just nu går mot att jag ska sluta. 

2.  Skolan tar över. Känner nästan så nu och jag vill bara inte. Tycker att allt och alla sätter en sån press på en. Men det ska bli riktigt skönt med sportlov nu när man kan komma ut i fjällvärlden och åka skidor! Älskar den härliga känslan så jag hoppas att ni också får ett bra sportlov! ❤

Vad tycker  ni  om att jag slutar?!❤
Likes

Comments

Nu ska jag in i dushen och frächsa upp mig lite. Har käkat lite, kötbullar och makaroner! Hemmakocken. Tittar på curling och käkar glass. Fett spännande! Stora chanser på guld för damerna ju! Go girls! 

Ses!

Likes

Comments


Alla hästar har inte turen att ha en snäll ägare och en ren och fin box att komma in till. Hjälp en häst och låna ut din status här!!!!

Likes

Comments


Har inte så mycket att säga just nu. Så ni får ett litet "reda ut livet" inlägg och lite koll på läget.

Har haft mkt olika saker att tänka på nu på sista tiden:) Vet inte riktigt om jag kommit fram till något vettigt men ni får i alla fall höra (läsa) vad jag tänker. 

Det är väl mest Bambina som snurrat i tankarna de senaste veckorna. Vi har haft både upp och nedgångar men så är det ju. Vissa pass är hon en ängel och dagen efter kan hon var hur tung och trög som helst! Har liksom inte känt mig helt säker sen sommarn då skadan upptäcktes. Dels för hur långt vI kan nå. Skador inne i kroppen är ju svåra att läka HELT man ser ju liksom inte hur det är och tyvärr så kan ju inte djuren tala. Ville ju ha henne 200% fräsch för att kunna få ut max av hennes kapacitet. Vetliksom inte när vi är "så barvi kan bli" klart att man som ekipage och ryttare kan utvecklas oändligt finns det en gräns för hur högt en häst kan hoppa eller hur höga klasser den kan gå i dressyren. Jag satsar mot toppen och hoppas till tusen att jag kan ta med mig Bambina dit! Blev betydligt lungnare när vi vart pååterbesök och fått ytterligare kontroll över läget.

Bloggen är just nu en stor del av det jag gillar att göra. Såå kul att planera skriva och se att sp många läser och kommenterar. Vi har inte kommit jäääättelångt men en bra bit på vägen. Och vi satsar långt vidare med det här! Nattstad gillar vi båda och om det inte dyker upp ngt planerar vi att stanna här. Det finns mýcket tankar kring en blogg. vad ni gillar, hur och vad man ska skriva mm. Vi hoppas i alla fall att vi gör rätt!

Sen har jag haft almän skolångest ett tag men nu har jag fått tillbaka lite energi.

Harinte riktigt allt på plats en för att kunna släppa allt här på bloggen än:)

Likes

Comments

Fick ett mail från Horsemeup.se med alla dessa vårnyheter inpackade. Älskar det gula schabraket från Eskadron. Eskadron hat också släppt många nya superfina täcken nu! Så in och kolla här! Pikeur här också släppt sin vårkatalog!

PIKEUR


NYTT FRÅN ESKADRON


Likes

Comments

Ligger i sängen och dricker varm mjölk och tänker över dagen. Vad ska göras imorgon? Bloggen, skola, stall var när och hur? Skönt och ha lite pratstunder med sig själv. Har massa roligt på gång nu och gissa om jag är taggad på sportlov?! Mer än någonsin.

Idag var bloggingen bristande då det var fel på min telefon. Snälla papi fixade så nu kan man lungt kolla vad man missat under dagen. Uppdaterar mig med bloggar och insta mm. Sjukt vad snabbt saker händer på nätet!

Likes

CommentsHoppar ner under täcket nu men bloggar till er på datorns 3 sista %. Min hals svider och jag vill inte bli sjuk! Hoppas det varit lagom med uppdatering! Kommer imorgon också. SeS!

Likes

Comments