det lilla livet

I lördags tog jag&Mizza oss till Raawka för att dricka lite kaffe o äta smått, riktigt gott! Dock var det ju kanske inte mest christa-vänliga stället - fanns inte mycket jag kunde äta tack vare mina allergier, så synd! Mysigt ställe anyway, dricker gärna kaffe där fler gånger för det var fanimej gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

det lilla livet

Några bilder från lägenheten, det tar sig sakta men säkert. Snart får jag mitt matbord och min soffa också!

Likes

Comments

det lilla livet

Igår firades mitt älskade hemland 100år. Vi samladd familjen och firade med brunch. Brunch är överlag kanske det bästa som finns, mat i mängd och massor och så kan man sitta i timmar och bara prata o äta små bondostbitar etc. Mysigt värre!

Likes

Comments

det lilla livet

Det hör till att man sover länge på söndagar, right!? Min lediga natt blev ändå till jobbnatt men imorgon, då så!

Men, denhär primern dock. Drömmen. Bäst på alla nivåer. Har haft Smashbox ljusa primer tidigare men denhär gröna är så otroligt sjukligt bra! Så ifall du har lite rödare ton på hyn, köp denhär!
Samma gäller concealern, du behöver väldigt lite av den och den täcker väldigt bra. Tummen upp för båda! Och tummen upp för Julia som jobbar på Kicks som alltid hjälper mig, hon vet vad hon snackar om.

Likes

Comments

det lilla livet

Yay saturday!
Ok så dagen började ju kanske inte på världens bästa sätt, när man vaknar till en hammare på andra sidan väggen. Gotta love living in a höghus.
Nåja, fick tag i sömnen lite senare sedan igen. Senare kom mamma & lillesyster på kafi, och för att kolla in nya kämppän!

Nu ska jag vrida i mig mat och börja peppa inför jobbet.

Likes

Comments

det lilla livet

Kort vad jag gjort senaste tiden - Freddy Kalas höll ett hejdundrande kalas på Leipis, jag har hängt med mina kollegor på jobbet och utanför, och en par selfies på den ännu.

Hur bra är inte en arbetsplats om man på sin fritid väljer att hänga med sina kollegor? Det ni.

Likes

Comments

det lilla livet

Mornar. Bland det bästa jag vet. Denhär veckan springer jag mellan båda jobbena, hinner bara äta emellan och så ska jag vara på nästa ställe.
Börjar så småningom känna mig hemmastadd i lägenheten, behöver bara en runda via Ikea (ylläri). Som tur har jag en fin kollega som lovade komma på en shoppingrunda dit! Kanske delvis för att jag lovade honom att jag lyckas med den shoppingresan på 45minuter. Ainut heikkous on tää suunnaton nopeus! 😉

Likes

Comments

@christaaarnio