det lilla livet

Godmorgon tisdag! Gårdagens tävling gick faktiskt bättre än väntat, fick bra kritik och tips (inför framtiden) med drinken, dock blev det inte finalplats utan vi fick kvällens "Hymypalkinto"!

Som bäst dricker jag kaffe och försöker vakna till denhär dagen, dubbelskift hela veckan, let's go!

(kolla förresten ljuset på första bilden, hur coolt!?)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

det lilla livet

Morning!

Skönt med måndag moron off from work! Ikväll ska jag&Emmi ställa upp i Pohjanmaan Challenge (drinktävling) så kan vara helt bra med ledigt för att förbereda sig för kvällens tävling haha.. Men! Det jag egentligen skulle berätta var att FYSJUTTONIHELVETE vad GOOODA dessa bröd är!! Blandade alltså ihop en brödröra igår, "Glutenfri och ekologisk brödmix" framtagen av EwaLie, men lade till två bananer och en par nävar med blåbär för att få lite sötma i brödet och åh, så gott!!

Det absolut underbaraste är det att jag får äta bröd. Har inte käkat ett bröd på runt 4år på pga hudceliakin, de bröden jag ätit har smakat papper (haha), men nu, äntligen! Är så lycklig!!

Nu ska jg dricka upp mitt kaffe och börja städa...

Likes

Comments

det lilla livet

Tänker njuta av denna röda dag till fullo.

Inte. Göra. Ett. Piss.

Mm, mysigt värre. Igår var det familje-häng som gällde, och på kvällen svängde vi med emmi via mällis&dom, men orkade inte vara ute länge. Ibland känner man extra mycket av tröttheten av att jobba 2 jobb, igår och idag har varit två såna dar. Därför är det viktigt att vila, sova ut (11h nattsömn, gött) och ta det lugnt när man kan!

Likes

Comments

det lilla livet

Detta är en tradition vi haft på påsken så länge jag kan minnas och mamma ordnade kinderäggsjakt i år igen åt mig! Påsken kunde lätt vara en av mina favorittraditioner att fira, för kinderägg är jag inte (så himla) allergisk mot, reagerar minst mot dem av all sorts choko.

Men hey, efter en nyss tagen powernap sadlar jag om för jobb, hiphop/rap gig på leipis ikväll och undertecknad serverar olika sorters drickor och drycker! 

Likes

Comments

det lilla livet

Frillan fick sig en till blekning och en brun ton därpå. Får se hur dendär evighetssvarta färgen försvinner, konstigt nog har den försvunnit bättre än förväntat och håret är i förvånansvärt bra skick efter sammanlagt 3 blekningar. Skönt så iaf!

Nu ska det kokas kaffe och jag sadlar om för jobb. Whoop whoop!

Likes

Comments

det lilla livet

Att man alltid vaknar på eftermiddan när man jobbat natt är nu redan en vanesak. Det som gör saken kickass är att man får dricka moron (eftermiddas?) kaffe helt i lugn o ro och starta dagen sakta men säkert. Ikväll är det bio som gäller!

Likes

Comments