det lilla livet

Och så har en vecka igen bara flygit förbj. Avrundar söndagen med dubbelskift på både Laituri&Leipis, snyggt så. Dagens överdosering kommer ske på kaffe, helt klart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

det lilla livet

Får ofta höra "du jobbar för mycket" visst jag jobbar en hel del men varför det känns som att jag jobbar så mycket är väl för att jag gör varje dag nån timme jobb nånstans, mina helger är fullpackade med jobb och jag jobbar nätter. Men det flera glömmer är att jag börjar tidigast 17 på dagarna, så när ni jobbar sover jag.

Det viktigaste ändå mellan allt jobbas och sovas är att varva det med roligheter. Saker som får dig att le. Ger energi för att orka jobba. Glöm inte att njuta av livet, släng en fin komplimang på nån och jag garanterar att du just spikat en guldkant på den personens dag. Enkelt.

Livet är rätt underbart.

Likes

Comments

det lilla livet

Okej långt från lazy, jobb varje dag, varvat med gym och kompishäng. Vackert så! Har nog inte så mycket att klaga på, fina vänner, goda burgare (superkocken crisu levererar), solsken och brunbränd hy. Jag är så otroligt lycklig.


Btw, chockerade mig själv med att sitta och läsa en bok i solen all by myself en stund innan jobbet idag. Shit that don't happen. Wtf-moment deluxe.

Likes

Comments

det lilla livet

Det var den festivalen! Galet kul, svinvarmt på dagen med kontrasten skitkallt på natten, musik dygnet runt och många många skratt rikare. I väntan på nästa kickass resa med samma squad! 😎👌🏻

Likes

Comments

det lilla livet

Tänkte att jag skulle give this thing called blogging ett försök igen. Senaste månaderna har bara flugit förbi, har varvat 3 jobb med spontana äventyr, OM jag älskar sommaren!? Nåt otroligt.

Nu ska jag dunka ner huvet i kudden - festivaldags om 4 dar!!! #peppen

Likes

Comments

them beats

Alltid när solen börjar visa sig får jag en grym dille för deep house och tropical house. Hur skönt är det inte att dricka morgonkaffe till dessa låtar? Ah livet.

Likes

Comments