them beats

Alltid när solen börjar visa sig får jag en grym dille för deep house och tropical house. Hur skönt är det inte att dricka morgonkaffe till dessa låtar? Ah livet.

Likes

Comments

det lilla livet

The BEST primer ever! Smash box primern är den som fungerar för mig, tillräckligt lätt och funkar perfekt dygnet runt, använder endast mineralpuder därpå. Kostar under 20 lappen och hittas på Kicks!

Likes

Comments

det lilla livet

Godmorgon tisdag! Gårdagens tävling gick faktiskt bättre än väntat, fick bra kritik och tips (inför framtiden) med drinken, dock blev det inte finalplats utan vi fick kvällens "Hymypalkinto"!

Som bäst dricker jag kaffe och försöker vakna till denhär dagen, dubbelskift hela veckan, let's go!

(kolla förresten ljuset på första bilden, hur coolt!?)

Likes

Comments

det lilla livet

Morning!

Skönt med måndag moron off from work! Ikväll ska jag&Emmi ställa upp i Pohjanmaan Challenge (drinktävling) så kan vara helt bra med ledigt för att förbereda sig för kvällens tävling haha.. Men! Det jag egentligen skulle berätta var att FYSJUTTONIHELVETE vad GOOODA dessa bröd är!! Blandade alltså ihop en brödröra igår, "Glutenfri och ekologisk brödmix" framtagen av EwaLie, men lade till två bananer och en par nävar med blåbär för att få lite sötma i brödet och åh, så gott!!

Det absolut underbaraste är det att jag får äta bröd. Har inte käkat ett bröd på runt 4år på pga hudceliakin, de bröden jag ätit har smakat papper (haha), men nu, äntligen! Är så lycklig!!

Nu ska jg dricka upp mitt kaffe och börja städa...

Likes

Comments

det lilla livet

Tänker njuta av denna röda dag till fullo.

Inte. Göra. Ett. Piss.

Mm, mysigt värre. Igår var det familje-häng som gällde, och på kvällen svängde vi med emmi via mällis&dom, men orkade inte vara ute länge. Ibland känner man extra mycket av tröttheten av att jobba 2 jobb, igår och idag har varit två såna dar. Därför är det viktigt att vila, sova ut (11h nattsömn, gött) och ta det lugnt när man kan!

Likes

Comments

det lilla livet

Detta är en tradition vi haft på påsken så länge jag kan minnas och mamma ordnade kinderäggsjakt i år igen åt mig! Påsken kunde lätt vara en av mina favorittraditioner att fira, för kinderägg är jag inte (så himla) allergisk mot, reagerar minst mot dem av all sorts choko.

Men hey, efter en nyss tagen powernap sadlar jag om för jobb, hiphop/rap gig på leipis ikväll och undertecknad serverar olika sorters drickor och drycker! 

Likes

Comments