View tracker

det lilla livet

Redigerat sportsitz-bilder, skissat och jobbat. Tröttis här försöker nu powernappa för att orka jobba inatt ännu, och servera glatt drinkar åt törstiga människor.. 😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

det lilla livet

Jefe tyckt ja sku börja blogga igen. Jefes orders, u gotta do what u gotta do. Så guess who's back? Back again 😎 #eminemftw 

Igår samlades söndasklubben igen för skitsnack på little pub, alltid bäst att avrunda en fartfylld arbetsvecka med massa skratt varvat med x antal koppar kaffe.

Likes

Comments

View tracker

det lilla livet

Älskar konceptet layering. Plagg på plagg på plagg. Hösten har sina positiva sidor.
Förövrigt har jag dragit på mig världens discoflunssa, alla knep för att slippa den asap tas gärna emot! 😅

Likes

Comments

det lilla livet

I lördas samlades jag, emmi och miia hos emma och käkade tapas och snackade skit. For vidare till mällis och ollis och hade så kul! Är trött fortfarande idag, visar väl att det var en bra kväll!

Likes

Comments

det lilla livet

Hängt under replotbron, ätit kaninmat på sweet vasa, tagit vara på morgonstunderna, kollar Johan Falk och jobbat. Jobbade som bartender igår och idag har jag en dj-tur, helgen spenderar jag då igen på JJ. De e mycke nu men de e ju så ja vill ha det, trivs bättre med en vardag som går i rask takt framåt än en vardag som inte rör sig nånstans.

Likes

Comments

Nu har det gått ett år sen jag raderade mitt fb account. Tänkte bara dela några tankar kring det, för varenda gång jag säger att jag inte hittas på fb blir folk lika chockade. Minerna är priceless och folk utbrister "vah, hur klarar du dig??" Like wtf dude, va sku he va nå? 

Att radera sitt account är egentligen något jag rekommenderar för alla. Jag slapp en viss stress/press av omgivningen när andra inte konstant kan kolla vem jag är vän med, var jag varit, vilka event jag attendat, vilka bilder jag taggats i, osv osv. Allt detta snokas. Visst, det är upp till alla hur offentlig man väljer att vara, vill man acceptera alla som vänner etc. Jag känner att det är myyyycket skönare när folk inte hittar mig på fb, för vill någon nåt av mig kan dem fråga rakt mig om min tlfn nr och kontakta mig via den då, ifall jag väljer att ge den. Överlag bara detdär att du kan snoka fram bilder, familj, jobb, allt ifall du vet förnamnet, möjligtvis också efternamnet är scary. Man är så jävla tillgänglig!

Till en början var det skumt, man var ju så van med att skrolla igenom fb när man inte hade nåt att göra, när man drack moronkaffe på morgonen. Men nu när det har gått ett år, kan jag lugnt konstatera att jag aldrig vill ha ett fb konto igen. Visst, i framtiden kan ju något jobb kräva detta, men det löser jag sedan. Något personligt konto, rakt anknytet till mig, kommer aldrig att finnas mera. För livet utan Facebook är så stressfritt och "eget".

  • 1194 readers

Likes

Comments

det lilla livet

Igår fick jag kolla på snabba bilar, känna dendär underbara doften av brännt gummi och höra på härligt turbo vrålas i lapua. Solen sken och förarna bjöd på grym show, alltså bilsporter i mitt hjärta. Lycklig!

Likes

Comments

Igår morse 06:50 steg jag på tåget till Tammerfors, supertrött i ögat men så otroligt taggad!! Hade en hel dag i Koskikeskus Jack&Jones framför mig, fullspäckad med ombyggas av butik och skolning för visualist jobbet. Var så kul!! Helt huippu personal, otroligt fin butik och jag lärde mig så fans mycket nytt! Vill bara nu snabbt hem o bygga om egna butiken! Tusen tusen tack för igår!

Likes

Comments