det lilla livet

Okej långt från lazy, jobb varje dag, varvat med gym och kompishäng. Vackert så! Har nog inte så mycket att klaga på, fina vänner, goda burgare (superkocken crisu levererar), solsken och brunbränd hy. Jag är så otroligt lycklig.


Btw, chockerade mig själv med att sitta och läsa en bok i solen all by myself en stund innan jobbet idag. Shit that don't happen. Wtf-moment deluxe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

det lilla livet

Det var den festivalen! Galet kul, svinvarmt på dagen med kontrasten skitkallt på natten, musik dygnet runt och många många skratt rikare. I väntan på nästa kickass resa med samma squad! 😎👌🏻

Likes

Comments

det lilla livet

Tänkte att jag skulle give this thing called blogging ett försök igen. Senaste månaderna har bara flugit förbi, har varvat 3 jobb med spontana äventyr, OM jag älskar sommaren!? Nåt otroligt.

Nu ska jag dunka ner huvet i kudden - festivaldags om 4 dar!!! #peppen

Likes

Comments

them beats

Alltid när solen börjar visa sig får jag en grym dille för deep house och tropical house. Hur skönt är det inte att dricka morgonkaffe till dessa låtar? Ah livet.

Likes

Comments

det lilla livet

The BEST primer ever! Smash box primern är den som fungerar för mig, tillräckligt lätt och funkar perfekt dygnet runt, använder endast mineralpuder därpå. Kostar under 20 lappen och hittas på Kicks!

Likes

Comments

det lilla livet

Godmorgon tisdag! Gårdagens tävling gick faktiskt bättre än väntat, fick bra kritik och tips (inför framtiden) med drinken, dock blev det inte finalplats utan vi fick kvällens "Hymypalkinto"!

Som bäst dricker jag kaffe och försöker vakna till denhär dagen, dubbelskift hela veckan, let's go!

(kolla förresten ljuset på första bilden, hur coolt!?)

Likes

Comments

det lilla livet

Morning!

Skönt med måndag moron off from work! Ikväll ska jag&Emmi ställa upp i Pohjanmaan Challenge (drinktävling) så kan vara helt bra med ledigt för att förbereda sig för kvällens tävling haha.. Men! Det jag egentligen skulle berätta var att FYSJUTTONIHELVETE vad GOOODA dessa bröd är!! Blandade alltså ihop en brödröra igår, "Glutenfri och ekologisk brödmix" framtagen av EwaLie, men lade till två bananer och en par nävar med blåbär för att få lite sötma i brödet och åh, så gott!!

Det absolut underbaraste är det att jag får äta bröd. Har inte käkat ett bröd på runt 4år på pga hudceliakin, de bröden jag ätit har smakat papper (haha), men nu, äntligen! Är så lycklig!!

Nu ska jg dricka upp mitt kaffe och börja städa...

Likes

Comments