Just nu ligger jag i sängen halvsover och lyssnar på nirvana och judas priest (och det har jag gjort i över 1 timma nu bara för min hjärns aldrig vill somna). Gjorde inget annat så tänkte slänga in ett blogginlägg för att ni ska veta att jag fortfarande lever typ, haha!

Men nu ska jag verkligen försöka somna, skola imorgon ju. 😉 Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade faktiskt ta och försöka ta upp bloggandet igen. Har varit ganska tråkig på sistone. Inte bloggat på jag vet inte hur länge, men nu är det igång igen! 

Måste dock be att ni ska förstå att jag inte kan uppdatera VARJE dag då det blir för stressigt. Det är mycket redovisningar, läxor, prov, läxförhör, längre dagar osv nu i 6:an och mycket mycket mer press från lärarna vilket gör att jag redan nu inte kan koppla av riktigt. Sen att jag har 4 danser och nu: bloggen. Så jag uppdaterar när jag har tid och framför allt NÄR JAG VILL. 

I alla fall... 

Idag är det måndag den sjätte Oktober vecka.41 2014. Jag själv fattar inte riktigt varför alla bah "måndag imorgon, BLÄH", "FAK YO MONDÄJ", "orka skola imorn" osv.. Alltså måndag är (nästan) den bästa veckodagen! Då efter 2 och en halv (räknar med fredagen lite grann) dag av vila så behöver man komma igång lite. Även om måndag är den jobbigaste dagen är det ändå den då man verkligen kommer in i sitt arbete och sätter fart på kugghjulen i kraniumet! 
En gammal selfie, lol. 😂

Likes

Comments

Just nu vet jag inte. Jag vet inte vad jag känner. Är jag trött? Stressad? Glad? Ledsen? Arg? Jag vet inte. Jag vet heller inte vad jag ska skriva. Det har jag inte vetat på länge. Varför har jag inte vetat? Och varför vet jag inte nu? Det vet jag inte heller.

Jag vet inte.

"ALVA...


"

Likes

CommentsBryr mig inte riktigt om om jag ä m i ett förhållande or nah. Sen såg jag denna bilden. Synd att jag är längre än de flesta killarna som inte ä typ 14-16, lol. 😂

Likes

Comments
Alltså, gawd, var på valpkurs m Watson och mami igår och det fanns två mopsar där omgomgomg. ❤️

Likes

Comments

Åh, igår var jag med Alva! För er som inte vet: HON Ä MIN BAE. 👭💕 Vi pratade mest, lyssnade på musik, såg på The Conjuring (som var ASBRA) och The Fault in Our Stars (som var hjärtskärande precis som förra gången och i boken). 🎥💻 Sen så blev vi hungriga och åt sushi. För mig var det första gången, men kag tyckte det var asgott! 🍙🍣🍤
Sedan gick vi bara runt på stan och dampade lite. Sen gick vi in på Hemköp och köpte bland annat varsin nutella burk. Sen gick vi "hem" (alltså in till henne) och åt lite av godiset vi köpt. Och sen gick vi bara runt och dampade i samhället och vi snackade lite. ☺️💓


Likes

Comments