Sommar 2k15

Saknar sommaren så mycket! Jag hade ingen bestämd boplats men hade bästa sommaren någonsin. Vill spola tillbaks tiden so bad :( 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola alla underbara. Igår fyllde jag år. Hade en fest i lördags men glömde att snapa och tog inga bilder?!?? Är så sur på mig själv jag brukar ta bilder som fan. Min kille tyckte att de va konstigt men va tydligen glad att första gången var jag social med folk hahah. Men jag hade jättekul och hade en frost-tiara och fick så många fina presenter! Tror de va ca 50st som kom och firade mig i lördags och kan inte ens beskriva med ord hur glad de gjorde mig. Och även att min vänner från Sthlm, Helsingborg och Ulricehamn reste hela vägen för att fira. Tänk lägga upp bilder på mina paket då jag älskar de, men vissa har jag druckit/ätit upp osv men haha kan ju ta med några. Grät fan till några.

Igår va jag i skolan och Josse betedde sig jättekonstigt och läraren ba "ska vi sjunga för födelsedagsbarnen?" Då är va 3st som fyllde år. Men Josse ba "kan vi vänta 10min?" Och efter 10min SPRINGER Josse ut ur klassrummet och försvinner och jag börjar skaka som FAN. Jag har ju ångest så kunde ej kontrollera de alls. Men sen kommer josse in i klassrummet med en kladdkaka i handen där de står 12, och Alexandra med en _OLOF_BALLONG_ ÄLSKAR DEN. Började att lipa. De sjöng för mig och älskar de för att de gjorde de men tyckte de blev stelt för de andra tjejerna som fyllde år :( Ville typ ställa mig upp och sjunga igen för dom men jag hade ba ögon för Olof just då. Och att äta min kladdkaka hahah.

Efter skolan åkte jag till min killes bil och lämnade Olof sen åkte vi in mot Linne för att dricka lite och äta mat. Blev min favoritresturang Cicero (Som Josse visat mig för längesen) Vi hade de jättemysigt och jag älskar att jag fick fira min dag så och med honom. Vi åt och drack för nästan 800kr så lyxa till de gjorde vi allt. Vi tänkte fortsätta dricka lite men jag hade ju glömt mitt leg så de gick inte hahah. Även fast restaurangen inte kollade leg hahah. Är så glad över hur jag blivit firad. Tack allihopa som gjort min födelsedag så bra

Likes

Comments

Hade typ 1h rast om inte mer, så blev en photoshoot med Alexandra. I think we hot


Likes

Comments

Asså när en har dendär extratiden innan en ska iväg att fixa sig. De är typ bästa känslan, en hinner leta upp pennvässare istället för att ba köra på osv. ÄLSKAR. Känns som mitt smink aldrig blir bra när jag är i skolan. Men igår hade jag gott om tid och de blev kjute. På bilderna hade jag dock gott en hel dag med sminket så är glansig och äcklig men jaja.

Likes

Comments

Purpose

Så Justins album är påväg. Asså får knappt luft är så taggad! De är endast två dagar kvar, asså bajsar på mig. Vi har räknat ner typ hur länge som helst??! Han har till och med tatuerat in purpose över naveln och känns som detta albumet kommer vara så jäkla bra, de jag hört redan nu är jag kär i. Skrillex gör dessutom ett skitbra jobb på albumet. Halsey och massa folk ska va med, ÄLSKAR. Och han kom ut med typ inatt(!?) att han ska på turné redan i mars. Asså de kliar typ i kroppen jag är så taggad och jag hoppas verkligen han har M&G detta året med för de finns sååå många som förtjänar att träffa honom. Alla beliebers behöver en Justin-kram så är de bara. Och jag MÅSTE gå. Så nu gäller de att spara pengar som fan.

Puss och kram DIzney

Likes

Comments

Imorse väckte min kille mig innan han gick till skolan då jag skulle upp när han gick. Men såfort jag följt honom till dörren så gick jag bums till sängen igen och tog en huvudvärkstablett pga huvudvärk som fan. Så fick stressa sen och missade min första buss men lyckades matcha med andra spårvagnar sen så jag kom i tid. Va ju änna bra med tanke på att jag ska vara ledig imon och får inte få en ända minut frånvaro. (Om jag skolkar/kommer sent får jag ej gå på Disney on Ice 25års jubileum haha)

När jag kom hem idag låg de paket i brevlådan! Och kom även på att jag glömt visa er gamla paket jag fått. Allt är såklart från eBay som vanligt hahah.

​Mobilskalet kostade typ 7kr, men jag har tappat min mobil ca 12 gånger redan med den så den har gått sönder på en massa småställen hahah :( 
Strumporna är kortare än de svarta och går under knät, de kostade 12kr har jag för mig 
Den rosa beautyblendern kostade 9kr och funkar lika bra som de dyra för ca 119kr! 
De sista jag fick va en svart bandana, som är "så ute" men jag älskar de, jag betalde 7kr för denna och den är så skön att knyta runt huvudet när man vill få bort håret från ansiktet. 

Puss och kram Dizney

Likes

Comments

Igår kunde gått bättre. Men vi fick massa gratis alkohol av några snubbar från Tyskland som brukar åka runt i världen och bara festa, så senare mot kvällen/natten blev de ändå en hyfsad kväll. 

Vi förkrökade hos mig och sedan drog ut.

Likes

Comments

Okej så hade inte tänk säga vad jag önskar mig för känns taskigt typ idk. Men min födelsedag börjar närma sig och folk frågar vad jag önskar mig. Så att istället säga personligt till en att "jag vill ha detta" (känns rude får ångest) så lägger jag ut lite bilder på vad jag vill ha (de mesta kommer från buttericks) så kanske ni själva får någon inspo om ni vill köpa något annat. Sen har jag öven hört att donken säljer presentkort!??! De mesta ligger under 50-lappen. Lägg inte mer pengar snälla kommer få ångest och lipa haha!

Puss och kram Dizney

Likes

Comments

Klockan är alltså 16:06 atm och jag vaknade precis. Vart så himla trött idag trodde jag skulle gå under. Idag är även första natten på typ två veckor som jag sovit själv så gick inte alls bra. Fattar inte hur folk kan bo själva och sova själva i sina sängar. Blir så jävla ensamt och allt blir läskigt. Typ en vindpust låter läskigt som fan. Låg vaken tills typ 4 inatt och skulle upp 5 så stängde av mitt larm oops. Men nu är de dags att gå upp och göra pannkakor mmm

Puss och kram Dizney

Likes

Comments

Nu kommer de bilder från halloweenfest två! Jag hade inte alls så många bilder som jag trodde men va drama i början och sedan hade jag för kul så så glömde ta bilder och min mobil försvann även flera gånger under kvällen haha standard Dizney.. Men ja, jag var ju dead nurse ifall ni inte såg. Hoppas ni alla hade en grym Halloween, de hade jag.

Likes

Comments