Halojsan, jag fick tidigare reda på att jag har blivit vald att få en loppi bag 😃 och det är ju alltid  kul 😊

Men enligt deras mail skulle jag även få en vanish paket och en loppi påse men det fanns inte med  :/

Men men man ska ju vara glad för det man får!! 😊

I mitt paket hitta jag 2 minicare produkter, en baby oil och en baby mousse wash. Jag fick även en Folksam barnkit :) och en magasin med en massa intressant och rabattkuponger :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Gick och hämta ut loppi bag idag som jag fick av loppisverige.

Med mixen och kokosmjölken som var eko från Santamaria gjorde lagade jag en rätt ned kyckling och ris. Det var så enkelt och gott. 

Jag fick filmen rio 2 och den har barnen viljat se på bio men vi var på semester då så nu blev de jätteglada.

Imorgon ska barnen på utflykt och det är perfekt att laga lite fiskpinnar då det är både hälsosamt och gott.

Mamma fick Softlan eftersom hon ville ha en fin doft på kläderna och det var prisis vad hon fick. Nu vill hon att vi ska köpa 5paket till :)

Sista saken jag fick var en loppipåse av tyg, de säljs på deras hemsida loppi.se/childhood och de går 50;- till childhood för varje såld påse. 

Som ni säkert vet brukar jag alltid säga något negativt men denna gången måste jag säga att det inte finns något dåligt gilla det verkligen :)

Likes

Comments

För någon dag sedan hittade jag sidan http://www.pongo.se/ där jag beställde mat till min nya valp Castiel. Och gud vad mycket hon älska de, har aldrig sett henne så glad för mat :)

Jag beställde här men det finns mer än bara mat till små valpar, utan mycket mer :) Dessutom blev det fritt frakt :D Söt hund som logo :)

Likes

Comments

hej, veckans Youtube är "trumvirvel" Matthaia- Han gör super bra videos och jag älskar honom lika mycket som han älskar bacon (eeeh jag vill inte äta honom) ;) Men kolla upp honom han är inte så stor men riktigt bra är han :)


Likes

Comments


Likes

Comments

Har varit och kollat runt lite som ni säkert har märkt, och så kom jag över denna sidan med finfina erbjudanden och kläder. Fina kläder, men är lite orolig för att de ska passa mig XD

Men en sak jag älskade är denna pyjamasen jag ska köpa åt syrran, älskar den verkligen. Och så är det fritt frakt också :)


Likes

Comments

Var och kollade runt lite på nätet och kom över denna jättefina sidan med denna klockan, alltså omg såå fin den är. Ni som har följt bloggen vet hur mycket jag gillar sådana saker <3

Jag hitta den på Här

Kolla gärna in sidan då det finns andra super bra erbjudanden :) och ett stort plus är att det är fritt frakt :)


Likes

Comments