Bullet Journal

jag sysslar lite med Bullet Journaling då jag gillar att ha allt organiserat på samma ställe. En Bullet Journal är en kombination av kalender, att göra lista och vad än annat man vill att det ska vara. För tillfället så håller jag på och experimenterar med min veckoöversikt då jag vill kunna hålla koll på när Lillen senast fick mat, sov eller behövde byta blöja. För tillfället så ser den ut såhär..

Likes

Comments

Vardag

Tänkte att det var passande att som första inlägg på bloggen presentera mig själv lite mer ingående. Mitt namn är Natali och jag är i skrivandets stund 24år gammal och bor i Norge tillsammans med min sambo och våran son Liam som är 3 veckor gammal.

Jag är intresserad av det mesta inom hantverk och pyssel och har oftast ett par projekt i luften så här på min blogg tänker jag skriva om vad jag pysslar med. Jag älskar även att laga mat, baka, spela, gosa med min katt och vara ute och fotografera i den Norska naturen. Min blogg är en blandning av pyssel, DIY, tutorials och livet som mamma. Något man däremot inte så ofta ser här är bilder på mig då jag som regel befinner mig bakom kameran, men då och då så får sambon tag i kameran... som den här bilden från igår när vi gick upp till Nebba utkikspunkt i Åndalsnes 100m.öh.

Likes

Comments