View tracker

Jajemen, bra jobbat Fiaa.

Var på spinning igår med Erica som sagt och var nyss på dans. Svettigt och skakade rumpan mycket! Underbart. Jag har alltid älskat att dansa. Passade på att väga mig efteråt och har gått ner 4.5 kg nu! På 3 veckor. Känns fantastiskt. Ändå har jag inte tänkt så mycket på kosten. (Är gott ju, haha)

Så peppa peppa. Snart är jag framme vid mitt mål; få min plastikkirurgi godkänd och genomförd. Fantastiskt.

Kommer ge mig enormt mycket självförtroende och självkänsla. Har funderat en hel del på vilket slutmål jag vill komma till. Har inte riktigt tänkt så långt. Tror jag helt enkelt vill komma ner så operationen blir klar, och sen försvinner ju några pannor när de tar bort allt skinn och fettsuger. Tror jag bara vill muskla på mig efter det. Inte banta liksom. Utan forma mig snyggare. Jaja, vi får se.

Well well. Imorgon byter vi och Daniel får Vabba. Jag måste tillbaka till jobbet nu! Pust..

Nä men ha det så bra!

Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ååh, idag saknar jag mina djur extra mycket!!

Mina älskade hästar, mina GRYMT saknade missar, grisarna, hönsen, ja ALLA!

Åh, älskade underbara djur. Ni fattas mig.

Likes

Comments

View tracker

Hööj!

Vilken bra dag! Trots VAB så har vi myst och jag har mått rätt kasst vilket som. Är jätte yrslig, rätt drygt o knalla runt o vara yr hela tiden. Men jaja. :D

Pratade med en av mina bästa vänner ikväll. Samtalet gjorde mig mycket nöjd.. Kommer sova med ett leende iallafall.

Imorgon blir det gymmet! Stod och glodde på min mage i spegeln idag. Det är ju den jag har mitt sikte inställt på. Gå ner 6.8 kg till nu så ska jag göra min plastikoperation. Såg att den sjunkit in mer så det ger mig pepp som fan! Imorgon blir det spinning med Erica, och lite styrka efter det. Sen på onsdag blir det Lill-lördag med dans. Woho!

Gash, jag som är sådan Adidas nörd, kolllaaaaaa vilka snygga byxor jag beställt.. I'm in love..


Likes

Comments

Namen se där. Jag hade ju en blogg?

Bloggade som fan förut men efter allt som skedde i början av sommaren så dog allt antar jag. Nu står jag på en rätt stadig grund vad det gäller mig själv och känner mig stark. För att inte tala om vilka framgångar jag gjort med mig själv senaste tiden.

Vad har hänt på sistone då? Haha, ja vi ska inte skriva en bibel här, men ja. Jag fyller år idag! Grattis till mig. Fått fina presenter och haft en bra dag :D

Nä men stora grejer som hänt sedan jag skrev sist är att vi nu bor i lägenhet. Lämnade det där fruktansvärda huset med allt där till så att säga. Livet blev så mycket bättre redan dag ett i mitt nya hem. Älskar att bo här. Well. Gick även tillbaka till högskolan efter 3 år som sjukskriven, men det gick inte så bra som jag ville. Ringde Rättviksskolan och frågade om vik och blev anställd dagen efter. :) Jobbar nu på Rättviksskolan som lärare. Fantastiska elever, underbara kollegor och jag ÄLSKAR mitt jobb. Tänker aldrig lämna mitt jobb haha.

Hm ja. Är de så mycket mer då? Hahaha. Lite segt såhär på höstern/vintern. Nä men ville börja skriva i bloggen igen just för att det är mycket jag vill ösa ur mig ibland haha. Intressanta ämnen jag vill vädra om och diskutera med intranätet.

I helgen har jag haft trevligt. Först i fredags så var jag på firmafest på Lerdalshöjden. Fantastisk fest med Rättviks Raka Rör. Hade så otroligt trevligt med alla mina kollegor och alla andra från skolorna i Rättviks Kommun. Maten ska vi inte ens snacka om! Ville äta mig mätt redan på förrätten hahaha! Otroligt gott.

Sen igår var vi bjudna till våra kära vänner Forssen & Erica till deras stuga, bortanför Mora. Vi drack glögg och grillade sedan korv. Jätte mysigt. Och idag skulle jag egentligen ha kalas, men Cicci fick lämpligt nog feber. Så vi kikade lite på julmarknad istället och myste. Nu inväntar vi kycklingen som gottar sig i min Crock Pot som jag bl.a fick av Daniel :)


Slänger in lite bilder också från senaste dagarna, och så ni vet hur jag ser ut nu för tiden hahaha. (Same old, same old...)

Nä ha de bra sugarpies, ni kommer kunna läsa en hel del skit här haha.

//S.

Likes

Comments

Hej!
Fan har inte skrivit på en evighet men livet har varit helt galet.
Men äntligen har allt lagt sig. Skiljsmässan slutade med rivna papper, vi sa upp hunted house och har rett ut alla problem och vår kärlek har blommat upp igen. Andra gången vi ska skiljas nu men inte klarar av att leva utan varandra. Det är vi, så är det bara.
Senaste året har varit ett jävla skit år. Och bara att komma ifrån det där jävla huset och allt omkring gjorde att ett enorm press och ångest släppte.
Sen att jag förlorat mina hästar, nu mina katter och att min hälsa rasat har bara grävt vår grop djupare. För att inte tala om sjuka idioter i min omgivning.
Men jag, vi, har dragit ett streck nu. Lagt allt bakom oss och tro mig, jag väljer extremt noggrant vilka jag umgås med.

Annars rullar livet på bra!
Lägenheten är fantastisk. Vi trivs så otroligt bra och livet känns fantastiskt!
Jag är så lycklig för min familj, lycklig över mina vänner.
Jag är lycklig! Fantastiskt!

Idag är det sol och härligt. Allt känns så jävla bra!

I helgen var det Big Lake Run! Vi åkte med bästaste Yasmine o Ringve och hade super skoj! Och jag som lever ett helt nyktert liv nu hade riktigt skoj ändå! Fan va allt är bra!

Ha en bra dag nu alla ni!
puss

Likes

Comments

Mitt liv har gått från stabilt till kaos.
Jag känner så mycket i min kropp och själ så jag kan inte hantera det. Sorg, förtvivlan, lycka och glädje.
Var detta det bästa? Hur kommer mitt liv se ut?
Allt detta skrämmer mig samtidigt som det får mig att känna mig fri och glad.

Min ork måste hålla nu, jag måste fokusera varenda minut. Jag får absolut inte falla, inte nu..

03:44, jag måste försöka sova.
Godnatt.

Likes

Comments

Godkväll.
Shit vad trött jag är.
Tiden rullar på och jag har inte skrivit på ett tag. Mycket beror på att jag mår rött kasst psykiskt. Men men. Imorgon ska jag få träffa akutteamet på psyk. Så bra mår jag just nu.

Annars var helgen underbar. Spenderat helgen tillsammans med våra älskade vänner Yasmine och Ringve, och lilla Saga såklart 😊 Crusat med deras Bel Air, kosläpp, marknad, grillat 2 gånger osv. Underbart.
Ser verkligen fram emot helgen då vi ska på crusing 😃

Nej nu somnar jag. Ha det bra! Puss.

Likes

Comments

Livet är onekligen jävligt jobbigt för mig nu.

Inte nog med att min hälsa försämras i rasande fart så försämras min älskade häst Ellen. Jag kan inte rida henne så ofta som det behövs så hennes muskler tappas snabbt nu. Så jag har tagit det plågsamma beskedet att Ellen ska få flytta hem. Jag kommer ha henne kvar månaden ut. Det känns helt overkligt. Jag kommer stå helt utan häst, helt utan mitt största intresse i världen. Vad ska jag göra nu..

Jag har försökt in i det sista.. Jag satt bara och storgrät vid hagen igår. Jag känner mig så otroligt misslyckad. Misslyckad som inte klarade av att ta det ansvaret jag tog på mig. Men jag kan inte styra längre. Min kropp blir bara värre och värre och jag kan inte göra något åt det. Stallarbete är en ren plåga för mig, och som jag haltat av smärta senaste dagarna så är ridning inte ens möjlig.

Förlåt mig Ellen. Förlåt att mina drömmar om oss inte kan slå in. Förlåt att jag just nu ger dig känslan av svek. Jag har svikit dig, jag har svikit mig själv. Jag har svikit oss.

Först Nicklaus, nu detta. En stor del av mig dör just nu.

Likes

Comments