Hej!
Fan har inte skrivit på en evighet men livet har varit helt galet.
Men äntligen har allt lagt sig. Skiljsmässan slutade med rivna papper, vi sa upp hunted house och har rett ut alla problem och vår kärlek har blommat upp igen. Andra gången vi ska skiljas nu men inte klarar av att leva utan varandra. Det är vi, så är det bara.
Senaste året har varit ett jävla skit år. Och bara att komma ifrån det där jävla huset och allt omkring gjorde att ett enorm press och ångest släppte.
Sen att jag förlorat mina hästar, nu mina katter och att min hälsa rasat har bara grävt vår grop djupare. För att inte tala om sjuka idioter i min omgivning.
Men jag, vi, har dragit ett streck nu. Lagt allt bakom oss och tro mig, jag väljer extremt noggrant vilka jag umgås med.

Annars rullar livet på bra!
Lägenheten är fantastisk. Vi trivs så otroligt bra och livet känns fantastiskt!
Jag är så lycklig för min familj, lycklig över mina vänner.
Jag är lycklig! Fantastiskt!

Idag är det sol och härligt. Allt känns så jävla bra!

I helgen var det Big Lake Run! Vi åkte med bästaste Yasmine o Ringve och hade super skoj! Och jag som lever ett helt nyktert liv nu hade riktigt skoj ändå! Fan va allt är bra!

Ha en bra dag nu alla ni!
puss

Likes

Comments

Mitt liv har gått från stabilt till kaos.
Jag känner så mycket i min kropp och själ så jag kan inte hantera det. Sorg, förtvivlan, lycka och glädje.
Var detta det bästa? Hur kommer mitt liv se ut?
Allt detta skrämmer mig samtidigt som det får mig att känna mig fri och glad.

Min ork måste hålla nu, jag måste fokusera varenda minut. Jag får absolut inte falla, inte nu..

03:44, jag måste försöka sova.
Godnatt.

Likes

Comments

Godkväll.
Shit vad trött jag är.
Tiden rullar på och jag har inte skrivit på ett tag. Mycket beror på att jag mår rött kasst psykiskt. Men men. Imorgon ska jag få träffa akutteamet på psyk. Så bra mår jag just nu.

Annars var helgen underbar. Spenderat helgen tillsammans med våra älskade vänner Yasmine och Ringve, och lilla Saga såklart 😊 Crusat med deras Bel Air, kosläpp, marknad, grillat 2 gånger osv. Underbart.
Ser verkligen fram emot helgen då vi ska på crusing 😃

Nej nu somnar jag. Ha det bra! Puss.

Likes

Comments

Livet är onekligen jävligt jobbigt för mig nu.

Inte nog med att min hälsa försämras i rasande fart så försämras min älskade häst Ellen. Jag kan inte rida henne så ofta som det behövs så hennes muskler tappas snabbt nu. Så jag har tagit det plågsamma beskedet att Ellen ska få flytta hem. Jag kommer ha henne kvar månaden ut. Det känns helt overkligt. Jag kommer stå helt utan häst, helt utan mitt största intresse i världen. Vad ska jag göra nu..

Jag har försökt in i det sista.. Jag satt bara och storgrät vid hagen igår. Jag känner mig så otroligt misslyckad. Misslyckad som inte klarade av att ta det ansvaret jag tog på mig. Men jag kan inte styra längre. Min kropp blir bara värre och värre och jag kan inte göra något åt det. Stallarbete är en ren plåga för mig, och som jag haltat av smärta senaste dagarna så är ridning inte ens möjlig.

Förlåt mig Ellen. Förlåt att mina drömmar om oss inte kan slå in. Förlåt att jag just nu ger dig känslan av svek. Jag har svikit dig, jag har svikit mig själv. Jag har svikit oss.

Först Nicklaus, nu detta. En stor del av mig dör just nu.

Likes

Comments

Varför är det så svårt att prata om psykisk ohälsa? Varför kan man inte rakt upp och ner inte slänga ur sig hur man faktiskt mår? Jo, därför det gör folk obekväma. Det är inte alls bekvämt att få höra sanningen. Vi är ju så jävla bekväma. Varför frågar man ens då för?

Det är få personer jag verkligen kan säga som det är till. Det krävs mycket innan jag helt enkelt rycker på axlarna och svarar att allt är skit. Då har jag oftast gett upp bara.

Vet ni vad jag vill svara er just nu?

-"Hur är läget Fiaa?"

-"Jo tack, det är åt helvete. Jag har fått min tredje jävla diagnos och mitt jävla läkarintyg bara växer och växer! Jag skulle ju för fan vila i två veckor och komma tillbaka till min butik och skapa vinterkollektionen. Jag skulle ju för fan leva livet, inte bli någon jävla hemmafru som är sjuk!! Jag hade inte planerat att ha ont varje dag, jag hade inte planerat att ha ett hjärta som krånglade, och att de nu vill även utreda att jag har någon sömnsjukdom gör saken bara ännu värre. För att inte tala om att mina värden är skit och mitt blod verkar gå upp i rök. Det är åt HELVETE! Jag orkar inte! Enda skälet att jag orkar mig upp på dagarna är min familj. Och de vännerna som faktiskt vet hur jag mår. Nej jag orkar inte leva. Ja jag hade tagit mitt liv om jag inte haft min familj. Men var lugn, jag kommer inte ta mitt liv, kommer aldrig lämna mina barn. Men hade jag levt ensam hade jag utan tvekan avslutat detta helvete till liv. Jag hatar min kropp, jag hatar min hälsa. Jag hatar hatar hatar hatar.... fan fan fan fan. Det går inte att beskriva hur ledsen jag är. Det går inte att beskriva hur min ork är på noll, det går inte att beskriva mitt självhat för att inte vara frisk. Det går ju för fan åt fel håll!! Nej, jag orkar inte, jag orkar inte leva, men jag måste...... Hur är allt själv?"

Hur skulle ni känna om ni hörde detta?

Det är en liten del av orkanen som dundrar i min själ och i mitt huvud...

Jag har ett sådant självhat att jag inte orkar med att finnas.

//S.

Likes

Comments

Hej Hej!

Äntligen fredag. 

Idag har jag haft Cicci hemma! Vi gick först ut en stund och vi testade att få cykla på Caspers cykel. Och vips, hon cyklade!! Vilken glädje. Sen när vi hämtat Casper så åkte vi ner till siljan och fikade lite och de fick leka lite där. Dom blir ju så lätt sjuka nere vid siljan denna årstid. Vinden är iskall. 

Annars så rullar allting på. Var hos läkaren i onsdags. Fick nytt läkarintyg och det fylldes på i vanlig ordning. Det är lite tråkigt. Känns som det aldrig blir någon bättring. Hon ökade på min ena medicin eftersom jag så lätt varvar upp och blir hypomanisk sista tiden. 

Annars så är det stallet och ridning som gäller. En sko sitter lite halvdant så hinner inte hovslagaren komma så blir det promenad med Ellen! Jag har hittat en medryttare också. Eftersom jag nästa vecka ska till både smärtkliniken för att kolla om jag har karptunnelsyndrom och kanske fibromyalgi. Sen ska jag senare i veckan till hjärtkliniken och få dosa på mig för att kolla mitt hjärta. Pust. Så min hälsa vill inte som jag vill, så min medryttare ska hjälpa mig att rida Ellen 3 gånger i veckan. Sådan otrolig lättnad för mig. 

Nä jag ska ta och gosa lite med mina trollungar. 

Sköt om er och ha en trevlig helg.

Puss​

Likes

Comments

Til your world burns and crashes.
Til you're at the end, the end of your rope.
Til you're standing in my shoes
I don't wanna hear a thing from you.
Cause you don't know..

Likes

Comments

Natt tankar..
Idag, eller ja, igår var det bipoläras världsdag.
Grattis! Eller.. Är det att fira att man om och om igen grubblar över att inte orka leva längre. Är det värt att fira att man inte är förstådd, att man känner sig missanpassad och värdelös?
Nä.
Men det är värt att fira att vi bipolära kommer med största kreativiteten i världen. Att vårat tänk och våra hypomaniska perioder ger så otroligt mycket. Vi är inga underbarn. Eller jo, det är vi.
Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja vara normal. Det är min största skräck.

I hate being bipolar, I love it.

Grattis och godnatt.

Likes

Comments