Den här stenarna föll ur min hand och bildadedet här mönstret dem symboliserar manifestation. Jag har inte tänkt att låta dem bara ligga så i skymundan bi som känner att ni inte klarar denna sten cirkel som det också kan bli på den här sidan snälla ta och lunga er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har en konstig känsla i kväll fast jag måste att jag kan inte förklara hur kärleks kranka jag känner mig jag vill verkligen älska hela världen. Nu sitter jag.på Arlanda känner mig inte direkt trött men lite små smutsig på något sätt ha ha jag har ju knappt sovit sen igår jag har ju kånkar på väskor hit å dit egentligen är väskorna fulla med skrot men det är i alla fall inlåsta i en box nu. Jag missa inte direkt planet hem men jag tänkte äh jag strunt i det stannar Stockholm 1,2,3 dagar och flyger sen förmodligen till Helsingfors och sen buss till Isalmii.

Likes

Comments

Kolla här vad jag fantastiskt på Scania divine divine divine 😘 herregud ändå jag köpte några fast inte trodde jag att dem skulle bli uppätna. Åh herregud vet ni vad jag har gjort jag har skrämt portien han tror nog att Jag har stulit dem fast jag har kvitton fast jag tror dem gör hur dem vill för det stod att jag har köpt 17 stycken choklad kakor fast jag bara köpte 8 stora och 8 små jag blev livrädd för summan över 600 kr jag fattar inte hur nervös jag blev så jag frågade får jag lämna tillbaka dem. Jag lämnade 4 stora och 4 små sen ville jag lämna dem orörda vid shotsten och vet ni vad jag tror han ringde snuten portien eller så kan han gå igenom min bank och påstå att jag har tagit dem härifrån.

Likes

Comments

Hej Jag heter Monica Villman som barn fick jag namnet Monica Säisä fast jag vet att dem kalla mig Monica Villman ändå, nu är det så här att jag är inte arg på mig själv men när helvetets kort hoppar ut från min kortlek fast jag har tänkt lägga en annan stjärna blir jag förbannad. Nu har den stört min sinnes ro hur vi än vrider och vänder så står inte lyckan i dörren för jag har tänkt göra en sak som jag inte vill göra. Jag har en dotter jag vill snacka med i fall hennes nya släkt har gjort mig illa och utfattiga. Jag lovar dig dotter fina kvinna vad har du gjort om du ska gå å simma i deras badkar när du inte får ha ditt eget. Hejdå Monica nu är jag jätte arg jag hoppas att min dröm inte är sann att min kusin fick min svärson familj att ruinera mig så att hon kan gå in i USA och skriva min bok å säga det är jag.

Se hur jävla arg jag är det är för att min syster inte hjälpte mig när det var en man bakom dörren jag fick sitta livrädd ensam och barrikadera dörren med skruvar och spikar som min mamma hjälpte mig med när hon var rädd för missbrukanas framfart när vi var barn. Dem kunde stjäla nycklar av vuxna barn som var apade på fyllan och små barn som fick nycklar att gömma så att inte mamma såg att dem skulle gå ut. Nåjo nu ska jag gå och ta kaffe i baren.

Likes

Comments