Header

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2017 I SHANGHAi happened og wow hvor var det flot, (er det ikke altid det?) de piger er simpelthen de sejeste og lækreste nogensinde. Jeg elsker hvordan de bare ejer hele scenen og går den så man kan se de ikke ville være noget andet sted end lige der på catwalken.

Jeg elsker hvordan modellerne smiler og danser og har det fedt i mens de går i stedet for de fleste andre mode shows hvor de bare har helt stum face og ligner nogle der hellere ville være hjemme på sofaen og æde chips.

Mine yndlings-modeller er Gigi Hadid og Kendall Jenner. De er nok de mest kendte, men det er der fandeme også en grund til, jeg synes de er så talentfulde og mega smukke og lækre. Jeg synes det er så vildt hvordan Gigi Hadid har udvirklet sig som en af verdens største modeller. Og lad os også lige hylde vores egen Josephine Skriver som er en VS angel. Hun bor i New York og lever det fulde magiske liv. Jeg synes hun er et godt eksempel på en stærk og smuk ung kvinde. Hun kom fra en lille dansk og helt normal regnbue familie og rejste til USA for at udleve sine drømme og se på hende nu, hun har over 4 mio følgere på instagram og en af verdens smukkeste modeller.

Alt i alt var Vs showet ikke nogen skuffelse og jeg bliver mere og mere imponeret over hvad de finder på. Jeg har nok en ret stor drøm om selv at se det.

XOXO

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Here it is! Jeg byder velkommen til DivaOnline, din første linje til mode, tips omkring alt hvad jeg har af erfaring, how to be a GIRLBOSS, ting du skal eje, se eller læse, alt indenfor modebranchen, drenge og hvad vi dog skal gøre ved dem!? (hvis du ved hvad jeg mener)

Lad os bygge et fællesskab for noget som vi alle interessere os for, vi kan hjælpe hinanden med at blive en GIRLBOSS og føle os lidt som nogle der er med i Gossip girl. Lad os ligge den lille dumme by vi kommer fra ned og ikke længere være en normal skolepige.

Nu vil jeg ikke være som hvilken som helst anden blogger eller youtuber som kun er her for at tale om at du smuk, stærk osv. Fordi det har vi alle sammen fattet, og selvfølgelig er man smuk og det er der ikke nogen der behøver fortælle dig hver dag, så kæmp for at blive en stærk selvstændig og en smuk kvinde (eller mand) både indeni og udenpå.

Jeg vil guide dig igennem alt fra morgenens struggle omkring hvad du skal have på, til hvordan du kan blive en der ikke er en tilfældig anden pige! Så lad os være bedste venner....

XOXO

Likes

Comments