Sorry om inte jag har varit inne på hur länge som helst. Jag har varit väldigt upptagen med skolan,kompisar och min nya YouTube kanal.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tror att alla tjejer har gått igenom en fas där man helt enkelt kan bli sur, och ifrån tomma intet säger någon~ "hon kommer att få sin mens närsomhelst"~
Man blir verkligen ännu argare... Istället för att snacka om mensen kan man istället fråga vad det är. Om inte det funkar, låt henne vara en stund, gör allt istället för att säga att man får sin mens när man blir arg! Det gör bara saken värre enligt mig!!

Likes

Comments

Folk säger att om man träffar en falsk vän så träffar man 10 andra. Men om jag får säga min åsikt så är det inte så. Om man träffar en falsk vän så lär man sig hur dem är... Jag lämnar inte falska vänner, för då gör det mig till en falsk vän... Om en person är falsk så betyder det antagligen att den har svårt att lita på andra och därför väljer att ljuga. Det kan vara svår att säga sanningen till en person man verkligen känner men ändå inte litar på. Det jag försöker säga är att ge inte upp, det kanske falska personer där ute i världen vi alla kommer att träffa någon gång, men kom ihåg att bland dem falska finns dem sanna.

Likes

Comments

Idag råkade min STORA spegeln i mitt rum ramla ner och gå i tusen bitar, precis efter jag hade städat... Jag e jätte orolig att jag kommer att få 7 års otur... Jag smsade mina kompisar och frågade om ngt skulle hända. Deras svar var ett enkelt ja. Tror du på 7 års otur eller inte?

Likes

Comments

Vissa förstår sig inte på kärleken. Jag har varit kär i någon väldigt länge, och nu har den personen krossat mitt hjärta. Jag skyller inte på honom, men man ska INTE dumpa en tjej via sms! Det är sjukt respektlöst!! Visa lite respekt mot dem man älskar! Dumpa dem inte via sms eller telefon. Gör det öga mot öga. Jag vet att det kan vara jobbigt, men då gör det inte lika ont för den andra.

Likes

Comments

Idag vaknade jag med huvudvärk, men sen när jag såg ut...så fick jag mera huvudvärk,det är typ aldrig soligt på morgonen vid Skellefteå. Jag älskar att vakna klockan 10 på morgon när solen skiner in, men det kan man visst inte få!😭☁️

Likes

Comments