Sponsoreret


Divaen er jo startet i første klasse her efter sommerferien og i næste måned fylder hun hele 7 år, Ih det forstår jeg jo slet ikke og alligevel føltes det som om hun har været en del af vores liv, altid.

Omkring 5 års alderen, begyndte hun at interesserer sig rigtig meget for bogstaver og indtil nu, er det egentligt også dem vi har haft mest fokus på. Men det er jo også super vigtigt at børnene får lært tallene at kende, så de senere i livet kan føle sig trygge ved tallene.

Vi har været så heldige at modtage en æske med Newmero Brikker , og sådan én kan du faktisk også være heldig at vinde, mere om det sidst i indlægget.

Det er altså en super sjov og ikke mindst lærerig måde for børnene at blive klogere på tallene. Spillet kan bruges allerede fra barnet er 3 år og op efter. Man kan bruge brikkerne på flere forskellige måde og derfor udfordre barnet, efter alder eller efter hvor gode de bliver til at regne.

Man kan:

Identificere og bygge tal

Tælle og sortere

Lægge sammen ("ti venner")

Lave addition og subtraktion


Brikkerne er super lækre at holde ved og er uden PBA eller Flalater. Brikkerne er inddelt i farver, således at alle de gule brikker er tal fra 1-9, de grønne er Tier, de blå er hundrede og de orange er tusinder.Vi er selvfølgelig startet med de gule brikker og så kan vi stille og roligt bevæge os op ad.

Divaen har vist stor interesse for brikkerne og man kan mærke på hende at hun syntes det er rigtig sjovt og spændende.

Jeg tænker at det kunne være et super fint julegaveønske, både leg, spil og læring i én og samme æske. Det kan købes lige HER.

Men kan man ikke vente helt indtil jul, så giver jeg dig, i samarbejde med Newméro, muligheden for at vinde sådan en fin æske, som vist på billedet. Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar, under indlægget her. Jeg finder den heldige vinder, søndag d. 12 November, eller faktisk to, for du kan også vinde et sæt på min instagram lige HER .

Held & Lykke

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

​Sponsoreret

Er dine børn fysisk aktive nok?

Et spørgsmål jeg har tænkt lidt over, da jeg for kort tid siden modtog en mail fra REIMA . De har nemlig sat fokus på området omkring om børn får rørt sig nok.

Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler, at alle børn og unge dyrker minimum én times aktivitet om dagen. Der vurderes desværre at mere end 60% af danske børn slet ikke når målet om de 60 minutters fysisk aktivitet.. Det er os som forældre der skal sikre, at vores børn får sunde motionsvaner fra barnsben og med ind i voksen livet.

hvordan gør vi så lige det?

For mig er det vigtigt at mine børn finder en fritids aktivitet, som de er glade for og glæder sig til hver uge.

Jeg har desværre aldrig selv fundet noget, som har fanget mig. Listen er lang med ting jeg har prøvet som barn og ind i teenagelivet. Jeg har prøvet gymnastik, folkedans, hiphop, basket, badminton, håndboldt, fodbold, løb, squash,,træning og meget mere, men har aldrig fundet noget jeg har gået til i mere end én sæson. så jeg skal i hvert fald ikke komme og påstå at min mor ikke gav det et forsøg. Det kan godt ærgre mig lidt og når nu jeg tænker over det, så burde jeg kunne gøre noget ved det, så jeg i det mindste, sammen med mine børn kan være mere aktiv.

Vi bor tæt på skov og strand og er rigtig gode til at komme ud og bevæge os, dog mest på fridage eller i weekenderne, for at få lidt motion. Det kan være en gåtur i skoven, hvor vi samler blade, kastanier, ting til juledekrationer, brombær, leg på legepladsen, løb, kravle/krybe i skoven og hvad vi nu ellers kan finde på.

En yndlings beskæftigelse hos alle 3 børn ,er en tur i legeland, her er det ikke kun børnene der får sved på panden ;-)På dage hvor jeg har fri eller skal møde sent/har tidligt fri, der prøver jeg på at lade bilen stå derhjemme, så børnene og jeg kan få lidt ekstra motion, Ella elsker sin løbecykel og Divaen elsker sit løbehjul.
En af de ting vi har været særligt glade for, helt fra da Amanda var helt lille, er bObles, de indbyder nemlig til tumling og leg. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange pigerne har bygget en forhindringsbane, samme med deres veninder og så har de leget og tumlet i flere timer i streg.

Mine piger går begge til gymnastik, Amanda har gået til det siden hun var 8 måneder gammel, dog med et par års pause, da hun startede i børnehave, da det blev alt for meget for hende. Hun har prøvet en enkelt dansetime, men det var slet ikke noget for hende, I år går hun til springgymnastik på et stort hold. Ella er først startet til gymnastik i år, da det først er nu hun er klar til det.

Aske går i naturdagpleje, hvor de er rigtig gode til at være aktive, de gå ofte i skoven, på legpladsen og hvad de nu ellers kan finde på. I Ellas børnehave er de også gode til at have fokus på at være aktive, de dyrker børneyoga, går tur i skoven, løber og de større børn tager i svømmehallen en gang om ugen.

Divaen har jo lange dage i skolen, hun går nu i 1.B og deres skoledag starter kl. 8:15 0g slutter først igen 14:15, men skolen og lærerne er rigtig godt til at gøre det spændende for eleverne og sørger for der også kommer masser af motion på skoleskemaet.

Så nu vender jeg lige tilbage til spørgsmålet, om mine børn er aktive nok?

selvom vi også har dage, hvor vi bare hygger med kreative sysler eller skærmtid, så tænker jeg faktisk at mine børn er aktive nok,

Kunne du tænke dig at være med på en udfordring?

Du kan nemlig registrere dine børns aktivitetstimer, hvis du klikker dig ind på Reimas hjemmeside lige HER , hvor du kan vinde en af de lækre ugentlige præmier, samt være med i lodtrækningen om hovedpræmien, som er en tur til Lapland.

Hvis du deler billeder på instagram med aktive børn så brug gerne disse hastags: #millionhoursofjoy #reimakidventure

Likes

Comments

Det er sjovt, som vi sådan har taget Halloween til os her i Danmark. For få år siden,var det ikke rigtig noget der blev holdt, andet end at man lavede græskar hoveder, Jeg har også selv sagt at Halloween ikke rigtig sagde mig noget, men nu syntes jeg faktisk at det er en vildt hyggelig tradition, jeg kan mærke at vi tager den mere og mere til os og næste år ender det nok med et brag af en fest.

Jeg har sammen med Divaen prøvet at lave lidt nemme og (u)hyggelige ting og dem vil vi gerne dele med jer.


Spiselige Edderkopper

Sjove spiselige edderkopper, der vil pynte fint på bordet til Halloween fest. De tager max. 10 minutter at lave og børnene kan nemt hjælpe til.

Her er hvad du skal bruge:

1 rulle Oreos (kan købes i NORMAL)

1 pakke Smarties (kan købes i NORMAL)

1 pakke Malaco snørrebånd (kan købes i kvickly)

Fremgangsmåde:

Skil en Oreo, brug en kniv, da man lige skal være lidt forsigtig, så den ikke knækker.

klip et snørebånd i 8 dele, eller mindre, hvis du gerne vil have edderkoppen skal have længere ben.

kom 4 stykker snørebånd oven på den ene del af kiksen og luk den derefter med den anden del. brug smarties som øjne. Man kan evt. buge lidt glasur for at få dem til at sidde godt fast.

TIP: for at gøre edderkopperne mere uhyggelige kan man bruge lakidssnørrebånd og rigtig spiselige øjne.

Mumier

Her er hvad du skal bruge:

1 rulle pizzadej (kan købes i Kvickly)

1 pakke kyllingepølser

ketchup

rosiner

Fremgangsmåde:

pak rullen med dej ud og skær den i tynde strimler.

vikkel en strimmel rundt om hver pølse, sørg for der bliver et lille hul, som skal bruges til øjne.

Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter på ca. 200 grader.

Lad dem afkøle og pynt med rosiner. For at få rosinerne til at sætte fast, kan du bruge en lille tandstik til at duppe med lidt ketchup og herefter komme en halv rosin på til her øje.

Hæld ketchup op i en glaskrukke og sørg for det render ned af kanterne, så det ligner rigtig blod.

papæsker til slik

En nem måde at lave personlige kreative æsker, som børnene kan sætte sit eget præg på.

Her er hvad du skal bruge:

Akrylmaling(kan købes i Søsterne Grene)

Pensler

En sort sprittusch

Papruller (kan bruge de tommeruller frakøkkenrulle/toiletpapir

uhyggeligt slik

Fremgangsmåde:

mal rullerne i de farver i kunne tænke jer og lad dem tørre et par timer.

Fold enderne ind mod hinanden, så de lukker helt til. Tegn derefter ansigter på æskerne, man bestemmer selv hvor uhyggelige eller hvor søde de skal være. Fyld dem derefter med slik.

Tip: Hvis man har ekstra god tid, kan man også pynte dem med farvet karton, så de får arme, ben, hår, vinger eller hvad man nu kan finde på.

Ulækre tænder

En simpel måde at imponere dine Halloween gæster på, med spiselige, ulækre tænder.

Her er hvad du skal bruge:

2 røde æbler

1 citron

peanutbutter

små skumfiduser

Skær æblerne i små tynde både.

Hæld citronsaft over æblerne, så de ikke bliver brune.

kom en lille klat peanutbutter på 2 æblebåde og luk dem sammen.

pynt herefter med små skumfiduser.

Tip: vi kunne ikke finde små skumfiduser, så vi har bare klippet de store i små stykker.

På torsdag skal vi til Halloween fest på Divaens skole, hvor hver familie skal have en uhyggelig ret med,, jeg ved endnu ikke hvad vi skal finde på, så har du et bud, så smid endelig en kommentar.

Likes

Comments

Sponsoreret

Tilbage i august, holdte vi Ellas 4 års fødselsdag, hun var så heldig at få nogle af de lækre nyheder fra MaMaMeMo
Mine piger har altid brugt rigtig lang tid på at lege med deres legekøkken og deres legemad i træ. De elsker at lege den klassiske rolleleg, med Mor, Far og børn. Der er blevet lavet utallige retter i deres legekøkken og der er blevet leget købmand til den helt store guldmedalje. Men legen er også gået i stå. Nogle gange skal der ikke så meget nyt til, for at de igen kan sætte gang i legen, det kan være enkle nye dele af legemad, en ny dukke eller andet.
Da jeg så de lækre nyheder på Instagram, var jeg ikke i tvivl om, at det var dét Ella skulle ønske sig til sin fødselsdag.

Kasseapparatet så fint og gennemført, der følger både pengesedler, mønter og et dankort, samt en scanner med til. Det koster kun 199 kr. og kan købes hos Finestuff

Isboden er simpelthen noget af det fineste, der føler forskellige vafler, iskugler og toppings med til, Derudover er der et sødt lille isskilt, så kunden kan pege på den is det skal være og på den anden side af skiltet er der en vejledning, til hvordan man skal lave isen, det er da bare så fint. Isboden koster 279 kr. og kan købes lige HERHerhjemme elsker vi kager, både at bage dem, men selvfølgelig også at spise dem. Vi kan jo desværre ikke bage hver dag. Men nu har pigerne rig mulighed for at lege bager hjemme i stuen med den virkelig fine bagerbod. Den koster 599 kr uden tilbehør. Jeg har købt et billig tvbord i Ikea, som bagerdisken stå rigtig fint på, så kommer dne også op i en passende højde.

Alle kagerne og diverse tilbehør er fra MaMaMeMo, som kan købes i forskellige prisklasser. De små dele egner sig rigtig godt som kalendergaver, det har vi selv brugt dem til de sidste par år.


Jeg er dybt faccineret af de lækre detaljer alle kagerne har, de er så fine, indbydende og virkeligtro. prøv lige at se de fine donuts med det lækre glasur, jeg er også ret vild med citronmånen, så bliver det vist ikke mere retro.
og se lige de fine små tærter på et lækkert fad, som vi næsten alle kan genkende;-) Mon man ville kunne bage tærterne lige så fine i det rigtige køkken?

Siden august, er der kommet endnu flere nyheder til, MaMaMeMo har nemlig lavet den fineste opvaskemaskine, som jeg tænker også skulle kunne blive til et julegaveønske til Ella.

Til Drengene, eller for den sags skyld, pigerne er der også blevet lavet en benzinstander, værksted og det seje bilrat. Alt sammen skrevet på ønskelisten, nu mangler vi bare mere plads i huset....

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret af AMO Toys

Da jeg var barn i 90érne, husker jeg at der var rigtig mange ting man kunne samle på? Hvem husker ikke Jojo´s, de der små plastikansigter? eller hvad med Tamagotchi? jeg legede også meget med Polly Pocket? Jeg har faktisk købt et par stykker brugte til Amanda. Da jeg selv husker hvor glad jeg var for at lege med dem. Hvad husker du fra din barndom?

Glæden var i hvert fald stor ved at man kunne samle på noget, man kunne vise frem og lege med og måske enda bytte sig til? Det sidste årstid har jeg faktisk gået og spottet lidt, hvad der mon kunne være et hit for Divaen? Pókemon kort, har ikke lige fanget Divaens interesse og Fidgetspinners, var vist en kort fornøjelse? Til jul fik hun en hel masse Shopkins, men det ligger bare i en kasse og bliver slet ikke brugt.

Men nu har vi fundet det helt store hit. Divaen har nemlig været så heldig at modtage en fin gave, sponsoreret af AMO Toys. De kan købes fra uge 34.

Det er nemlig de fine L.O.L Surprise dukker, som er en kugle med hele 7 lag af overraskelser.

Man åbner ét lag af gangen og så gemmer der sig en lille overraskelser, indtil man til sidst kommer ind til en lille dukke.

Måske du har set dem på Youtube, der ligger i hvert fald en hel masse videoer. Men for Divaen er de helt nye, så spændingen var meget stor, da hun endelig fik lov til at åbne. Jeg har lagt et par videoer op på min Instagram, som du kan se lige HER.

Udover L.O.L Surprise dukkerne, findes der også en mindre udgave, som hedder L..O.L Lil Sister, som er en kugle med 5 lag af overraskelser og indeni gemmer der sig så en mindre dukke. Dukkerne kan forskellige ting, såsom at græde, spytte, glitrer eller skifte farve, når man giver dem noget at drikke med den dertilhørende vandflaske.

Divaen har allerede fået mange timer til at gå med dem, hun har endda planlagt at hun skal tjene sine egne lommepenge, så hun kan få købt nogle flere. De koster henholdsvis 99,95 kr. og 69.95 kr. og kan købes i landets legetøjsbutikker, samt Bilka, Føtex og hos Coop.

Der findes mange forskellige dukker, som er forskellige typer. Der er de seje, de fine og feminine, dem med glitter og meget mere. Er de ikke bare fine? Jeg er selv ret vilde med dem.

Divaen har allerede udpeget sig et par stykker, som hun håber at få næste gang, men desværre kan man jo ikke selv bestemme hvad der gemmer sig i kuglerne. Vi må håbe, at det bliver det nye store hit for alle piger i alderen 5-9 år, så de kan bytte og lege samme med de fine dukker. En ting er sikkert, det er i hvert fald et stort hit hos Divaen.

Likes

Comments

Indlægget er Sponsoreret

Så kom solen! lad os håbe den er kommet for at blive denne gange. Gerne både hele August og September måned, for jeg har slet ikke fået brugt mine nye lækre solcremer nok.

Jeg plejer at være typen, der helst ikke bruger solcreme ret meget, andet end til mine børn, for dem husker jeg selvfølgelig, jeg ved jo godt hvor vigtigt det er at bruge solcreme. Men jeg kan bare slet ikke lide cremer, som fedter og klister og som huden ikke kan "ånde" igennem.

Tilbage i Juni måned, var vi en uge på Mallorca og jeg havde derfor taget forskellige solprodukter fra Yves Rocher.

og wow, hvor er det bare lækre produkter!!

Kender i den der følelse af at man står op om morgnen og glæder sig til at tage sit nye tøj på? Præcis denne følelse havde jeg med produkterne fra Yves Rocher. Ansigts solcremen med faktor 30 er super let i det, jeg kan tage make up ovenpå lige efter jeg har brugt den. Og bedst af alt, så føler jeg slet ikke jeg har solcreme på, da den er meget let i det.

Til kroppen har jeg prøvet en spray med solfaktor 30 og en creme medfaktor 50. Personligt er jeg mest til spray, da den er meget let og lidt olie agtig. De dufter begge fantastisk og er plejende. De indeholder selvfølgelig både UVA og UVB

Der findes ikke noget bedre, end et langt varmt bad, efter en hel dag i solen. Det er i øvrigt også vigtigt at man husker at få vasket solcremen af kroppen igen, da den ellers sidder som et filter på kroppen, hvilket huden ikke har godt af. I stedet for at bruge en almindelig bodylotion, så bruger jeg altid en Aftersun. Den fraYves Rocher er altså også super lækker, den kan anbefales. Udover at den selvfølgelig giver fugt og pleje til en hud, som har været i solen hele dagen, så fremhæver den hudens gyldne tone. Den er sat ned til 35 kr, og kan findes lige HER

Jeg har desværre ikke fået så meget farve på turen til Mallorca, da jeg mest opholdte mig i skyggen sammen med Aske. Men alligevel syntes jeg da lige jeg vil vise jer hvordan den fine olie med glimmer, ser ud, når den kommer på huden. Jeg kan lige forestille mig hvor fin den er, på flotte solbrune ben.

Den er fin, ikk? Alle produkterne kan købes lige HER.

Likes

Comments

Sponsoreret

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker udsalg og gode rabatter. Det er så fedt at man indimellem kan finde lækre sager, yndlingsmærker til nedsatte priser, og det er lige det jeg har fundet hos webshoppen Feen og Frøen.

udover de har en hel masse sat ned med 50% rabat, så har de også fri fragt, hvilket vi jo alle sammen godt kan lide, så der er også lidt ekstra penge at spare der.

Jeg har shoppet den fineste termojakke og den sejeste hue af mærket Hummel, Aske ser så fin og stor ud, når han har det på. Huen finder du lige HER. Jakken er desværre udsolgt, men du kan finde en hel masse andet lækkert fra Hummel, både nyheder og udsalg lige HER. Hummel gør det altså virkelig godt, både til piger og drenge.

The New er for mig et nyt mærke, men stilen passer perfekt ind hos Divaen, storpige tøj, som hun selv kalder det. Dæmpede farver, feminint og sejt, Lykken var stor da tøjet ankom efter blot 1 døgn. Divaen skulle have kjolen på med det samme og hun har haft den på mange gange siden.

Kjolen er sat ned til blot 100 kr. og du finder den lige HER.

Jeg tænker jeg lige skal et smut forbi webshoppen igen, for jeg er da slet ikke færdig med at udsalgsshoppe endnu. Alle tilbuddene finder du lige HER og alle de lækre nyheder, finder du HER.

Likes

Comments

Sponsoreret

Man kan ikke lige frem sige vejret er stabilt for tiden, det skiftevis regner og næste dag viser solen sig fra den bedste side. Jeg vil her i indlægget anbefale legetøj, som kan bruges, når man alligevel skal være indendørs.

vi har nemlig modtaget lækre sager fra webshoppen Minifoodies


Legemad i træ, har altid været et hit hos mine børn. Hos Minifoodies finder du et stort udvalg, jeg kunne altså købe mig fattig i alle de fine ting, som efterhånden er meget vellingende. Jeg er ret vild med de fine is, som du finder lige HER, eller pakken med pastaskruer, som du kan finde lige Her.

Men prøv lige at se det fine legesæt, som kan bruges som almindelig legemad eller som et puslespil. Jeg er vild med, at det har flere funktioner.


Både Ella på næsten 4 år og Aske på 1,5 år har stor glæde af det. Udover det har en rigtig god legefunktion, så styrker det også barnets motorik, da de skal øve at skærer, hvilket godt kan være lidt svært, når man kun er 1,5 år. Derefter kan man jo få en snak omkring, farverne og om hvad de forskellige frugter og grøntsager hedder.

Sættet koster blot 99 kr. man kan også få en anden variant med kød, som jeg tænker at vi også skal have fat på. Det kan købes lige Her.

Ella har også modtaget et skønt sæt fra mærket SES, en eventyrlig fe-have

sættet indeholder, jord, en bakke, frø og forskellige figurer.

Ella har fået lidt hjælp af storesøster Amanda til at plante. De fik rigtig lang tid til at gå med at hælde vand på klumperne, så det kunne trylles om til jord og derefter kunne de gå i gang med at så græs, karse og basilikum.

Så skulle de pynte haven fint med feer, blomster og sommerfugle.

Ventetiden føles lidt lang for lille Ella, men hun har været rigtig god til at vande og passe haven.

Resultatet er blevet super fint.

Sættet koster blot 120 kr. og ville være en fantastisk gaveide. Du finder det lige Her.

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret

I søndags da de 2 små var blevet puttet, havde jeg lidt kvalitetstid sammen med Divaen. Det kan efterhånden godt være svært at få presset ind i en travl hverdag, men da jeg ved hvor meget det betyder for os begge, så kan det lade sig gøre med lidt god planlægning.

For et par uger siden modtog vi et startsæt fra Moldit, som består af 5 forskellige farver, det kan købes lige HER til en pris på 199 kr.


Jeg kendte ikke selv til Moldit, men det kan bedst beskrives som en blanding af modellervoks og ler. Et formbart materiale, som kan genbruges mange gange og kan bruges til mange ting. Moldit er uden skadelige stoffer og det er bionedbrydeligt.

For at komme i gang, skal man bruge en gryde med kogende vand. De små hårde plastiskstykker forvandler sig nemlig lyn hurtigt til et blødt materiale, som man kan arbejde med, når det kommer i forbindelse med varmt vand.

Det er dog vigtig, at man allerede på forhånd ved, hvad man ca. vil lave, da man skal værre meget hurtigt, for når materialet bliver køligt, begynder det at stivne igen. Man kan selvfølgelig altid komme det ned i det varme vand igen og derved er det igen formbart.

Moldit henvender sig fra alderen 7+

Vi kunne få mange timer til at gå med leg af Moldit, hvis ikke lige det var fordi Divaen snart nærmerede sig sengetid. Men det skal helt bestemt prøves igen. Vi var dog ikke helt så kreative i første omgang, men det blev da til en eller anden form for is/slikkepind til dukkerne. Næste gang vil vi kaste os ud i og lave fine magneter til køleskabet.

Man kan finde masser af inspiration på deres hjemmeside lige HER.

Lige nu på Instagram, har du mulighed for at vinde et startsæt, som det vi har modtaget, du deltager lige HER.

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret

Sommeren burde snart være over os og det er lige gået op for mig, at jeg virkelig er vinterbleg. De sidste par år, har jeg opholdt mig i skyggen, hvilket jo selvfølgelig også er det sundeste, men man syner altså bare lige lidt slankere og pænere, med en rigtig flot sommerkulør.

I mandags var jeg ude for at købe nyt sommertøj, da jeg har smidt 23 kg og ikke kan passe mit tøj længere. Det er jeg jo selvfølgelig rigtig glad for, jeg mangler lige omkring 10 kg, så er jeg meget tilfreds.

Jeg fandt et par fine shorts-sæt, sættet her er fra Pieces, men det kræver vist lige at jeg får lidt kulør, ellers forsvinder jeg da helt væk i farven.

For mange år siden, har jeg virkelig taget meget sol, men på et tidspunkt fik jeg lavet en hudanalyse, som præcist viste hvor meget skade min hud havde taget af at dyrk solen så meget, så det stoppede jeg selvfølgelig øjeblikkeligt med.

Jeg har også i en periode brugt spray tan en hel del, resultatet holder desværre kun kort tid og så smitter farven af overalt, altså både på tøj, sengetøj og toiletbrættet.

Selvbruner har jeg ikke haft så stor succes med, da jeg slet ikke kan fordrage den sødelige duft huden får.

Men nu tænkte jeg at det skulle have et sidste forsøg, og det er jeg glad for at jeg gav det, for produkterne er virkelig skønne og kan så meget anbefales.

Sunspa serien består af 8 forskellige produkter, så du kan finde det der præcist opfylder dine behov indenfor selvbruner området. Jeg har været så heldig at afprøve de 2 forskellig som er vist på billedet ovenover.

Produkterne kan b.la. købes i Matas. og koster 149-199 kr. pr. produkt.


Sunspa TAN IN A CAN, skal bruges til ansigtet og skal bare sprayes på, hvilket er mega smart og super nemt. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt at man husker at holde god afstand fra ansigtet, så det bliver jævnt fordelt. Den indeholder E-vitamin og AloeVera, så den er også plejende for huden. Man bliver brun med det samme og efter et par timer er kuløren virkelig lækker.

Det andet produkt jeg har prøvet er en mousse som kan bruges på hele kroppen. Den giver ret meget farve, men giver den perfekte kulør til mine ben.

For at få det bedste resultat det vigtigt at huden er plejet og fugtet rigtig godt. Jeg selv plejer at starte dage inden, med en god bodyscrub/ansigtsscrub jeg kan bestemt anbefale serien fra Matas der hedder MY MOMENTS, derefter smører jeg kroppen ind i en bodylotion.

På selve dagen starter jeg med at gå i bad og derefter bruger jeg en god body lotion, ca.15 minutter inden jeg går i gang med selvbruner, bruger jeg en Body Butter til de tørre område ved knæ og albuer.

Jeg kan anbefale at man køber en af de lækre handsker til at påføre moussen med, den gør det nemlig glat at smører på huden, dog er det stadig en rigtig god ide, at bruge gummihandsker under, for at beskytte hænderne.

Nu kan du selv få lov til at se resultatet. Produkterne kan købes lige HER

Likes

Comments