Indlægget er sponsoreret af AMO Toys

Da jeg var barn i 90érne, husker jeg at der var rigtig mange ting man kunne samle på? Hvem husker ikke Jojo´s, de der små plastikansigter? eller hvad med Tamagotchi? jeg legede også meget med Polly Pocket? Jeg har faktisk købt et par stykker brugte til Amanda. Da jeg selv husker hvor glad jeg var for at lege med dem. Hvad husker du fra din barndom?

Glæden var i hvert fald stor ved at man kunne samle på noget, man kunne vise frem og lege med og måske enda bytte sig til? Det sidste årstid har jeg faktisk gået og spottet lidt, hvad der mon kunne være et hit for Divaen? Pókemon kort, har ikke lige fanget Divaens interesse og Fidgetspinners, var vist en kort fornøjelse? Til jul fik hun en hel masse Shopkins, men det ligger bare i en kasse og bliver slet ikke brugt.

Men nu har vi fundet det helt store hit. Divaen har nemlig været så heldig at modtage en fin gave, sponsoreret af AMO Toys. De kan købes fra uge 34.

Det er nemlig de fine L.O.L Surprise dukker, som er en kugle med hele 7 lag af overraskelser.

Man åbner ét lag af gangen og så gemmer der sig en lille overraskelser, indtil man til sidst kommer ind til en lille dukke.

Måske du har set dem på Youtube, der ligger i hvert fald en hel masse videoer. Men for Divaen er de helt nye, så spændingen var meget stor, da hun endelig fik lov til at åbne. Jeg har lagt et par videoer op på min Instagram, som du kan se lige HER.

Udover L.O.L Surprise dukkerne, findes der også en mindre udgave, som hedder L..O.L Lil Sister, som er en kugle med 5 lag af overraskelser og indeni gemmer der sig så en mindre dukke. Dukkerne kan forskellige ting, såsom at græde, spytte, glitrer eller skifte farve, når man giver dem noget at drikke med den dertilhørende vandflaske.

Divaen har allerede fået mange timer til at gå med dem, hun har endda planlagt at hun skal tjene sine egne lommepenge, så hun kan få købt nogle flere. De koster henholdsvis 99,95 kr. og 69.95 kr. og kan købes i landets legetøjsbutikker, samt Bilka, Føtex og hos Coop.

Der findes mange forskellige dukker, som er forskellige typer. Der er de seje, de fine og feminine, dem med glitter og meget mere. Er de ikke bare fine? Jeg er selv ret vilde med dem.

Divaen har allerede udpeget sig et par stykker, som hun håber at få næste gang, men desværre kan man jo ikke selv bestemme hvad der gemmer sig i kuglerne. Vi må håbe, at det bliver det nye store hit for alle piger i alderen 5-9 år, så de kan bytte og lege samme med de fine dukker. En ting er sikkert, det er i hvert fald et stort hit hos Divaen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Indlægget er Sponsoreret

Så kom solen! lad os håbe den er kommet for at blive denne gange. Gerne både hele August og September måned, for jeg har slet ikke fået brugt mine nye lækre solcremer nok.

Jeg plejer at være typen, der helst ikke bruger solcreme ret meget, andet end til mine børn, for dem husker jeg selvfølgelig, jeg ved jo godt hvor vigtigt det er at bruge solcreme. Men jeg kan bare slet ikke lide cremer, som fedter og klister og som huden ikke kan "ånde" igennem.

Tilbage i Juni måned, var vi en uge på Mallorca og jeg havde derfor taget forskellige solprodukter fra Yves Rocher.

og wow, hvor er det bare lækre produkter!!

Kender i den der følelse af at man står op om morgnen og glæder sig til at tage sit nye tøj på? Præcis denne følelse havde jeg med produkterne fra Yves Rocher. Ansigts solcremen med faktor 30 er super let i det, jeg kan tage make up ovenpå lige efter jeg har brugt den. Og bedst af alt, så føler jeg slet ikke jeg har solcreme på, da den er meget let i det.

Til kroppen har jeg prøvet en spray med solfaktor 30 og en creme medfaktor 50. Personligt er jeg mest til spray, da den er meget let og lidt olie agtig. De dufter begge fantastisk og er plejende. De indeholder selvfølgelig både UVA og UVB

Der findes ikke noget bedre, end et langt varmt bad, efter en hel dag i solen. Det er i øvrigt også vigtigt at man husker at få vasket solcremen af kroppen igen, da den ellers sidder som et filter på kroppen, hvilket huden ikke har godt af. I stedet for at bruge en almindelig bodylotion, så bruger jeg altid en Aftersun. Den fraYves Rocher er altså også super lækker, den kan anbefales. Udover at den selvfølgelig giver fugt og pleje til en hud, som har været i solen hele dagen, så fremhæver den hudens gyldne tone. Den er sat ned til 35 kr, og kan findes lige HER

Jeg har desværre ikke fået så meget farve på turen til Mallorca, da jeg mest opholdte mig i skyggen sammen med Aske. Men alligevel syntes jeg da lige jeg vil vise jer hvordan den fine olie med glimmer, ser ud, når den kommer på huden. Jeg kan lige forestille mig hvor fin den er, på flotte solbrune ben.

Den er fin, ikk? Alle produkterne kan købes lige HER.

Likes

Comments

Sponsoreret

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker udsalg og gode rabatter. Det er så fedt at man indimellem kan finde lækre sager, yndlingsmærker til nedsatte priser, og det er lige det jeg har fundet hos webshoppen Feen og Frøen.

udover de har en hel masse sat ned med 50% rabat, så har de også fri fragt, hvilket vi jo alle sammen godt kan lide, så der er også lidt ekstra penge at spare der.

Jeg har shoppet den fineste termojakke og den sejeste hue af mærket Hummel, Aske ser så fin og stor ud, når han har det på. Huen finder du lige HER. Jakken er desværre udsolgt, men du kan finde en hel masse andet lækkert fra Hummel, både nyheder og udsalg lige HER. Hummel gør det altså virkelig godt, både til piger og drenge.

The New er for mig et nyt mærke, men stilen passer perfekt ind hos Divaen, storpige tøj, som hun selv kalder det. Dæmpede farver, feminint og sejt, Lykken var stor da tøjet ankom efter blot 1 døgn. Divaen skulle have kjolen på med det samme og hun har haft den på mange gange siden.

Kjolen er sat ned til blot 100 kr. og du finder den lige HER.

Jeg tænker jeg lige skal et smut forbi webshoppen igen, for jeg er da slet ikke færdig med at udsalgsshoppe endnu. Alle tilbuddene finder du lige HER og alle de lækre nyheder, finder du HER.

Likes

Comments

Sponsoreret

Man kan ikke lige frem sige vejret er stabilt for tiden, det skiftevis regner og næste dag viser solen sig fra den bedste side. Jeg vil her i indlægget anbefale legetøj, som kan bruges, når man alligevel skal være indendørs.

vi har nemlig modtaget lækre sager fra webshoppen Minifoodies


Legemad i træ, har altid været et hit hos mine børn. Hos Minifoodies finder du et stort udvalg, jeg kunne altså købe mig fattig i alle de fine ting, som efterhånden er meget vellingende. Jeg er ret vild med de fine is, som du finder lige HER, eller pakken med pastaskruer, som du kan finde lige Her.

Men prøv lige at se det fine legesæt, som kan bruges som almindelig legemad eller som et puslespil. Jeg er vild med, at det har flere funktioner.


Både Ella på næsten 4 år og Aske på 1,5 år har stor glæde af det. Udover det har en rigtig god legefunktion, så styrker det også barnets motorik, da de skal øve at skærer, hvilket godt kan være lidt svært, når man kun er 1,5 år. Derefter kan man jo få en snak omkring, farverne og om hvad de forskellige frugter og grøntsager hedder.

Sættet koster blot 99 kr. man kan også få en anden variant med kød, som jeg tænker at vi også skal have fat på. Det kan købes lige Her.

Ella har også modtaget et skønt sæt fra mærket SES, en eventyrlig fe-have

sættet indeholder, jord, en bakke, frø og forskellige figurer.

Ella har fået lidt hjælp af storesøster Amanda til at plante. De fik rigtig lang tid til at gå med at hælde vand på klumperne, så det kunne trylles om til jord og derefter kunne de gå i gang med at så græs, karse og basilikum.

Så skulle de pynte haven fint med feer, blomster og sommerfugle.

Ventetiden føles lidt lang for lille Ella, men hun har været rigtig god til at vande og passe haven.

Resultatet er blevet super fint.

Sættet koster blot 120 kr. og ville være en fantastisk gaveide. Du finder det lige Her.

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret

I søndags da de 2 små var blevet puttet, havde jeg lidt kvalitetstid sammen med Divaen. Det kan efterhånden godt være svært at få presset ind i en travl hverdag, men da jeg ved hvor meget det betyder for os begge, så kan det lade sig gøre med lidt god planlægning.

For et par uger siden modtog vi et startsæt fra Moldit, som består af 5 forskellige farver, det kan købes lige HER til en pris på 199 kr.


Jeg kendte ikke selv til Moldit, men det kan bedst beskrives som en blanding af modellervoks og ler. Et formbart materiale, som kan genbruges mange gange og kan bruges til mange ting. Moldit er uden skadelige stoffer og det er bionedbrydeligt.

For at komme i gang, skal man bruge en gryde med kogende vand. De små hårde plastiskstykker forvandler sig nemlig lyn hurtigt til et blødt materiale, som man kan arbejde med, når det kommer i forbindelse med varmt vand.

Det er dog vigtig, at man allerede på forhånd ved, hvad man ca. vil lave, da man skal værre meget hurtigt, for når materialet bliver køligt, begynder det at stivne igen. Man kan selvfølgelig altid komme det ned i det varme vand igen og derved er det igen formbart.

Moldit henvender sig fra alderen 7+

Vi kunne få mange timer til at gå med leg af Moldit, hvis ikke lige det var fordi Divaen snart nærmerede sig sengetid. Men det skal helt bestemt prøves igen. Vi var dog ikke helt så kreative i første omgang, men det blev da til en eller anden form for is/slikkepind til dukkerne. Næste gang vil vi kaste os ud i og lave fine magneter til køleskabet.

Man kan finde masser af inspiration på deres hjemmeside lige HER.

Lige nu på Instagram, har du mulighed for at vinde et startsæt, som det vi har modtaget, du deltager lige HER.

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret

Sommeren burde snart være over os og det er lige gået op for mig, at jeg virkelig er vinterbleg. De sidste par år, har jeg opholdt mig i skyggen, hvilket jo selvfølgelig også er det sundeste, men man syner altså bare lige lidt slankere og pænere, med en rigtig flot sommerkulør.

I mandags var jeg ude for at købe nyt sommertøj, da jeg har smidt 23 kg og ikke kan passe mit tøj længere. Det er jeg jo selvfølgelig rigtig glad for, jeg mangler lige omkring 10 kg, så er jeg meget tilfreds.

Jeg fandt et par fine shorts-sæt, sættet her er fra Pieces, men det kræver vist lige at jeg får lidt kulør, ellers forsvinder jeg da helt væk i farven.

For mange år siden, har jeg virkelig taget meget sol, men på et tidspunkt fik jeg lavet en hudanalyse, som præcist viste hvor meget skade min hud havde taget af at dyrk solen så meget, så det stoppede jeg selvfølgelig øjeblikkeligt med.

Jeg har også i en periode brugt spray tan en hel del, resultatet holder desværre kun kort tid og så smitter farven af overalt, altså både på tøj, sengetøj og toiletbrættet.

Selvbruner har jeg ikke haft så stor succes med, da jeg slet ikke kan fordrage den sødelige duft huden får.

Men nu tænkte jeg at det skulle have et sidste forsøg, og det er jeg glad for at jeg gav det, for produkterne er virkelig skønne og kan så meget anbefales.

Sunspa serien består af 8 forskellige produkter, så du kan finde det der præcist opfylder dine behov indenfor selvbruner området. Jeg har været så heldig at afprøve de 2 forskellig som er vist på billedet ovenover.

Produkterne kan b.la. købes i Matas. og koster 149-199 kr. pr. produkt.


Sunspa TAN IN A CAN, skal bruges til ansigtet og skal bare sprayes på, hvilket er mega smart og super nemt. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt at man husker at holde god afstand fra ansigtet, så det bliver jævnt fordelt. Den indeholder E-vitamin og AloeVera, så den er også plejende for huden. Man bliver brun med det samme og efter et par timer er kuløren virkelig lækker.

Det andet produkt jeg har prøvet er en mousse som kan bruges på hele kroppen. Den giver ret meget farve, men giver den perfekte kulør til mine ben.

For at få det bedste resultat det vigtigt at huden er plejet og fugtet rigtig godt. Jeg selv plejer at starte dage inden, med en god bodyscrub/ansigtsscrub jeg kan bestemt anbefale serien fra Matas der hedder MY MOMENTS, derefter smører jeg kroppen ind i en bodylotion.

På selve dagen starter jeg med at gå i bad og derefter bruger jeg en god body lotion, ca.15 minutter inden jeg går i gang med selvbruner, bruger jeg en Body Butter til de tørre område ved knæ og albuer.

Jeg kan anbefale at man køber en af de lækre handsker til at påføre moussen med, den gør det nemlig glat at smører på huden, dog er det stadig en rigtig god ide, at bruge gummihandsker under, for at beskytte hænderne.

Nu kan du selv få lov til at se resultatet. Produkterne kan købes lige HER

Likes

Comments

Mit hår har jeg haft visse udfordringer med, storset gennem hele livet, hvis du er nysgerrig, er du velkommen til at læse mit indlæg, hvor jeg skriver lidt om mit ødelagte hår og vejen tilbage til et sundere hår, du kan læse det lige HER.

Sidst jeg fik farvet hår, er helt tilbage til august 2016, så I kan nok godt regne ud, at jeg efterhånden har en ret stor udgroning. Jeg har haft lyst til at farve mit hår mange gange siden, men har ikke gjort det, da jeg ved at mit hår slet ikke er sundt nok til det, endnu.

Jeg har været så heldig at modtage Silver shampoo og balsam fra Matas, det er helt nye produkter, der lige er kommet frem her til foråret, de koster kun 54,95 kr. pr styk. for 250 ml. Det er altså en mega fin og ikke mindst budget venlig pris. Gennem tiden har jeg prøvet flere forskellige silver shampooer, men uden de helt store resultater, så derfor var jeg spændt på at prøve de nye fra Matas.

Jeg har brugt både shampoo og balsam i ca.14 dages tid, det vil sige at jeg nok har vasket mit hår ca. 5 gange med produkterne, Alle gange har jeg ladet produkterne sidde i håret i max et par minutter, hvorefter jeg har skyllet det ud igen. efter blot 2 hårvaske, kunne jeg allerede se en farveforskel.

produkterne dufter fantastisk og mit hår ser og føles faktisk også sundere, så udover at det kan neutraliserer den gule farve, så bliver håret også plejet med b.la. provitamin B5.

Jeg er spændt på at se hvad I siger til resultatet, jeg kan i hvert fald tydeligt se forskel. jeg beklager, hvis billederne ikke er i den bedste kvalitet, men jeg er ikke så god til selv at tage billederne. Jeg har ikke redigeret i billederne, men da de er taget på forskellige tider af døgnet, kan jeg selvfølgelig ikke udelukke, at der godt kan være en lille smule farve forskel.

Kan i se forskellen?

Jeg selv er meget tilfreds med resultatet, min udgroning ses knap så tydeligt og har nu fået en meget flot og naturlig farve. Du kan købe produkterne lige HER.

Likes

Comments

Sponsoreret

Mine børn har alle 3, da de var små, været fan af Smoothies, som fås på klemposer, jeg har bare altid ønsket mig et større udvalg. Dengang Amanda var baby, kunne man kun få dem i smoothies- udgaven, heldigvis er udvalget med tiden blevet bredere, nu kan man også få med grød og vælling og i mange varianter.

Men nu har man mulighed for at lave dem selv, måske endda bedre og ihvertfald billigere. Jeg har været så heldig at modtage en æske med Doodlebags, der indeholder 10 poser, som kan genanvendes i op til 50 gange.

Det første jeg har givet mig i kast med, er smoothie, som altid er en succes, både hos Amanda på 6 år og lille Aske på 14 måneder.

Det er lidt forskelligt hvordan jeg laver smoothies, men en sikker vinder hos mine børn er frossen frugt, blendet med juice.

Jeg har brugt ca. 4 dl. æblejuice og en pose frossen frugt og jeg kunne derefter fylde alle 10 poser med smoothie, som enten kan opbevares i køleskabet et par dage ellers kan de kommes i fryseren. (de tør rimelig hurtigt op igen) personligt kan jeg bedst lide, når de er ret kolde.

De er super smarte at have med på tur, til de alt små, kan de fyldes med grød eller mos og til de lidt større børn kan de bruges i madpakken, som en lille snack. Vi har også haft dem fyldt med yoghurt, mine børn er nemlig ikke særlig gode til at få spist morgenmad, men med poserne her, så glider det alligevel ned.

Poserne indeholde 100 ml. og kan nemt vaskes i opvaskemaskine, på den øverst hylde. en æske med 10 poser koster 159,95. hvis du vil læse lidt mere om dem, så kan du gøre det lige HER. og hvis du har fået lyst til at købe dem, finder du en forhandlerliste lige HER

​Indlægget er sponsoreret, idet jeg har fået æsken i gave. Men ord og holdning er helt mine egne..

Likes

Comments

Nu går der ikke ret længe, før Aske er gående I en alder af 13 måneder. Det bliver skønt når han endelig kan gå, men jeg er også sikker på at det bliver rigtig udfordrende. Han er nemlig en lille gut der har fart på, så jeg ved at han ikke kommer til at sidde stille og så kan jeg jo godt regne ud, at det gør jeg heller ikke.

Som nogen af jer nok ved, så er jeg så heldig at være ambassadør for det danske mærke Fuzzies. Det er jeg super stolt over, da de laver de fineste produkter til børn, både til de seje drenge og de feminine piger.Aske har lige fået nye futter derfra, Divaen og Den Lille fik lov til at vælge, for jeg kunne slet ikke beslutte mig, der er så mange fine, b.la. forskellige køretøjer, dyr og stjerner, du kan se hele udvalget lige HER. Aske har haft futter på i storset alle hans vågne timer de sidste mange måneder - selvfølgelig dem fra Fuzzies. De sidder super godt på fødderne, er nemme at tage af og på og så er de smør bløde, da de er lavet af læder.

De nye futter Aske lige har fået er med en skridsikker bund, så det føles som lidt mere end bare en hjemmesko og giver ham en god øvelse og opstart til at skulle vænne sig til at have rigtige sko på fødderne. Modellen hedder ANTON og koster 219,95 kr.


Hele efteråret og indtil nu, har Aske levet i de fine futter med stjerner på, de kan bestemt anbefales, hvis de skal passe til alt. Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten, de har virkelig holdt godt, men nu er de desværre blevet for små og så er det jo fint at prøve en af de andre fine styles.


udover at Fuzzies laver futter, så laver de faktisk også strømpebukser og strømper, både i ren bomuld, uld/bomuld og i ren uld. Divaen og Den Lille har nærmest ikke levet i andet hele vinteren, da de kun vil have kjoler på, bukser har de helt fravalgt. Divaen er normalt ret sart, når det kommer til uld, men strømpebukser har hun virkelig taget godt imod, så de er godkendt herfra. Du finder udvalget lige HER.Strømperne fås fra str. 17 og helt op til str. 41. De holder sig super godt selv efter mange gange vask. De fås både med og uden mønster, og så er jeg stor fan af, at størrelsen står under foden, for så er det nemt at finde hvilken skuffe de hører hjemme I. Her henover vinteren har Uld strømperne været et rigtig stort hit. Uldstrømperne finder du lige HER


Den lille har også været rigtig glade for sine futter, hun har dem på hver dag I børnehaven og så er det jo fint at have lidt forskellige at skifte imellem. Der findes et stort og meget fint udvalg til pigerne også, både i form af ballerinaer men glimmer og print og en almindelig hjemmesko. De er nemme for Den Lille at få af og på.


I kan godt høre på mig at jeg er stor fan af Fuzzies, ikk? Men de får altså en meget stor anbefaling herfra. I kan med fordel holde øje med min , for det kunne jo være at der meget snart kommer en lille Giveaway!


Indlægget er sponsoreret i det omfang, at jeg har fået produkterne i gave, da jeg er ambassadør for Fuzzies.

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret.


Jeg er ret vild med legetøj, som kan andet end bare at leges med. Divaen og Den Lille har modtaget lækre sager i træ, fra det tyske mærke Small foot, som forhandles af Finally.dk. Vi er nemlig så heldige, at vi er blevet ambassadør for Finally.dk, det betyder at vi løbende vil modtage forskelligt legetøj, som jeg vil dele med jer her på bloggen. Jeg skal nok fortælle jer mere om konceptet senere i indlægget, for det er nemlig super smart og man kan spare op til 80%.

Den første af de 2 ting vi har modtaget fra Small foot er denne fine lille kuffert, som indeholder alt, hvad man skal bruge, når man skal en tur til tandlæge.Ella på 3 år, var meget begejstret, da hun åbnede pakken og gik straks i gang med at lege med sættet. Hun har før leget tandlæge, men det har været med Askes plastik værktøj og det har altså været lige voldsomt nok, når man skulle være prøveklud.

Jeg er vild med sættet, man kan man få en god snak om, hvor vigtigt det er at passe på sine tænder. Det er også en rigtig god måde at forberede sine børn på, at de skal til tandlæge. Jeg er sikker på det kan gøre dem mere trygge, da de vil kunne genkende nogle af redskaberne. kvaliteten er i top og sættes koster kun 96 kr. det kan købes lige HER.Finally.dk er et nyt koncept, som kræver et medlemskab, som koster 89 kr. pr. måned., men til gengæld kan du dele medlemskabet med familie, bedsteforældre eller gode venner. Du kan spare rigtig mange penge på kvalitetslegetøj, helt op til 80%. Finally.dk forhandler LEGO, træ legetøj, motorisk legetøj, bamser og meget andet.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, hvis du skriver: karinaolesen, i rabatfeltet så får du 50 kr. rabat. hos Finally.dk

Den sidste ting vi har modtaget er et fint puzzlespil i træ, som kan bruges til flere ting. Jeg har valgt det, fordi jeg synes det er en rigtig god måde at lære klokken på. Divaen gå nu i 0.B og har indtil nu været stærkest til bogstaver, måske fordi det er dem vi har haft mest fokus på. Men tallene er også meget vigtige.Spillet er blevet brugt hver evig eneste dag siden vi modtog det, det er et langt større hit, end jeg lige havde regnet med. Den Lille bruger det mest til at øve tal og Divaen skal nok snart få lært klokken. Med et medlemskab koster spillet kun 48 kr. og kan købes lige HER.


Likes

Comments