Header

Denna helg spenderades i stugan. Jag, Felix, Alma, Filip & Adam var det som hängde där. Vi åt mat, spelade spel, snackade, skrattade osv. Sen sov nästan alla kvar & dagen efter var det underbart väder så då skottade vi upp en plan & spelade lite bandy ute på isen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag träffade jag Alma & Frida över en lunch på Waynes. Det blev en sallad för mig med varmrökt lax, avokado, ägg, sallad & grejer, mums! Alltid skönt att träffa tjejerna & snacka ikapp litegrann.


Likes

Comments

Nu så är träningen klar för idag! Jag värmde upp med 15min powerwalk samt några rörlighetsövningar. Därefter såg det ut såhär:

4x8 Marklyft
2x10 Raka marklyft
3x10 Utåtrotation
4x10 Skivstångsrodd
4x8 Militärpress
4x10 Arnoldpress
4x8 Bicepscurl
4x8 Triceps pushdown

Sedan avslutade jag med lite nedvarvning & stretch.


Likes

Comments

Att jag sitter & äter frukost strax efter åtta är ganska ovanligt, eftersom jag gärna tar sovmorgon. Men på eftermiddagen är schemat fullt så lägger träningen på förmiddagen istället. Det blir marklyft, skivstångsrodd & lite annat smått & gott!

Likes

Comments

Go' kväll!
​Denna eftermiddag spenderats på ett mycket bra sätt. Först mötte jag upp Ida på stan, tog en kaffe & snackade en massa. Sedan drog jag hemåt, fixade lite kvällsmat & sen kom Bim över på pluggkväll. Så här sitter vi nu; pluggar & snackar på. Var längesen vi sågs så har mycket att ta ikapp!


Likes

Comments

​Hej på er!
​Hur är det i snöyran? Herregud vad mycket snö det har kommit! Jag tycker det är jättemysigt när man är inomhus, men att ta sig till saker & ting är inte så roligt... Antingen får man stå och borsta samt skrapa bilen eller pulsa sig genom snön & vara alldeles blöt när man kommer fram.... Men ändå skönt att det blev vinter tillslut!

Idag hade vi en praktisk lektion, vilket var jätteroligt. Vi var olika grupper som fick leda olika pass & jag har verkligen lärt mig massa nytt! Efter det drog jag till gymmet, har knåpat ihop ett nytt upplägg nu, så ska ge det 8 veckor nu så får vi se hur det fungerar. Men jag tror att det kommer bli bra! 


Likes

Comments

​Ja, som rubriken lyder så har jag tränat ben & rumpa idag! Körde dessa övningar: 

- Squats
- Marklyft
- Abduktion
- Adduktion 
- Raka marklyft med hantlar
- Legextension
- Höftlyft 

Likes

Comments

Nu var det dags att säga hejdå för denna gång. Haft en jättebra helg tillsammans & vi ses faktiskt riktigt snart igen! Vi får se hur resten av kvällen spenderas, men jag ska se till att ett träningspass blir av i alla fall!


Likes

Comments

Godmorgon!
Det här med sovmorgon är någonting som jag älskar! Att få sova ut & därefter äta en stor & härlig frukost. Så nu ska vi slappa ett tag & sen får vi se vad dagen bjuder på.


Likes

Comments

Hallådär allesammans!
Nu har jag tänkt ge bloggandet ytterligare ett försök... Vi får se hur det går! Idag är det lördag & jag har spenderat största delen av dagen tillsammans med Felix som är här över helgen. Dagen började med en härlig brunch, följt av lite serier, plugg & ett träningspass; rygg & biceps. Sedan har vi städat & pyntat i lägenheten, blev superfint när allt var klart! Just nu sitter vi båda i soffan framför "Pretty little liars", spännande serie måste jag säga!


Likes

Comments