Här har vi storlek 15x7,5cm. Den här storleken kostar bara 10kr. (Motiv 7, Storlek 1)

Här har vi storlek 15x11,5cm. Den här storleken kostar bara 15kr. (Motiv 7, Storlek 2)

Här har vi storlek 11x11cm. Den här storleken kostar bara 20kr. (Motiv 2, Storlek 3)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaghar 12 olika motiv på korten. Nedan kommer bilder på hur de ser ut, klicka på en bild för att få en större bild. Dessa är de olika motiv man kan ha som kort. Dessa skulle passa som födelsedagskort, högtidskort, tackkort, kort för barn, gratulationer, kondoleanser, akademiskt, hälsa, giftermål mm. Det är bara att välja en motiv och storlek och sedan beställa.

Likes

Comments

Hej Allihopa! Som tidigare nämnt kommer jag ha tre olika storlekar på korten. Storlek 1 kommer är 15 x 7,5 cm. Storlek 2 kommer är 15 x 11,5 cm. Storlek 3 är 11 x 11 cm. (Måtten är när korten är öppna.) De tre är de storlekar som kommer finnas att köpa och nedan är bilder på hur de kan se ut.

Detta är storlek 1 som är 15 x 7,5 cm.

Detta är storlek 2 som är 15 x 11,5 cm.

Detta är storlek 3 som är 11 x 11 cm.

Så här ser korten ut jämfört med varandra. Storlek 1 är den minsta och storlek 3 är den största på bredden medans storlek 2 är den största på längden (4cm längre än storlek 3).

Likes

Comments

Hej! Du kanske redan vet vem jag är men jag ska ändå presentera mig själv . Jag heter Whitney Hope Yengo och är en tjej på 17 år. Med hjälp av sommarlovsentreprenörerna har jag startat ett eget företag med namnet Ditt Kort. Min roll är att göra kort och sedan sälja de till dig. Korten kan innehålla från ett födelsedagsgratulation till ett bröllopsgratulation. Du bestämmer innehållet.

Jag kommer ha en standard mall som jag kommer hålla mig till med tre olika storlekar på kortet. Du väljer vilken storlek du vill ha och vad som ska stå i kortet. Jag kan skriva i kortet meddelandet som du vill ha, annars är det blankt för dig att kunna skriva det ditt hjärta vill.

Mer information om storleken, designen och priset kommer snart! Med det kommer också mina kontaktuppgifter så du kan nå mig när som helst på dagen, annars är det bara att kommentera nedan eller att skicka ett meddelande på Ditt Korts Facebook sida!

Tack!

Likes

Comments