Idag är det otroligt hett här på ön. Vi stannade vid poolen och nu ligger jag i skuggan under den stora palmen. Vi har nyss ätit en lättare lunch och till den en cerveza förstås. Mycket vatten går det oxå. Ikväll blir det tapas på balkongen och en cava rosé. Och när det svalnat av lite blir det en promenad och kanska jag även idag hittar en ny Pokémon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Resor

Likes

Comments

Godmorgon
Det lär bli lika varmt idag om inte varmare 😍. På informationsmötet idag rekommenderade de att man skulle åka in till gamla huvudstaden Cituadella då de har firar Sant Joan och då åker man dit från Barcelona,Mallorca och Ibiza. Kärleken och jag stannar här då vi vill ha lugn ochro. Det berättades oxå att de håller på och förbereder en midsommarstång till firandet för oss svenskar 😬Då tar jag nog siesta. Dags för ett dopp nu. Hälsningar från solstolen.

  • Resor

Likes

Comments

I morse klev vi upp kl 03.00 och tog oss till Landvetter. Testade parkeringsservice i Härryda för första gången och herre jösses så knottbitna vi blev mesans vi väntade på bussen som skulle körs oss till flygplatsen. Lika mycket knott fanns det där bussen släppte av oss. 😏Hungriga o trötta käkade vi macka o en kaffe när vi gått genom säkerhetskontrollen. Givetvis stannades jag även denna gång för sprängmedel 😏Körleken skrattade gott men då blev hans handbagage uttaget för kontroll 🤣
Flyget gick på minuten och efter 2,55 väntade en bussfärd på ca 1 timma. Dagen har gått åt att kolla omgivningarna, stranden, handlat lite käk och käkat på Burger King 🤣 Varmt ca 30 grader nu vid 21.30 var det 25 grader. Nu blir det en dusch innan sångdags.

  • Resor

Likes

Comments

Idag har jag o mannen varit hos bästa Lina i Falköping som ligger ca 3,5 mil från Skövde http://www.hudvardskallarn.se på behandlingar. Jag testade på spraytan för första gången så man slipper komma kritvit till Menorca i morgon. På Hudvårdskällar’n använder jag mig av det ekologiska märket Nouvatan.Kärleken fick pedikyr. Klockan 03.00 får vi kliva upp då jag måste duscha och tvätta håret. Ikväll vid 20.30 får jag bara skjölja av mig med ljummet vatten. 😏Nu blir det en kopp kaffe och därefter fortsatt packning för 14 dagar i Calan Bosch som ligger på Menorca.ch själv handlade jag en liten tub av Dermalogicas Intensive moisture balans. Kommer även att packa ner lite produkter från Jane Iredale t.ex borsten med mineralfoundation i, och ett rouge, samt primern smooth affair och dream tint en färgad dagcreme från samma märke. Gillar hudvårdande make up. Kommer oxå att ta med Sensais mascara 38 C, vattenfast upp till 38 grader.Likes

Comments

Nu är det klart.

I morgon beställs reklamen till vår nya bil Toyota C-HR executive...nu längtar vi som tokar på att den ska komma hem...tur vi åker till Menorca på 14 dagar först men idag lämnade vi tillbaka vår pärla Toyota Touring Sport som vi kört nu i 2 år. http://www.lindstromsbil.se/bilar/nya-bilar/nya-c-hr/

Vår bil kommer att vara i färgen Sunset Bronce en metallicfärg som kommer glittra fint i solen. Vi har oxå valt till teknikpaketet vilket innebär mycket lullull som vi gillar som t.ex ledlampor istället för halogen. Vi har oxå valt till JBL,s ljudsystem. Bilen kommer inte ha svart tak i den versionen vi valt. Bilen kommer vara den snyggaste C-HR som rullar runt i Sverige den saken är klar. 😍😜

Likes

Comments

Har nu testat REFILL-ME™ REFILLABLE LOOSE POWDER BRUSH från Jane Iredale och jag gillar den. Bra att ha i väskan och piffa upp sig med under dagen. Drygt 380 kr kostar den och det kanske kan upplevas dyrt men jag tycker det är värt det. Viktigt att man ser till att vrida skaftet till låst läge och att ha locket på borsten då man har den i sin väska för att inget puder ska gå förlorat.

Enligt tillverkaren går det att fylla på borsten 2 ggr från burken med mineralpudret. Borsten är gjord av gethår och bör tvättas med schampo. Jag köpte min på Skincity där den var några kronor billigare.

Likes

Comments

Första utkastet på den nya reklamen som kommer att pryda vår nya Toyota C-HR. Vi lägger dock till ett litet ord i texten och på bilden är det modellen Style men vi har valt executive och i färgen Sunset bronce. Det som skiljer de båda modellerna åt är bl.a. att taket inte är svart utan samma färg som karossen och att det är lite smärre förändringar exteriört och interiört. Vi har ett samarbete med http://www.lindstromsbil.se sen flera år tillbaka med och hoppas fortsätta länge med det.

Likes

Comments