Igår kompade jag ut en timma tidigare och ❤️ kärleken hämtade upp mig på jobbet och vi drog upp till Ockelbo där svärisarna bor....efter en paus på Burger King i Örebro for vi vidare. Sen blev det ett stopp på Ica Maxi för att köpa mjukost då mannen glömde ta med den vilket är ett måste. Strax före 21.30 var vi framme ch då blev det några glas rött och lite tilltugg innan det var daga att krypa till sängs 5,5 timmars bilkörning tar på kroppen.
Efter frukost for vi till Hemlingby för lite shopping ....där jag inhandlade en ny personvåg som går via bluetooth (spännande ) 😜 Lite mer vin till middagen och väl hemma startade vi med lite bubbel 😍🍾🥂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter nästan 1 timmas försening var jag uppe i Sthlm sent i fredags kväll 😢 äldsta sonen mötte upp och sen tog vi en buss till Odenplan och därefter gick vi hem till dom. Farmors prinsessa Liv kom rusande när Johan öppnade dörren och frågade var är farmor 😍 gullungen. Världens kram o sen kommer frågan vad har du i dina väskor farmor 🤣 Rena julafton då jag plockade upp kläder skor o stövlar som jag fått av en kollega.
Efter frukost på lördag morgon slussade denna drygt 4 år farmor till godisaffären. En farmor från en småstad känner sig rätt liten i storstan 😏Därefter har vi mest lekt o tittat på film o gosat då vädret visat sig från sin sämsta sida denna helg.

Likes

Comments

För att lacket skulle komma till sin rätt utan vit bas. När lacket torkat har det en natt yta men med överlack blir det glansigt och fint.

Likes

Comments

Blev den här i nyanserna 7124 &7120. Köpte på mig 2 färger till idag nr 7126 yacht waych från serien Riviera glamour och Neon attitude 70011 i färgen shocking neon. Färgen 70012 i färgen Knock out neon fick jag beställa från Kicks då ingen butik hade den i lager här i stan 😏
Bilderna nedan lånade från nätet från Lacky corner.

Likes

Comments

Hade vi igår då vi gjorde en utflykt till Borås djurpark. Vädret var på topp och lilla ❤️oxå.... Vår C-HR skötte sig ypperligt och mellan Skövde-Borås drog den 0,41.

Likes

Comments

vid Mularp var barnbarnet och jag i morse...han plockade så det stod härliga till. Ca 40 minuters plockande så var hinken full...då åkte vi till Odenbadet i Falköping och njöt av bad och sol.

När vi kom hem fixade vi mat glutenfri pasta med korv och sen ville han göra en jordgubbspaj. 👌🏻😍🍓

Likes

Comments

Sen gick jag loss på ett nytt recept. Denna gång läfsor från matsaras blogg. Mina blev inte så runda och fina men goda och nu har barnbarnet bröd för denna veckan. Nu ska jag göra mig klar innan det är dags att dra mot Falköping och fina Lina på Hudvårdskällaren och vaxning av ben och armhålor.

Likes

Comments

Hade jag igår. Hämtade på fsk efter lunch och den lilla killen ska börja förskoleklass i höst. 5,5 år 15 kilo och ca 109 cm lång. Född i vecka 34+3 och mycket allergier både bland födoämnen o pollen. Så det är inte mycket han kan äta....när vi gick förbi fruktgubben på torget såg han jordgubbar och säger visst behöver vårat blod jordgubbar farmor? Och visst gjorde det det. Plockade mycket bollar vid Pokémonstoppen och vi fick nån ny figur oxå. Sen ville han gärna gå in på Stadium och se om vi hittade nåt och visst hem kom vi med ett par nya joggingskor i en fin färg och 99:- fattigare 😍

Likes

Comments

Lackade i morse från sommarkollektionen 17 med lacket born rich nr 2128. Jag var definitivt inte född rik i pengars bemärkelse, men jag hade en rik barndom där jag upplevde mycket med min pappa som var den som stod mig närmast och gav mig kärlek och värme. Köpte ytterligare ett lack i mycket starkt lila och nr är 7125. Kollektionen heter Riviera Glamour.

Likes

Comments