Godmorgen alle sammen. I dag er bare endnu en slap af dag udover at, jeg lige skal forbi min mormor og sikkert også noget andet som jeg har glemt😂. Men idag tror jeg at, jeg bare skal lave nogle flere blogindlæg og bare slappe fuldstændig af, da jeg virkelig har haft brug for det😌. Håber at i alle sammen for en goddag!

Likes

Comments

Godaften alle sammen. Sidder her og tænker over hvordan mit drømme hus/lejlighed endelig skulle se ud🤔. Selvom der er lang tid til jeg flytter hjemme fra er det jo stadig ret sjovt at drømme om.

Likes

Comments

Igår fik jeg endelig ferie! Fordi her i Rødovre hvor jeg bor får man først vinterferie i uge 8 hvilket er ret underligt🤔. Plus at her i uge 9 skal jeg i praktik så jeg slipper lige for terminsprøverne som jeg har været så heldig at slippe for (dog skal jeg bare lave matematik her hjemme men stadig😂)

Likes

Comments

Nu er vi ved at være godt inde i februar så jeg tænkte det ville være et godt tidspunkt at dele vad jeg drømmer om denne måned.

1. Den her  vildt fede (og meget populære) trøje fra Ganni

2. Den her søde hue hue fra Envii

3. Den her vildt fede ring fra Jane Kønig

4. Den her vildt lækre jakke fra MDK

5. De her super fede sko fra Valentino

6. De her pæne navy blå bukser fra Only

Likes

Comments

God efter middag alle sammen! Som jeg skrev sidste opslag var jeg jo til Tradono market her i søndags. Jeg fik købt nogle lækre ting som jeg tænkte at jeg ville dele med jer. Blandt det tøj jeg købte er denne lækre Ralph Lauren trøje!

En Envii trøje

En Villa striktrøje

En trøje fra Naturals

En nederdel fra Envii

Likes

Comments

Instagram@dittebkandersen