Outfit til venstre: Jakke Neo Noir Trøje Acne Studios Nederdele lNeo Noir Støvler Toga Pulla

Outfit til højre: Jakke MDK Trøje Acne Studios Bukser Minimum Sko Billi Bi

Hej Bloggen!

Nu er det jo snart ved at være konfirmations tid! Jeg skal selv ikke konfirmeres men mange af mine veninder skal, da man her i Rødovre hvor jeg bor først skal konfirmeres i 8 klasse. Så jeg tænkte at det ville være en god ide at dele noget inspiration til hvilke slags outfits man kunne have på hvis man skal være konfirmationsgæst.

Jeg lavede to forskellige outfits, hvor den ene er mere til dem der godt kan lide at have nederdel på og så et til dem som er mere til bukser.

Jeg er personligt helt vild med outfitet til højre og skal helt klart have fat i de bukser!

Hvis i syntes at jeg skal lave flere forskellige med f. eks kjoler, så må i meget gerne skrive.

Knus xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jakke Neo Noir Nederdel Neo Noir Sko Adidas Trøje købt på loppemarked Net Kan købes i Lot#29 Solbriller Primark

Hej Bloggen!

I går havde jeg en vildt hyggelig dag med min mor ude i københavn. Vi startede med at tage til Tivoli for at se om vi kunne få noget at spise, men ingen som servrede mad. Så vi gik faktisk bare lidt rundt inde i Tivoli i en lille time. Men vi valgte at tage ud til Torvehallerne da det var vildt godt vejr.

Efter det tog vi toget ud til Hellerup da vi skulle over og besøge min mormor. Det var rigtigt hyggeligt.

Vi endte med at tage ret sent hjem så vi fik først spist aftensmad kl 9

Knus xx

Likes

Comments

Bikini Ria Ria Shorts Levis Ruskinds jakke Neo Noir Skjorte Skall Studio øreringe Har ikke link. Ring Ole Lynggaard

Hej Bloggen!

Sommer er lige rundt om hjørnet, så selvfølgelig er det tid til at få købt en masse lækkert sommer tøj! Jeg har fundet nogle items, som jeg helt sikkert skal have fat i her til sommer.

Men som i nok kan se er jeg ikke lige den største fan af mange farver i selve tøjet. Men jeg kan bedre lide at have lidt mere "basic" tøj på og så gøre det farverigt og personligt med accessories. Det er jo ikke fordi at jeg overhovedet ikke går med farvet tøj. nogle gange kan jeg godt tage en f. eks en rød trøje på men så holder jeg resten af mit outfit lidt mere afdampede så min røde trøje er i fokus.

Knus xx

Likes

Comments

Hej bloggen!

Denne her weekend har virkelig være en perfekt weekend! Her i lørdags holdte jeg min 15 års fødseldags fest. Det var super hyggeligt, vi fik en masse lækkert sushi og kage. Jeg fik det fineste vedhæng fra Jane Kønig af dem.

I søndags skulle jeg tidligt op, da jeg skulle ind til Original Coffe inde i Illum pga jeg skulle ind og prøve at arbejde der. Jeg har nemlig ledt efter et job til jeg fyldte 15 år. Og tænkte at det ville være perfekt at arbejde der inde (Btw så fik jeg jobbet)

I mandags var det min fødselsdag. Som sagt fyldte jeg 15 år. Jeg har fået en masse fine gaver af både mine forældre, bedste forældre og veninder! Da jeg var færdig med skole, tog vi ind i københavn og hentede min mor far arbejde og så gik vi ned mod kødbyen da vi gerne lige ville have lidt og drikke. efter det tog vi hen til Sticks and Sushi oppe på Tivoli Hotellet. Det var super lækkert!

Likes

Comments

Instagram@dittebkandersen