Posted i: Livstil

Glædelig første december alle sammen! Ihh nu er dagen endelig kommet hvor man endelig kan få lov til at høre julemusik og spiser jule slik og småkager uden at have så dårlig samvittighed hehe. Når men idag har ikke lavet noget specialet andet end bare at være i skole. Dog imorgen tager in i københavn og købe julegaver og ind og kigge i julemarkedet!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Nu er det for alvor begyndt at blive koldt, og så er det jo tid til at en masse striktrøjer. Så jeg har fundet 4 striktrøjer til jer til under 500 kr

1. (here) 

2. ​(here) den er dsv udsolgt i øjeblikket

3. (here) En der minder om den

4. (Here)


Likes

Comments

Posted i: Mode

Her for ikke så lang tid siden (I mandags) købte jeg den her utrolig lækre taske fra Noellafashion! Den 100% ægte læder og så koster den kun 450 kr. Jeg er helt vild med den!

Likes

Comments

Nu hvor det er begyndt at blive rigtig koldt. Hvilket jeg er hel vild med foresten! Men nu hvor det som sagt er begyndt at blive så koldt skal man jo selvfølgelig pakkes godt ind, men man skal jo stadig se bare lidt smart ud. Selv om vi nok alle sammen nogle gange savner flyverdragter nogle gange Haha. Når men jeg har sammenlagt det her virkelig fede everyday outfit med et lille pop of color. ¨

Striktrøje (here)

Bukser (here)

Halstørklæde (here)

Jakke (here)

Taske (here)

Handsker (here)

Støvler (here)

Halskæde (here)

Øreringe (here)


Likes

Comments

Posted i: Mode

//Hot this month//

Ihhh det her er mit første blogindlæg! Når men jeg er så spændt på at begynde at blogge da jeg har tænkt på så længe at dele alle mine tanker om mode, mad og en masse andre ting! Men det første blogindlæg bliver et blogindlæg som jeg kommer til at lægge op hver måned med nye ting jeg syndes er fede den her måned og den her måned det blev de her ting:

1. (here)

2. (here)

3.(here)

4. (here)

5(here)

Likes

Comments