Posted i: Skønhed

Det her bliver endnu et lille hyggeindlæg om mine yndlings beauty produkter.

Hvis vi starter i ansigts katogorien er det to produkter jeg bare ikke kan leve uden! Det første er en Caviar scrub (ja kaviar, men den er er altså gudeskøn!) den er fra mærket Natura Siberica som er et mærke som mig og min mor er utrolig glad for da alt er økologisk og overraskende nok, ret billigt!. Jeg bruger den her vær gang jeg har en dårlig hud dag. Mit andnet hudpleje produkt er en cleansing milk fra Doctor Babor. Man kan desværre ikke købe mærket da det kun er skønheds kliniker der kan ha det, men jeg var så heldig at min mor fik den af en og så gav den til mig.

Den næste ting jeg gerne vil skrive om er en krops oile fra designers guild som også er ens af min mors køb til mig. Jeg bruger den vær dag i badet og den gør bare min hud så dejlig blød!

De sidste to ting er min elskede parfume fra clean i duften rain. Den er nærmest min signatur produkt da jeg næseten bruger den hver dag! da holder hele dagen og og dufter man dejligt frisk hele dagen.

Den sidste ting er min deodorant fra chanel som jeg fik af min mormor for lang tid siden men ikke rigtig fået brugt. Men her for ikke så lang tid siden begyndte jeg at bruge den og jeg er allerede helt forelsket i den

Håber at i fortsat har en god dag xx

Likes

Comments

Posted i: Livstil

Et lidt sent godmorgen herfra. Men jeg er desværre blevet syg her i går så idag bliver jeg i min seng hele dagen med en masse chokolade (for det må man jo godt når man er syg Hihi) og en varm kop te. Dog har jeg faktisk en masse lektier for som jeg ikke er hel sikker på om jeg kan få lavet men nu må vi se.

Jeg håber i for en dejlig mandag xx

Likes

Comments

Posted i: Rejser

Sidder i min sofa med en bland selv slik pose ved siden af mig, imens det er sygt koldt udenfor! Hvor jeg dog bare savner varmen og sommerferie. Så ville bare lige lave et lille hygge indlæg om hvor jeg var i min ferie.

Jeg var både i Berlin og Portugal. Portugal var så smuk og sindsyg varmt! Men når man sidder her og det er -6 grader udenfor savner man altså rigtig meget varmen!

Håber at i indtil videre har en hyggelig aften xx

  • Posted i: Rejser

Likes

Comments

Posted i: Mode

God eftermiddag alle sammen. Det her bliver lige et lille indlæg omkring smykker. Jeg er begyndt at gå meget mere med smykker her på det sidste da jeg aldrig havde haft troet det kunne gøre så meget for ens outfit. Men jeg må tage hatten af, da det virkelig gør et eller andet for dit outfit så det ligner at du har det mest spænende outfit på selvom du bare har et par sorte jeans og en hvid t-shirt på.

Mine tre ynglings smykker er for tiden Jane Kønigs lovetag halskæde (here) Jane Kønigs v-ring (here) og mit nye Coccinelle armbånd (kan ikke finde et link)

  • Posted i: Mode

Likes

Comments

Posted i: Mode

Hej alle sammen. Jeg undskylder rigtig meget for at jeg ikke har lagt noget op her i december. Jeg har bare haft rigtig travlt med skolen og nogle personlige ting. Men jeg er tilbage og jeg har en masse gode ideer klar!

Men idag som i nok kan se handler det om nytårs kjoler. På grund af det ikke er juleaftens kjoler er fordi jeg ikke rigtig tager fine kjoler på til juleaften. Jeg plejer bare at tage en fin trøje på og fine bukser. Men nok om det.

Jeg har fundet de her 4 fine kjoler til jer i nogle forskellige prisklasser.

1. (here)

2.(here)

3. (here)

4.(here)

  • Posted i: Mode

Likes

Comments