Hej bloggen!

Nu er vi ankommet til New York som er vores sidste destination her i USA.

Dagen startede med at vi tog en rigtig lang tur igennem Central Park. Efter det tog vi så hen til Madison Avenue, som ligger i Upper East Side. Vi kom derefter hen til 5th avenue, hvor vi fik shoppet en smule.

Knusxx

OOTD
Bluse: H&M Bukser: Topshop Jakke: Neo Noir Sko: Adidas Taske: NoellaFashion Halstørklæde: Beck Söndergaard

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

  • 7 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det er noget tid siden jeg sidst har opdateret her på bloggen. Men har haft så travlt her de sidste par uger så har faktisk helt har glemt det.

Når men lige nu er jeg faktisk i Toronto i Canada! Her i går tog mig og min familie afsted til Canada og USA.

Vi landede i går klokken 14 (i canadisk tid) og der var klokken allerede næsten 8. Men vi kom ind til vores mega lækre hotel, som hedder "The Grand Hotel". Vi fik lige lagt vores ting og så tog vi ellers bare ud og så noget af byen. Vi gik en til Et KÆMPE shopping center som hedder "CF Toronto Eaton Centre" det ligger kun 10 minutter væk fra vores hotel så vi tog derhen da vi alle var ret smadret og plus så regnede det

Efter det tog vi rundt og ledte efter et supermarked, da mig og min lillebror altid elsker at bare gå rundt og kigge på alt det mad folk har i deres supermarkederne når vi er i udlandet. Og så selvfølgelig også pga de har jo en masse lækkert slik som vi ikke har😜.

Så tog vi ellers bare hjem og tog i vores hotels pool. Det var mega lækkert og vi havde den hele til os selv.

Knus xx

  • 12 læsere

Likes

Comments

Outfit til venstre: Jakke Neo Noir Trøje Acne Studios Nederdele lNeo Noir Støvler Toga Pulla

Outfit til højre: Jakke MDK Trøje Acne Studios Bukser Minimum Sko Billi Bi

Hej Bloggen!

Nu er det jo snart ved at være konfirmations tid! Jeg skal selv ikke konfirmeres men mange af mine veninder skal, da man her i Rødovre hvor jeg bor først skal konfirmeres i 8 klasse. Så jeg tænkte at det ville være en god ide at dele noget inspiration til hvilke slags outfits man kunne have på hvis man skal være konfirmationsgæst.

Jeg lavede to forskellige outfits, hvor den ene er mere til dem der godt kan lide at have nederdel på og så et til dem som er mere til bukser.

Jeg er personligt helt vild med outfitet til højre og skal helt klart have fat i de bukser!

Hvis i syntes at jeg skal lave flere forskellige med f. eks kjoler, så må i meget gerne skrive.

Knus xx

Likes

Comments

Jakke Neo Noir Nederdel Neo Noir Sko Adidas Trøje købt på loppemarked Net Kan købes i Lot#29 Solbriller Primark

Hej Bloggen!

I går havde jeg en vildt hyggelig dag med min mor ude i københavn. Vi startede med at tage til Tivoli for at se om vi kunne få noget at spise, men ingen som servrede mad. Så vi gik faktisk bare lidt rundt inde i Tivoli i en lille time. Men vi valgte at tage ud til Torvehallerne da det var vildt godt vejr.

Efter det tog vi toget ud til Hellerup da vi skulle over og besøge min mormor. Det var rigtigt hyggeligt.

Vi endte med at tage ret sent hjem så vi fik først spist aftensmad kl 9

Knus xx

Likes

Comments

Bikini Ria Ria Shorts Levis Ruskinds jakke Neo Noir Skjorte Skall Studio øreringe Har ikke link. Ring Ole Lynggaard

Hej Bloggen!

Sommer er lige rundt om hjørnet, så selvfølgelig er det tid til at få købt en masse lækkert sommer tøj! Jeg har fundet nogle items, som jeg helt sikkert skal have fat i her til sommer.

Men som i nok kan se er jeg ikke lige den største fan af mange farver i selve tøjet. Men jeg kan bedre lide at have lidt mere "basic" tøj på og så gøre det farverigt og personligt med accessories. Det er jo ikke fordi at jeg overhovedet ikke går med farvet tøj. nogle gange kan jeg godt tage en f. eks en rød trøje på men så holder jeg resten af mit outfit lidt mere afdampede så min røde trøje er i fokus.

Knus xx

Likes

Comments

Instagram@dittebkandersen