Hej bloggen!

Indtil videre har dagen ikke gået særligt godt. Jeg vågnede kl 2 i nat og kunne virkelig ikke falde i søvn igen. Så jeg har været vågen siden kl 2 i nat, hvilket jo bare er vildt fedt.....

Men jeg fik lov til at blive hjemme så lige nu ligger jeg bare i min seng og ser Netflix.

Håber at i får en god dag, knus xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det er lidt tid siden jeg sidst har lagt noget ud, men der har bare ikke rigtig været noget at skrive om.

Men jeg tænkte at jeg ville skrive lidt om hvor jeg skal rejse hen her i 2017.

Her om en måned tager jeg til Canada Og USA. Jeg tager afsted den 30 april og kommer hjem den 12 maj. Vi flyver til Toronto den 30 april og er der i ca 3 dage. Derfra køre vi til Niagara falls og så Washington DC og til sidst New York! Jeg glæder mig vildt meget. Der vil selvfølglig komme en masse billeder og jeg tænkte også på at lave en slags vlog. Det ville ikke være en hvor jeg ville snakke men bare en med en masse klips fra turen.

Den 16 juli til den 23 juli tager mig, min lillebror og min fars side af familien til Frankrig for at fejre min Farmors fødselsdag.

I efterårsferien tager mig, min lillebror og mor til Paris! Jeg har kun været i Paris en gang før men jeg var syv og det var i Disney land så det tæller ikke helt.

Knus xx

Likes

Comments

Hej bloggen!

Søndagen snart er ovre så tænkte jeg at jeg lige kunne dele de sange som jeg har hørt aller mest i denne her uge!

Knus xx

Likes

Comments

Hej bloggen!
Ihh endelig Lørdag! Det har været en sygt lang uge synes jeg!

Men som i nok har lagt mærke til er det vildt godt vejr idag. Så mig, min mor og min lillebror tog ud til søerne i København og gik en tur. Det var vildt hyggeligt, men der var ret mange mennesker men selvfølgelig er der det på en dag som idag. Vi tog også lige hurtigt forbi Original Coffe og fik noget kaffe og en hindbærsnitte (som forresten smager vildt godt!)

Knus xx

Likes

Comments

Hej alle!

Idag tænkte jeg at jeg ville lave et indlægget som er en smule mere personligt, så i kan komme til at kende mig en smule bedre. De her facts er nok lidt randomme men jeg kunne ikke rigtig komme på nogle særlig gode nogle.

1. Jeg går rigtig hurtigt. Især når jeg er inde på strøget så fare jeg bare igennem alle menneskerne. Og jeg ender altid med at blive sur på de folk som ikke går lige så hurtigt som mig (aka min mor og lillebror)

2. Jeg HADER VIRKELIG når folk smasker. Det er nok en af de mest ulækre lyde i hele verden!

3. Jeg kan virkelig ikke finde ud af fysik/kemi og tysk. Ligegyldigt hvor meget jeg følger med i timerne kan jeg bare ikke finde ud af det.

4. Jeg kan godt selv rode ret meget. Men bliver selv lidt irriteret når andre folk roder.

5. Jeg elsker at diskutere med folk. Ikke på den måde hvor man er oppe og skændtes, men nok mere på en slags politisk måde.

6. Jeg er den største musik junkie! Men det behøver jeg nok ikke rigtig at uddybe da de fleste nok også er det😉

7. Da jeg var lille gik jeg til ridning lige indtil for to år siden

8. Min største drøm da jeg var mindre var at blive dyrelæge var at blive læge. Men ny vil jeg gerne være advokat

9. Jeg kan ikke lide kyllingenuggets. Alle siger at jeg er helt væk fordi jeg ikke kan lide dem. Men de er simpel hen bare så ulækre.

10. Næsten over halvdelen af mit tøj er mørkeblåt eller gråt. Jeg elsker bare de to farver!

11. Og forresten er min ynglings farve blå

12. Jeg vil meget hellere se en serie end en film. Jeg keder mig altid sådan 30 minutter efter filmen er startet (medmindre at jeg er i biografen. I know jeg er meget underlig)

Likes

Comments

Instagram@dittebkandersen