Livet

I dag har jeg været så heldig at have fri. Jeg har drukket kaffe med min søde mor, taget billeder i vintersolen, bikset en lasagne sammen og været en tur i fitten. Jeg har ovenikøbet haft tid til en lur! Mega dejligt. De næste par dage skal jeg arbejde min røv i laser, så jeg glæder mig allerede til søndag!

Nu vil jeg tage et langt bad og derefter se The O.C. på Netflix (og måske vil jeg spise lidt lakrids ups)

Ditte Joehnke.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I aften har jeg lavet lækker mad til min far og jeg. En ny salat med spidskål og kyllingefrikadeller.

Salat:
1/2 spidskål
2 æbler
1 granatæble
Sesam efter smag

Frikadeller:
1 pakke hakket kylling
2 store fintrevede gulerødder
2 finthakkede løg
3 fed presset hvidløg
1 håndfuld hakket basilikum
2 spsk havregryn
Paprika, salt, peber og chilipulver

Ca.25-30min i ovnen 200 grader varmluft.

De smager skide godt! Og lækkert med den friske salat til!

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

I aften har jeg næsten spist en hel pose lakrids. Jeg fortryder. Jeg har ondt i maven. MEN uuuuhm hvor smagte de godt! I aften lavede jeg også en lækker salat, da jeg godt kan lide at spise let, når jeg skal træne. Jeg lavede min yndlings salat og så bagt laks til.

Salaten består af:
1 stor fennikel
1 granny smith æble
1/4 rød spidskål
1/2 pose hakket grønkål
Saften fra en halv citron

Den er LÆKKER og nem og holder i flere dage til frokost og aftensmad.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Skønhed

I dag fik jeg pusset og nusset og gjort klar til vinter af min søde frisør. Jeg gik ind i salonen med afblegede og slidte spidser, og jeg kom ud med mørke og lækre vinterlokker. Jeg skal lige vænne mig til forandringen, men det skal man jo altid.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

I dag har været en hård dag. Jeg har været en tikkende bombe. Jeg har råbt af mine forældre og de har råbt af mig. Jeg bliver ringet op fra mit arbejde, fordi der er fejl i vagtplanen. Jeg er pænt meget i det frustrerende hjørne. Så i aften vil jeg gøre alt for ikke at bryde sammen. Øv.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Skønhed

Jeg elsker mit hår, og det er helt sikkert en kæmpe del af mig. Jeg bruger uden tvivl for mange penge på hårprodukter, hvilket nok er et resultat af for få besøg hos frisøren. Engang var jeg mørkhåret, sådan en lækker mørk og varm brun, men så blev jeg blond igen. Nu står jeg lidt i en blindgyde, hvor jeg er klar til at eksperimentere igen. Rødderne får lov at stå og længderne bliver koldere og mørkere. Jeg glæder mig meget til st vise jer det! Men jeg ændrer sikkert kurs igen til noget helt andet.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Jeg er godt i gang med mit sabbatår, og i den forbindelse arbejder jeg en del! Jeg har indtil videre haft 1 frilørdag. Jeg savner at have fri om lørdagen, men som min mor siger, skal man sgu tænke på pengene. I næste måned har jeg fri en enkelt fredag grundet Phlake koncert med gurl (jeg glæder mig sindssygt). Jeg kan ærligt ikke huske hvordan en normal weekend føles.. Det er lidt trist. Lørdag for mig er, som man kan se på billedet, lig med arbejde lige for tiden. Det kan godt være utroligt træls (jeg er jyde så læs "irriterende"). Mine skønne veninder har fri, så jeg ser dem ikke så tit..

Mit sabbatår er altså ikke helt, som jeg forventede. Det er fyldt med hårdt arbejde og mindre fornøjelse. MEN jeg nyder det så godt, jeg kan. Nu vil jeg smutte i seng og drømme om frihed og rejser og lejligheder i storbyen.

Sweet dreams, Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

I aften springer jeg min træning over til fordel for x-factor UK og ginger tea fra Pukka. Jeg er simpelthen så træt og utilpas i kroppen.. Så jeg kalder i dag for cheat day og tager en aften på sofaen. Man skal huske at passe på sig selv! For mig skal træning være sjovt og en fornøjelse, ikke tvang eller noget jeg hader.

Min undskyldning eller retfærdiggørelse om man vil er, at jeg bare må træne ekstra hårdt i morgen.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Forleden bagte jeg den lækreste æble crumble til mine søde kollegaer. Den blev spist rub og stub! Så derfor skal i lige have opskriften! Jeg fandt oprindeligt opskriften på TV2, men jeg har lavet lidt om i den.

6-7 store æbler (jeg brugte dem fra haven)
1,5 spsk mørk rørsukker
3 tsk stødt kanel
1 tsk muskatnød
Citronskald fra en hel citron
Tænd ovnen på 200 grader. Skær skræld og skær æblerne i små både og bland dem med resten. Put dem i et fad med ca. 25 cm i diameter)

150g hvedemel
150g koldt smør
50g havregryn
50g kokosmel
En lille smule salt
Brug enten en foodprocessor eller dine hænder til at crumble dejen. Det skal ligne brødkrummer. Hæl dejen over æblerne og sæt fadet i ovnen i 40-45 minutter.

Vi spiste kagen med flødeskum og masser af det!

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Min yndlingsdag er søndag, FORDI man kan sove længe, spise morgenmad til frokost og aftensmad, se film og genudsendelser hele dagen, gå lange ture i dyrehaven, have sweatpants på hele dagen eller bare no pants sunday, gå rundt med uglet hår, drikke masser af varme drikke (jeg benytter mig mest af café con leche), man kan slappe af hele dagen med god samvittighed.

I dag er mine planer en eftermiddag fyldt med dårligt fjernsyn og så en tur i fitten senere. Lidt cardio skal der alligevel til, når aftensmaden i går var pizza.

Jeg vil nyde min søndag og drikke en stor kop kaffe og finde lidt choko til, det er jo okay at spise lidt lækkert, når man afslutter dagen med træning ( hvis jeg altså kommer afsted).

Ditte Joehnke.

Likes

Comments