Mode

Min søster og jeg gik en tur og skød lidt billeder til jer. Jeg har valgt ikke at redigere dem, fordi jeg egentlig synes, de var fine, som de var. Mit outfit er et stort rod, ligesom mit hår. (Men jeg kan sgu meget godt lide det alligevel)

Jakken er fra Envii, turtleneck fra min mors garderobe, tights fra Adidas og støvler fra Pavement.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Skønhed

Wuhu! Jeg modtog min Goodiebox i dag, og jeg er vild med den! Btw så er det her indlæg ikke sponsoreret, jeg har brugt mine egne penge på de her goodies. Jeg fik en god løn, og jeg ville gøre noget godt for mig selv, da jeg har været røvhamrende stresset over nyt job og gammelt job og ingen træning.

I skal nok få en update, når jeg har prøvet nogle af produkterne! Jeg glæder mig til at afprøve natcremen fra Vichy, da jeg selv har overvejet at købe den!

God weekend!

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Forleden besøgte jeg Århus, hvor jeg rik god kaffe og snak med en veninde. Jeg kom også til at købe en strik og en t-shirt (ups!!!), som jeg nok skal vise jer her en af dagene.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Ovenstående billede er det eneste værdige fra nytår. Jeg er virkelig dårlig til at få taget full figure billeder! Enten kan jeg ikke holde masken eller så glemmer jeg det. Men jeg følte mig røvlækker!

Jeg vil prøve at blogge lidt igen, så jeg håber, at jeg rent faktisk kan holde det og få taget gode billeder og dele mit liv med jer.

Jeg har fået nyt job i en bager, så glamourøst er mit liv ikke endnu..

Håber i kom godt ind i det nye år! Og følg med på min blog (new year new me kind of bullshit is happening)

Ditte Joehnke.

Likes

Comments