Skønhed

Jeg elsker mit hår, og det er helt sikkert en kæmpe del af mig. Jeg bruger uden tvivl for mange penge på hårprodukter, hvilket nok er et resultat af for få besøg hos frisøren. Engang var jeg mørkhåret, sådan en lækker mørk og varm brun, men så blev jeg blond igen. Nu står jeg lidt i en blindgyde, hvor jeg er klar til at eksperimentere igen. Rødderne får lov at stå og længderne bliver koldere og mørkere. Jeg glæder mig meget til st vise jer det! Men jeg ændrer sikkert kurs igen til noget helt andet.

Ditte Joehnke.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Livet

Jeg er godt i gang med mit sabbatår, og i den forbindelse arbejder jeg en del! Jeg har indtil videre haft 1 frilørdag. Jeg savner at have fri om lørdagen, men som min mor siger, skal man sgu tænke på pengene. I næste måned har jeg fri en enkelt fredag grundet Phlake koncert med gurl (jeg glæder mig sindssygt). Jeg kan ærligt ikke huske hvordan en normal weekend føles.. Det er lidt trist. Lørdag for mig er, som man kan se på billedet, lig med arbejde lige for tiden. Det kan godt være utroligt træls (jeg er jyde så læs "irriterende"). Mine skønne veninder har fri, så jeg ser dem ikke så tit..

Mit sabbatår er altså ikke helt, som jeg forventede. Det er fyldt med hårdt arbejde og mindre fornøjelse. MEN jeg nyder det så godt, jeg kan. Nu vil jeg smutte i seng og drømme om frihed og rejser og lejligheder i storbyen.

Sweet dreams, Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

I aften springer jeg min træning over til fordel for x-factor UK og ginger tea fra Pukka. Jeg er simpelthen så træt og utilpas i kroppen.. Så jeg kalder i dag for cheat day og tager en aften på sofaen. Man skal huske at passe på sig selv! For mig skal træning være sjovt og en fornøjelse, ikke tvang eller noget jeg hader.

Min undskyldning eller retfærdiggørelse om man vil er, at jeg bare må træne ekstra hårdt i morgen.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Forleden bagte jeg den lækreste æble crumble til mine søde kollegaer. Den blev spist rub og stub! Så derfor skal i lige have opskriften! Jeg fandt oprindeligt opskriften på TV2, men jeg har lavet lidt om i den.

6-7 store æbler (jeg brugte dem fra haven)
1,5 spsk mørk rørsukker
3 tsk stødt kanel
1 tsk muskatnød
Citronskald fra en hel citron
Tænd ovnen på 200 grader. Skær skræld og skær æblerne i små både og bland dem med resten. Put dem i et fad med ca. 25 cm i diameter)

150g hvedemel
150g koldt smør
50g havregryn
50g kokosmel
En lille smule salt
Brug enten en foodprocessor eller dine hænder til at crumble dejen. Det skal ligne brødkrummer. Hæl dejen over æblerne og sæt fadet i ovnen i 40-45 minutter.

Vi spiste kagen med flødeskum og masser af det!

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Min yndlingsdag er søndag, FORDI man kan sove længe, spise morgenmad til frokost og aftensmad, se film og genudsendelser hele dagen, gå lange ture i dyrehaven, have sweatpants på hele dagen eller bare no pants sunday, gå rundt med uglet hår, drikke masser af varme drikke (jeg benytter mig mest af café con leche), man kan slappe af hele dagen med god samvittighed.

I dag er mine planer en eftermiddag fyldt med dårligt fjernsyn og så en tur i fitten senere. Lidt cardio skal der alligevel til, når aftensmaden i går var pizza.

Jeg vil nyde min søndag og drikke en stor kop kaffe og finde lidt choko til, det er jo okay at spise lidt lækkert, når man afslutter dagen med træning ( hvis jeg altså kommer afsted).

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Indeholder video.


Et lille udsnit af hvad jeg lytter rigtig meget til lige for tiden. Jeg elsker Anderson .Paak! Jeg er helt pjattet med hans groowy og lækre univers. Mac Miller har lavet et helt vildt godt album, som jeg er meget imponeret over. Der er flere sange, som jeg er blevet lidt afhængig af, men specielt dette nummer med Ariana Grande. Udover de tre øverste, er jeg faktisk imponeret over Xanders nyeste udgivelse. Indre by hænger ret godt ved, og jeg kommer helt sikkert til at høre det meget.

Lyt til det og fortæl mig, hvad i synes. 

Ditte Joehnke. 

Likes

Comments

Skønhed

I mit sabbatår har jeg haft meget mere tid til skønhedspleje, og meget mere interesse for det! I dag havde jeg ikke mere af min eksfolieringsmaske fra Clarins, så jeg brugte kaffegrums og en lille smule olie. Det fungerede super godt!

Vi har altid kaffe i huset og da min far havde glemt at smide det brugte filter ud, inden han tog på arbejde, brugte jeg de gode rester. Kaffe har som en bonus en meget beroligende duft. Min yndlings duft udover med Miss Dior. Jeg synes, i skal prøve det. Det er et godt tip, hvis man ikke har råd til dyre masker (det har jeg for eksempel ikke lige pt).

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

Da jeg gik i 1.G, tabte jeg mig ca.15-18 kg. Jeg var totalt sundhedsfreak. Dog også til den lidt usunde side. Jeg fik det bedre af at fortælle min kageglade mor, hvor mange kalorier hendes hindbærsnitte indeholdt. Jeg spiste en pose Halls før aftensmaden, fordi så fik jeg ondt i maven og mistede appetitten. Jeg fik ondt i kroppen, hvis jeg ikke kom ind og træne hver dag. Det var ikke en særlig god tid for mig.

Efterfølgende har jeg taget halvdelen på igen. Jeg står nu tilbage med et list sundere sind. En meget blødere krop og en helvedes masse strækmærker. Min ryg minder om en tiger. Jeg har dage, hvor jeg er utrolig ked af mit udseende, men også dage hvor jeg har det godt i min krop. Jeg træner stadig, men ikke i lige så stort omfang. Jeg træner af lyst, og spiser det jeg har lyst til (med måde). MEN jeg synes, det er rigtig svært at jeg i denne omgang kun har tabt 3 kg.. Det er blevet mega svært for mig, at acceptere langsomt vægttab.

Jeg ved godt, at der er mange ting, jeg kunne gøre anderledes for at få gang i en hurtigere proces, jeg skal bare have gejsten tilbage. For at holde lidt øje med min kost bruger jeg en app, der tæller mine kalorier osv.. På den måde kan jeg motivere mig selv til ikke at spise 5 vingummier som snack.

Jeg kæmper bare videre og finder stor inspiration på Instagram og hos mine smukke veninder.

Ditte Joehnke.

Likes

Comments

Livet

I laaaaang tid har jeg ikke haft nogen kæreste, jeg har faktisk aldrig haft en kæreste. I dag ser man ofte forskellige memes eller billeder, der indikerer, at man enten ikke er god nok til en kæreste eller at man er for god til en kæreste. -og så ved vi allesammen godt, at fyre bare er nogle røvhuller. Især hvis man før er blevet såret. Det kender jeg lidt til, og det er bestemt ikke sjovt.

Samtidig er det utroligt svært at møde nogen uden at have en profil på tinder eller hvad de nu ellers hedder. Jeg savner lidt, at man bare tilfældigt møder hinanden og snakker sammen og får hinandens numre. I dag skipper man lidt det skridt at samle sig mod til at sige hej først. 

Når man nu er single så er jeg af den optik, at man ikke skal påtvinge noget frem. Hvis jeg "matcher" med nogen på tinder, og ja jeg har tinder, så er jeg rimelig direkte, for jeg er ikke interesseret i at spilde min tid eller blive såret. Jeg kan godt savne at have en, der synes, jeg er noget helt særligt. Jeg har efter lang tids søgen fundet ud af, at det er nu, jeg skal fokusere på mig selv. Pleje mine venindeforhold, pleje mig selv og finde på nye interesser. Så gør det nemlig ikke noget, at man er super single. Jeg tror på, at jo mere man får plejet sig selv, jo mere selvtillid og selvværd får man, ergo bliver man mere attraktiv, og bum så kommer resten af sig selv.

Ditte Joehnke

Likes

Comments

Livet

I går var jeg oppe hos min fantastiske veninde Emma. Hun er lige flyttet til Århus og starter studier til februar. Vi tog en strøgtur, (de items skal jeg nok dele med jer) vi snakkede om livets op og nedture. Det var skide hyggeligt! Vi tog til Street Food hallen ved rutebilsstationen. Vi fik lækker pizza, Tuborg classic og mexikansk.

Jeg synes, Århus har så meget smukt og kreativt at byde på. Billederne er taget i Mejlgade inden solen gik ned. Jeg elsker at tage billeder af hverdagens ligegyldigheder og smukke facetter.

Vi sluttede aftenen af med tiramisu på Ziggy og Netflix hjemme i lejligheden. Lige en torsdag aften efter min smag.

Elsker i Århus lige så meget som mig? Hvordan slapper i af på sådan en højhellig torsdag?

Ditte Joehnke.

Likes

Comments