Jeg har lige købt disse to par lækre støvler hos Ellos, der netop nu har 25% på et stort udvalg af deres egen fine kollektion :-) jeg ved desværre ikke, hvor længe tilbuddet gælder, så jeg tror. at man skal være hurtig! Jeg glæder mig i hvertfald til at modtage mine nye støvler med posten inden længe. Ha' en dejlig søndag aften søde læsere - evt. med online shopping ;-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Lyserød strik her

Spar 25% på den lige nu!

Jeg har lige modtaget disse to fine sager fra Ellos med posten, og jeg er så begejstret, at jeg lige ved dele mine køb med jer ;-) strikken er så lækker, og jeg elsker farven! og til bonus er den sat ned med 25% lige nu, så den kun koster 300 kr., hvilket er en god pris for så fin en strik. De fine leopard leggings er til Hannah, og til 99 kr. er de bare for skønne i økologisk bomuld. Måske jeg skulle tjekke Ellos ud for flere lækkerier til både Hannah og jeg, da de virkelig har et fint udvalg fra deres egen kollektion! Kan I have en skøn søndah :-)

Likes

Comments

Vi elsker vores STORK barnevogn, som så småt er ved at være klar til vinteren :-) og så ville jeg blot tippe jer om, Ønskebørn yder 36 måneders garanti, efter man har købt sin STORK barnevogn. Det vil sige, at man kan tage hen til sin nærmeste Ønskebørn butik og få spændt sin barnevogn efter, eller de kan hjælpe, hvis affjedringen ikke er helt optimalt.

Min veninde har også en STORK barnevogn, og de var uheldige, at deres lynlås på selve kassen gik i stykker, da hendes datter sparkede alt for hårdt på betrækket ;-) og de fik den bedste service, de lånte en ny kasse med hjem, imens deres egen blev lavet, så de ikke på noget tidspunkt skulle undvære deres barnevogn. Det kalder jeg service!

Vi har heldigvis endnu ikke været ude for, at vi skulle udnytte os af garantien, men hvor er det rart at vide, at det ikke er noget problem, hvis vi skulle komme dertil :-)

Jeg har stadig kun min varmeste anbefalinger til STORK barnevognen, og jeg ved, at flere af mine veninder og bekendte vil sige det samme!

Ha’ en skøn weekend kære læsere!

Likes

Comments

Reebok sneaks (her)

Puma sneaks (her)

Spar 15% på alle sneaks hos Sneakerkids.dk med koden "HANNAH" :-) (gælder ikke udsalg) koden gælder kun indtil tirsdag d. 5 kl. 23.59!

Sneakerkids har et STORT udvalg af lækre sneaks toæ børn fra omkring str. 17 til omkring str. 39, og jeg kunne købe mig fattig i sko til Hannah! ;-) nu har I muligheden for at købe til 15% rabat, men kun indtil i morgen kl. 23.59. Jeg faldt pladask for de lyserøde Reebok og de sorte Puma til Hannah, så nu må hendes fødder godt vokse lidt ;-) kan I have en god aften! /Ditte

Likes

Comments

Skjorte fra Hunkøn (her), bukser fra co' couture, støvler fra B&O (Skoringen), taske fra Gucci

Jeg har lige erhvervet mig denne skønne og meget farverige fra det danske brand, Hunkøn. Hunkøn er et helt nyt mærke, som jeg lige har opdaget via Instagram, og jeg er helt forelsket i de to kvinders skønne univers af lækre styles med feminine detaljer! Denne gule skjorte synes jeg passer perfekt ind i min garderobe til alle de klassiske sorte items, som vi jo nok allesammen ejer lidt for mange af ;-) man kan faktisk få matchende bukser til skjorte, og det ville da også være alt for cool med et helt gult sæt. Nu vil jeg bruge resten af aftenen på mig-tid på sofaen med et afsnit Rita og noget chokolade :-) god søndag aften til jer piger! /Ditte

Likes

Comments

Skirt fra Rabens Saloner (her), strik fra Rabens Saloner (her), blondebluse fra Gai+Lisva (her), taske og boots fra Chanel

Jeg får lidt "Det lille hus på prærien fornemmelser" over det her outfit, men på den gode måde ;-) jeg er faldet pladask for mærket Rabens Saloner, som vi forhandler hos Provoke :-) både strikken og nederdelen på ovenstående billeder er fra dette mærke, og jeg elsker farverne! Især nederdelen er jeg vild med, og jeg er sikker på, at den bliver så god i min efterårsgarderobe. På onsdag starter jeg for alvor hos Provoke, hvor vi skal på indkøb hos blandt andet by Malene Birger og Munthe, og det glæder jeg mig helt vildt meget til! På fredag d. 1 er der Open By Night i butikken i Hadsund, så der skal jer, der har mulighed for det, endelig kigge forbi til lækker shopping :-) ha' en dejlig lørdag aften. /Ditte

Likes

Comments

Hannah fandt heldigvis hurtigt ud af, at bladene ikke smagte godt ;-)

Hej piger! Jeg ville lige tjekke ind og fortælle jer, at denne overdrevet fine leopard frakke igen er på lager hos Provoke :-) og jeg fik hurtigt min mor til at skyde et par billeder, og Hannah fik lov til at deltage i dagens anledning ;-) jeansene fra IVY kan også købes hos Provoke lige her. Hvad synes I om frakken, er den ikke for skøn? :-) jeg glæder mig så meget til at tage den i brug! Jakken finder I i flere lige her.

Likes

Comments

NORR skjorte (her), Munthe skirt (her)

Tjek lige denne fine fine bluse fra NORR hos Provoke :-) jeg er vild med slå-om-skjorter lige pt., og denne rammer da bare lige min stil, og så elsker jeg detaljerne på ærmerne. Blusen fåes også i en rød udgave lige her. Mit camouflage skirt fra Munthe er virkelig blevet en ny favorit i min garderobe, og jeg glæder mig helt til, at jeg kan bruges det med en stor og grov strik til. Kan I have en dejlig aften! /Ditte

Likes

Comments

NORR bluse med flæser (her), bukser med glitter fra by Malene Birger (her), kimono fra Ravn (kommer online senere), taske og sko fra Gucci

​Provoke har fået så mange lækre nyheder hjem de seneste dage, og jeg er helt solgt i disse 3 styles, som jeg hentede i butikken i går :-) bukserne med glitter bliver en klar hverdagsfavorit herhjemme, og så er de super skønne at have på! Blusen med flæser er da også bare for fin og girly, og så ville den også være rigtig god sammen med mit ​camouflage skirt fra Munthe! Kimonoen taler vist for sig selv - den er SÅ smuk! og den kan også sagtens bruges lukket og mere som en kjole for at gøre den lidt finere. Nu skal vi snart besøge Hannahs dagplejemor, hvilket vi glæder os meget til :-) kan I have en dejlig onsdag søde jer! Ditte

Likes

Comments

Da jeg spurgte på Instagram, om der var stemning for er indlæg omkring vores tur til Neumünster, var der flere, der meget gerne ville høre lidt om det, og her kommer det så, og det bliver vist et lidt langt indlæg, hvis jeg skal omkring det hele! ;-) men here it goes:

Vi kørte hjemmefra søndag morgen/formiddag, så det passede med, at Hannah kunne tage sin formiddagslur i bilen, hvilket passede perfekt, da hun virkelig ikke er særlig glad for at køre i bil lige pt., og hvis hun ikke sover i bilen, så brokker hun sig. MEN turen gik over al forventning, og hun var så sej til hele køreturen på 3,5 time. Vi holdt dog pause ved Grænsen, hvor vi handlede lidt slik, sodavand og vin med hjem, og vi fik også lidt frokost i bilen, inden vi kørte den sidste time til hotellet.

Vi boede på Neues Park Hotel, som ligger 10 minutters kørsel fra Neumünster Designeroutlet. Da vi ankom søndag over middag, var vejret super godt, så vi gik ud og fik en is og satte os på et tæppe i en park, som var så fin og hyggelig. Det skal lige siges, at alt i Tyskland holder lukket om søndagen (også Outletbyen), så hvis man rejser søndag, skal man være forberedt på bare at hygge sig og slappe lidt af. Om aftenen gik vi ud og spiste på et ret godt sted i byen, som hedder Klatsch Palais :-) jeg fik currywurst med fritter, som jeg elsker at få, når man er i Tyskland.

Selvom vi var stopmætte, måtte vi have os en "lille" dessert at gå hjem på ;-)

Lidt billeder fra morgenmadsbuffeten på hotellet. Mums!

Mandag morgen kørte vi til Outletbyen, så vi var der til åbning, da der kommer vildt mange mennesker her i sommeferien. Jeg var lidt spændt på, om der var noget at komme efter, da der jo som sagt er sommerferie, og der kommer MANGE købelystne turister, men vi fik i den grad shoppet! :-) vi købte i Nike, Adidas, Birkenstock, Petit Beteau og Levi's, og jeg kunne helt sikkert have shoppet mere, hvis ingen havde stoppet mig (i det her tilfælde Hannah, da hun vist havde fået nok af shopping og butikker, men det skal hun nok komme til at elske endnu mere ;-)) vi spiste verdens bedste pizza på en restaurant derinde, og den skal man næsten have, hvis man besøger stedet.

Da kl. blev 14 startede vi bilen igen og kørte mod Danmark. Det har virkelig været en god tur, som vi har tilpasset med, at Hannah skulle sove sine lure, og hun skulle tidligt i seng om aftenen. Jeg vil klart anbefale alle at køre til Neumünster, og jeg vil også slå et slag for det hotel, som vi boede på. Der var virkelig lækker morgenmad inklusiv i prisen, og jeg mener, at vi gav omkring 700 kr. for det hele. Selve byen, hvor hotellet er, er ikke specielt spændende, men den er meget hyggelig, og vi kunne fint bruge en dag der. Til en anden gang, så kunne man også tage turen til Hamborg efterfølgende, da der kun er en times kørsel fra Outletbyen, og i Hamborg er der til gengæld masser at se og shoppe! 

Hannahs og mine købt fra de forskellige butikker :-) (Hannah er dog pt. mest begejstret for poserne, og nu sover hun sødt efter den lange tur hjem) Jeg købte træningstøj i Nike, hvis jeg nogensinde kommer i tanke om at dyrke nogen form for motion igen, så skal man jo ikke gå ned på udstyr ;-) jeg fandt også de bedste jeans i Levi's, som virkelig bare sad godt, og de kostede ikke mere end 500 kr. Disse Birkenstock i leopard stod jo bare og råbte på mig, da det var det aller sidste par - og så lige i min størrelse! De to Adidas sæt til Hannah gav vi omkring 300 kr. for begge sæt, og bodyerne fra Petit bateau kostede også kun omkring halv pris i forhold til herhjemme. I må endelig skrive en kommentar eller en besked, hvis I har nogle spørgsmål til vores tur. Ha' en skøn aften! Ditte

Likes

Comments