Indlægget indeholder affiliate links!

Godaften søde jer!

Jeg ville lige vise jer, hva jeg har i min kurv hos Ellos i tiden :-) de får så mange fine nyheder hjem, og jeg har forelsket mig i noget til mig selv, til hjemmet og til Hannah. Jeg elsker Ellos' univers, og så kan du finde enormt mange forskellige varegrupper og items derinde. Jeg er vild med den blå skjorte til foråret, som ikke koster ret meget. Den store vasketøjskurv kunne jeg også godt bruge til badeværelset, da den både er funktionel og dekorativ ;-) måske jeg skulle shoppe lidt her til aften!

God lørdag aften! Kh. Ditte

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Guld bukser fra Rabens Saloner (her), strik fra by Malene Birger, jakke fra Zara, boots og taske fra Louis Vuitton

Godmorgen søde jer! Hermed mit outfit fra i går, hvor jeg var hoppet i mine nye guld bukser - og jeg elsker dem!!! Så bløde og comfy, men samtidig super lækre og stilede :-) dem kommer jeg til at bo i!

I går skød vi billeder hos Provoke med skønne Josefine Valentin, som I også burde følge med hos på instagram under @josefine_valentin. I dag kommer der endnu flere nyheder hjem hos Provoke, og jeg glæder mig! ;-) husk også at følge Provoke på Instagram her.

Ha' en dejlig fredag! Kh. Ditte

Likes

Comments

Hermed mit seneste Chanel køb, som jeg viste i kassen på Instagram tidligere i dag :-)

Jeg har længe manglet en større pung, hvor der var plads til alle mine kort + kontanter, og denne er perfekt!

Der er mange der spørger, hvor jeg køber mine Chanel items, og det gør jeg ja Chanel i Hamborg eller Berlin, hvor jeg ringer til butikken.

Glæder mig helt til at tage min nye pung i brug nu ;-)

Ha’ en skøn aften!

Likes

Comments

Skjorte (her), T-shirt (her), skindleggings fra Malene Birger, støvler fra Louis Vuitton, pels fra Meotine og taske fra Louis Vuitton

Jeg er helt vild med denne lækre skovmands skjorte fra Munthes nye kollektion! Jeg har en ting med oversize skjorter, og denne passer bare perfekt ind i min garderobe. Jeg vil bruge den sammen med rå jeans, læder leggings eller til strømpebukser for at gøre den mere feminin :-)

Likes

Comments

Blazer fra Zara, T-shirt fra Munthe (her), skirt fra Munthe (her), boots fra Givenchy og taske fra Chanel

Hej piger!

Jeg ville lige tjekke ind for at vise jer nogle af de lækre Munthe nyheder, der netop er kommet hjem hos Provoke :-)

Jeg er fuldstændig forelsket i dette lækre skirt!!! Det er så tilpas anderledes, og så kan det nemt dresses op til fest og ned til hverdag - I love it! ;-) T-shirten er en klassiker fra Munthe, og den er lavet i den lækreste kvalitet.


Se alle nyhederne hos Provoke lige her.

Ha’ en skøn aften!
Kh. Ditte

Likes

Comments

Besøg Vestiaire Collective her, eller hent deres app! 

Flere har nu spurgt ind til, når jeg shopper designertasker hos Vestiaire Collective, og nu får I lige svar på jeres spørgsmål :-)

Vestiaire Collective fungerer egentlig lidt, som Trendsales, hvor det er private personer, der sætter deres preowned items til salg. Alt hos Vestiaire Collective er derfor brugt, men i rigtig fin stand. Hvis man vælger at trykke køb på f.eks. en Louis Vuitton taske, så skal tasken først sendes fra sælger til Vestiaire, der så validerer den og godkender ægtheden, hvorefter den sendes til køber. Man kan derfor vide sig 100% sikker på, at det du køber er ægte!

Man skal oprette en profil hos Vestiaire før, at man kan få lov til at kigge - og det kan altså godt betale sig ;-) der er SÅ mange lækre sager derinde, og jeg har blandt andet købt min Louis Vuitton Pochette Metis taske og Chanel halskæde derinde.

Hvis I har flere spørgsmål, så må I endelig stille dem i en kommentar eller skrive til mig!

Ha’ en skøn aften. Kh. Ditte

Likes

Comments

Fredag eftermiddag var vi ude at gå med en meget tilfreds pige, der var glad for weekend! :-)

Lørdag var jeg i Aalborg på shopping med min mor, hvor vi fik taget lidt billeder - blandt andet billede til http://radicover.dk

Jeg shoppede blomster til mig selv - elsker friske blomster i et rengjort hjem!

Hannah og jeg var nede hos dyrene med Hannahs kusine, Andrea og hendes søde mor, Lise.

Jeg fik købt nye Nespresso kapsler, som jeg har undværet i flere måneder, så nu skal der drikkes latte hver morgen ;-)

Hannah har været så dygtig til at lege selv - og især LEGO dyr er et hit!

Sidst, men ikke mindst, fik Hannah klippet sit hår for anden gang - og det blev så fint. Nu er hun rigtig på vej til at få en page :-)

Hej søde jer! Jeg ville bare lige tjekke ind for at vise lidt billeder fra min weekend, der virkelig har været god og i familiens tegn! Jeg har lige smidt mig på sofaen efter Hannah er puttet, og min søster og Falde er taget hjem. Elsker stille og rolige weekender uden de vilde planer! Kan I have en skøn aften. Kh. Ditte

Likes

Comments

Indlægget indeholder affiliate links! 

Jeg har lige shoppet lidt udsalg hos Ellos til Hannah og jeg her til aften, og se lige nogle fine ting, som jeg fik til omkring 1.000 kr. :-) jeg elsker mine egne køb, men de søde sager til Hannah er da også bare for skønne. Især jakken til bare 200 kr., den bliver hun så fashion i ;-) tjek udsalget hos Ellos her. God aften søde jer!

Likes

Comments

Kupler fra Minifabrikken (her)

Hannah og jeg har været så heldige, at have en hel fridag sammen på en tirsdag, hvilket jeg selvfølgelig synes er fantastisk, MEN det er skisme også en hård omgang med sådan en hel dag med en 1 årig, der skal underholdes, aktiveres og har et temperament, som en teenager ;-)

Hannah er sød, dejlig, sjov og glad det meste af tiden, men i guder hvor kan hun også være irriterende og hård at være sammen med, og det må man godt sige! Hun er i en periode lige nu, hvor hun skal prøve mig af på ALT. Hun vil ikke spise sin middagsmad, hun vil op hele tiden, og så vil hun ned igen bagefter, hun vil kravle op i vinduet og vælte alle mine ting, og hun ved udemærket godt, at hun ikke må. Haha

Min mor havde Hannah hjemme i går, hvor hun selvfølgelig havde opført sig eksemplarisk, da hendes forældre ikke var i nærheden ;-)

Jeg sætter stor pris på sådan en hel fridag med hende, men så glæder jeg mig også til, at jeg skal på job igen i morgen, og det er farmors tur til at underholde lidt ;-) det med børn er altså en mærkelig ting, for når jeg ikke er sammen med hende, så savner jeg hende helt vildt meget!!! og når hun er irriterende, så glæder jeg mig til at skulle være lidt væk fra hende igen. Jeg gætter på, at jeg ikke er den eneste, der har de her tanker, og derfor deler jeg dem med jer :-)

Der er flere, der har skrevet og spurgt på Instagram, om jeg ikke vil dele lidt flere indlæg omkring det at være blevet mor, og det kan I tro, at jeg vil :-) det var mit første indlæg af slagsen. Jeg elsker at være mor til Hannah, og hun er det bedste, der er sket for mig - hun giver os simpelthen SÅ meget glæde hver dag, og jeg føler kærlighed, som jeg aldrig har følt før. MEN IGEN - det er godt nok også hårdt engang imellem! Jeg har hørt, at alt bliver lettere med alderen ;-) det krydser jeg fingre for. Tak fordi I gad at læse med.

Kh. Ditte

Likes

Comments

Mums!!! Tjek lige de her billeder fra vores mandag aften hos SushiMania XO 🤤 det var SÅ lækkert! og seriøst det lækreste sushi, jeg nogensinde har smagt 🙏🏼

SushiMania XO er den tidligere Sushi buffet restaurant, der er lavet til et mere eksklusivt spisested, hvor man virkelig får nogle gode og lækre stykker sushi for sine penge 👌🏼 normalt køber vi sushi fra Karma, hvis det skal være lidt ekstra godt, men jeg må sige, at SushiMania XO slår Karma med deres helt fantastiske menu!

Vi bestilte en blandet menu, så vi kunne smage noget forskelligt, og jeg fik smagt nogle Sticks, som jeg ikke har smagt før. Jeg elsker nye og ekstraordinære smagsoplevelser, og det må jeg sige, at SushiMania XO levede op til. Mht. prisen, så synes jeg bestemt ikke, at det var dyrt, i forhold til, hvad man får for sine penge + vi fik hver to glas hvidvin + vand til maden.

Hvis I elsker sushi og bor i nærheden af Aalborg, så vil jeg klart anbefale jer SushiMania XO - I vil ikke blive skuffede! De skulle også lave en ret lækker menu til nytår, som man kan bestille og tage med hjem 🎉

Udover det fantastiske mad, så fik Josefine, Anne og jeg rigtig sludret omkring vores fremtidsplaner og mål for 2018. Jeg elsker sådan nogle aftener, hvor man virkelig kan blive inspireret og lave gode aftaler med hinanden. 2018 byder blandt andet på en Kbh tur med os alle 3, hvilket jeg allerede glæder mig vildt meget til!

Ha’ en skøn tirsdag 💋 /Ditte

Likes

Comments