Outfit til venstre: Bukser/Vila Bluse/ Second female Ruskindsjakke/ MDK Sko/ Adidas

Outfit til højre: Nederdel/ MBYM T-Shirt/Envii Læderjakke/MDK Sko Adidas

Outfit til venstre Bukser/Vila Bluse/Nue Notes Støvler/Pavement

Outfit til Højre Shorts/Levis Bluse/ Cecilie Copenhagen Sko/ Adidas

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jakke/ Neo Noir Sweater/ PLY Cashmere Bukser/Vila Støvler/ Shoe Biz Copenhagen Taske/ Noellafashion

Likes

Comments

Hej bloggen

Selvom vejret ikke er det perfekte vejr til at gå på stranden, så ville jeg alligevel vise jer nogle af de ting som jeg syntes er et must at have med på stranden.

Bikini: Men altså når man er på stranden er en god bikini eller en bade dragt et must! Jeg er personligt mest selv til bikini. Jeg har selv en virkelig fed bikini fra mærket RiaRia som jeg har snakket om før. Så en bikini med et lidt specielt mønster eller farve er virkelig et must!

Skjortekjole: Jeg er helt forelsket i skjortekjoler! Og i sært den her fra H&M! Den er perfekt til at smide på vis man lige skal op og købe is, når man ikke gider at gå op i en bikini.

Stråtaske: Stråtaskerne er over alt på instagram og tumblr og jeg kan virkelig godt forstå hvorfår. De er utrolig søde og så kan man have alverdens ting og sager i dem da de er meget rumlige. Ved desværre ikke hvor den her er fra men er 100% sikker på man kan finde en der ligner den meget på netter

Sandaler: Jeg er ikke den største sandal fan, men når man er på stranden er det nu meget prakrisk. Og man kan selvfølgelig også bruge dem til mange andre tidspunkter. Jeg har forelsket mig i dem her fra Isabel Marant da de er meget klassiske og passer mere ind til min garderobe.

Solcreme: Når man skal ligger ude i solen hvor end man nu er er det MEGET vigtigt at have solcreme på (duuhh)

Solbriller:
jeg får personligt vildt ondt i hovedet når jeg ikke har solbriller på og solen er skarp, er solbriller igen selvfølgelig et must ( de ved i nok godt alle sammen😂) og så passer man på sine smukke øjne imens man ser mega fierce ud. Har selv nogle fra Tommy Hilfiger, men jeg kunne ikke finde et billede af dem nogen steder. Men husk at de skal have UV beskyttelse, ellers kan man lige så godt gå uden da de så ikke beskytter dine øjne

Håber i fik noget inspiration til et outfit som i kunne tage på næste gan i tager på stranden

Knusxx

Likes

Comments

Instagram@dittebkandersen