Hallå allihopa!

Vill börja med att säga tack till alla er som läser bloggen, jätteroligt att folk är intresserade!
Igår och idag har jag gjort en himla massa! Igårkväll så bokade 8 olika lektioner inom körkortsämnet. Jag bokade in handledarkursen nu på måndag, riskettan på fredagen på sportlovet och 6 stycken teorilektioner! Ser verkligen fram emot detta, ska bli riktigt roligt! Idag bokade jag också en synundersökning så att jag kan få ett körkortslemp. så jag kan börja övningsköra nån gång! Åh så roligt det kommer bli!


Idag så har jag blivit lite arg på skolarbetet då jag skulle

läsa en text som hette "Does my head look big in this?". Den handlade om en tjej som tyckte att hon var tjock och hennes mamma mobbade henne och sa att hon var tjock och att hon var tvungen att gå ner i vikt! Jag blir så arg på sånt! Dessa jävla ideal, ingen är för smal, ingen är för tjock, ingen är ful! Alla är jättefina! Vi är alla människor och det är det som betyder något! Vi alla är skapade på samma sätt, vi ser bara lite olika ut men vad spelar det för någon roll! Jag tycker att alla är jättefina! Tjocka, smala, långa, korta osv. Få bort idealen! Jag blir så arg!

Hoppas ni har en bra dag!
Kram!

Btw, choklad är gott ^^


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Då vart de måndag igen, ny veckan nya möjligheter!Denna veckan så har jag ett muntligt prov och så får jag antagligen hem min bok! Jag tycker distansskolan funkar utmärkt! Det är superroligt och jag kan ta det i min egen takt vilket är helt underbart!Jag tänkte dela med mig av lite bilder på mitt klassrum. För de som läser på distans sitter ju i princip vart dom vill och pluggar. Man kan ligga i sängen, sitta i soffan, på biblioteket i stan, på ett spa eller i köket som jag. Vart som helst går bra sprängde man har med sig sin dator och det finns internet. I mitt klassrum så luktar det jordgubbste och är helt knäpptyst. Detta är en grym utbildning!!

Ha en grym dag!
Likes

Comments

Hej!
Idag fick jag chansen att göra något som jag aldrig har gjort tidigare! Köpa en bok! I min engelska kurs så fick jag nämligen en uppgift som sa att jag skulle välja en av ca 10 böcker, läsa den, komma ihåg den och sedan få frågor på den. Jag valde Harry Potter and the goblet of fire, köpte den i pocketversion så jag kan ta med mig den vart som helst. Jag hatar att läsa, har nog inte läst på flera år men nu blir det dags att börja igen. Idag har jag också gjort klart min "presentation" som jag ska göra för min lärare muntligt på måndag! Blir spännande! Imorgon så funderar jag på att göra både morgondagens arbete och fredagens arbete så jag får ta ledigt på fredag. Eftersom att jag gör arbetet så snabbt så är det inga större problem.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Likes

Comments

Hej!
Igår gjorde jag tisdagens arbete så idag är jag ledig så det fick bli att dra till stan och ta en kaffe med min älskling. Mochalatteisthebest!!
Senare idag ska jag inte göra något speciellt, förbereda mig lite inför morgondagen kanske.

Ha en bra dag :)
C ya!
Likes

Comments

Tjena!

Idag var det första dagen på den nya "skolan". Vaknade 10.09 och satte mig direkt vid datorn, jag loggade in på mitt konto och kollade hur schemat för dagen såg ut. Grejen med att läsa på distans är att du inte har några speciella tider som du måste plugga på utan du gör det när du känner för det och tar rast när du känner för det. Jag gjorde allt arbete utan att ta någon rast idag och blev klar på endast en timme. Det känns lite konstigt för de sa att jag skulle ha flera timmars arbete om dagen. Men när jag kollade i min bok så såg jag att det fanns några extrauppgifter så dom tänkte jag göra. Idag så läste jag en text och lyssnade på den, jag lärde mig några svåra ord och jag lärde mig lite om verb. Det kändes inte särskilt jobbigt, snarare tvärtom.. det kändes väldigt enkelt! Antingen så gjorde jag något fel eller så är detta det skönaste sättet någonsin att gå i skolan på!! Nu ska jag baka cupcakes med min lillebror och sen ska jag spela lite csgo.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Matilda Lönnblad, jag är 17 år och bor i Växjö. Jag har haft svårt att gå i skolan och jag har försökt med nästan allt som du bara kan tänka dig för att lyckas gå i skolan som alla andra. Nu efter några möten så har det kommit fram ett nytt förslag, men nu kommer det bli annorlunda. Jag kommer inte gå på en skolgård, inte sitta i något klassrum, inte ha några klasskompisar och jag kommer inte ta studenten på samma sätt som alla andra. Jag vill också åka på ett flak och få en fin vit hatt, men det får jag nog ta och köpa iallafall. Detta känns som en riktigt bra lösning men det kräver en del självdiciplin och ansvar om jag ska lyckas. "Vad ska hon göra", tänker ni säkert nu då..
Jo, jag ska läsa på distans. Jag ska sitta hemma vid min dator eller i biblioteket i stan och plugga. Jag får välja en kurs som jag vill läsa och sedan får jag uppgifterna på internet. Jag har en lärare som jag kan ringa under "skoldagarna" som hjälper mig om jag behöver någon hjälp. Nu kommer jag börja med kursen "Engelska 5" vilket jag verkligen ser fram emot. Kursen börjar imorgon och håller på fram tills den 27 Februari. Jag kommer uppdatera bloggen varje dag om vad jag gör för något och hur det går till. Jag kommer också skriva för och nackdelar varje vecka om hur det är att plugga på distans. Blir du sugen på att plugga på distans? Besök skolans hemsida : http://www.nti.se/

Tack för att du läste så hörs vi snart!
Ciao!


Likes

Comments