Live you´re life Be yourself Make god friends
Lev ditt liv Var dig själv Skaffa bra vänner

Till att börja med så sitter jag just nu när jag skriver detta på ett tåg på väg ner till Hässleholm (Skåne). Jag ska tillbringa 1 vecka och 3 dagar tillsammans med min farmor och farfar, deras hund och alla hästar som står i deras stall.

Meningen med detta blogg inlägg hade jag tänkt ska vara att ni som läser och följer vår blogg, får frivilligt skriva frågor till mig och Aydan i kommentarerna och så ska vi försöka svara på så många som söligt av dom. Men som sagt detta är ! FRIVILLIGT !

DET VAR ALLT FÖR MIG :) MvH / Alva :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

10 fakta saker om mig / Alva

1. Jag heter Alva

2. Jag är 12 år gammal

4. Jag rider och spelar hockey

5. Min favorit rätt är Tacos

6. Min favorit färg är Blå

7. Jag älskar djur

8. Mina favorit djur är Katt, hund och framförallt HÄST!

9. Jag fyller år den sista Oktober

10. Sisst men inte minst, jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera på sociala medier.

Det var 10 simpla fakta om mig och mitt liv

MvH / Alva :)

Likes

Comments

Jag ber något så fruktansvärt mycket om ursäkt för att jag och Aydan har varit något så fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men det har inte varit lätt. Det har varit väldigt mycket i Skolan, mycket läxor och som om det inte räckte så, så måste man ju få ha lite fritid också.

Men det är min sida av det hela. Jag ska ta och kontakta Aydan och säga att hon måste lägga ut något på vår gemensamma blogg. Som det trots allt är.

Jag lovar att jag ska försöka uppdatera oftare, typ en gång i veckan. Men det lär bli jobbigt, fästjag ska försöka.

MvH / Alva :)

Likes

Comments

Här är 10 faktan om mig :)
1. Jag heter Aydan
2. Jag går på dans och innebandy
3. Jag kollar på Jane the virgin, the walking dead och vampire diares
4. Jag gillar fotboll (hala Madrid)
5. Jag ska få en lillasyster i juli
6. Jag älskar djur
7. Min favorit färg är mintgrön
8. Jag älskar Sims
9. Jag är inte duktig på att uppdatera
10. Jag tycker om att fotografera

Likes

Comments

HEJ!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Börja klockan 08,00 och Sluta klockan 13,35 som vi alltid gör på Torsdagar. Efter att jag slutat cyckla jag hem och tog något att äta och satte mig framför dator. Sen satt jag där i någon timme till att det var dags att åka till stallet. När klockan börja närma sig 15,45 satte jag på mig ridkläderna och sen åkte vi iväg. Jag fick rida en liten B-C ponny vars namn är Pelle eller så kallad Pelle Plutt. Det gick jätte bra jag är jätte nöjd med passet, vi hade mark arbete. Så vi trava och galopperade lite över upp höjda bommar. När jag kom hem så åt vi middag det vart pastasallad-sinka det var jätte gott, nom-nom. Efter middan gick jag tillbaka till datorn en liten stund sen tog jag en dusch. När jag duschat klart kände jag för lite glass, så det vart glass med cola-sås. Efter det har inget mer hänt än att jag suttit vid datorn.

Ja Du?

Såhär roliga dagar har jag (not)

Jag hoppas att du har haft en underbar dag! :)

SEE YOU!

Alva :)

Skriv jätte gärna om vad ni vill se på denna blogg och kommentera om något som du tycker behöver ändras eller något sånt. Så kan vi komma fram till något vettigt.

Likes

Comments

​HEJ!

Idag har jag ju såklart varit i skolan som vanligt. Idag SPRANG vi MELLAN LUNKEN så vi åt frukost i skolan och slutade klockan 12,00. (Lunken är när alla klasser från alla skolor i vår kommun springer antingen LILLA, MELLAN ELLER STORA LUNKEN). Efter att vi slutat fick jag skjuts till en Kompis. Som tyvärr sitter i rullstol med bruten arm och brutet ben. Jag var där från klockan 12,20 till 17,35 och vi hade jätte roligt. Efter att jag kommit hem så var det middag. Det var Lax och Tagliatelle, MUMS! Efter middan har jag bara tagit det lugnt.

Jag hoppas att du har haft en toppen dag!

SÅ HÖRS VI! :) 

Likes

Comments

HEJ!
Idag har jag varit i skolan som valigt. Skolan är ju aldrig perfect i allafall inte min. Timmarna gick och sen vart jag osams med en kompis. Tänker inte prata mer om det. Men skoldagen gick och jag cyklade hem som vanligt och sen efter det, har jag bara tagit det lugnt. Jag har mäst bara suttit vid datorn och ätit chips och kollat på Youtube och läst lite bloggar. Efter middagen så fortsatte jag vid datorn och bara fortsatte ta det lungt.                                             Ja hörni så här brukar mina dagra se ut!                         Hoppas att du haft en toppen dag!  Så hörs vi! :) 

Likes

Comments

Idag var det pretty chill. I skolan hände inte mycket men annars efter skolan gick jag och Cornelia hem till mig, gick till godis affären och tillbaka hem till mig (och vi chillade i gungstolen med chips & godis)!
Idag var det jätte varmt!! Över 29 grader. Jag dog nästan - boktstavligt.
Hoppas ni hade en bra dag ♡

Likes

Comments

Jag och Alva sitter och pratar lite nu på facetime ♡ Vi planerar att kanske träffas i sommaren (eller innan)!! Hoppas att det blir som vi vill

Så iallafall, vad vill ni se på denna blogg? Inlägg om våra liv, recept, kanske något annat?


Likes

Comments

Hej!

Det är vi som är Aydn och Alva (distansbloggarna).

Vi är två snart 12 åriga tjejer som är vänner på distans, som ni kanske förstår.

Hon till vänster är Aydan och hon till höger är Alva.

Det har inte alltid varit destans mellan oss. Från början bodde vi i samma stad men sen för snart 2 år sedan så var Aydan tvungen att flytta på grun utav att det vart långt att pändla för hennes mamma.


Nu efter två år så tyckte vi att det kunde vara roligt att starta en blogg tillsammans (igen).

Kanske kunna få tillbaka kontakten igen.
VEM VET ?

Likes

Comments