Varje dag anordnas fyrverkerier i Magic Kingdom. Föreställningen kallas wishes, och fyrverkerishowen med synkroniserad musik är mycket populär. Varje föreställning börjar med att Tingeling hoppar ut från ett av slottets torn och firas ner i en zip line. Wishes syns bäst på Main Street U.S.A., men du kan också se showen bra utanför parkerna vid stränderna vid Polynesian och Grand Floridian.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om ni har mindre barn i familjen och båda föräldrarna vill åka attraktioner som inte passar barnen (eller som de är för korta för) så kan du använda Baby Switch.

Du går till greetern i början (Castmembern som står framför attraktionen) och frågar om du kan använda Baby Switch. Du kan göra det på de flesta attraktionerna som inte lämpar sig för små barn. En av er vuxna får stå i den vanliga kön, medan den andra blir eskorterad till ett speciellt väntrum tillsammans med barnen. När den vuxna som har åkt, kommer tillbaka får den andra vuxna gå direkt och åka och slipper kön.

För de attraktioner som har Single Riders (mer om Single Riders imorgon) är det ett bättre alternativ. Fr de attraktioner som har FastPass, och ni kan ta ett FastPass hade jag valt det istället, eftersom den vuxna som tar hand om barnen kan gå till en lekplats (Disneyland Park) istället för att sitta och vänta.

Likes

Comments

Den här fina boken har jag fått av Carola som är en lärarkollega.

Jag har fått frågor om boken, så här är lite fler bilder.

Jag gillar verkligen boken, och den är mycket välgjord.
Jag hoppas att det är till någon hjälp Lena, hör av dig om du undrar något mer.

Likes

Comments

Disney Cruise Line har fått flera pris för sina barnklubbar. De är roligt och innovativt inredda och har fantastisk personal. Oavsett hur gamla bar som du har med dig (under 18 år) så finns det en klubb för dem. (Barn under 3 år har egen barnpassning/dagis). Förutom barnpassningen/dagiset så är barnklubbarna gratis att använda. De öppnar klockan 9 på morgonen (tonårsklubbarna senare) och stänger vid midnatt.

Klubbarna är mycket populära hos barn, så se till att utnyttja dem.

Likes

Comments

Jag blev kontaktad av My, som ville ha lite tips och råd inför sin resa till Disneyland Paris. Jag skrev ett schema till henne, och kom med lite goda råd.

Hon skrev det här på Disneysemesters sida på Facebook:


Tack vare din goda planering fick vi det bästa av Disneyland 👑 Ovärderliga tips & råd gjorde våra två dagar roliga och smidiga!

Alla bilder tillhör My

Likes

Comments

De fyra parkerna på Walt Disney World öppnar klockan 10.00 ((8.00 om det är EMH). Se till att vara på plats minst 20 minuter innan öppningsdags. De två första timmarna i en park hinner du åka de populäraste attraktionerna med minimal väntetid, och du kan sedan i lugn och ro ta de mindre populära attraktionerna i lugn och ro.

Likes

Comments

Har du riktigt små barn med dig så missa inte att använda Baby Care Centers på Disneyland Park och på Walt Disney Studios Park. På Disneyland Park hittar du BCC i slutet av Main Street U.S.A. vid Plaza Restaurant och på Walt Disney Studios Park letar du bakom Studio Services.

Här inne råder ett lugn, och det är skönt att komma ifrån värmen och mängden av ljud. Här finns skötbord (vilket det finns iof på de flesta toaletterna), här finns små, låga toaletterför små barn, amningsfotöljer, flaskvärmare, och mikros för värmning av barnmat. De har även lite barnmat samt blöjor till salu om du har glömt, eller om det har hänt en olycka.

Likes

Comments

Disney Cruise Line har ett poolområde på alla sina 4 skepp som är enbart för gäster över 18 år. Här råder lugn och ro, och att sitta på en solstol vid en nästan tom pool med en drink i handen är ju inte fel.

Om du har barn med dig, så kommer de att älska barnklubbarna, så passa på att få lite lugn egentid vid vuxenpoolen.

Likes

Comments

Igår var mitt tips att du inte ska missa paraden på Disneyland Park, idag säger jag tvärtom. Har du sett paraden, och inte har barn i familjen, så är tiden runt paraden perfekt för att åka attraktioner, eftersom så många vill se paraden. Köerna är klart kortare för attraktionerna från 1h innan paraden, tills dess att den är slut.

Har ni inte sett paraden, så gör det, men annars så använd tiden klokt.

Likes

Comments

Instagram @disneysemester


Better Blogging Nouw