View tracker
View tracker

Idag fick jag en jättefin present av en elev. Det är superfina Misse Pigg pennor i en snygg förpackning.
Jag gillade speciellt suddgummina😊

Likes

Comments

View tracker

Jag hittade många billiga julklappar på ÖoB med Star Wars och Frost tema. Det passade inte mina julklappsbehov, men det fanns en del att välja på.

Likes

Comments

Det finns många olika "extras" att boka om du vill få en mer speciell upplevelse när du besöker Walt Disney World.

Du kan hotta hitta det mesta från dessertpartys till guidade turer.

En av mina FB vänner, Danielle testade Tianas Riverboat Experience där gästerna får gå ombord på hjulångaren och dricka och äta och har en fantastisk utsikt över paraden.

Kostnaden är $49 per vuxen och $29 per barn under 9 år.

Nedan hittar du Danielles bilder från upplevelsen.

Likes

Comments

New Yorker har ibland kläder med Musse eller Mimmi Pigg. Min kompis Miee såg de här mjukisbyxorna och tröjorna med Musse Pigg på och skickade en bild till mig. Jag är definitivt spekulant

Likes

Comments

Funderar du på att besöka Disneyland Paris till sommaren?

Börja planera redan nu. Det finns många olika erbjudanden ute nu. Du kan bland annat hitta upp till 2 nätter/dagar gratis om du bokar innan den 6:e februari.

Jag kommer att visa vilka olika erbjudanden som du kan hitta de närmsta dagarna.

Likes

Comments

Det svenska bandet Takida:s video Better är delvis inspelad i Orlando. Du kan se Sea World i videon, men det finns också flera klipp från Magic Kingdom på WDW. Missa inte paraden med den steam punk inspirerade draken Maleficent.

Likes

Comments

Magic Bands används på Walt Disney World för att öppna din hotelldörr och som biljett i parkerna och dessutom för att hålla reda på dina FastPass+ val. Du kan dessutom använda betala med dem, och då betalar du via ditt hotellrum.
En del har klagat på utseendet (personligen gillar jag dem) och Disney har nu ändrat designen. "Pucken" med all info kan tas ut från armbanden och sättas in i en nyckelring.
De nya Magic Banden kommer i början av Januari 2017.

Den nya respektive gamla designen.

Jag gillar nyckelringen i Mimmi Pigg design, förutom den är jag ganska besviken.

Likes

Comments

Det här är det sista tipset för Disney Cruise Line. Under kategorierna på vänstra sidan här på bloggen hittar du över 50 tips under just rubriken Dagens Tips för Disney Cruise Line. Räcker inte de till, så hittar du mängder med information under rubriken Disney Cruise Line. Under kategorin Reseberättelser kan du hitta min reseberättelse med mängder med bilder från min senaste kryssning som var med Disney Magic i Norska fjordar. I slutet av Januari kan du också läsa reseberättelse från min snara kryssning med Disney Fantasy i Karibien.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester


Better Blogging Nouw