Disneyland Paris hade premiär på två nya scenshower i helgen som komemr att gå flera gånger dagligen på scenen framför slottet på Disneyland Park. Den första är Princess Starlit Waltz. Men, i den andra showen kan du hitta de klassiska (och även lite nyare) Disneyfigurerna. Den heter:

Mickey Presents Happy Anniversary Disneyland Paris

Bilden tillhör Disneys officiella promotion material.

Du kan se en video av showen här nedan.

Filmen tillhör DLP Welcome

Likes

Comments

I samband med 25-års jubileet har Disneyland Paris presenterat två nya scenshower som tar plats på scenen framför slottet vid flera tillfällen per dag.

Den ena är något för alla som gillar prinsessorna:

The Starlit Princess Walt

Här dyker de flesta prinsessorna upp på scenen och dansar med sina prinsar i en show med dans och musik.

Bilderna är från Disneys officiella promotion material och därmed tillåtna att använda i bloggen.

Du kan se Disneyland Paris egen video från livesändningen på premiärdagen av showen här:

Likes

Comments

De flesta snabbmatsrestaurangerna på Disneyland Paris finns nu med menyer på bloggen under kategorin Menyer Disneyland Paris.

Fr.o.m. idag kommer bufférestaurangerna.

Jag startar med den enda bufférestaurangen med Caracter Dining. D.v.s. här får du möta olika Disneyfigurer under tiden som du äter. Vilka figurer som kommer runt vid borden varierar, men de vanliga är Musse Pigg, Pluto, Kapten Krok och Smee och ett par andra.

Vill du äta här är det en bra idé att boka bord i förväg, men ofta kan du få plats med kort varsel om du inte åker under högsäsong.

Du hittar Innoventions på Hotel Disneyland.

Menyn är från 2016

Likes

Comments

Igår var det förhandsvisning av den nya paraden på Disneyland Park, Disneyland Paris för inbjuden media.

Den nya paraden heter Disney's Stars on Parade och är en blandning av nya flottar unika för Disneyland Paris, använda flirtar från Disney Tokyo och replika från Walt Disney World.

DLP Today var på plats och har delat med sig av bilder från paraden som har officiell premiär idag.

Paraden verkar vara en stor förbättring från den förra.

Alla bilder tillhör DLP Today

Likes

Comments

På Disneyland Paris var det igår den sista dagen för paraden Disney Magic on Parade.
Imorgon är det premiär för den nya paraden.
Den gamla paraden var inte en av mina favoriter, men jag har stora förhoppningar på den nya. Vissa flottar har visats och de håller mycket högre klass än de gamla.

Bilderna är privata och tillhör mig. De är tagna i Disneyland Park, Disneyland Paris och visar paraden Disney Magic on Parade i september 2015

Likes

Comments

Idag startar Disneyland sitt 25-års jubileum. Även om det officiella öppningsdatumet var den 12/4, så börjar festligheterna idag.
Imorgon är det första dagen för den nya paraden och fyrverkerishowen, men idag visas mängder med shower och en förhandsvisning av ovanstående.

Under hela dagen visas kortare livesändningar på Disneyland Paris youtubekanal.

Likes

Comments

Ikväll klockan 20.00 visas den sista föreställningen av Disney Dreams på Disneyland Park på Disneyland Paris. Showen har varit en stor succé med sin musik, fyrverkerier och projiceringar på slottet och vattenspeglar.

Jag är mycket förtjust i showen, och hoppas att ersättaren kommer att kunna leva upp till sin föregångare.

På söndag kommer den nya showen Illuminations ha premiär. Men, imorgon lördag kommer det visas en förhandsvisning av showen för press och andra inbjudna. Förhoppningsvis har även besökarna i parken möjlighet att se showen.

Bilderna tillhör Disney och ingår i deras officiella promotion material.

Likes

Comments

Det har spekulerats en längre tid att en av de populära showerna på Disneyland Paris inne i Walt Disney Studios Park kommer att stänga. Disneyland Paris har nu skickat ut ett officiellt meddelande att attraktionen är stängd fr.o.m. den 30/3 med sista speldag 29/3.

Jag är mycket besviken över beskedet och inte så lite förvånad över att meddelandet går ut med så kort framförhållning. Attraktionen är en av mina favoriter och enligt mig passar den här berättelsen över filmhistorien perfekt in på parkens tema.

Huruvida Cinémagique kommer att öppna igen, något annat ta dess plats eller det bara blir ett tomt utrymme är något som vi bara kan spekulera i. Eftersom Disneyland Paris enbart säger att attraktionen ska stängas och inte renoveras eller uppdateras så är det troligaste dock att attraktionen inte kommer att öppnas igen.

Ryktet säger att en Marvel inspirerad show är planerad för platsen, vilket hade varit populärt hos de yngre besökarna.

Eftersom både Stitch Live och Disney Junior Live on Stage behöver en uppdatering (Stitch är enligt mig parkens svagaste attraktion) så blir det intressant att se vad Disney kommer att göra av området. Det finns mycket plats att göra något bra av.

När Animagique stängde var det många som var negativa, men showen som tog dess plats: Mickey's Magical Map blev mycket populär och då tystnade kritikerna. Det kan vara så den här gången också, men jag kommer personligen att sakna attraktionen och vidhåller att det är dåligt av Disney att stänga attraktionen med så kort varsel.

Bilderna tillhör Disneys promotion material med undantag för bilden från Google Maps.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester


Better Blogging Nouw