Cocktails by Cody har gjort mängder med olika drinkrecept där han har inspirerats av olika Disneykaraktärer.

De senaste som han har släppt har han inte skrivit ut ingredienserna.

Anden från Aladdin har inspirerat till den här drinken med sockervadd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Cocktails by Cody har gjort mängder med spännande drinkrecept, men frågan är om inte den Musseinspirerade verkar mest intressant av dem alla!

Men jag undrar om det går att få tag på Oreo Vodka i Sverige

Bilderna tillhör Disney Food Blog

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det finns inte så många guideböcker om Disneyland Paris, ibland ska man vara nöjd om det finns en sida eller två i en guidebok om Paris i allmänhet.

Boken nedan har Eva Torstenson skrivit om Paris, och har ett hel kapitel om Disneyland Paris. Boken är en skönlitterär bok skriven för barn, men som samtidigt fungerar som en guidebok.

Bilderna från Disneyland Paris som Eva använder i boken har min man tagit.

Fotot på Buzz Lightyear är taget av min man.

Böckerna nedan har lite information om Disneyland Paris, men det är minimalt. Med Familjen i Paris har en del bra information och är värd att läsa. Independent Guide to Disneyland Paris 2016 har jag inte läst själv, men den står på önskelistan.

Jag får nog skriva en egen bok :)


Likes

Comments

Disney har lämnat in en ansökan om att förändra utrymmet bakom Universe of Energy paviljongen på EPCOT. Många hoppas på att detta innebär att Disney kommer att förändra och/eller byta ut attraktionen som finns här: Ellen's Energy Adventure.

Attraktionen är ordentligt utdaterad, är för lång (ca 40 min) och inte så populär.

Vad Disney eventuellt kommer att göra istället är det självklart ingen som vet eftersom inga planer om att ens ändra attraktionen har gått ut officiellt. Enligt några siter som hävdar att de har källor inom Disney Company säger att det kommer tt bli en helt ny berg och dalbana med Guardians of the Galaxy tema.

Vi får se, men jag hoppas att de kommer att förändra attraktionen rejält, det behöver verkligen EPCOT.

Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Det finns nästan alltid erbjudande till Disneyland Paris, och varför ska man betala fullt pris om man inte måste?

Se till att prenumerera på nyhetsbrev från Disneyland Paris, det gör du enkelt via hemsidan: Disneyland Paris .

Erbjudande på hotell (där biljetter ingår) matchas på de flesta resebolag med vad som gäller på Disneyland Paris hemsida just då. Resebolagen kan dock inte ha billigare priser än Disneyland Paris egna sida, eftersom Disney inte tillåter det. Var du väljer att boka ifrån beror på dig, du är lika skyddad oavsett.

Du kan också gå in på Disneyland Paris hemsidor som är riktade mot andra länder som Frankrike: Disneyland Paris Frankrike och Storbritannien: Disneyland Paris UK . Oftast finns det andra erbjudande på dessa sidor. Du kan boka från vilken sida som du vill. Bokar du från Frankrikes eller Storbritanniens sida måste du skriva in en adress från det landet vid bokningen. Men, det är helt tillåtet att göra så, och all info med bokningsnummer och liknande kommer till din mail och aldrig till någon adress. När jag har varit i kontakt med Disneyland Paris kundtjänst så bekräftar de att det här är fullständigt lagligt och ok. De har helt enkelt olika sorters reklam riktade till olika länder.

Bilderna är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

Har du aldrig besökt en Disneypark förr, så kan det vara svårt att bedöma hur många dagar som man behöver för att hinna med allt.

Det ärliga svaret är att du kommer inte att hinna med allt. Det finns för många attraktioner, shower, parader, attraktioner med mera för att hinna med precis allt på ett besök.

Ju fler dagar desto bättre, men det är för det mesta inte en möjlighet beroende på semestertider och budget.

Har du inte besökt en Disneyland Paris förr och har barn med dig, så rekommenderar jag 3-4 dagar. 1 hel dag för Disneyland Park och en hel dag för Walt Disney Studios Park. Den 3:e dagen gör att du kanske en del av det som du missade de andra dagarna eller få en chans att åka favoritattraktioner igen. Har du möjlighet att lägga till en 4:e dag är det bra. Du kan då ta det lite lugnare de andra dagarna, eller ta en dag till att åka in och uppleva av vad Paris har att erbjuda.

Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det finns många böcker med vackra bilder att färglägga och måna säger att de här böckerna som är riktade mot vuxna hjälper till att slappna av och stressa ner.

Jag retar mig på att jag inte köpte en av Disneys böcker i USA med olika bilder på Disneyslotten att färglägga. Men kanske någon av böckerna nedan duger?

Likes

Comments

Det gäller att anpassa sig efter öppettiderna på Disneyland Paris. Det är alltid bäst att vara på plats en stund innan öppning om du vill undvika så mycket köer som möjligt.

Öppettiderna varierar lite beroende på säsong och tidpunkt på året, men det gäller enbart stängningstid eftersom parkerna öppnar samma tid varje dag.

Både Disneyland Park och Walt Disney Studios Park öppnar klockan 10.00.

Disneyland Park öppnar klockan 8.00 för boende på Disneys hotell (sk Extra Magic Hours, då inte alla attraktioner är öppna.) Men, för alla de som bor utanför Disney öppnar parken 10.00.

De flesta perioder under året har

Disneyland Park öppet 10.00-23.00

Walt Disney Studios Park öppet 10.00-19.00


Det kan variera, men oftast är det stängningstiden på Walt Disney Studios Park som varierar mellan 17-20 beroende på låg och högsäsong.

Fotot är privat och tillhör mig

Likes

Comments

Instagram@disneysemester


Better Blogging Nouw