View tracker
View tracker
View tracker

Funderar du på att resa till Disneyland Paris under 2017?

Det finns mycket pengar att tjäna på att hålla reda på vilka rabatter och erbjudanden som finns. Det finns nästan alltid något erbjudande som passar med Disney hotell och inträde. Ibland blir det billigare att bo på ett av Disneys hotell där inträdet ingår än att bo längre ifrån parkerna.

Just nu kan du på den officiella sidan: http://international-holidays.disneylandparis.com/offers/early-booker-offer.html hitta ett bra erbjudande för största delen av 2017, inklusive hela sommaren.

När du bokar boende får du en eller två nätter gratis (inklusive inträde) beroende på antal nätter. Det finns också flera erbjudanden på enbart inträdesbiljetter, så passa på!


Likes

Comments

Idag fick jag en jättefin present av en elev. Det är superfina Misse Pigg pennor i en snygg förpackning.
Jag gillade speciellt suddgummina😊

Likes

Comments

Jag hittade många billiga julklappar på ÖoB med Star Wars och Frost tema. Det passade inte mina julklappsbehov, men det fanns en del att välja på.

Likes

Comments

Det finns många olika "extras" att boka om du vill få en mer speciell upplevelse när du besöker Walt Disney World.

Du kan hotta hitta det mesta från dessertpartys till guidade turer.

En av mina FB vänner, Danielle testade Tianas Riverboat Experience där gästerna får gå ombord på hjulångaren och dricka och äta och har en fantastisk utsikt över paraden.

Kostnaden är $49 per vuxen och $29 per barn under 9 år.

Nedan hittar du Danielles bilder från upplevelsen.

Likes

Comments

New Yorker har ibland kläder med Musse eller Mimmi Pigg. Min kompis Miee såg de här mjukisbyxorna och tröjorna med Musse Pigg på och skickade en bild till mig. Jag är definitivt spekulant

Likes

Comments

Funderar du på att besöka Disneyland Paris till sommaren?

Börja planera redan nu. Det finns många olika erbjudanden ute nu. Du kan bland annat hitta upp till 2 nätter/dagar gratis om du bokar innan den 6:e februari.

Jag kommer att visa vilka olika erbjudanden som du kan hitta de närmsta dagarna.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester