Disney Cruise Line

Med all förödelse som orkanen Irma orsakade i Karibien, så är det inte underligt att flera av hamnarna som Disney Cruise Line har använt har ersatts. Tyvärr har förödelsen på vissa öar och i Key West varit stor.

Disney Cruise Line har tagit bort följande hamnar:

S:t Thomas, U.S. Virgin Islands

Tortola, British Virgin Islands

S:t Maarten

Key West, Florida


Stoppen har ändrats till se hamnar som Disney Cruise Line använder annars i Karibien: Grand Cayman, Jamaica samt Cozumel och Costa Maya (Mexico).


S:t Thomas under vår kryssning i Dec 2016

Alla foton är privata och tillhör mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Disney Hem och Hushåll

Fars dag närmar sig med stormsteg. Det kan kännas som att den 12:e november är långt bort, men om du ska beställa något så är det hög tid att fundera över vad du vill fira männen i ditt liv med.

Här är några av mina tips till en Star Wars älskare:

Likes

Comments

Disney-vardag

Jag skrev i veckan att Disney Store skulle öppna sin andra butik.
Nu står det klart att det blir Täby Center som får en Disney Store. Jag hoppas på att det kommer att öppnas en tredje butik, och då helst i södra Sverige. Emporia i Malmö t.ex. 😉. Varför ska alla butiker vara i Stockholm? Min syster tog den här bilden idag:

Disney Store öppnar den 22/9.

När jag handlar på Disney Store ser det ibland ut så här:

Likes

Comments

Disney-vardag

Att jag gillar saker med och från Disney är ingen hemlighet. Väskor och tröjor är det som jag oftast hittar. Min drömväska är en Dooney and Bourke väska med Disneymotiv. Men, eftersom de kostar från $600 och uppåt så är det lite för dyrt för att jag ska unna mig en sådan. Men, jag är väldigt sugen...

Här är bilder på de flesta av mina Disneyväskor. Jag tror att jag några fler i något hörn.

Min nya handväska.

Likes

Comments

Disney-vardag

Jag har en hel del Disneyväskor, men mina två favoriter är från Walt Disney World. Tyvärr har fuskskinnet har gått sönder på handtagen. Det är inte så underligt eftersom de är från 2009 resp 2012. De var inte heller så dyra, ca $20-$25 styck.

Jag blev därför extra glad när jag hittade min nya väska på Tradera. Den är i samma modell, men med annat mönster och är Från Disneyland i Kalifornien. Jag föredrar dock mönstret på mina gamla väskor.

Min nya väska

Mina gamla väskor samt alla 3 för att jämföra.

De söndriga handtagen på de gamla väskorna 😞

I nästa inlägg ska jag visa alla mina Disneyväskor.

Likes

Comments

Disney semester, Disneyland Resort Paris

För dig som funderar på att besöka Disneyland Paris under julen eller tidigt under 2018 finns det just nu ett bra erbjudande. Erbjudandet gäller för besök 1/11 2017 - 20/3-2018 och måste bokas senast den 2:a oktober.

Du får upp till två nätter gratis och barn under 7 år är gratis. Du kan läsa mer här:

Erbjudande Disneyland Paris


Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Dagens Tips för DLP, Disneyland Resort Paris

Ska du besöka Disneyland Paris med små barn, så kan det vara en bra idé att ta med en sulky. Det är många steg som man går i en Disneypark, så små ben blir fort trötta, och du blir fort trött på att bära dem.

Du kan hyra sulky på DIsneyland Paris, men de är inte särskilt bekväma. Har du möjlighet att ta med er egen sulky, så är det alltid bäst.

Likes

Comments

Disney-vardag

På sitt Instagram konto har Disney Store Sverige hintat att de kommer att öppna sin andra Disney Store i Sverige. Den första ligger i Stockholm på Mall of Scandinavia.

Var kommer nästa att öppna? Jag hoppas så klart att det kommer att bli i Malmö, men med tanke på att det finns en i Köpenhamn, så är kanske chansen inte stor. Men, man kan ju alltid hoppas.

Bilderna är från Disney Store på Mall of Scandinavia i Stockholm. Har du tur kanske du får vara med och öppna affären precis som jag. Fotona är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

Walt Disney World

Orkanen Irma gjorde stor skada under sin framfart i Karibien och Florida. I Karibien blev skadorna på många håll förödande. I Florida är många hus och andra egendomar skadade och många saknar fortfarande el.

Walt Disney World höll stängt under söndagen och måndagen och alla gäster på Disneys hotell uppmanades att hålla sig inomhus.
Skadorna runt om på de fyra parkerna och de över 20 hotellet på WDW var mindre än många befarat. Träd har fallit på de flesta hotell och även i parkerna. EPCOT fick även en stor översvämning och Animal Kingdom Lodge hade en översvämning i lobbyn. På Contemporary exploderade transformatorer nära husen, men ingen skada till följd har rapporterats. Förutom det är det enbart bråte och annat som har behövts röjas upp. En del attraktioner har hållits stängda under tisdagen och onsdagen för att det har varit för mycket att röja upp.

Bilderna ovan är från Disney's Contemporary resort samt Disney's Polynesian villas and bungalows.

Bilderna tillhör DFB

Likes

Comments

Instagram@disneysemester

Twitter
disneysemester