Idag är det Mors dag. Min yngste son köpte en Rapunzel Pop figur till mig. Den är verkligen fin och kommer att få en hedersplats på min Disneyhylla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

När jag fyllde 40, så hade jag Disneytema på min fest. Jag var utklädd till Snövit. Det finns många olika Disneyfigurer att välja på, så man kanske skulle ha en fest till sommaren?

Fotot är privat och från min 40-års fest.

Likes

Comments

Pandora-World of Avatar öppnade idag på Animal Kingdom på Walt Disney World.

Redan 20 minuter efter öppning var det 1,5h kö för att ens komma in i det nya "landet" och kötiderna för de två attraktionerna Na'Vi River och Avatar Flight of Passage kan du se nedan. 😱
Bilden är hur väntetiderna var enligt min app som visar väntetider för attraktioner (My Disney Experience) och är tagen 20 min efter öppning.

Likes

Comments

Jag var på Gamestop idag. På vägen ut fångade de här mitt öga. De var nedsatta till 48kr och sedan 50% rabatt på det. Tyvärr fanns det bara kvar Belle och Oogie Boogie Man kvar i Disneykollektionen, men de fick följa med mig hem.

Likes

Comments

Cocktails by Cody har gjort mängder med olika drinkrecept där han har inspirerats av olika Disneykaraktärer.

De senaste som han har släppt har han inte skrivit ut ingredienserna.

Anden från Aladdin har inspirerat till den här drinken med sockervadd!

Likes

Comments

Cocktails by Cody har gjort mängder med spännande drinkrecept, men frågan är om inte den Musseinspirerade verkar mest intressant av dem alla!

Men jag undrar om det går att få tag på Oreo Vodka i Sverige

Bilderna tillhör Disney Food Blog

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det finns inte så många guideböcker om Disneyland Paris, ibland ska man vara nöjd om det finns en sida eller två i en guidebok om Paris i allmänhet.

Boken nedan har Eva Torstenson skrivit om Paris, och har ett hel kapitel om Disneyland Paris. Boken är en skönlitterär bok skriven för barn, men som samtidigt fungerar som en guidebok.

Bilderna från Disneyland Paris som Eva använder i boken har min man tagit.

Fotot på Buzz Lightyear är taget av min man.

Böckerna nedan har lite information om Disneyland Paris, men det är minimalt. Med Familjen i Paris har en del bra information och är värd att läsa. Independent Guide to Disneyland Paris 2016 har jag inte läst själv, men den står på önskelistan.

Jag får nog skriva en egen bok :)


Likes

Comments

Disney har lämnat in en ansökan om att förändra utrymmet bakom Universe of Energy paviljongen på EPCOT. Många hoppas på att detta innebär att Disney kommer att förändra och/eller byta ut attraktionen som finns här: Ellen's Energy Adventure.

Attraktionen är ordentligt utdaterad, är för lång (ca 40 min) och inte så populär.

Vad Disney eventuellt kommer att göra istället är det självklart ingen som vet eftersom inga planer om att ens ändra attraktionen har gått ut officiellt. Enligt några siter som hävdar att de har källor inom Disney Company säger att det kommer tt bli en helt ny berg och dalbana med Guardians of the Galaxy tema.

Vi får se, men jag hoppas att de kommer att förändra attraktionen rejält, det behöver verkligen EPCOT.

Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Det finns nästan alltid erbjudande till Disneyland Paris, och varför ska man betala fullt pris om man inte måste?

Se till att prenumerera på nyhetsbrev från Disneyland Paris, det gör du enkelt via hemsidan: Disneyland Paris .

Erbjudande på hotell (där biljetter ingår) matchas på de flesta resebolag med vad som gäller på Disneyland Paris hemsida just då. Resebolagen kan dock inte ha billigare priser än Disneyland Paris egna sida, eftersom Disney inte tillåter det. Var du väljer att boka ifrån beror på dig, du är lika skyddad oavsett.

Du kan också gå in på Disneyland Paris hemsidor som är riktade mot andra länder som Frankrike: Disneyland Paris Frankrike och Storbritannien: Disneyland Paris UK . Oftast finns det andra erbjudande på dessa sidor. Du kan boka från vilken sida som du vill. Bokar du från Frankrikes eller Storbritanniens sida måste du skriva in en adress från det landet vid bokningen. Men, det är helt tillåtet att göra så, och all info med bokningsnummer och liknande kommer till din mail och aldrig till någon adress. När jag har varit i kontakt med Disneyland Paris kundtjänst så bekräftar de att det här är fullständigt lagligt och ok. De har helt enkelt olika sorters reklam riktade till olika länder.

Bilderna är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester