I måndags blev en man stoppad vid ingången till EPCOT och ombedd att gå genom metalldetektorn. Mannen berättade då att han bar på ett dolt vapen (som han hade licens för). Mannen blev avvisad från parken och har nu fått ett livslångt ban från att någonsin sätta sin fot på någon av Disneys områden, som parkerna världen över och shoppingområden.


Inga vapen är tillåtna i Disneys parker, och Disney ser allvarligt på hot mot besökares trygghet.

Bilden är privat och tillhör mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är pumpatid och om du letar efter något roligt att göra med din pumpa, så finns det många olika tips med Disneymotiv. Genom att googla Free Disney Pumpkin Pattern, så kan du hitta många bra sidor, bl.a. Disneys egen: Disney Family Pumpkin

Här kan du hitta flera olika stenciler, som du sedan skriver ut. Du tejpar upp dem på din pumpa, och använder ett häftstift för att följa mönstret. Ta sedan av pappret och skär ut bitarna enligt instruktionerna. har du pumpaverktyg, så underlättar det, men jag har enbart använt kniv. Jag är inte särskilt händig eller kreativ, men till och med jag klarar det här. Årets lykta är gjord med hjälp av en stencil, och även fjolårets, så varför inte prova?

Tejpa fast stencilen, och stick hål med ett häftstift (helst ett med en ordentlig plopp att hålla i) längs alla linjer

Ta av pappret och börja skära enligt ditt mönster

Lycka till!

Alla bilder är privata tillhör mig

Likes

Comments

Disney Cruise Line släppte igår vilka hamnar som skeppen kommer att gå till under första delen av 2018.

Förutom kryssningar till Karibien så kommer skeppen att synas i Mexico och nya spännande hamnar utanför Sydamerika.

När sommarens schema för 2018 släpps, så blir jag mycket förvånad om Norge inte finns med.

Likes

Comments

Jag har fått många frågor på sistone om bokning av FastPass+ till Walt Disney World.

På Walt Disney World kan du boka dina FastPass+ alternativ 60 dagar innan ankomst om du bor på ett av Disneys hotell. Om du inte bor på ett av Disneys hotell så kan du boka 30 dagar innan. Klockan 7.00 lokal tid i Orlando öppnar ditt bokningsfönster, vilket är 13.00 här i Sverige. Du kan sedan ändra dina bokningar (så länge det finns alternativ) ända fram tills dess att du använder dem. Skulle du vilja ta bort ett FastPass när du är i parkerna och ersätta det med ett annat, så går det alldeles utmärkt. Du bara använder din Disneyapp.

Här kan du snabbt hitta länkarna till beskrivningar om hur FastPass+ fungerar, och mina tips och råd om hur du ska tänka när du väljer dina alternativ.

​Bilden är privat och tillhör mig 

Likes

Comments

Årets pumpa är klar. Jag är inte riktigt nöjd, utan tycker att "månen" runt slottet gör att den är lite klumpig. Men, den är faktiskt finare i verkligheten än vad jag lyckas fånga på bild.

Fjolårets pumpa blev snäppet bättre.

Fjolårets pumpa kan du seger nedan:

Likes

Comments

Under 2017 är det 25 år sedan Disneyland Paris öppnade. Med start den 26:e mars kommer detta att firas under hela året. Paraden kommer att bytas ut och uppdateras, Space Mountain kommer att få ett Star Wars tema med olika projiceringar under åkturen och renoveringen av Star Tours kommer äntligen att stå klar med nya äventyr.

Disney dreams som idag visas varje kväll vid skymning kommer att få en ny story med ännu fler effekter.

Likes

Comments

Det finns Disneyfantaster och sedan finns det Disneyfanatiker…

David gifte sig i dagarna med sin Michel. De gifte sig på Disneys bröllopspaviljong vid Disney's Grand Floridian. Eftersom båda är stora Disneyfans och eftersom Michels favoritfilm är Askungen, så kan man verkligen se att deras klädsel gick i temat.

Likes

Comments

Jag får ofta frågan om man kan förboka FastPass på Disneyland Paris. Numer kan du göra det för Walt Disney World, så därför är frågan inte underlig. Men, svaret är: Nej- du kan inte boka dina FastPass i förväg när du besöker Disneyland Paris. Huruvida det kommer att införas är det ingen som vet. Det finns inga konkreta rykten om att Disneyland Resort Paris har planer på det, och den vanligaste åsikten på Disneyforum är att det inte kommer att hända, eftersom många av besökarna i parkerna är daggäster inifrån Paris och att Disney därför inte vill reta upp den kategorin besökare som köper årskort.

Vill du veta mer om hur FastPass fungerar på Disneyland Paris, så kan du läsa om det här: FastPass på Disneyland Paris

​Alla bilder är privata och tillhör mig

Likes

Comments

Den här veckan tar

Dagens Tips för Disneyland Paris

Dagens Tips för Walt Disney World

Dagens Tips för Disney Cruise Line

ett uppehåll. Måndagen den 30/10 kommer Dagens Tips tillbaka på de vanliga tiderna. Vill du läsa de tidigare tipsen, så hittar du dem under kategorin Dagens Tips för... på vänster sida här i bloggen. Du kan också använda sökfunktionen. I arkivet kan du hitta 77 tips var för Disneyland Paris, Walt Disney World och Disney Cruise Line.

Likes

Comments

2016 har hittills varit ett fantastiskt år för Walt Disney Studios med många stora filmsläpp. Redan i Juli slog de ett rekord som det första företaget 2016 att nå 1 miljard dollar enbart för filmintäkter i USA.

Walt Disney studios har haft flera stora filmpremiärer iår, bl.a. Hitta Doris, Zootropia, Djungelboken och Marvel's Captain America: Civil War. Fram till den 16 Oktober har Walt Disney Studios nu slagit ett nytt rekord genom att sätta ett rekord för biointänkter internationellt, eftersom de har dragit in över $3,5 miljarder. Det kommer dessutom tre nya premiärer för storfilmer innan årets slut: Moana, Marvel's Doctor Strange och Rogue One: A Star Wars Story.

Likes

Comments

Instagram @disneysemester