Walt Disney World, Disney hotell

Disney Vacation Club expanderar och det snabbt. De nya Copper Creek bungalowerna har knappt blivit färdiga förrän de nu börjar bygga en helt ny resort.
Den kommer att heta Disney's Riviera och kommer att ligga nära EPCOT med en lounge högst upp där man kommer ATG kunna se Magic Kingdoms fyrverkerier.

Vi är DVC medlemmar och har provat 3 av de olika DVC hotellen. De är alla otroliga och så småningom vill jag självklart ha bott på alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Walt Disney World

På Walt Disney World har de omtalade Minnie Vans börjat testas.
Det här är tänkt att ersätta behovet av taxis och uber som vissa gäster använder för att undvika köer, trängsel och lång transporttid med bussar, båtar och monorails.
Minnie Vans kommer enbart att kunna användas inom Disneys område och enkel resa kostar $20 för upp till 6 personer och dricks är inkluderat i priset.

Det är naturligtvis ett dyrt transportmedel, eftersom Disneys bussar, båtar och monorail är gratis att använda. Men, ska du från ett hotell till ett annat (för t.ex. Frukostreservation på en restaurang) så är det krångligt och tidskrävande med minst 1 byte. Detta gör att Minnie Vans troligtvis kommer att bli populärt.

Bilden publiceras med tillstånd av Karen som har tagit fotot.

Likes

Comments

Inför D23 Expo har många spekulerat i att Tomorrowland Speedway på Magic Kingdom, Walt Disney World skulle ersättas av en ny attraktion. En del spekulationer har inkluderat att attraktionen skulle ersättas av en Tron - attraktion liknande den dom finns i Disneyland Shanghai.

De hade delvis rätt. Tomorrowland Speedway kommer inte att påverkas, men bredvid Space Mountain (i Tomorrowland) kommer attraktionen Tron att byggas.

Attraktionen har blivit en stor succé i Shanghai och innebär att besökarna sitter på cykelliknande vagnar och åker i en fartfylld berg och dalbana i en Tron-liknande futuristisk miljö.

Bilderna tillhör Disneys officiella promotionmaterial.

Likes

Comments

Disney semester, Disneyattraktioner, Walt Disney World

I helgen annonserade Disney att Toy Story Land kommer att öppna på Hollywood Studios på Walt Disney World någon gång under 2018. Det är en efterlängtad nyhet eftersom Hollywood Studios har så många stängda attraktioner pga bygget av både Toy Story Land och det mycket större och mer efterlängtade Star Wars Land.

Toy Story Land kommer att ha två attraktioner.

Bilderna är från Toy Story Land på Walt Disney Studios Park på Disneyland Paris. De är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

Contains affiliate links Disney Hem och Hushåll

På min Disneyfest för 5 år sedan var killarna utklädda till Kapten Krok, Woody, Robin Hood, Den galna hattmakaren, Indiana Jones, Zorro, Björnbuse och krokodilen från Peter Pan.

Här hittar du några tips till killar som ska klä ut sig:

Likes

Comments

Mission: Space på EPCOT är en intensiv attraktion som låter besökare uppleva hur det är att färdas i rymden.

Disney kommer att öppna en restaurang i paviljongen i anslutning till attraktionen. Enligt Disney kommer det att kännas som att äta uppe bland stjärnorna.

Fotona är från Space paviljongen på EPCOT. Bilderna är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

En nyhet från D23 Expo som fick Star Wars fans att jubla är att Disney annonserade att de kommer att bygga et Star Wars hotell.
Många WDW fans är exalterade av ett nytt WDW hotell, men Star Wars fans är exalterade över möjligheten att få bo i temat. Disney är fantastisk på att följa ett tema fullt ut, och de lämnar inget till slumpen.
Vid annonseringen av det nya hotellet sa Disneys representanter att gästerna kommer att känna det som att de är inne i filmerna.

Bilden är Disneys konceptbild av hotellet.

Likes

Comments

Disneyattraktioner, Walt Disney World

Den populära attraktionen Rattatouille som har varit unik för Disneyland Paris kommer att byggas i den franska paviljongen på EPCOT, WDW.

Attraktionen är en av mina absoluta favoriter och utnyttjar massor med ny teknik förutom 3D effekter. En del DLP fans menar att det är tråkigt att en attraktion som är unik för Disneyland Paris nu även kommer att finnas i USA, men eftersom EPCOT är i stort behov av nya uppdaterade attraktioner så är jag enbart positiv.

Bilden är från Disneyland Paris, den är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Disneyland Resort Paris, Disney hotell

Under D23 expot i helgen, så fanns det inte många nyheter som gäller Disneyland Paris.
Den riktiga nyheten är att Disney's Hotel New York kommer att få ett helt nytt Marvel tema och döpas om till
Art of Marvel

Bilden är från Disney's art koncept.

De två undre bilderna är från när vi bodde på Disney's Hotel New York 2015. De är privata och tillhör mig.

Likes

Comments

Contains affiliate links Disney Hem och Hushåll

För 5 år sedan hade jag maskerad med Disneytema. Jag var Snövit, och bland de andra gästerna kunde man hitta Kapten Krok, Mimmi Pigg, Pinocchio, Rapunzel, Den galna hattmakaren, Woody, Ariel, Krokodilen från Peter Pan, Björnligan, Indiana Jones, Zorro, Esmeralda och Robin Hood, med flera.

Jag är sugen på en nya Disneyfest, men då vill jag ju helst vara någon ny Disneyfigur. Mary Poppins hade nog passat mig bra, men Tingeling är ju lite roligare...

Här är lite inspiration:

Fotot är från min Disneyfest och tillhör mig.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester

Twitter
disneysemester