Disney har lämnat in papper för att få möjlighet att använda gondoler som ett transportsystem mellan vissa hotell och parker.
Disneys monorail har länge behövt utökas, men det kommer troligtvis aldrig att hända eftersom det medför för stora kostnader.

Det är långt ifrån säkert att gondolerna kommer att bli verklighet. Men OM de kommer att byggas, så är planen att de kommer att gå mellan EPCOT, Hollywood Studios, Disney's Carribean Beach Resort och Disney's Art of Animation Resort. Gondolerna beräknas kunna transportera ca 4500 besökare i timmen.

Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Många vill hyra en Cabana på Disney Cruise Lines privata ö Castaway Cay.

När något av Disneys skepp anländer till Castaway Cay kan man hyra en av de 25 cabanas som finns. Men, de måste bokas långt i förväg, eftersom de är mycket populära. Är du inte en consierge gäst eller Platinum medlem (minst 10 kryssningar) så är chansen att du ska kunna boka en cabana minimal. En cabana kostar ca $600 beroende på säsong och om den är belägen på familjestranden eller vuxenstranden.

Varje cabana har förutom en inomhusdel en egen veranda och en bit privat strand.

Läsk och lite snacks finns i cabanan, och med en ringklocka kan du ringa på en servitör som tar upp din drinkbeställning (mot avgift).

Alla bilder är privata och tillhör Lindsay som gav mig tillåtelse att visa hennes bilder.

Likes

Comments

Det börjar bli svårt att hitta Disney Lego minifigurer. Jag har hört att det ska finnas på vissa Åhléns, men på BR leksaker är de i princip slutsålda.
Jag köpte de sista 4 som fanns i min lokala BR affär. Det var ett par veckor sedan, men jag har glömt att visa vilka som jag fick.

Jag hade tur och fick inga dubletter förutom Mimmi som jag redan hade. Jag brydde inte mig särskilt mycket om att samla figurerna när de kom ut, men nu ångrar jag mig...

Likes

Comments

Det har länge varit möjligt att gifta sig på Walt Disney World, och Disney har t.o.m. en speciell Wedding Pavilion med utsikt mot Cinderella Castle.

I veckan annonserade Disney att de erbjuder bröllop även på Disneyland Paris.Det finns tre olika platser att välja på:

vid stranden på Newport Bay Club,

från 32 000€

på Disneyland Hotel

från 44 000 €

eller inne på Disneyland Park vid slottet

från 55 000 €

Priserna är som väntat enorma och dessutom tillkommer mängder av olika val som musik och speciella gäster som Musse Pigg.

Bröllopet måste dock ses som en symbolisk handling, eftersom ett lagligt bröllop i Frankrike enbart kan se i en maire eller rådhus.


Bilderna är officiella Promotionbilder från Disneyland Paris.

Likes

Comments

PewDiePie är känd för de flesta som svensken Felix Kjellberg med över 53 miljoner prenumeranter på Youtube.

Han hade ett kontrakt med Maker Studios som blev uppköpta av Disney 2014. Men Maker Studios sa upp hans kontrakt med omedelbar verkan i måndags, 12/2 efter att hans skämt på Youtubekanalen gick för långt. PewDiePie visade bl.a. en video där en kille klädd som Jesus sa: "Hitler did absolutely nothing wrong" och en video där två män (betalade av PewDiePie) höll upp en skylt där det stod: "Death to all Jews".

PewDiePie har sagt i efterhand att:

“I think it’s important to say something and I want to make one thing clear: I am in no way supporting any kind of hateful attitudes. Though this was not my intention, I understand that these jokes were ultimately offensive.”

PewDiePie har tagit bort tre av dessa videos från Youtube, men de har redan setts av över 23 miljoner tittare.


Likes

Comments

Walt Disney World höjde sina biljettpriser med början i Söndags.

Höjningen är ca $5 för endags biljetterna, medan flerdags biljetterna är en klart mindre höjning per dag.

Endags biljetterna varierar mycket från högsäsong till lågsäsong och beroende på om du vill besöka Magic Kingdom eller någon av de andra 3 parkerna. En endags biljett i mellansäsong kostar nu $107. Det är självklart ett högt pris, men flerdags biljetter sänker kostnaden per dag rejält.

För mig är priset fortfarande värt det, men har man inte upplevt Walt Disney World, så¨kan det vara svårt att se varför biljettpriserna är så höga.

Fotot är privat och tillhör mig.

Likes

Comments

Det är Alla Hjärtans Dag idag, och Disney har mängder med kärlekspar, men allt från Askungen med Prins Charming till Rapunzel med Eugene (Flynn Ryder).

För mig är dock Carl och Ellie från filmen Upp den mest rörande kärlekshistoria från Disney. Den korta filmen lämnar mig alltid tårögd. Nedan kan du se själva kärlekshistorien

Här kan du även se hur allt började.

Jag hoppas att du har en fantastisk Alla Hjärtans Dag oavsett var, hur och med vem som du firar den.

Likes

Comments

Stylight är en modesite, och nu till Alla Hjärtans Dag har de "gjort" om 8 av Disneyprinsessor (egentligen 7 prinsessor och 1 ond fe) till en mer modernare look och satt dem i en modern kontext. Texterna visar hur prinsessorna kunde ha varit idag.

Du kan hitta alla prinsessorna här: http://love.stylight.se/work/disney-princesses-valentines-day/

Jag är lite kluven. Visserligen tycker jag om när man försöker modernisera prinsessorna, eftersom de äldre prinsessorna är hopplöst osjälvständiga och man kan bli ordentligt irriterad på hur de bara accepterar det. Men, å andra sidan är ett par stycken som Belle lite väl "fjantig". Men, kolla gärna in själv vad du tycker.

Pocahontas håller kontakten med John Smith via Skype

Ariel är en partyprinsessa.

Bilderna tillhör Stylight och jag har tillstånd att använda dem.

Jag är inte på något sätt sponsrad av Skylight eller får någon som helst ersättning för inlägget.

Likes

Comments

Instagram@disneysemester