Okej till att börja med så jag vet att detta inlägg kan bli ett utav de värsta jag har skrivit men det måste ut. Jag kommer att öppna mig något extremt. Om du dömmer eller kommer att skriva till mig på fb för att du typ tycker synd om mig, kommer jag att svara på. Skriv inte heller "jag förstår" "finns för dig gumman" "finns om du vill prata" "varför gör du något sånt mot dig själv, du har en sån fin kropp och personlighet förstör det inte på det där settet." osv. Om jag kommer att få såna kommentarer eller så kommer jag inte svara kanske till och med tar bort dig från fb om du skriver där till mig i pm. Jag är 100 % seriös för har så jävla svårt att lita på människor.

Okej...då kör vi...*djupt andetag*

Lång historia kort:

För ca 1, år sedan så blev jag typ deprimerad och började cuta (använder svengelska/engelska ordet för det blir bäst då).

På torsdagar går jag till kyrkan och är där på något som heter Qv är för ungdomar ochkänner rätt många där igenom.

I dag så satt jag i soffan på QV med 3 till. En kompis som inte pratar med mig och ett ex som inte riktigt heller vill prata med mig, så de har slutat prat med mig och umgås med mig och typ lossas jag inte finns ungefär, den 3 som var med vet inget om mig och så.

Men iallafall jag satt i soffan med dem, de pratade om när de var på Gotland med sin kofa grupp och jag satt mest och lyssnade lite. De började prata om när killen (exet) hade typ trillat och skrapat sin arm så det såg ut som att han hade cutat sig själv. Som sagt jag sitter typ bredvid dem och de vet att jag cutatde/cutar. Tjejen (kompisen) kommer med då kommentarer "sluta vara så emo" och den andra tjejen säger något liknade fast med deprimerad istället. Jag sitter och tittar ner lite och bara viker in mina armar in mot min kropp. Det gjorde mig så ledsen.

När jag kom hem sen började min mamma prata om hur min kropp såg ut (någon liten sak) och jag sa "varför bryr ni er så mycket om min kropp!?"och min pappa kom med kommentaren att jag förstör den.

Bara jag har öppnat mig upp för dem och de gör så här...

men ses

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments