Header

Photos by me

Jag och min mor tog en sväng till ett av Grisslehamns smultronställen, Albert Engström. Från denna strand har några scener från Springfloden spelats in. Den stranden där en kvinna grävdes ner i strandkanten, det är denna strand. Den ända som skiljer åt är att dem plockat bort Alberts ateljé och istället satt dit en fyr.

Älskar att vara på denna strand en varm sommar kväll med en brasa och lite musik 💞 kärlek 💞

På två bilder ser vi Havsbaden, vilket är ett hotell som håller på att bygga ut och expandera.
Fler hotellrum och större spa!

Fler smultronställen kommer!
Love

Likes

Comments

Just me

Nu checkar jag ut från denna arbetsvecka och tar en tidig helg. Var hem vid halv 9 igår kväll, helt utslagen. Vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder från valentines day. Men jag orkade bara inte. Men eftersom att jag kunde sluta tidigare i dag så ska jag FÖRSÖKA att komma ihåg det när jag kommer hem idag.

Dagen har varit lugn och inte så mycket att göra. Dock så insåg jag att jag skulle ha börjat 8 vid 7 tiden imorse. Min buss går halv 8 och det tar en timme in till jobbet. Ett stressmoment! Men dom sa att det inte var någon fara så det var ju bra ändå. Var bara ren tur att det var kontorstid.
Så nu väntar jag bara på bussen hem.
Love

Likes

Comments

Just me

Många av er som läser min blogg har nog märkt att jag inte bloggat sen förra veckan. Anledning- det har inte hänt någonting. Därför har jag valt att inte skriva. Under helgen låg jag bara i soffan pga migrän. Mindre kul och då har jag heller ingen ork. Sen har det varit jobb i måndags. Så det händer inte så mycket.

Ska försöka lägga in lite bilder från igår, ikväll om jag orkar. Enligt schemat jobbar jag 10.00 -19.00 om det inte blir några avbokningar. Ska upp tidigt imorgon för jobb. Så som ni hör består mitt liv just nu av buss, jobb och sängen, haha!

Igår satt både jag och sambon och kolla på Wish. Så de blir nog en beställning här vid löning. Försöker som sagt att lägga in lite bilder senare!
Love

Likes

Comments

Just me

Jag hade enbart tänkt att gå och lägga mig på soffan och glo på film igår när jag kom från jobbet. Men nej, så blev det inte. B drog.med mig tillbaka till Norrtälje för att se bio. Tur att det inte var mer ansträngande än så. Vi såg i alla fall fifty shades danser. Det va faktiskt bra, så jag tror jag ska försöka läsa böckerna.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det är ingen sol här och så är det nog minus grader.  Så jag får se om jag tar mig ut på en promenad.

Love
(bilder från igår)

Likes

Comments

Just me

Någon mer än jag som känner att det skulle/borde varit lördag idag? Jag skulle verkligen behövt det! Så sjukt trött. Jag skulle ju ha jobbat 8-19 igår. Men med massor med avbokningar så sluta det med att jag satt på kontoret från 8-15.45. Med sen avslut kl 17.00. Så det var ju skönt. Men samtidigt så var ju dagen väldigt seg.

Idag jobbar jag 8.30-15.30. Så jag hoppas på full fart idag! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var jag ju skeptisk till denna typ av arbete förra året. Men jag måste säga att det är ganska så kul, även om jag inte har kommit in i arbetet ännu. Men det ger sig som sagt.
En dag kvar sen helg och man får sova ut! Det känns att det behövs. Jag hoppas på fint väder i helgen så jag kan ut och fota! Behöver nya bilder för att skapa header och lite såna saker. Så håller alla tummar och tår!

Annars har jag inte planerat att göra någonting i helgen utan enbart vara och få andas. Det behövs ibland, bara få ta det lugnt och andas ut. Fokusera på sig själv och inte på allt annat runt om. Städa gjorde jag i veckan, så det behöver jag inte heller tänka på!
Vad brukar ni göra när ni inte planerat något mer än att få samla på ny energi inför kommande vecka?

Love

Likes

Comments

Just me

Jag var helt slut igår, trotts att jag inte jobbade så många timmar. Men jag vet också varför. Många nya intryck och man åker fram och tillbaka. Det tär extra mycket, i alla fall på mig. Om det inte vore för att jag slutade med mina mediciner i oktober/november, så hade det nog varit lättare. Eftersom att den hjälpte mig att reglera min aktivitetsnivå till en jämn nivå. Istället för att köra fullt ut från början så så ligger det på en rak linje. Nu är det väldigt hattigt.

Idag jobbar jag 8-19, så det ska blir extra spännande att se hur det går att hålla min nivå jämn. Jag kommer väl att lära mig med tiden hur jag ska göra. Men det tar tid. Även om jag har jobbat under många år och klarat av att plugga och så vidare. Så är det så olika rutiner och strukturer beroende på jobb och studier.
Även om detinte är så många rutiner/strukturer och kanske inte helt olik från dem jag hade på dagliga sysselsättningen så är det en omställning. Vilket är påfrestande, men med lite jädra anamma så går det till slut.
(Med mediciner så menar jag adhd medicin och anti depressiva)

Något som jag märkt under dessa två dagar är hur min social sida är lite obekväm. Men jag utsätter mig och när jag är med en ny människa eller träffar en ny människa så lägger det sig. Det är bara precis i början innan man kommer dit. Så det är något som är en lättnad, att jag vet att det släpper och att jag vågar utsätta mig för det.

Så jag kan definitivt sätta mig in i hur andra människor med den problematiken som socialfobi känner inför ett möte med nya människor.

Så detta är nog det ända inlägget jag kommer att orka ha huvudet med för att skriva tyvärr. Men det får bli bättre under helgen!

Love

Likes

Comments

Just me

Dagarna går så sjukt fort, det är liksom redan onsdag och det menas jobb dag för mig. Mellan 9.30-15.00 så det är en ganska så kort dag idag. Kan ju förklaras med att jag jobbar 11 timmar imorgon.

Sitter på bussen nu, har virkat lite på något som så småningom ska blir en liten pläd. Så skönt att kunna göra något på bussen då jag lätt blir rastlös. Då är virkning perfekt, för det tar ingen direkt plats och det går ganska fort att göra en ruta.

Jag har redan gjort en sån pläd som jag ännu inte lagt på här på bloggen, då baksidan inte är klar. Men det kommer så småningom och vart jag hittat mönstret.
Virkning har blivit som en meditation för mig, jag behöver inte tänka så mycket. Jag bara gör för det mesta och det är så skönt.

Nu ska jag dricka min Herbalife (frukost).
Love

Likes

Comments

Inspo

Sen jag började blogg igen så har jag kollat in väldigt många bloggar. Men en bloggerska som jag vill rikta uppmärksamhet till är Esmeralda Sjögren. Denna tjej har psykisk ohälsa som så många andra, men det jag tycker är så fantastiskt är att hon skriver om det. Visst många gör det, men hon för skrivandet så bra. Hennes texter berör på ett sätt som jag inte känt förut. Det blir som en inblick i hennes tidigare liv och hennes kamp emot sin sjukdom. Hon inspirerar mig verkligen. För jag önskar att jag kunde skriva på det sätt som hon gör.

Hennes skrivande är en förebild för mig och jag är övertygad om att hon kommer att bli en stor förebild för många yngre med samma typ av psykisk ohälsa. Denna tjej har så mycket att ge trotts sin kamp med sin egna kropp och tankar.

Psykisk ohälsa är inget att leka med, det är en sjukdom som faktiskt kan medföra självskadebeteende, självmordsförsök och självmord. Det upptagas mer och mer i media och på sociala medier. Men än så länge så är mörkertalen stora av hur många som faktiskt begår dessa handlingar mot sig pga psykisk ohälsa.

Esmeralda gör något för sig själv och för andra, genom att berätta. Genom att berätta vilket helvete det är att varje dag kämpa med sin skam och skuld varje dag för något man begått mot sig själv. Gå in och läs hennes blogg. För den berör!

Love

Likes

Comments