Du vet att du varit försvunnen först när du hittats. Tänk att du har lampan, sladden och kontakten, men du har ingen elektricitet. She Told him he's right, and that she's alright. Outside This heart of gold, wich never was found.
Her eyes had seen too Much pain and death.

Tänk dig Att alltid följa din skugga?
Att anpassa din dag efter när din skugga syns och inte, att isolera dig från andra så att inte era skuggor skuggar varandras gestalt?
Gestalt- anstalt. Jag ser likheter i nästan alla ord. Gestalt av ditt inre, förslitningar och förblindat. Anpassning och blockering, gestalt. En gestalt är för själen en anstalt.
En skugga är en fri själs gestalt.
En spegelbild, är det ett minne från vem du försökte gestalta?
Eller är det en anstalt för din gestalt?

Tänk att bli dömd till allt du såg.
Tänk att bli sedd som du såg ut?
Tänk att följa en väg utan fotspår.
Tänk att stå i en rulltrappa.

Gestalt, anstalt.
Värdig, ovärdig.
Speciell equals monopol?
Lycka equals pengar?
Liv equals death?
Death equals life?

Frågor equals svar?
Förflutet equals dåtid?
Framtid equals hopp?
Gestalt equals visuell anstalt.
Livstid equals livet?
Dödsdömd equals liv?
Sol equals dag,
Och måne equals natt.

Rätt, och fel.
Tänk dig att det som är rätt, är det som är fel?
Att det som är fel, är det som är rätt.

Tänk dig att se allt du aldrig sett, och att höra det som aldrig sagts?

Vad är vad, finns vad som ett vad eller är vad ingenting alls?
Och om så är fallet,
Om ditt liv är baserat på din gestalt, om ditt liv är livstid på anstalt,

Hade du följt din skugga, eller fotspår från tidigare själar?

Hade du tänt ett ljus, eller hade du nöjt dig med lampan och sladden och kontakten och funnit dig i mörkret i tron på ljuset?
Hade du letat, eller hade du stannat upp?

Hade du sagt hej till din medmänniska eller hade du varit för upptagen med att se ner på din skugga?

Hade du köpt en ny ipad, eller iPhone? Eller hade du vågat strunta i att gå vägen full av fotspår och grävt din egna väg?

Hade du använt dig av ditt ljus för att se varje sekund av ditt liv, eller hade du använt den för att hålla fokus på din skugga?
Gestalt equals anstalt.

Stäng inte in din själ på livstid på en anstalt bara för att du blev tilldelad ett yttre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tro inte på allt du hör.. Jag önskar att även jag kunde fått min röst hörd.
Men jag är van vid riktade fingrar, och vilseledande sillar.


Och ett tips till dig som har kört,

Förstör inte det du rör.
Tror du inte jag sett vad du gör?
Sorry, men det sålde icke som smör.

Skylla allt på mig? Darling, jag behövde inte ens höra för att veta att det är det du gör.
Känns det bättre nu då, när det är jag som fått vara din påhittade kompositör?
Well, dom hör,

Men jag vet att det är smör.
Och jag vet att du vet, för det är ingen annan än du som leder din get.

Peace. 🙉🙊🙈


Likes

Comments

ibland tänker jag på 60 talet, och deras revolution samt hur alla människor började inse deras medmänniskas värde och respekterade alla i deras närhet. Hur musik och kärlek skapade ett nytt levnadssätt. Och hur man trots regeringens försök att hålla alla i öronen livet ut, lyckades gå hand i hand med varandra mot regeringen och påbörja vad  som blev en av dom största generationerna.


Men vad hände?

Vad håller vi på med nu, och vart är vi påväg? 

Let me tell you, vi går alla mot samma destination fast vi tar oss tid på olika vägar.

Slutet Av våra meningsfulla liv, och mot våran grav.

Trots det, så vägrar vi att erkänna varandra. Se bortom hudfärger och hudproblem, ögonfärg, och smink, jobb och utbildning,..

Vi tar oss fram genom att trampa på varandras fötter, och genom att gräva andra människors gravar. Vi lever på varandras bekostnad..


jag skulle vilja skriva om hur många gånger musiken har räddat mitt liv, om hur sången har gett mig ett verktyg ut i denna kalla värld. Nej, jag snackar inte om vädret.

Jag skulle vilja uppmuntra er alla om att aldrig glömma era drömmar, era visioner och eran plats i världen. Men istället måste jag skriva om orättvisorna som pågår, överallt och hela tiden. Hur olja och mord fyller många plånböcker, och gräver många gravar. Hur munnar och ord skapar hopplöshet och mord. Hur en person just nu sörjer över sitt barn, och hur ett annat barn som alltid haft som dröm att få gå i skolan just såg sitt barnhem försvinna i en av alla atombomber, Hur dennes mor och far kämpade för sitt liv men ändå inte lyckades överleva. Och framförallt, Hur detta även drabbar dig och mig. Hur det avgör våra val, våra tankar och våran miljö. Hur det avgör hur vi ska bygga våra broar, uppfostra våra barn och hur våran natur mår.

Världssjälen, är det något du tror på?

Jag tror på den. Jag tror på att våran humana natur inte har blod på våra händer från början, Jag tror att pågrund av hur dom lett världssjälen i tidigare generationer lämnar blod på våra händer idag. Jag tror på att leda in i godhet, för våran tid här och även för nästa generation. Om vi inte börjar tänka efter snart så kommer vi inte klara av detta. Vi dödar och svälter våra bröder och systrar? Varför?

Vi ser ner på vissa, och höjer andra till skyn? Vad har jag missat?

Varför är inte jag lika hemsk?

Tack vare världssjälen. Jag är en av dom som skapar den, varje dag och varje natt.

Och den gör att jag har min sång, och slipper blodstänket.

Men jag ser fortfarande konsekvenserna av andras beteende, och slutdestinationerna för mångas hem, Och det smärtar mig. Jag vill ändra, Men jag vet inte hur. Jag måste fortsätta att kämpa för frihet för alla, och liv för alla, naturlig död för alla och fred för världssjälen.

vilken del av historien vill du tillhöra?

Den med blod på händerna eller den som kämpat för godheten in i det sista?

Tänker du lägga dig ner i soffan med fjärrkontrollen på magen och glädjas över att du inte bor i gaza? Eller tänker du försöka förändra för dom som faktiskt tvingas bo där?

Jag skulle vilja uppmuntra er om att aldrig sluta kämpa för era drömmar, Men istället känner jag att jag måste uppmuntra er om att inte glömma bort era systrar och bröder när ni njuter av en nyköpt pizza och ett glas coca cola. Jag menar inte att ni ska sluta leva, utan det jag skriver är att ni ska akta er för att hamna i the safe zone där inget annat än det som drabbar just er och dom ni bryr er om personligen spelar någon roll. Där det enda ni kämpar för är era egna drömmar och där ni inte bryr sig om vilkas tår eller huvuden ni trampar på medan ni skyndar dit.

Jag skulle vilja prata med er om hur allt du ser är en del av dig och en del av allt du kan ta del av. Där din ålder, etnicitet och sexuella läggning, kön och landsgränserna inte är avgörande för din väg, och dina tillgångar och rättigheter. Men pågrund av hur världen ser ut idag så känner jag att jag behöver hålla en tyst dag för alla människor, för mina bröder och systrar som diskrimineras varje dag.

Som går till säng på kvällen i tron och hopp om att morgondagen skall se annorlunda ut. Att dom nästa dag ska få en chans att visa vad dom går för, och bli tagna på allvar och med öppna armar och stöttning. Att få pallen som man byggt på sina bara knän och med sitt sista ork hela tiden bortdragen och falla hårt till marken utan någon utsträckt hand att ta hjälp av för att kunna klara av att resa sig igen och börja bygga på nytt är inte mänskligt, det är förgörande och det ska inte behövs gå till så. Det gör ont i mig, så ont i mig att jag ibland känner att jag inte vill vara kvar här längre. Det ska verkligen inte vara såhär.

Vill du det?

Men jag tänker inte försvinna, jag tänker stanna kvar här och fortsätta kämpa för rättvisa och kärlek och ägna min tid här för att skapa just det.

Hur tänker du göra?

Att inte agera är detsamma som att medverka, och att godkänna det som pågår .

Det låter kanske hårt och ja, kanske...det är nog hårt, men det är sant. Så ta det, och känn på det, och ändra innebörden, ändra världen. Gör skillnad, hjälp dina systrar och bröder, din moder natur och älskade djur. 

Likes

Comments