För någon vecka sedan kom vi hem från mitt andra hem, rättare sagt vårt andra hem. Jag ville inte lämna dem, jag ville inte lämna ön som har gjort mig så lugn och tryck sedan jag var åtta. O så jag avundas er som bor på gotland, hela tiden och inte bara semester i en vecka, ön ger inget annat än lugn, friska vindar och kärlek. Jag tror jag kommer att bo där när jag blir äldre, jag kanske blir pensionär på gotland.

Under tiden som vi var där så har vi hittat tusentals loppisfynd, både i andras loppisar men också i mammas. Vi har ätit färska jordgubbar med glass nästan varje dag, bakat massor av olika efterrätter, grillat, solat så jag bränt hela baksidan av kroppen och knappt kunnat gå/ligga/stå. Jag och M firade ett år med att tillsammans allihop åka till vår favorit, katthammarsvik och äta rökta räkor och bländas av solen. Vi byggde klart ett pussel av denfantastiske Jan van Haasteren. Resor fram och tillbaka till visby bara för att få äta glass, shoppa och fira pappa som fyllde år, vi åt på supper. Vi har ätit lamm och rawfood hos Ulrika. Suttit på verandan och pratat och druckit kaffe. Det här är verkligen ingen plats jag egentligen vill lämna. Speciellt inte när min familj är där och min bebis.

kanske jag ska flytta tillbaka dit?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag läste klart bitterfittan av Maria Sveland, på tredagar, ångrar inte varenda sekund jag spenderat på att läsa denna istället för att titta på tv eller sminkat mig. Eftersom jag arbetar på en bokaffär går det inte att inte bli sugen på alla böcker som klänger i hyllorna och skriker mitt namn, jag bara måste ha dem. Romaner är något jag för vanlighetens skull inte läser, just på grund av att jag inte riktigt hittat någon roman som fallit mig i smaken.

Nu dock, när jag är sjuk så vill jag inte läsa något annat. Ingen fantasy, ingen deckare eller thriller. Det ska vara vardagslivet, verkligheten och den bittra sanningen.

Likes

Comments

Hon åkte igår och jag kunde bara lyfta mig upp ur sängen imorse för att gå runt i solen med henne ett tag. Vi ses snart, tio dagar för att vara korrekt. Min nya planta som vi bland annat adopterade igår väcker lite liv i lägenheten medan det speglas av gråa nyanser utanför. skulle behöva åka bort känner jag.

Likes

Comments

En saknad mor kommer hem till mig imorgon och spenderar hela helgen med mig, alldeles ensamma, bara hon och jag. Äntligen en tjej-helg som jag har längtat efter dem så otroligt ofantligt spektakulärt mycket. Hon är bara helt bäst och kommer att vara det livet ut, hon är bara för bra för att vara sann. Vi ska förmodligen hitta på massor av saker och jag har sådan stor lust att åka på museum med henne, för det tycker vi båda om. Vi älskar att äta mycket, god och krämig mat så det ska vi nog passa på att göra den korta tiden som hon hälsar på mig. Hon vill åka karuseller som vi alltid gjorde förut, hon vill ha en picknick, hon vill gå på bio och hon vill vara uppe sent på kvällen för allt detta gjorde vi när jag bodde hemma, när de bodde här hos mig. Det var liksom inte jag som flyttade från dem utan de som flyttade från mig.

Likes

Comments

gosh att det ska krävas så mycket planering för att söka in till skolor, tror i alla fall att jag ska göra det så jag får någon framtid, ett yrke, ja tack! Tänker inte direkt säga vad det är jag söker förens jag vet om jag har möjligheten att komma in på skolan och utbildningen. Frågan lyder dock, skulle jag ha motivationen att studera i fem år för en utbildning som kan leda till så mycket mer? JA jag tror det och lär få motivationen om jag skulle få börja.

nu. mina skor

Likes

Comments

Regnet smattrar på rutorna och jag har inte flytta mig från minplats på en timma, inte ens rört mig för att ändra min sittställning när myrorna börjar krypa i benen ned mot fötterna. Jag sitter förstenad här och jag har egentligen ingen lust att ta mig härifrån. Ska jag gå så ska jag åka iväg och jag vill inte riktigt det, det är verkligen inte det jag vill göra, jag vill inte hålla på med det där. Jag känner mig hemma men så långt ifrån hemma som det bara kan bli. När det kommer till att arbeta med service yrket, i sett ifall detaljhandel, är det så många arga miner, ögon som stirrar ner på en, trötta och nedlåtande röster, ryckande av sina kort, slängande av sina pengar på bänken och oförstående människor när det kommer till företagets regler, som om de kan komma undan bara för att de skulle vara stammisar. Bara för att jag är stammis på en restaurang betyder inte att jag kan bete mig hur som helst. Jag blir bara så trött och utmattad att behöva ta åt sig människor nedlåtande energi som jag tidigare i livet bara hade struntat i och låtit gå.

det är därför jag inte vill lämna min plats här. Jag vill hellre sitta här, lyssna på regnet, sitta i samma position och låta myrorna ta över hela kroppen. Just nu har jag ingen lust att få min energi bli utdragen av någon annan som tror att det är OK.

Likes

Comments

Just nu hör jag dem spela uno vid altanen. Snart blir det pizza till lunch, igen. Igår till lunch köpte vi två stora pizzor som vi trodde skulle ätas upp inom nolltid men det blev en pizza kvar sonhustru nu ligger och gottar sig i kylan. Midsommar blev inte riktigt som jag tänkt mig men blir det någonsin som man själv tänkt (??).

Likes

Comments

Fixar för att känna mig mer hemmastad !! Rituals levererar verkligen, passar på att köpa när jag är på arlanda cuz BILLIGARE och ja vem vill köpa dyrare än needed? Smörjer in händerna hela tiden bara för att det doftar så ofantligt gott.

Det känns mer än otroligt mega super skönt att komma tillbaka till den staden som jag är uppväxt i. Förut var det hemskt för mig att sega runt och andas in luften från denna stad. Jag trodde inte att jag någonsin skulle njuta av bekantskapen av min stad. Halvåret som jag spenderade i norr funkade men funka är inte alltid det bästa för en. Vi flyttade hit nu till sommaren och sen så stannar jag här, tills han är klar med sina studier.

I helgen blir det enbart champagne, riktigt dyyyyyyr champagne och riktigt saftig mat. Sen så blir det en riktigt dyyyyr och saftig fest i det stora huset som vi ska vara i. Snart går jag iväg och ska köpa tillbehör till drinkar, vilka ska man göra?? Vad är midsommar-drinken? fläder? bye

Likes

Comments