Header

I skrivande stund sitter ja med en rostmacka i munnen och har precis lämnat in min analys. Jag tror jag tar hela grejen med inlämningsuppgifter på lite för stort allvar och försöker peppra på alldeles för mycket när det bara behövs ges ett enkelt svar. Peppra på är min grej, allting ska peppras på, livet, studier och maten. Peppar pepper ta i trä, till och med där behövs det peppar. Nu borde jag egentligen påbörja läsningen för nästa veckas moment men har inte riktigt startat än, har dock redan läst igenom all litteratur för dessa moment i januari men borde kanske ändå sätta mig och ta tag i uppgifterna.

inget mer att säga. bye

Likes

Comments

View tracker

Jag vill inte ha något annat än oreo och vaniljglass, inget mer och inget mindre. HELT ENKELT LÅT MIG ÄTA DETTA OCH MÅ BRA. Dessa bilder är egentligen från två dagar i rad, igår och idag, f*n vad underbart med glass. Kan gärna äta glass varje dag om jag fick det, det får jag ju, så jag gör det. Yes jag är mycket medveten över att det ligger ett paket oreo i glassförpackningen men helt ärligt så ville jag inte hälla i kakorna för de är godare att doppa dem än att låta de bara ligga där och bli blöta och mjuka. Första gången jag insåg att oreo var min grej var när jag och M va i Barcelona och efter ett besök på Haagen Daz så var jag helt såld på cookies and cream, dvs denna blandning. YESBOX där och då blev mitt liv ännu bättre.

nu? back to reality

Likes

Comments

View tracker

...och så var vi där igen. När jag inte kan ta nya bilder på min mobil på grund av dåligt minne så får det bli dessa sucky bilder som finns på mobilen. Inget att göra åt saken helt enkelt. Juste, nu var det ju så att jag behöver en ny mobil, helst riktigt mycket med gb och fotovänlig, I am my own paparazzi.

Idag är det fredag och för de flesta kommer alkoholen strömma i blodet, lungorna pumpas med rök och fötterna dansa över förhoppningsvis fler dansgolv än bara ett. Inte för mig (:)) jag ska skriva klart min uppsats och käka pannkakor med min kärlek. Dock ska han först dammsuga lägenheten och tvätta badrummet rent från germs, då blir jag otroligt nöjd. bye.

Likes

Comments

Sitter här och är stört jävla fruktansvärt uttråkad. Jag har typ hunnit skriva halva min uppsats och känner varken energi, motivation eller fantasi för att köra klart andra halvan. Analysen går bra och jag tycker det är mer än intressant att läsa om historia, det finns så otroligt mycket mer än det man får prata om i grundskolan eller ett år på gymnasiet. På universitetet kära barn, där får man lära sig de riktiga sakerna, allt du vill veta får du veta där.

Jag har hunnit sminka mig, trodde dock de skulle ta längre tid så de såg jag framemot men de tog typ tio minuter, otroligt typiskt när man får rutiner på sånt där man tycker är extra roligt, då vill man ju att det ska ta längre tid. Snart drar jag på mig några vädervänliga kläder för att ta mig ner till innerstaden. Funderar på om jag kanske ska hitta något nytt och roligt smink, har sammanlagt tre presentkort (why?) på kicks och de måste ju användas, så är de med det.

Btw, de där klackarna på första bilden (!!!) och den där jackan på andra bilden (!!!), give it to me baby, aha aha.

bye.

Likes

Comments

View tracker

Hade jag skrivit upp här hur jag mådde igår så hade det låtit dramatiskt som in i helvete. Det var efter jag hade lagat middag till mig och M så började min mage göra ont och huvudet dunkade, helvetet was breaking lose and things felt like shit. Denna dag har i alla fall börjat bra och kommer nog sluta lika bra. När han slutar skolan ska jag möta upp honom och käka yoghurtglass för att fira hans nya uniform de fick idag *drewling*.

Som jag sa igår. jag som har ratat jordskott har nu bestämt mig för att den åsikten är ändrad och när jag sett klart denna så hoppas jag på att någon liknande serie dyker upp snarast så jag inte får panik. Visserligen så kanske det räcker med serier för min del men what to do. bye

Likes

Comments

Goodahh!

Atm har jag precis läst klart typ miljarder sidor ur en historiebok på engelska och gud tacka farsan som kommer från The Great B så man känner sig extra mycket säkrare så fort en läser kurslitteratur på engelska. Just nu går jag genom första momentet av kursen och att välja distanskurs före att plugga i skolan var ett mycket bättre val för min del, hellre inlämningsuppgifter varje vecka och kunna studera i lugn och ro så allting fastnar i hjärnan än att ha tre tentamen som stressar skiten ur en. Det är verkligen ett störningsmoment enligt moi, and only moi.

För att lätta på hjärnan mellan studerande av varför historia är viktigt så tittar på den är otroligt underliga serien Jordskott som jag försökte mig på när den visades i början men sedan slutade titta på för NAHH not my thing. It's my thing now. Naturen är så fantastisk så tog två printscreens på det.

Jag saknar kirunas bensinmack

Likes

Comments

Okej.

Nio timmar senare och jag hade efter tre podd-dokumentärer, en flaska vatten, två apelsiner, fyra timmars skratt med mor min och tiotals ryckningar med huvudet pga somnat tagit mig genom två tågresor. Vilken j*vla champion man känner sig som. Min rumpa var helt mör av att sitta ner och huvudet dunkade så otroligt mycket. Jag är oerhört imponerad att mor min som tagit med mopsen då suttit upprätt ända från Uppsala till Kiruna vilket motsvarar cirka sexton timmar *applåder*.
Det kändes ganska surt att lämna min M efter bara två dagar med varandra men tiden går fort och snart ses vi igen. Trivs här det gör jag, nya täckbyxor har jag också som sitter så tight så blodet knappt kan pulsera genom, men snyggt äre (;)). Skämta, så tight sitter de inte.

Är helt ärligt lite besviken att graderna här ligger på -10 och inte -32 som de gjorde veckan innan vi åkte. Det hade ju varit de ultimata att få frysa lite extra mycket och sedan skryta om hur kallt de vara när man kommer hem igen. Men nej, kanske nästa år.

Bilden; jag inte på en offentlig toa, mys

Likes

Comments

Jag förvånar mig själv när jag ser så snygg ut. Jag förvånar mig när jag kan rita så snygga monster.

När Han har allt för mycket extratid mellan skolarbeten och nästa skolarbete, ja då passar det bra att printa in mitt huvud i diverse bilder. Ja ni borde se hur duktig han är på detta, ett geni, ett underbarn. Blir chockad varje gång det dyker upp en ny photoshopad bild. Ja där är han. När vi körde facetime för att vi var sextio mil ifrån varandra. INTE LÄNGRE, nu är vi cirka fem meter ifrån varandra.

Det chockar mig varje gång jag ser någon köra på trälåda istället för kassar, smart. Jag borde nog också köra lite mer på trälådor, image comes first. Där var jag igen, kunde inte motstå den där trötta men suktande efter lite-alkohol-i-blodet-blicken när man inte gått ut och festat på någon månad.

Efter detta slog febern till och jag ångrade att jag skrattat åt en hipster med trälåda (karma), stått som en staty i blåsväder (förkyld) och gått ut och festat utan tre extra koftor och en stor halsduk (feber). Jag lär mig av mina misstag men bryr mig inte. suck vad ska jag göra med mitt sett att tänka som en tonåring. bye

Likes

Comments

Hello there.

Ive been absent för att under hela julhelgen och mot det nya året låg både jag och min M med över trettionio graders feber. Det nya året firades därför inte in på en fest och sedan ett hotellrum utan i min lägenhet i soffan med varsin pigglin i ett glas. Mitt nyår var absolut inte alls som jag hade hoppats men om jag ska vara en snäll människa så säger jag Jag fick i alla fall vara med M och det var egentligen det som betydde något, så jag är mycket nöjd med nyår. Jag ljuger inte men det hade ju inte varit helt fel att få fira in nyåret med prosecco och de där nya klackarna som jag köpte en månad innan.. *suck* Revansch för firandet av 2018 (?). Jag har nyårslöften men de tänker jag inte berätta för någon förens när det slår om till 2018 och så får vi då se om jag häll vad jag lovade.

Utöver att febern typ sköljdes bort två dagar innan jag skulles flytta gjorde det lite lättare för mig att packa fyra stora väskor i all hast. Såklart fick jag inte allt med mig som hade planerat men går det någonsin som jag planerat? jag undrar.. Mitt tåg gick nio på morgonen och när jag klivit på med alla väskor ser jag hur min kära mor står med ena väskan hängandes på hennes axel, jag hann ta tag i den. tur. Cirka sex timmar senare står jag där med mensvärk, iskalla fötter och kurrande mage i Umeå. Vilken tur att någon som jag kallar min kärlek hade bokat taxi så att hornen i pannan inte hann synas klart och tydligt.

Nu är jag här. Köpte varma skitbyxor, underställ i ull och underlägg till matbordet. mkt ql. bye

Likes

Comments