Jag är helt förälskade i Dazed som både är en nättidning och som finns i pappersform. De tar upp nyheter inom kulturvärlden och reflekterar det över den politiska sfären och får allting att passa ihop med varandra. Dazed är något jag tittar in till nästan varje dag och jag har samlat ihop några olika nya nyheter som jag listat här ovan. Men. Det finns så otroligt mycket mer för er att läsa. Kan ni inte engelska så är det inte svårare än att översätta det på google (????). Håll inte tillbaka. Gå in bara och njut av den kulturella upplevelsen.

bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så satans sugen på en pizza. Men det var egentligen inte det jag skulle skriva här. Hela morgonen och blöjan av dagen (till och med klockan tre) så har vi gjort allt vi viljat göra, och det är att sitta tillsammans som vi annars aldrig riktigt hinner göra. Titta på serier och ära nätter och rostad kokos som är ett av de godaste att småäta på. Jag har tittat genom min tidning jag köpte och mina tankar över vad jag vill hålla på med (dvs arbeta med på heltid) i framtiden börja uppenbara sig med jämna mellanrum.

I alla fall. Brickan är ifrån IKEA och jag såg den när jag egentligen skulle fönstershoppa men öppningen till butiken var bara två meter från där jag stod så det fanns inget annat jag kunde göra än att gå de där två metrarna och några steg till tills jag hade denna i min hand. *stort leende*. Sedan några meter till för att köpa den. Nu är den min. Tror jag ska ha den på mitt sminkbord eller som en tavla. mhm. inga snuskiga mackor på denna.

nej tack

bye

Likes

Comments

Klä på. Sminka på. Stänga av. Dra iväg

Vi kom hem för några timmar sedan. Det blev ingen melon. Inga nagellack. Det blev denna tidning (säkert fyra år sedan jag köpte en tidning), en morots juice från naked juice bar, glass och mat.

bye

Likes

Comments

Wishing star.

- Skriva. Inte sånna där inlämningsuppsatser som jag tvingas skriva varje vecka. nej. jag vill skriva annat och jag vill skriva mycket. var ska jag börja?

- Kyssas

- Åka till new york. En dröm jag kommer ha hela livet. När jag väl fått åka dit kommer nog önskan bli mer åt att flytta dit hållet. Kan man bo överallt?

Likes

Comments

Jag är inte särskilt förvånad över att jag sitter och tittar på The walking dead istället för att ta tag i en del läsning som jag egentligen borde göra. Vi är i hem nummer två och det känns som vår här uppe, lite varmare än i uppsala. När jag sett några avsnitt till så ska jag nog ta en promenad ner mot centrum för att möta upp Han som sedan nio imorse suttit och skrivit tenta, vi måste ändå köpa mat. usch tråkigt. Schemat för jobb i sommar har kommit och jag är nog den enda som i genomsnitt har över trettio timmar per vecka, det kan behövas rejält.

Tror jag ska köpa ett eller två nagellack också. Och kanske en melon.

bye

Likes

Comments

Atm. är sminkad och påklädd för att ta tåget till den andra storstaden. Först måste jag väckta mannen som gick och lade sig imorse klockan sju på morgonen, typ då jag egentligen var pigg nog för att starta dagen. Jag hoppas att jag får upp honom, cup we gotta go.

Likes

Comments

Fältveckan leder mot sitt slut och vi drar till hem nummer deux om någon dag. Det är en bitter känsla i hela kroppen att behöva dra sig från det bästa till det nästan sämsta. Bort från det underbara vädret till snö och tystnad. Inte direkt vad vi egentligen vill men vi måste och så får de bli.

För övrigt är det nästa omöjligt att inte köpa Häagen Dazs salted caramel och jordgubbar till det. Upplevde himmelriket.

Bokrean gör mig alldeles tokig och jag hittade boken som jag bara sett i pocketform och hittade nu en ännu bättre för femtio kronor. GISSA om jag blev och fortfarande är upp över öronen lycklig. Dessutom sprang jag in på Zara för att titta på dessa två tröjor, likadana men men ena med ränder. De är en vanlig lång tröja, smala armar som blir trumpetformade vid handlederna. Och jag som älskar detta material på tröjor.

Likes

Comments

Han åkte iväg tidigt imorse och jag väntade in honom hela dagen för att tillslut få gå och käka den eftertraktade burgaren på bastard burgers som öppnat här i uppsala precis i tid för att vi kom hem. Hela uppsala ör fylld med olika hamburgarrestauranger nu, det växer typ varje halvår. Jag är så ärlig man bra kan bli när jag säger att detta var absolut den bästa hamburgaren jag någonsin käkat och säkert någonsin kommer att käka. Det godare köttet och osten jag någonsin käkat och sötpotatis pomfirtten var fan crispy under hela tiden vi satt där och åt. Vidtog en varsin dubbel tryffelburgare, nästa gång blir det nog en enkel, men första gången kan man inget annat än överdriva, det finns egentlige inget som heter överdrivet när man käkar hamburgare, då får det helt enkelt vara allt på burgaren.

NU; vi har två haagen dazs i frysen och jordgubbar i kylen. #lifeasdiscodoll

bye

Likes

Comments