Header
View tracker

Av någon anledning har dessa tavlor inte nått högre upp på väggen än att stödja sig på den. Gulligt men inte så det egentligen ska vara. Den enda delen i lägenheten som inte ser ut som ser så förfärligt förfallet och ledsamt ut var mot fönstret i vardagsrummet. Här pryder Stenmark-tavlan, en av pappas tiotal växter, Fame lp'n (jag har faktiskt två stycken), flera urtråkiga kaktusar som jag inte alls förstår varför de står där OCH sist men inte minst den där obligatoriska skålen med mitt favorit godis (mhm!!!!). Nu när jag tänker efter så letade jag efter något sött efter den salta middagen och kunde inte förmå var jag hade ställt skålen med allt godis. Nu hittade jag den. gotta go and eat them now. bye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Nu håller vi på att fixa kontraktet. Nästa år, i början av januari flyttar jag till norrland där de inte pratar norrländska, dvs umeå. Äntligen blir det av och jag behöver inte vakna varje morgon i en tom säng, behöver inte lägga mig på kvällen i en tom säng, jag behöver inte laga mat ensam och hela den där grejen med att prata med sig själv behöver jag inte göra längre. Har nästan börjat tro att jag har en annan person i hjärnan. Förhoppningsvis kommer jag in på en kurs på distans så jag har något att göra under dagarna, förhoppningsvis får jag jobb, det återstår att se helt enkelt.

När vi nu flyttar så har jag bott i tre städer sedan jag tog studenten, Visby, Uppsala och Umeå, haha. Tre studentstäder. jag ser ett tema här. 

Själva grejen med att flytta är så otroligt rogivande för mig. Jag tycker det är så skönt att börja på något nytt, göra något nytt och träffa nya människor. Rastlösa ​jag​ mår mycket bra av detta.

Likes

Comments

???

MORNING.

Vaknade alldeles för tidigt för min egna skull. Ack min kära skönhetssömn den var då inte långlivad den.. Jag klev upp, jag hade fått ett kärleksfullt sms så energin var på g och att skvätta vatten i ansiktet behövdes inte längre. Efter ett cardiopass (ja ett av de skönaste settet att vakna på, men ack så svettigt) är jag nu egentligen helt slut men om cirka 20 sekunder måste jag dra till tvättstugan och tvätta lite.. mysigt. bye

Likes

Comments

Morgon alla själar. Igår bar jag denna awesomeness outfit. Blåa utsvängda jeans från hm (shapesomethingjeans tror jag de heter), polo från Lindex som kom med något limitededition grej förra eller förrförra året och som har två dragkedjor nedtill, jackan är från Beckhams kollektion från hm (den finns enbart på avdelning för män??), skor ?

Jag började gårdagen med att käka frukost och titta på Buffy. Klockan 15 satt jag på tåget in mot huvudstaden för att klockan 16 möta upp min tjej. Vi drog och käkade pasta på vapiano (ja såklart), fightades mot blåsten och snön, sedan var vi framme på Stadsteatern. På Stadsteatern, stora scenen, rad 13 i mitten bevittnade vi Romeo & Julia. Helt ärligt så började den inte bra, jag tyckte mest att de yngre skådespelarna skrek istället för att känna in vad de egentligen pratade om, eloge går till dem andra. Pjäsen blev bättre och bättre ju längre tiden gick och tillslut kände jag mig nöjd. Det var helt klart värt att sitta där i 2,5timmar och lyssna på Shakespeares texter som vi fick höra varje dag i gymnasiet. Jag kände mig lite som hemma. Bye

Likes

Comments

När jag egentligen inte är up for buying stuff så hittar jag såklart en underklädsaffär i gallerian jag jobbar i. När jag får rast precis när gallerian öppnar så slank jag in och sa hej, plockad ihop några olika braletts och de satt helt perfekt. Hunkemöller in my <3. Jag brukar inte gå på rea etc men nu när det stod 25% off så kunde jag inte hålla händerna i styr. bye

Likes

Comments

Just nu:

- Titta jag på Svartsjön som jag trodde skulle få samma betyg som jordskott men som faktiskt fick färre poäng för den är faktiskt inte så himla bra. Det liksom känns som om varje avsnitt är detsamma som den innan, en kvinna som ingen tror på, en källare vars dörr ned till öppnas lite då och då, en onödigt arg snubbe till granne. Whattodo, jag måste ju se klart allt så jag får se om det någonsin händer något, vill ju ändå inte missa.

- Önska jag att jag inte borstade tänderna och stoppade in skenan. Hade jag inte gjort detta så hade jag kunnat sitta med en Häagen Dazs Cookies and Cream..when you regret it.

- Hade hellre tittat på White Chicks

- Funderar jag lite på om jag ska börja på någon skola i london, amerika eller stockholm. Måste få upptäcka. Vad ska jag bli bäst på?

Likes

Comments

- Still want that sofa tho -

Fryspiazzan ligger i ugnen och ser god ut men smakar säkert papp. En perm med scheman, avtal, kvitton, fakturor etc är klar förutom att den ser väldigt tråkig och steril ut, måste göra något åt det..!! Jag har går fram och tillbaka mellan hemma och affärer tre gånger nu och ändå lyckas jag glömma att köpa nästan det viktigaste, toapapper och häftstift...what to do???!

Jag tänker fortfarande på den där soffan jag hittade någon gång förra året, den där gröna soffan vill jag fortfarande ha, vill inte ha någon annan soffa i hela världen just nu, jo kanske en chesterfield men denna också, båda kan jag ju få. Grönt blev en av mina favorit färger den dagen jag fick en illgrön halsduk, sen en grön väska och nu nu nu vill jag ha gröna möbler. Kanske gröna väggar skulle pryda hallen? bye

Likes

Comments

When your'e like so fricking bored to hell so the funnies thing you can come up to is to not snap yourself but just sit there in the silence and keep those pictures.. We have all done it, i know it. All these funky filters, feeling funky and old. I wonder if I would ever fit in purple hair, I've thought about coloring my hair like Bride of Frankenstein, that would be awesome. Maybe a cool nuance of blue or purple, I would like that, I need the color for real m8. Ahh and the second picture, me being seventyish years old, I look goooood! Miley what's goood?

Likes

Comments