Header

Med en nyfunnen inspiration att uttrycka mig skriftligt påbörjade jag det här inlägget, skrev ett som raderades eftersom det blev för personligt och pressades av mig själv att prestera bättre.

Det här skriver jag för att koppla av en stund, ta en stund för mig själv och reflektera över det som sker i nuet.

Det kan komma korta inlägg i framtiden, de kan komma att utvecklas också. Har ingen plan för stunden, tänkte bara låta det ske och bli inspirerad av min omgivning. Det som inspirerade det här inlägget var faktiskt mitt nuvarande avsky för mammas sambo. Finns oerhört få människor som jag ogillar och intressant nog har de har en ganska viktig sak gemensamt. De är båda kräftor.

Kräftor som i tecknet, alltså. Inte så att jag ogillar kräftor, känner en del fina faktiskt men fann det rätt underhållande att de personer som retar mig mest är av samma tecken. Tänker nog kalla honom för kräftan härefter, den andra har jag en tendens att kalla "they who must not be named" eller någonting i det stuket.

Varenda ljud som kräftan ger ifrån sig får mig faktiskt att vilja flippa ur lite och typ kasta saker på honom. Det vore också rätt underhållande. Han kollar på en action rulle på högsta volym med noll hänsyn till faktumet att jag pluggade (ja pluggade, har fortfarande rester ok) och hostar lungorna ur sig.

Det är i alla fall min tanke i nuet, en del kräftor är en pain in the ass. I alla fall de liberala kräftorna.

Ifall någon undrar är jag Jungfru, de är en pain in the ass more often than not också så ska väl inte klaga så mkt. ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments