De är superkul att läsa andras inlägg om olika outfits. Tycker ni att jag också ska börja? En kollektion jag tycker skulle passa sommaren etc. skulle ni uppskatta de, kommentera nedan. Jag uppskattar era svar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag nig en av alla som hypar snön, men wow vad jag har saknat de vita på backarna. De ger allt en mysig feeling. Nu hoppas vi att de håller till jul. Jag tycker dehär med bussarna på vintern är så segt, antingen kommer dom inte eller väldigt mycket försenat. Jaja de kanske sköter sig denna vinter.

Likes

Comments

Bästa mellanmålet till enormt mycket plugg, supergod yoghurt med granola flingor.Nä nu ska jag duscha, plugga och sova. Vad gör ni?

Likes

Comments

Vaknar upp med snö på gatorna, kallt som satan och snorig. Bara att kravla sig upp, dra på sig kläderna och gå. Nu sitter jag på folktandvården och sen bär de av till skolan som jag verkligen inte känner något positivt för. För mycket stress och för mycket just denna vecka.

Ha en fortsatt trevlig dag!❤️

Likes

Comments

07:30 blir jag väckt, 08:30 är vi i stallet och 09:15 satt jag på hästryggen. Dagen börjar med snö och dressyrlektion för Hanschen Ressle som är dressyrtränare på hög nivå. Superfin häst, hon gick som en klocka, men de bästa är att jag nu nog vet hur jag ska få till hennes bakben. Liven är så fin i Equitos fina pannband och schabrak.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Här sitter jag i pyjamas shorts och linne med Wallander på datorn, och godis samt en burk Celsius. Denna kväll är lyckad! Drömmen just nu, bara ta det lugnt, ska nog dra på mig en återfuktande kräm för ansiktet likaså benen.

Vilken är eran favoritserie?

Likes

Comments

På första bilden ser vi en ljus bakgrund och en fin Liven, på andra bilden syns ett par öron 30min senare än första bilden. Fan att det börjar bli mörkt så snabbt nu. Olivia och jag tog oss till Sandtaget bredvid stallet och där tränas magmusklerna och hennes kondition. Superpigg häst.

Vad rider du på för träns i hoppningen?
Svar: Oftast använder jag mig av ett PS träns men annars hoppar jag på ”tävlingstränset” vilket är ett dressyrträns med achengrimma.

Likes

Comments

Igår åkte jag till min pojkvän, vi åkte och käkade samt strosade omkring vilket resulterade till sen hemkomst. Nu sitter jag snart på färjan igen, på andra sidan blir jag upphämtad av familjen och sen blir de stall.

Likes

Comments

Jahopp, efter 3 bussar väntar färjan och x antal bussar till. Haha rolig start, jadå!

Vad har du för tävlingsplaner för 2017?
Svar: jag tror du menar vilka jag har kvar av året? Iallafall, jag startar en klubbtävling i december, start går i LB:1

Likes

Comments

Skolan slutade precis, hela jag skriver JAAA!! Äntligen helg, jag ser så fram emot denna kväll. Den kommer bli superkul! Självklart kommer jag att skriva om det❤️

Likes

Comments