Header

Hej!
Idag är en såndär vuxendag, alltså en skittråkig dag. Jag har bestämt mig för att tvätta... Bara tanken på att kånka tvätt, vika, stryka gör mig trött och jag vill hellre gömma mig under täcket hela dagen. Skall rensa massa saker i sovrummet också, till råga på allt. Min pappa, min bror och kanske min brors flickvän kommer och hälsar på nu i slutet av Januari och det känns som om jag bor i ett renoveringskaos.
Jag har luckor att klä, möbler att köpa, mattor. Ja hujeda mig. På tal om det, måste skura ugnen...

Som sagt, vuxendag... När jag var runt 13-14 år så kunde jag knappt bärga mig till att ha egen lägenhet, och visst är det skönt! Ibland. När man inte är trött och hungrig samtidigt. Då önskar man allt bra gärna att man kunde gå ner för trappen hemma hos mamma och äta mat där. Förövrigt så är min mamma världens bästa kock. Jag har aldrig ätit någonting hon gjort som varit äckligt. (Förutom fiskbullar och ärtsoppa, men det är ju faktiskt äckligt rent naturligt.) Mycket utav den mat jag gör är faktiskt mammas recept, som köttfärsås, skinkstek, kalops osv.


❤️ MAMMAS MAT. ❤️

Jag väntar på en herrans massa paket, från fyndiq, bonprix, wish och nagelgiganten. Dock tror jag att det från nagelgiganten redan finns på Tempo..  😍

(Pssst, om någon ens läser detta... Skriv en kommentar)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, för mig är det i alla fall morgon nu. Somnade inte förrän 10 i morse, vilket innebär att jag är lite halvtrött. (vem försöker jag lura? Kan knappt hålla ögonen öppna.)
Skall försöka kravla mig upp ur sängen, ta mitt insulin och äta lite frukost/lunch. Min hjärna skriker ''KÖTTBULLAR'' men min kropp som är för lat för att gå till Tempo skriker ''ÄGG''. Så, ägg it is. Med rökt makrill? Fancy som vanligt.

Jag har skrivit ett schema till mig själv, skall gå upp kl 9, äta 3 ggr om dagen, det går, sådär. Sådär skitdåligt typ. Typ jätteskitdåligt. Kan inte sova på nätterna ibland vilket innebär att jag absolut inte kommer upp kl 9 på morgonen, möjligen somnar jag då. Suck, jag är kass på rutiner, haha.

Måste ta mina sprutor nu innan de är försent, kikar in senare! Puss

Likes

Comments

Ja, vart har han tagit vägen, Johnyboy? Han verkar ha missat mig i alla fall!

Ligger i sängen och tänker på vad jag vill göra med lägenheten, hallen är ful och sovrummet ser ut som skit. Tröttsamt det där att aldrig bli nöjd. Herrn som bodde här innan mig har borrat och satt plugg nästan överallt. Tråkigt, det förstör så mycket.

Jag är nästan färdig med köket, men det kostar både tid och pengar, vilket är en bristvara. Har satt vit dekorplast på skåpsluckorna men har ju 14(!) stycken, så det blir ett par rullar. Matbordsdelen är nästan färdig, fattas en ullpläd (fejk såklart!) men annars tar det sig ganska bra.

Måste försöka sova någon timme... Suck.

Hoppas ni har en bättre morgon! Kikar in lite senare igen. 💎
(Vad tycker ni om matplatsen? Ser det ok ut?)

Likes

Comments

Hej! Igen, skulle man ju faktiskt kunna säga...
Nu är jag här igen, med mig själv och en dator i knät. För nu har jag på något sätt bestämt mig, igen, att jag skulle vilja blogga. Jag har ju så mycket att få ur mig! Jag tänkte att min blogg skulle bli som min närmaste tjejkompis, jag tänker kasta ur mig åsikter om allt och ingenting, jag kommer visa vad jag gör, tänker och vill, hela tiden, allt kommer jag skriva. Vill du bli min bästa tjejkompis? Häng med då!
Åh, kära nån vad tangenterna på min dator kommer gå varma nu, dag ut och dag in.

Lite om mig då kanske? Jag är 19 år och bor i en halvvit tvåa i Småland, jag har en katt och jag har typ1 Diabetes. ( Lite info om sjukdomen! )
Jag käkar lchf och skall börja plugga på komvux.
Det var lite om mig, berätta lite om er!!''Var f*n fick hon Disan ifrån?'' - Tja, jag förstår er fundilering kring mitt val av bloggnamn, men det är faktiskt så enkelt som det att när jag var liten så kallade min familj mig för Disan, Dis eller Dis-Fis. Jag kände lite som så att Disan ändå var det mest civiliserade att använda, jag menar '' Dis-Fis, en blogg om gaser'' Nja... Fast ändå, jag skulle nog läsa den ifall någon annan bloggade om det. Någon???


Jag kommer ju skriva om precis allt, som jag skrev lite högre upp, men! Det finns vissa saker jag gillar lite mer och alltså kommer de ta större plats här. Spännande? Nä, inte direkt egentligen. Jag gillar inredning, min katt, smink och shopping *typical 19åring* Fast, jag gillar andra saker med. Typ som min gamla bil jag har, supergammal är den, 60 år! Det är en Pontiac Star Chief från 1956, men det säger inte de flesta av er någonting kan jag förstå.. Men passande nog eftersom jag har en så gammal bil så älskar jag också Retro, är galen i 40-50talet, kläderna, frisyrerna, bilarna osv. Det kommer alltså förekomma en del inlägg som fungerar som tidsmaskiner, all the way tillbaka till the 50tal liksom.

Välkomna till mig, och stanna jättegärna. Vi hörs senare igen!

Likes

Comments