Ja nu är det snart skola. Sommaren har gått jätte fort och har varit borta ganska mycket, iallafall när minna föreldrar har varit lediga. Jag hade först 4 veckor där jag nästan inte gjorde något speciellt. Men jag var då på ridläger och sen sommarjobbade jag hos min pappas jobb i en vecka typ. Sen fick min mamma och pappa lov och vi åkte till Spanien och var där i en vecka. Sen när vi kom hem så åkte vi till vår stuga i Halmstad och var där i en och en halv vecka, sen släktkalas och nu veckan jag är ledig så kommer jag inte göra mycket utan kanske vara med kompisar typ men inget mer.

Jag ska börja i högstadiet och i en ny skola och ny klass m.m. Jag ska med åka buss till skolan också. Jag är ganska nervös men jag hoppas det kommer att gå bra. Jag tycker det ska bli kul att komma ifrån min gamla skola och starta på nytt men jag kommer sakna några från min gamla skola. Jag kommer sakna min klass sååå mycket för vi splittras ju och blandas med en annan klass. Men jag hoppas att jag kommer träffa dom i skolan och på fritiden mycket.

Det har varit väldigt struligt med gruppen för förs så sa dom att jag och vårt tjej gäng från min gamla klass skulle går i C och vi träffade vår grupp och jag var jätte nöjd men sen fick vi byta till D och då blev jag inte lika nöjd med jag har träffat en tjej som jag kommer gå med och hon var jätte snäll och jag har ju vårt tjej gäng från min skola med mig i D. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra.

Jag hoppas att du får en fortsätt bra kväll, morgon, dag eller natt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vad jag på Ullared med min Mamma, syster, mormor och morfar.

Lite lägre ner ser ni bilder på vad jag har köpt. Ridsakerna jag har köpt är: skrittäcke, grimma, två pikéer, tun jacka, tjock vinterjacka, en regnjacka och ett par regnbyxer som följde med regnjackan och strumpor. Sen köpte jag också kuddar, ett ideal of sweden skal och 4 överstryckning pennor. Jag ville köpa en kalender på Ullared men det fanns igen fin kalender som jag ville ha så jag köper kalender på tempo för jag hittade en lite finare en dom på Ullared. (Berättar inte detta för att skryta)

Det var roligt och trevligt på Ullared med min familj. Btw sen hittade min mamma,min syster, mormor och morfar också lite saker.

(Förlåt för jag inte har lagt ut på några dagar med jag har inte hunnit och har inte haft något att blogga om)

Tänkte börja med att skriva på nästan farje inlägg en bloggare jag rekommenderar, skriv vad du tycker om det.

Rekommenderande blogg: Jennifer Bratt. Hon har precis startat en blogg. Kunde inte länka den men sök på spotlife och sen Jennifer Bratt. Eller gå in på hennes Instagram, Jennifer Bratt, så i hennes bio ligger bloggen länkad.

BILDER!!

Likes

Comments

Vädret denna sommaren har inte varit det bästa kan man ju säga. I alla fall inte där jag bor. Det har ju inte kommit så många riktiga regnskurar men det har ju direkt inte varit fint och soligt hella tiden.

Jag och min familj ska på släcktkalass på mammas sida på söndag och då brukar det alltid vara varmt, fattar inte hur. Men deta året kommer det antagligen regna och då kommer det inte vara så roligt för på kalasset brukar man hella tiden vara ute och göra saker. Släcktkalasst kommer vara i Halmstad i mormor och morfars stuga och det finns ganska mycket plats men inte så mycket plats så att hella släckten på mammas sida får plats så då måste man vara i ett stort party tält, men problemet är att det tältet som finns läker men jag vet inte hur det är nu med tält. Men iallafall så hoppas jag att det blir lite roligt ändå.

Hoppas du får en fortsätt bra dag!

Hemma hos mig idag!

Likes

Comments

Hej! vet faktist inte vad jag ska skriva nu men, tack för att du har kommit in på min blogg.

Dena bloggen är väldigt ny och är ännu inte så fin innan jag har lärt mig hur man gör. Men jag ska försöka göra bloggen lite bättre och träna på att skriva lite bättre.

Jag älskar som sagt att rida och har ridit på ridskola i 6 och ett halvt år nu och jag har absolut inte tröttnat. Jag älskar hoppning men jag tycker också om dressyr m.m

Jag kanske inte har något spännande liv, men jag har lite saker jag kan blogga om snart så håll lite koll på min blogg om du är intresserad.

Det här inlägget skriver jag bara för att ni ska ha lite mer koll vad jag är för någon och bara för att ha ett första inlägg. Hoppas du vill fortsätta att följa mig. Förresten jag är 12 år, fyller 13 i år och ska snart börja i 7:an.

                                            BILD PÅ MIG!

Likes

Comments