Idag vad jag på Ullared med min Mamma, syster, mormor och morfar.

Lite lägre ner ser ni bilder på vad jag har köpt. Ridsakerna jag har köpt är: skrittäcke, grimma, två pikéer, tun jacka, tjock vinterjacka, en regnjacka och ett par regnbyxer som följde med regnjackan och strumpor. Sen köpte jag också kuddar, ett ideal of sweden skal och 4 överstryckning pennor. Jag ville köpa en kalender på Ullared men det fanns igen fin kalender som jag ville ha så jag köper kalender på tempo för jag hittade en lite finare en dom på Ullared. (Berättar inte detta för att skryta)

Det var roligt och trevligt på Ullared med min familj. Btw sen hittade min mamma,min syster, mormor och morfar också lite saker.

(Förlåt för jag inte har lagt ut på några dagar med jag har inte hunnit och har inte haft något att blogga om)

Tänkte börja med att skriva på nästan farje inlägg en bloggare jag rekommenderar, skriv vad du tycker om det.

Rekommenderande blogg: Jennifer Bratt. Hon har precis startat en blogg. Kunde inte länka den men sök på spotlife och sen Jennifer Bratt. Eller gå in på hennes Instagram, Jennifer Bratt, så i hennes bio ligger bloggen länkad.

BILDER!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vädret denna sommaren har inte varit det bästa kan man ju säga. I alla fall inte där jag bor. Det har ju inte kommit så många riktiga regnskurar men det har ju direkt inte varit fint och soligt hella tiden.

Jag och min familj ska på släcktkalass på mammas sida på söndag och då brukar det alltid vara varmt, fattar inte hur. Men deta året kommer det antagligen regna och då kommer det inte vara så roligt för på kalasset brukar man hella tiden vara ute och göra saker. Släcktkalasst kommer vara i Halmstad i mormor och morfars stuga och det finns ganska mycket plats men inte så mycket plats så att hella släckten på mammas sida får plats så då måste man vara i ett stort party tält, men problemet är att det tältet som finns läker men jag vet inte hur det är nu med tält. Men iallafall så hoppas jag att det blir lite roligt ändå.

Hoppas du får en fortsätt bra dag!

Hemma hos mig idag!

Likes

Comments