Livsstil, Mat, Vardag, Födelsedag

I denna månaden juli så har jag fått vara med och firat två födelsedagar, både min bror och pappa har fyllt år i juli. Min bror fyllde år dagen innan vi åkte till landet och min pappa fyllde år igår så det har varit ett himla firande denna månad men det är absolut inget jag klagar på, jag tycker nämligen att det är riktigt mysigt att fira andras födelsedagar, men roligaste är det ändå när man firar sin egen och det kommer jag att få göra snart, nämligen så är jag ett augusti barn. Men detta är middagen som vi åt när min bror fyllde år, massa gott och plockigt.

Likes

Comments

Livsstil, Vardag

I två veckor har jag varit på mitt landställe i Västergötland, det har varit två bra veckor och jag tänkte i detta inlägg berätta om mina veckor.

Vecka 1:

Jag, mamma och pappa lämnade Louise på Stadium Sportscamp och sedan begav vi oss av mot Västergötland. Efter två timmar stannade vi på Ikea, shoppade lite saker och sedan åt vi även mat där. Sedan var det dags att köra vidare. När vi kom fram var det okej väder, vi packade upp och började laga mat, det blev pizza den kvällen.

Dagarna efter så badade vi vid stranden, vi grillade korv och marshmallows. Jag började även testa på att övningsköra lite lätt. Jag och mamma körde i tre dagar varje kväll i en timme på parkeringen vid badet, den fjärde dagen var jag så pass bra att jag kunde ge mig ut på den stora vägen och testa växla upp i fyran.

På torsdagen den 13 juli så åkte jag, mamma och pappa till Göteborg, vi åt mat på en hälso-resturang och vi gick i affärerna på NK, de andra affärerna var inget för oss ;). Vi gick dock in på Engelska tapetmagasinet för att kolla tapeter inför nya utbyggnaden som sker nästa vår. På kvällen åkte vi till några kompisar till mina föräldrar som bor inne i Göteborg vi åt mat och hade en trevlig kväll.

Dagarna efter Göteborg så spenderade vi dagarna på stranden väldigt mycket. Pappa tog tåget upp på lördagen för att hämta Louise på Sportscamp och sedan kom de ner tillsammans på söndagen igen.


Vecka 2:

De första dagarna när Louise hade kommit så var vi på stranden mycket men även gjorde vi olika utflykter. På onsdagen så sa mamma till mig och Louise att vi måste hålla kvar pappa på stranden för att det kommer att hända en grej när jag åker hem. Jag, Louise och pappa stannade kvar på stranden medan mamma åkte upp till huset igen. Efter ett tag ringde mamma och sa att vår granne hade skadat säg och de undrade om pappa skulle kunna komma upp och hjälpa honom som att min pappa är läkare. Pappa, Louise och jag cyklade upp och när vi var framme vid huset så hoppade pappa och mammas kompisar fram från huset och skrek "Överraskning". Jag och Louise stannade kvar vid huset under kvällen medan alla kompisar åkte med pappa och mamma till några andra kompisar. Där firade de att pappa och en annan kompis till mina föräldrar fyller 50 år. Supergulligt verkligen av mamma och pappas kompisar att komma ner hela vägen från Norrköping för att fira pappa och en annan man.

Sen på fredagen började vi packa ihop alla saker för på lördagen skulle vi sedan bege oss av till farmor och farfar för att sova där en natt.

På lördagen var även några av mina kusiner där, vi hade det så roligt, vi badade i min farmor och farfars sjö, vi plockade massa hallon och vi åt supergod mat.

Sen igår så åkte vi från farmor och farfar hem till Norrköping igen!!

Likes

Comments

Livsstil, Mat

Hej på er!!

Nu var det flera veckor sedan vi hördes, jag bara försvann där ett tag. Jag bestämde mig nämligen för att ta en lite bloggpaus på grund av att jag ville vara ledig lite från bloggen och kunna umgås så mycket som möjligt med familjen. Under dessa tre veckor som jag inte har bloggat så har jag varit på mitt landställe i Västergötland nära Göteborg. Vi har haft en bra semester där och nu är vi påväg hem. Ska bli skönt att komma tillbaka till Norrköping. Absolut ska ni få se vad jag har gjort under dessa veckorna så bilder kommer att komma upp inom kort från dessa tre veckor. Jag hoppas ni har haft det bra och nu kör vi igång bloggen igen!!

Likes

Comments

Livsstil, Inlägget innehåller adlinks, Makeup, Sponsrat Samarbete

( Inlägget är i samarbete med Cocopanda.se)

Just nu har Cocopanda.se mycket rabatt på hela butiken. De har nämligen startade deras SHOPPING FESTIVAL med 20% -70% rabatt på hela butiken*Gäller inte Sigma & ByNoor*. Så fynda massa favoritprodukter hos Cocpanda.se

Ni hittar Cocpanda.se hemsida: HÄR


Likes

Comments

Instagram@disahager