View tracker

Efter 4,5h kursprov, fysiklektion inför prov nästa vecka och ett seminarium i engelska går jag på helg. Imorgon har jag som läser snabbmatte, dvs. läser en kurs före i matte, förmånen att få ledigt då de som nu läser matte 3c har kursprov imorgon.

Planer inför imorgon:
- Göra en riktigt god frukost.
- Dra mig iväg till tandläkaren.
- Träna!!!!! Inte gjort det på typ två veckor så saknar verkligen, blir så trött och nedstämd annars.
- Träffa någon/några vänner förhoppningsvis.

Nu tänkte jag som vanligtvis kolla runt på kläder eller smink, eller kolla någon serie. OCH får inte glömma, testar ett nytt te min syster köpt - jordgubb, champagne och hmm nån mjölksak eller något. Inget te-fan men ändå hyfsat gott faktiskt!!!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag hade jag en lektion där vi dessutom slutade 40min tidigare??? 10.15-11.00 hur NAjZzz? Jag, Elsa och Anna gick ner på stan för julklappsletande och plugg inför kursprov i matte imorgon.

Köpte mackan på bilden till lunch och ni bara MÅSTE testa! Det är surdegstoasten med salami och färskost, men på var också någon typ av pesto samt soltorkade tomater. Det var verkligen supergod, ska absolut köpa den igen.

Nu ska jag faktisk kolla nån serie för att sen sova, man förtjänar det innan kursprov!!!!!!!

Likes

Comments

View tracker

En massa bilder från i somras när jag följde med några vänner till Gotland. Det är verkligen ett så mysigt ställe. Endast varit där två gånger men vill verkligen åka dit igen!!!!!

Likes

Comments

Trots att hon är modell och känd vågar hon visa sidor som många andra döljer. Så himla vacker är precis vad hon är.

Likes

Comments

Idag har jag legat i sängen från morgon till kväll verkligen, kollar skam och bara tagit det lugnt. Sånt förtjänar man när man inte mår så toppen.

Nu: fortsätta kolla skam haha

Likes

Comments

Här är el fluffy ball som jag fick hem häromdagen, I love it!!!!!

Har för övrigt blivit besatt av norska serien Skam, så nu ska jag fortsätta plöja avsnitt. Ska sedan gå och lägga mig i tid då jag har kursprov i kemi imorgon klockan 8.30, längtar:):):)

Likes

Comments

Har under ett (ganska långt) tag nu haft något för guld och i princip bara burit guld, men på sistone har jag börjat tycka om silver otroligt mycket. Speciellt kristallörhängen!!! Är supersugen på att köpa mig ett (eller två) par Lily and Rose örhängen. Problemet är vilken färg ska man ta??? Beslutångest deluxe!!!

Likes

Comments

I fredags var det som ni kanske visste eller i alla fall märkte black friday. Är (tyvärr enligt mig) inte en person som brukar ta vara på readagar utan brukar mest låta de passera utan större tanke. Dels för att jag tycker oftast att reorna är på de saker som av något skäl ej blivit sålda, så är det såklart inte alltid men till stor del och därför har jag inte orken att leta fram fynd. Och dels för att jag inte vill göra massa impuls köp på grund av prissänkningar, och känner jag mig rätt skulle kontot vara ganska så tomt om jag shoppade loss varje rea.

I alla fall så råkade jag scrolla förbi ett instagram inlägg av DM Retro på torsdagskvällen och såg direkt en sak jag ville ha, därav satt min älskade pappa uppe till midnatt för min skull och beställde till mig. Bästa pappa<333 Så idag när jag kom hem från skolan låg detta på köksbordet, ååååh vad jag längtar på att få använda den. Vad det är tänkte jag visa i ett annat inlägg, otroligt spännande jag vet!!!

Nu måste jag plugga vidare, puss!!

Likes

Comments

Varför skriver jag alltid mina inlägg typ mellan 23-01? Jaja, ska försöka bättre mig och göra mer daglig uppdatering.

Annars då, jo jag har idag hunnit med att plugga en del, hjälpa till att laga mat och slutligen adventsfika. Idag är det ju nämligen första advent. Som jag älskar julen, något av det bästa som finns är enligt mig att umgås med släkt och vänner. Hoppas ni gillar julen lika mycket som mig för då har man alltid något att se fram emot i detta mörker.

Jag har dessutom hunnit med att bleka mitt hår, stay tuned så slänger jag in nåt inlägg med bild på resultatet. Nej nu måste jag sova ska upp 6.30 imorgon, school's killing me. Godnatt, zzzz.

Likes

Comments