Många tycker det är jobbigt att börja skolan men några tycker det är ganska kul. Själv har jag faktist längtat lite till skolan, Nej inte till läxor och sånt utan alla snälla människor. Endel är ju inte snälla men dem flästa.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså nu dör jag nästan! det ät så himla varmt och jag bara sitter inne vid datorn!? alltså vad är det för fel!? skogen brinner upp ovh alla bara sitter inne på sina rumpor och skrattar (som jag) Men Aa jag står för det iallafall, liver är konstigt alltså. Man kan ju inte ens gå ut utan att typ halft svättas ihjäl... ✋😒 Inte bra!!! 

Likes

Comments

Fy vad arg jag blir! Fyra killar som gör som dröm upplever sina största drömmar (jag pratar om the Fooo) de har 100 tals fans till och med 100 000+ fans det är sjukt, folk som älskar dem gör allt för att ens se dem 100 meter ifrån. Förstår ni? Dem ägnar hur mycket tid som hällts på sina fans. Sedan är det alltså vuxna människor som sitter där bakom en dator och hackar på the Fooo "dem är små skitungar som inte ens kan sjunga" "vill spy av the fo" Va? Är dem verkligen vuxna människor? Låter som Max 4 åringar alltså.


Likes

Comments

Skolstart är inte alltid så roligt. En del börjar samma skola som de alltid har gått på. En del börjar i en helt nu skola (som jag). Ja man måste satsa på pluggandet! Det är super viktigt till att få en bra framtid, och bra jobb. Få mycket pengar och klara betala hyror så att man inte blir en uteliggare. Tråkigt nog, men så blir det om man inte alls satsar, ja jag har varigt väldigt slarvig på att plugga men mina betyg är ändå okej. Därför ska jag plugga!


Likes

Comments

Nu kommer vi riv fm festivalen!ska fota lite och filma ni kanske får smakprov på något. Jag är mest spänd på att se Albin - Låt mig vara din soldat - han är snygg kan sjunga, det mesta en kille ska ha alltså. Pöösss på er ❤️


Likes

Comments

Jaha, vad gör man? Varmt svettigt bara allmänt jobbigt. Längtar till hösten!


Likes

Comments

Hej, idag har det varigt tråkigt varmt och speciellt, det har varigt en helt vanlig bra dag.


Likes

Comments

Det är set ni läser, lättar på kännslorna och berättar gammalt skit som ligger och skräpar och sånt som också är nytt och roligt ❤️


Likes

Comments

Efter detta har mitt självförtroende sjunkit till botten. Det är sjukt jag går förbi spegeln och nästan grinar, det är sant. Jag är så jävla osäker på mig själv, det var tre killar som kom fram till mig och min kompis. Men alla tycker hon är snyggast och haffar på henne. Det stör mig inte men en av dem killarna gillar jag VÄLDIGT mycket. Det gör ont i mig att se honom kolla på henne och le. Det gör ONT! Lättar på känslorna bara.


Likes

Comments

Om jag ska bäretta hela sanningen om mitt liv alla hemligheter jag varigt med om om allt som tryckt ner mig. Jag är uppfostrad och uppvuxen av min pappa. Min pappa har skämt bort mig hela min uppväxt på grund av olika skäl, han är alkolist. Jag har aldrig riktigt haft en pappa, aldrig kunnat prata med honom hur jag har det eller saker som hänt. Jag har sätt min pappa ramla jag har fått laga mat åt mig själv och städat lägenheten. Jag har alltid fått mycket pengar till kläder och mat, jag berättade aldrig för mamma om vad som hänt. Jag höll munnen i 3 års tid, när jag väl berättade för mamma vad som hänt flyttade hon mig direkt hem till henne, vilket som var en STOR skillnad. Det blev lättare ångesten släppte. Det blev mycket bättre, rädslan som jag haft fans helt plötsligt inte. Jag blev glad, jag la mer märke till trevliga människor jag ville ha med i mitt liv. Detta är min pappas historia, jag skriver ut detta för att jag måste lätta på mina känslor och hjälpa er andra i situationer som liknar denna. Ta hjälp låt någon få reda på dina problem. Det hjälper
Likes

Comments