Var med om en sådan där obeskrivlig känsla idag. Egentligen var det ingenting märkvärdigt, men det gjorde mig superlycklig. Vi hade tomater hemma. Skulle ta några till en avokado och märkte att tomaterna luktade växthus. Så himla mysigt. Det är verkligen vår och sommar för mig, då vi har växthus hemma.

Ha det supermysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var uppe hos skolans studievägledare här om dagen. Fick reda på saker jag behövde veta, vilket så klart var superbra!
Vet att det är ett helt år kvar tills mitt egna gymnasieval. Men jag tycker om att vara förberedd. Har bestämt att välja Engelska 7, Matte 5 och Moderna språk 4 eller 5. Som tillval för att få viktiga meritpoäng. Det känns väldigt bra.
Nu väntar lite skrivande på fantasy-novellen som ska lämnas in på fredag. Har precis fått ihop den i huvudet helt. Så nu får jag verkligen köra på högsta växeln. Haha.
Hejsvejs!

Likes

Comments

Hallojsan,
Idag har min klass och några klasser till varit och kollat på Petter. Verkligen en superduperbra föreläsning. En av de bästa jag varit på. Precis lagom lång och mycket underhållande. Tog tyvärr inga bilder vilket jag ångrar lite. Men hann helt enkelt inte då den var så bra. Haha.
Bifogar en bild från Grebbestad istället. Tycker det var så himla fint ljus över vattnet där.
Puss & hej!

Likes

Comments

Hej på er,
Idag är det alltså måndag igen. Har ingenting emot själva måndagen egentligen, men just idag har det varit ganska segt faktiskt. Har helt enkelt inte riktigt varit min dag idag. Känner att jag inte har någon motivation. På gymnasiet kommer jag ju verkligen få kämpa för min dröm om att bli läkare, det är ju då det räknas. Inte på högstadiet. Sedan är ju det självklart ingen ursäkt till att slappa, och man behöver ju vissa betyg för att komma in på den linjen man vill. Nu blir det lite Greys Anatomy, lite skrivning på svenska novellen och avokado samt tomater till det :). Skall även försöka hinna med min stickning som jag håller på med.
Hejsvejs!

Likes

Comments

Hej på er,

jag tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv nu så här i det första inlägget. Så att ni vet lite om hur jag är och så :).

Jag heter då Disa, går just nu på högstadiet som jag tycker är rätt kasst egentligen. Jag vet vad ni tänker: Man kan ju inte bli läkare om man inte tycker om skolan. Vi kan komma tillbaka till det lite senare. Jag tycker väldigt mycket om att läsa deckare, är intresserad av teologi och gillar att ifrågasätta saker. Jag är även en total-nörd utav Greys Anatomy. (Nej, det är inte därför jag vill bli läkare). Men i alla fall, tänkte att ni kunde få följa mig längs min väg mot Uppsala universitet, som är drömmen och jag hoppas innerligt att ni kommer hitta någonting underhållande i denna blogg, eller inte.

Tack och hej leverpastej, så hörs vi!

Likes

Comments