åkte till Småland i onsdag ju. så idag ska vi åka hem! å de e det ända jag vill, jag vill hem!! Saknar My som faaan. saknar ju alla mina kompisar där hemma ju! Såklart! känner mig helt dum i huvudet som faktist "längtar" till skolan! Men vill ju bara krama om alla mina vänner å säga hur mycket jag älskar dom å hur mycket dom betyder för mig!  

dom här dagarna i Småland (Kalmar) har vart sjukt roliga men samtidigt mycket tårar.. Fick träffa min mormor som jag inte träffat på två år å de va sjukt roligt! Vi har shoppat på mode huset i Kalmar! Fast jag köpte bara trosor på Cubus åså köpte mamma ett par flader byxor till mig. sen har vi även vart inne på IKEA å där köpte jag bara en massa ljus saker. köpte en lyckte å doft ljus. sen för att va snäll mot Connie så var vi på Leos lekland. de va kul..

nu ska vi göra hemma gjorda hamburgare å sen åker vi hem älskade Västergötland!

 vi hörs // CHALLE ERICSON ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Azzå!! vi inte ens prata om varför jag inte bloggat...

Jag har i alla fall börjat sjuan och fick inte en sån jävla bra start! varför? jaa duu jag är Challe Ericson! De e på rätt håll i alla fall, det blir bara bättre å bättre i skolan. Men då ska de ju va så hela tiden! ( vi tar skolan en annan dag!)

Är hemma med Connie idag ensam å vi har precis ätit pannkakor! Fett nAjzz ju! ska även börja packa eftersom vi åket till Kalmar imorgon! Ska bli jätte kul. Träffa mormor; Tina å Tjjomen (min morbror) sen tror jag att vi även åker till Lenhovda å träffar några kompisar där!! LÄNGTAR!

Min telefon har vart paj rätt så länge mu. å förra veckan så lämnade vi in den på lagning! Å så fick vi ett sms i lördas att det va " färdig" fatta hu över lycklig jag blev. Aja sen när vi skulle hämta den å så så sa dom att det va en vatten skada i den så det gick inte att göra något åt den... FAAN!! ingen telefon till mej nee...   Mamma va i alla fall så snäll så vi åkte å köpte en ny telefon! En billigare. men jag är tacksam endå. Fast jag inte fick den telefon jag ville ha! Men de e ju liksom så folk kan nå mig. För i typ två månader har alla fått ringa till My, Marina eller Gutta ifall dom vill ha tag på mig! Såå aah!  

så ligger livet till typ. kan skriva flera sidor känns det som men orkar inte.... ;)

ska försöka skriva så mycket jag kan!

sååå vi hörs // CHALLE ERICSON❤

Likes

Comments

Mitt internet tog slut så kunde inte blogga..
Hej :) Haft en helt underbar helg! i onsdags åkte ju jag till Mazarin åså åkte vi till Kristinehamn i torsdags å har vart här sen då. I Torsdags fyllde även Mazarin år så ett STORT grattis till världens bästa MAZARIIN <3
Vi har badat, skrattat, shoppat å massa mer. Bästa helgen på hela sommarlovet! idag så åker vi hem... ska bli skönt med samtidigt tråkigt.
Tänkte på att nu är det fan inte långt kvar på sommarlovet! så nu jävlar ska jag njuta dom sista veckorna för till slut så sitter jag vid den där jävla skolbänken....
Ni får ha det bäst! Å glöm inte njut av sommaren!!!!
vi hörs // CHALLE ERICSON


  • 161 Readers

Likes

Comments

HejHej!
När jag kom till My igår så cyklade vi å mötte Lelle vi netto. Hahaha jag å My tog en kund vang å körde om kring på! (vi lämna tillbaka det!) Sen cyklade vi till Hemmakväll å köpte dricka ålite godis!
Sen när vi kom hem så sätte vi på en fim å bara myste. vi somnade la runt fyra å vakna runt ett. Sen så skulle vi sola solarium så vi åkte till Thempo för att växla penger, nehe dom hade inga tior. Så cyklade vi till Lexber, nehe dom hade inga tior. sen cyklade vi till Lidel... Dom hade tior :) Så vi kom precis hem från solariumet! de va nAjs! Vi ska snart äta lite sen kommer mamma å kör min till Mazariin♥
Vi hörs // CHALLE ERICSON


  • 163 Readers

Likes

Comments

Heeeej! Asså FÖRLÅT för jag inte bloggat men de har vart så jävla mycket. Har inte mått så bra å aa mycket att tänka på helt enkelt! sorry...

Men nu äre ju sommar (det har det ju vart ett tag men..) Å jag säger det bara jag ÄLSKAR DET! Njuter av livet liksom! Har faktiskt inte gjort något speciellt i sommar. har mest vart med kompisar på stan! Hahaha My å Mazarin fan va jag älskar er!
Idag kommer My hem från Norrtälje så ska förhoppningsvis så sova jag över hos henne idag! åsen imorgon åker jag till Mazarin för å sover där. För på torsdag fyller hon år å då ska jag få följa med henne å Therese till Kristinehamn å gå på Lager157! Hoppas det är något att ha? Så ska shoppa massa nya kläder till skolstarten! Åfyfan! vi börjar den 20.. Tänk att jag börjar sjunan då! hahaha är faktiskt lite nervös med ska bli as kul med massa nytt! Ny skola, ny kompis å nya LÄRARE!

Sen om någon timme så drar jag mamma å Connie in till stan. Vi ska fixa ett ID-kort å så. Sen ska vi hämta Casper som kom hem igår natt från London... Lite avis bara! ska bli kul att se han! Men nu ska jag äta åsen duscha!
Vi hörs // CHALLE ERICSON


  • 168 Readers

Likes

Comments

hej på er! Sitter i skolan nu efter en underbar lång helg. Känns lite jobbig eftersom att alla i klassen pratar om den där dumma klassresan som dom va på! Jag ville seriöst inte följa med på den. Å det gjorde jag inte! Istället har jag sovit, ätit å varit med dom BÄSTA personerna i hela värden! Mazarin, Lelle, My, Natalie! Och hela min familj!!!❤ Kärlek till er!! Har även sovit på klubben hela helgen. Har la varit så där men har åkt mycket moppe m.m! 

Nu är det bara tio hela skoldagar kvar! Känns het underbart! På fredag är vi lediga sååå skönt! 

Vi hörs! Kramar // CHALLE ERICSON ❤

Likes

Comments

Hej alla! Har  näst sista lektionen nu seeen slutar vi. Göttttt! Såå jävla varmt i dag  men så jävla skönt! Ska hem å sola sen, vill bli bruuuun! Känner mig på bra humör idag å det är ju aldrig fel. Igår va det inte min dag bråka med alla om allt å inget å missa fotbollen.... Imorgon äre fredag å jag får se om jag åker in till stan då! Jag hoppas å ber till Gud😜 vad som händer i helgen vet jag inte men vi får seee! 

Vill ni veta en rolig ska? 

Så klart ni vill!!

DET ÄR BARA 13 SKOLDAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kramar❤

Likes

Comments

Hahaha! vete fan ifall det är några som läser... men jag tycker det är roligt att skriva men iblan årkar fan bara inte!
Valborg va bra träffade några kompisar!
1 maj va bra va med min bästaste Thelma å Moa♥ Sen på kvällen va jag med Marina å några andra!
Fredan vill jag däremot inte prata om! jag hade jävligt kul. men lite för kul! Jag minns typ inget av fredagen! Tack Lelle för hjälpen♥
Sov över hos Marinas syster i lör-sön. Har varit fett mysigt asså!
Tack för helgen Marina♥ Å ni alla andra♥
Nu är jag äntligen hemma, har duschat å ska snart ta något att äta!
I möra taggar vi match å vi tjejer spelar på nio-manna plan tillsammans för första gången! Det blir nog bra!
Hare gött♥


Likes

Comments

HEJ😄 

Igår kom Evelina och hennes familj! Har saknat er sååå!!

Igår så städa jag. kul... sen så tvinga jag Casper att han skulle följa med mig till stallet. Men vi årkade inte gå så vi tog moppen. Det roliga va att vi välte det två gånger😂  hahaha BRAVO! som tur så gick det ju bra!

idag ska vi nog bara chilla eller så får jag släpa med Ewe till stallet istället.  Imorgon kommer det nog lite gäster ska bli sjukt mysigt.

nu orkar jag fan inte skriva mer men.... KRAMAR❤

Likes

Comments

Jag har en vän som bettyde mer än allt för mig! Älskar personen såå mycke så jag inte vet vart jag ska ta vägen! problemet är att min kompis har det så jobbigt i skolan och hemma! Det är inte som alla andra! H*n har det verkligen jobbigit. h*n berättar precis allt för mig. På ett sätt tycker jag att det är bra att h*n pratar med mig. Men jag tycker så synd om h*n. Jag önskar så mycket att jag kunde göra något. Det ända jag kan är att säga till h*n att h*n får komma å bo här.

Jag tänker på dig varje timma, varje minut, varje sekund! Jag hoppas du vet vem du är! Jobbigt att inte kunna göra något åt saken! Du vet vart jag bor, du har mitt nummer! Vi får väl se om vi kan träffas snart!

❤ÄLSKAR DIG VÄRDENS BÄSTA VÄN!❤

Likes

Comments