Hej babes <3

Här sitter jag i skrivande stund, i mina pj's, med en kopp kaffe & 'first time' spelandes i bakgrunden. Skall snart hoppa ner i mina jeans och sedan åka iväg på ärenden. Skall öl & mat handla inför kvällen. Efter en första skumvinsfest kl 15 blir det hem till mig för att kalasa vidare. Skall försöka ta lite bilder så ni också får följa med på fest. ;)

Ha en fantastisk valborg nu. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse drog jag och min syster iväg på lite shopping. Planerna var att komma hem med något nytt, fint till valborg (känner nämligen att min garderob ekar 'festfint'...) men självklart kom jag hem utan något festligt och istället med dessa 2 plagg ovan. Världens finaste vadlånga kjol (har suktat efter en liknande sedan förra sommaren) i tunt 'fladdrande' tyg och så en passande rock tisha till. Perfekt kombo. Rockchick möter flickigt typ. Vita sneakers + en oversizead jeansjacka till and voila - redo för sommarkvällar på takterass med ett glas bubbel i hand.

Båda plaggen från Gina Tricot.

Likes

Comments

Tidigare idag mötte jag upp mina två systrar + christian för en bättre lördagsbrunch. Jag slog till på en avokado/ost/pesto macka (barnsligt god!!), en latte & deras sinnessjukt goa smoothies med banan, nötter och något annat smarrigt jag redan glömt bort. Att bo granne med stället 'Cargo' är inte helt tokigt. Deras takterass är även ett ställe jag kommer missbruka i sommar... tror dock vi får vänta ett tag på glas rose i solen... snöstormar nämligen idag. Gråter typ av frustration. Det är fan Maj i övermorgon...

Likes

Comments

-

I kväll är jag lika med ett lyckopiller. Så mycket litet i livet som känns stort som skett/sker idag.

1) Att känna att man äntligen är på bena igen och sig själv efter en seg förkylning, den känslan, fan så underskattad och magisk.

2) Lyckan över att min balkong äntligen är klar och användbar. Att kunna skåda solnedgång, takhus, fåglar, VÄDER (!!) efter 5 månader bakom instängda 'byggskydd' är både fantastisk och också så underskattat. Denna söndag, aka. valborg skall den invigas med ett gäng kompisar. <3 Can't wait.

3) Att få gå på jobb i morgon. Som jag längtat. Har till och med saknat pulverkaffet på jobbet. 1 ledig dag till (sängliggande) och jag hade dött av uttråkan. Kände typ liggsår på kommande. Och efter 20 avsnitt norsk paradise hotell så börjar man typ känna sig mer oklok än någonsin tidigare.

Så för tillfället dansar & sjunger jag med till låten ovan, av vardaglig lycka. Den är ju kanske ingen färsk låt precis men bara så JÄKLA BRA. En låt som blir bättre ju mer man spelar/hör den. Och att det nu kommit ut en ny version med min favvo, Justin Bieber, gör allt ännu lite bättre. Att dansa & sjunga helvilt för en själv är något jag tipsar alla till att göra. (nog för att jag tror människor som säger att de inte gör de ljuger)

Nu skall jag krypa ner bland mina täcken, mumsa isglass, kolla ett avsnitt ph och så somna sött.

Likes

Comments

This is what my like history looks like on instagram atm. An overload of inspiration. What I (and u) can see is that i'm super into beige shades, jeans fabrics, orange details, sneakers, crossover tops (have to buy the one from Zara! so cute!) and miniskirt styled with boots. I say yummyy! (And my wallet says; fuck i'm screwed.)

Likes

Comments

Det är livsfarligt att spendera så mycket tid hemma som jag gjort nu som sjuk. Man blickar ut över ens egna lya 24/7 och får så mycket nya idéer om hur man vill göra om för att få det ännu finare och mysigare... Man har även all tid i världen att spendera timmar på inredningsbloggar och drömma sig bort ... Dagens inredningssaldo - 4,5 h.

Ett som är säkert är att det första jag gör som frisk är att åka iväg på inredning och möbel shopping. Någon som vill haka på? Blir fan tokig i denna halvfärdiga lägis. Nu är det dags att få dig klar.

Likes

Comments

Godmorgon världen.

Första dagen feberfri på 4 dagar. Hurra. Dock har inte min snuva, svalg smärta (?) och huvudvärk släppt ännu... Riktigt färdig på att vara sjuk nu. Lyxar i varje fall till det med bättre frukost i soffan framför norska paradise hotel (alltid såå mycket bättre än svenska). Som ni kanske ser försöker jag kurera mig med mirakelföda i form av vitaminbomber. För tillfället är min största last just färsk ananas och avokado. Och så x antal koppar kaffe latte på det.


ENG. Hi cuties, i've been too lazy & tired at translating lately. It's because my posts haven't been more interesting than whining about my cold. But today i'm finally fever free after 4 days. But still not feeling like myself... So tired and powerless. But as the doctor said yesterday, the only way to recover is to rest, rest and rest. Curing myself with vitamin bombs (avocados and pineapple for the win!) for breakfast infront of Norwegian paradise hotel. Take care <3

Likes

Comments