View tracker


Hej mina ÄLSKLINGAR! <3

Som jag saknat (och faktiskt också tänkt på) er. Men det har verkligen inte funnits en minut över för att ens öppna dator skärmen... Mina 3 senaste dagar har bestått av flytt, flytt, flytt och mer flytt. Aldrig mer igen. Att få upp en ny säng, en soffa och ca 1000 skit tunga lådor upp till 6 våningen är inget jag föredrar att göra... Säger det igen, aldrig mer igen. Eller inte på en väääääldigt lång tid i varje fall. Men nu ligger jag här, i min nya säng, i mitt nya sovrum och skulle inte vilja vara någon annanstans än just här. I morgon blir det lite till fix och köp men inte något i stressande stil som tidigare i veckan där jag boksavligttalat brast ut i gråt ca 5 gånger haha.

Men nu skall jag varva ner. Kolla ett avsnitt wahlgrens värld, käka avocado-cream cheese mackor och där efter sova en redig nattsömn. I morgon blir det som sagt spring hit och dit och lite till fix men där efter vill jag nog avnjuta några glas bubbligt med mina bästisar <3 har levt i en ensam bubbla senaste dagarna så nu vill jag ut och möta mina favorit ansikten igen.

Godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Tack du kära långhelg för att du faktiskt kändes längre än 2 sekunder och för allt härligt jag hunnit med. Ljuger väll om jag säger att jag är redo för vardagen som kommer med en käftsmäll i ansiktet i form av en väckarklocka ställt på 05:30... Men 3 vardagar och helg igen hittar väll vem som helst krafter till?! Har dessutom en sjukt hektisk men rolig vecka framför mig.

I princip har jag satt som mål att vara inflyttad innan fredag. För på fredag elr lördag vill jag gärna inviga lägenheten med bubbligt & vänner. Så onsdagen & torsdagen går väll endast ut på att flytta möbler från plats a) till b) och packa upp och skruva fast möbler tills man blir tokig i huvudet. Tur nog kommer känslan/resultatet efteråt vara värda alla svordomar, all svett och alla tårar hehe.

Jag längtar redan tills jag får visa er mitt nya hem på bild. Äntligen finns det rum och space till att inreda detaljerat & fint. Gissa bara hur mina inredningsnerver i kroppen går loco ... Tror visst pinterest stal mina senaste 4.h.. Nu fick det dock lov att bli tvångsstop på den sysslan. Farligt (men också så härligt...)

Nu blir det tvätta bort sminken, dricka min dagliga dos citron vatten och där efter förhoppningsvis somna snabbt till ljudet av regnsmatter & vågor. Tacka gud för spotify. Godnatt <3

Likes

Comments

View tracker


Hej mina babes. Ingen måndagsångest här inte. Inte för att jag haft måndagsångest på länge (drabbas mer av tisdagsångest) men har varit ledig idag vilket gjort att denna måndag mer kännas som en lördag. Och i morgon blir det mer ledigt och en skön 'söndagskänsla' för alla oss finländaren. Vårt kära land fyller nämligen fina 99 år i morgon (var tvungen att googla... tills jag snabbt kom på att Finland blev självständigt 1917 vilket gör att Finland fyller 100 år nästa år alltså 99 år i morgon! ) Hurra för landet och hurra för mer ledighet mitt i veckan. Även fast jag älskar mitt jobb så behövs dessa kortare arbetsveckor ibland.

Idag har jag varit på språng sedan 11. Fick fint flytthjälp av bestie så förmiddagen spenderades i nya lägenheten. Älskar den mer och mer för varje gång. När vi var klara med dagens last så bjöd jag henne på lunch som tack. Vi slog båda till på julsalladen inne på Espresso House. Över mina förväntningar goda. Lax, rödlök, bönor, bulgur, tomater, ägg, morot, grönsallad och dijon. (älskar att säga det ordet haha) Alla favoriter på julbordet i en och samma blandning, hur bra?! Där efter drog vi iväg och tvättade/tankade bilen (hur intressant?) och så agerade jag chaufför åt min mamma och moster som båda två skulle ut och fira 'ledig tisdag' med bubbligt, middag och vänner. Själv ligger man hemma i lägenheten bland 30 st flyttlådor, lyssnar på podcast och dricker bubblig cola ur burk... :) Fast skönt det med. (- hälsningar en plötsligt äckligt skumvinssugen tjej.)

Likes

Comments

Hej & gla' fredag på er <3

Efter jobbet idag blir det långhelg fram till nästa onsdag. Lyxen i det. Har väldigt lite inplanerat vilket känns skönt och behövligt. Kickar dock igång helgen med lillajuls middag med jobbet. Blir ut och äta matbit på stan men tänker nog ändå rulla hem rätt tidigt. Svartsjön och soffmys väntar haha. Har vaknat 05:15 idag så tror jag kommer tuppa av rätt fort ikväll.

Annars då? Nu kan jag äntligen berätta de roliga nyheterna som jag fick i onsdags. Nämligen, inom denna månad skall jag *trumvirvel* flytta igen!! Fick ett sjukt bra erbjudande på en ny renoverad lägenhet som är mycket större och mycket högre upp i våningar för dessutom ett bra pris så kändes som ett självklart beslut.

Jag flyttade in i min nuvarande lägenhet i april och trots att den varit skitmysig och härlig att komma hem till så var bottenplanen inte den bästa och att bo rätt långt ner är inte heller något för mig, men nu är det också testat. Nu blir det istället upp till 7 våningen till en lägenhet med skilt kök, skilt sovrum, vardagsrum och terassbalkong. + havsutsikt på det. Tror jag kommer känna mig hemma rätt så fort. Så i helg blir det också att flytta över första flyttlådorna och köpa lite nya ha begär.

Nu blir det jobb fram till 14:30 och där efter så tackar jag för denna vecka.

Adios!!

Likes

Comments


Skrev precis världens längsta inlägg men raderade bort hela texten med ett enda tryck... Fy fan vad störigt. Men summa summarum, har haft en härlig onsdag. Efter jobbet fick jag äntligen träffa bestie efter några dagars ofrivillig paus. Världens bästa människa <3 Där efter drog jag iväg för att träffa mamma och moster. Och efter det beslöt jag mig för att ta emot ett erbjudande jag är så himla lycklig över nu - mer info kommer asap. Där efter blev det middag här hemma och så en halv timmes lugn promenad i den friska luften. Nu väger ögonlocken ton och signalerar att det är dags att stänga av så det är väll det jag tänker göra ... efter ett avsnitt gilmore girls. I morgon torsdag och snart helg och ännu till långhelg, ledig till nästa onsdag!

Godnatt mina fina <3


Likes

Comments


Jag är tokig i inredning och har väll ca 50 inspirationsmappar på datorn med minst 500 bilder i varje. Undrar inte när datorn alarmerar för maxat minne haha.

Nu fick jag pippi på detta tidningsställ/inredningsdetalj. En till 'to do' att sätta på min lista för ting jag skall fixa ihop själv.

Likes

Comments


Att sitta och ventilera tankar och känslor med en bästa vän över en varm kopp kakao är mer än underskattat. Tack för en guldstund Natty! <3 Blev tyvärr ingen annan bild än denna pga. för mycket att prata om men vi tar det en annan gång!

Nu blir det sen middag och filmmys. Ciao!

Likes

Comments