Alliansens medvetna politik har skapat fas 3. då man alltså inte har lyckats få jobb ska man då börja jobba gratis utan att få någon extra betalning annars förlorar man sin a-kassa. Så företag kan bara gratis få folk att arbeta för dom från fas 3. Företagen får dessutom bidrag för att ta in fas 3 arbetarna. Så alliansen säg mig igen varför ett företag ska anställa någon när man kan få gratis arbetare och desutom få betald för det?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nuförtiden pratas det mycket om att alla är lika att det inte är någon skillnad på oss. Och att man ska se likheterna istället för olikheterna. Jag går i handel och administration klassen och där har jag får lära mig att för ett företag ska fungera som bäst behöver man olika sorters personer som är bra på olika saker.

Så varför inte fokusera på olikheterna mellan oss och se det positiva med det, jag menar alla vi människor är olika och det är något positivt. den här synen tycker jag borde inefatta kön folkslag, nationalitet, bakgrund, mentalhälsa osv

Likes

Comments

Eftersom att jag är ganska ny på gymmet så fick jag lite hjälp idag av en kompis med olika övningar med fri vikter. Och jag rekommenderar alla att ha någon som visar er hur man bäst gör med fri vikter innan ni börjar med det så att ni inte blir skadade.

Likes

Comments