Ja idag damp det ner i mailen, IKEAS höst och vinter press. Såklart blev man förälskad i vissa saker. Som till exempel...

Känns så rent och enkelt. Den blåa sammets fåtöljen är ett måste hos mig☝️ för en stund var höst ångesten som bortblåst 👏

Idag var jag och Deborah i skogen med hundarna, skogens guld ville inte uppenbara sig men vi fick nog ihop till en risotto och en macka, och det bästa är att vi har trötta hundar så nu får man jobba ifred :P

Ha en fin dag /Linn plinn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har vart Formex och självklart var vi där med kameran i högsta hugg. Metall och ap- trenden håller i sig och som ett brev på posten kommer även dom mörkar sammets tygerna med puffar i olika storlekar, blått, grönt och rostiga röda, orangea och gula toner säger TjenaHej igen som en gammal kompis.

En inspirations bomb som vanligt.


VI ser fram emot en mörkare tid med många beslut att ta och många färgpaletter att välja från. Vi börjar även blicka framåt och planera för hur konstigt det än må låta årets jul:)

Tack flickor och Formex för detta år ses i Januari igen


//LinnPlinn

Likes

Comments

Stunsig från Ikea, vilken drömig sköning till sängen 299:-

Puss och kram Linn plinn

Likes

Comments

Ja verkligen, Linn plinn här och de var verkligen länge sen. Men det kom ett litet liv hem till oss, ett liv som behövde oss och all min tid har gått till detta lilla liv. Så har lagt allt annat åt sidan. Måste säga att jisses vilken omställning på alla plan. Har hoppat in och stylat ett radhus och hjälpt Debbie med en fotostyling men mer än så har de tyvärr inte blivit drömmer mig bort när jag ser debbies vackra bilder och projekt. Jag ville bara säga hej och ska försöka flika in oftare 😀

Puss och kram // Linn plinn

Likes

Comments

Styling idag igen. Sommaren bjuder på härlig blomster. Och syrran får vara med och modella👌🏾

/Deborah

Likes

Comments

Ett av veckans projekt. En tvåa som stod helt tom och som nu är preppad inför fotografering och visning.

Glad påsk!

/Deborah

Likes

Comments

Igår fick jag äran att delta på Prins Daniels entreprenörsdag på Kungliga ingenjörsvetenskapsakademin(IVA) i Stockholm.

Ca 100 unga entreprenörer och företagare var inbjudna till spännande föreläsningar, workshops och middag. Sååå roligt att få träffa, diskutera och peppas av andra företagare.

Vi fick bl.a. Lyssna till Fredrik Härén som pratade om kreativitet och vad nyckeln till fortsatt kreativitet är. Googla på honom om ni vill veta mer! Grymt!
Även prinsen pratade och gick runt i våra olika diskussionsgrupper under dagen.

Kvällen avslutades med en fin middag i bankettsalen👌🏾 jag va lite dålig på att ta bilder men här kommer några iaf.

Definitivt a night to remember👌🏾
//Deborah

Likes

Comments

Sakta men säkert tar sig mitt hem. Lite krångel från Ikea har lett till förseningar och en passande bänkskiva dyker inte upp förrän om 6 veckor:/ Middagstolarna och några lampor bör komma inom en vecka... men så länge gör jag mitt bästa för att ha det så snyggt jag kan.

Magnolia och liljor förgyller rummen. Och här om dagen fick arbetshörnan sig ett litet lyft. Men Åhh va skönt det ska bli när allt är klart och man kan städa på riktigt!

Nu ska jag förbereda mig för morgondagen som bär av till Stockholm och Prins Daniel! 👑👑👑

Likes

Comments

Det har tagit onödigt lång tid tyvärr, det här köket:/ svårt att hinna med att totalrenovera samtidigt som 3 företag ska drivas, kroppen ska hinna tränas och sömnen ska underhållas. Men nu börjar det gå framåt. Igår kaklade vi klart köket.

Jag hade egentligen tänkt ha vanligt(15*15), fyrkantigt, vitt och matt kakel men ändrade mig i sista sekund. Kunde inte motstå det sexkantiga kaklet👌🏾 och jag är glad att jag ändrade mig för det här blev sååå snyggt!
Plånkan var mindre nöjd;) att byta form på kaklet innebar en kvm-kostnad på 500kr/kvm istället för 169kr/kvm... Jaja vad gör det om 100 år?!

Köket står i källaren så nu när allts förarbete snart är gjort så börjar det bli dags att hugga tag i monteringen. Åh va skönt det ska bli att slippa diska i badrummet😉😅

Trevlig helg!
Deborah

Likes

Comments

Måste bara få visa upp min fanatastiska magnolia som efter två veckor inomhus nu blommar för fullt. Älskar blommor som blommar på bar kvist🖤

Min renovering börjar lida mot sitt slut (bara delar av köket kvar) så snart ska jag visa upp lite mer av hur det ser ut. Måste bara städa först;)

/Deborah

Likes

Comments