Ja verkligen, Linn plinn här och de var verkligen länge sen. Men det kom ett litet liv hem till oss, ett liv som behövde oss och all min tid har gått till detta lilla liv. Så har lagt allt annat åt sidan. Måste säga att jisses vilken omställning på alla plan. Har hoppat in och stylat ett radhus och hjälpt Debbie med en fotostyling men mer än så har de tyvärr inte blivit drömmer mig bort när jag ser debbies vackra bilder och projekt. Jag ville bara säga hej och ska försöka flika in oftare 😀

Puss och kram // Linn plinn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Styling idag igen. Sommaren bjuder på härlig blomster. Och syrran får vara med och modella👌🏾

/Deborah

Likes

Comments

Ett av veckans projekt. En tvåa som stod helt tom och som nu är preppad inför fotografering och visning.

Glad påsk!

/Deborah

Likes

Comments

Igår fick jag äran att delta på Prins Daniels entreprenörsdag på Kungliga ingenjörsvetenskapsakademin(IVA) i Stockholm.

Ca 100 unga entreprenörer och företagare var inbjudna till spännande föreläsningar, workshops och middag. Sååå roligt att få träffa, diskutera och peppas av andra företagare.

Vi fick bl.a. Lyssna till Fredrik Härén som pratade om kreativitet och vad nyckeln till fortsatt kreativitet är. Googla på honom om ni vill veta mer! Grymt!
Även prinsen pratade och gick runt i våra olika diskussionsgrupper under dagen.

Kvällen avslutades med en fin middag i bankettsalen👌🏾 jag va lite dålig på att ta bilder men här kommer några iaf.

Definitivt a night to remember👌🏾
//Deborah

Likes

Comments

Sakta men säkert tar sig mitt hem. Lite krångel från Ikea har lett till förseningar och en passande bänkskiva dyker inte upp förrän om 6 veckor:/ Middagstolarna och några lampor bör komma inom en vecka... men så länge gör jag mitt bästa för att ha det så snyggt jag kan.

Magnolia och liljor förgyller rummen. Och här om dagen fick arbetshörnan sig ett litet lyft. Men Åhh va skönt det ska bli när allt är klart och man kan städa på riktigt!

Nu ska jag förbereda mig för morgondagen som bär av till Stockholm och Prins Daniel! 👑👑👑

Likes

Comments

Det har tagit onödigt lång tid tyvärr, det här köket:/ svårt att hinna med att totalrenovera samtidigt som 3 företag ska drivas, kroppen ska hinna tränas och sömnen ska underhållas. Men nu börjar det gå framåt. Igår kaklade vi klart köket.

Jag hade egentligen tänkt ha vanligt(15*15), fyrkantigt, vitt och matt kakel men ändrade mig i sista sekund. Kunde inte motstå det sexkantiga kaklet👌🏾 och jag är glad att jag ändrade mig för det här blev sååå snyggt!
Plånkan var mindre nöjd;) att byta form på kaklet innebar en kvm-kostnad på 500kr/kvm istället för 169kr/kvm... Jaja vad gör det om 100 år?!

Köket står i källaren så nu när allts förarbete snart är gjort så börjar det bli dags att hugga tag i monteringen. Åh va skönt det ska bli att slippa diska i badrummet😉😅

Trevlig helg!
Deborah

Likes

Comments

Måste bara få visa upp min fanatastiska magnolia som efter två veckor inomhus nu blommar för fullt. Älskar blommor som blommar på bar kvist🖤

Min renovering börjar lida mot sitt slut (bara delar av köket kvar) så snart ska jag visa upp lite mer av hur det ser ut. Måste bara städa först;)

/Deborah

Likes

Comments

Kikade in på www.ellos.se för att drömma mig bort lite och jisses va många snygga nyheter dom hade där. Blev lite extra kär i havstemat som är hett.

Längtar ju extra mycket till sommaren och havet nu, många prisvärda detaljer hittar ni alltså på Ellos. Gå in och Kika.

Skepp ohoj // LinnPlinn

Likes

Comments

När jag först såg bilderna från IKEAs nya serie så tänkte jag harmoni, ett slags lugn visade sig så tydlig i bilderna. Så där så man nästan vill sätta in dom i en vacker ram och ha dom på väggen sen läste jag mer om kollektionen och det visade sig att det var precis rätt känsla som bilderna förmedlade. Hur coolt var inte det? En skandinavisk harmoni och längtan efter en mindre stressigare vardag. Denna kollektion är hyllning till att saker ska få ta tid, och det är något vi verkar ha brist vara av, finns ingen tid till något idag känns det som, så att denna skapade det på bild innan orden uttalades måste ju bara ses i verkligheten. Den 7 april börjar dessa säljas i butik och måste säga att äntligen släpper IKEA en djupblå sammets färg, Som jag längtat.

Är det inte fantastiskt ? Åter igen, bra jobbat IKEA


Ha en fin dag // LinnPlinn

Likes

Comments

Måste bara få visa upp vad som kom på posten idag👌🏾 äntligen dök mina prettypegs upp så nu ska sängen få sig en uppdatering! Så kul att det finns enkla sätt att förändra möbler på!

Det finns så sjukt mycket fina grejer på deras sida så om ni inte varit inne där, se till att kolla läget:

www.prettypegs.com

/Deborah

Likes

Comments