Ett av veckans projekt. En tvåa som stod helt tom och som nu är preppad inför fotografering och visning.

Glad påsk!

/Deborah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag äran att delta på Prins Daniels entreprenörsdag på Kungliga ingenjörsvetenskapsakademin(IVA) i Stockholm.

Ca 100 unga entreprenörer och företagare var inbjudna till spännande föreläsningar, workshops och middag. Sååå roligt att få träffa, diskutera och peppas av andra företagare.

Vi fick bl.a. Lyssna till Fredrik Härén som pratade om kreativitet och vad nyckeln till fortsatt kreativitet är. Googla på honom om ni vill veta mer! Grymt!
Även prinsen pratade och gick runt i våra olika diskussionsgrupper under dagen.

Kvällen avslutades med en fin middag i bankettsalen👌🏾 jag va lite dålig på att ta bilder men här kommer några iaf.

Definitivt a night to remember👌🏾
//Deborah

Likes

Comments

Sakta men säkert tar sig mitt hem. Lite krångel från Ikea har lett till förseningar och en passande bänkskiva dyker inte upp förrän om 6 veckor:/ Middagstolarna och några lampor bör komma inom en vecka... men så länge gör jag mitt bästa för att ha det så snyggt jag kan.

Magnolia och liljor förgyller rummen. Och här om dagen fick arbetshörnan sig ett litet lyft. Men Åhh va skönt det ska bli när allt är klart och man kan städa på riktigt!

Nu ska jag förbereda mig för morgondagen som bär av till Stockholm och Prins Daniel! 👑👑👑

Likes

Comments

Det har tagit onödigt lång tid tyvärr, det här köket:/ svårt att hinna med att totalrenovera samtidigt som 3 företag ska drivas, kroppen ska hinna tränas och sömnen ska underhållas. Men nu börjar det gå framåt. Igår kaklade vi klart köket.

Jag hade egentligen tänkt ha vanligt(15*15), fyrkantigt, vitt och matt kakel men ändrade mig i sista sekund. Kunde inte motstå det sexkantiga kaklet👌🏾 och jag är glad att jag ändrade mig för det här blev sååå snyggt!
Plånkan var mindre nöjd;) att byta form på kaklet innebar en kvm-kostnad på 500kr/kvm istället för 169kr/kvm... Jaja vad gör det om 100 år?!

Köket står i källaren så nu när allts förarbete snart är gjort så börjar det bli dags att hugga tag i monteringen. Åh va skönt det ska bli att slippa diska i badrummet😉😅

Trevlig helg!
Deborah

Likes

Comments

Måste bara få visa upp min fanatastiska magnolia som efter två veckor inomhus nu blommar för fullt. Älskar blommor som blommar på bar kvist🖤

Min renovering börjar lida mot sitt slut (bara delar av köket kvar) så snart ska jag visa upp lite mer av hur det ser ut. Måste bara städa först;)

/Deborah

Likes

Comments

Kikade in på www.ellos.se för att drömma mig bort lite och jisses va många snygga nyheter dom hade där. Blev lite extra kär i havstemat som är hett.

Längtar ju extra mycket till sommaren och havet nu, många prisvärda detaljer hittar ni alltså på Ellos. Gå in och Kika.

Skepp ohoj // LinnPlinn

Likes

Comments

När jag först såg bilderna från IKEAs nya serie så tänkte jag harmoni, ett slags lugn visade sig så tydlig i bilderna. Så där så man nästan vill sätta in dom i en vacker ram och ha dom på väggen sen läste jag mer om kollektionen och det visade sig att det var precis rätt känsla som bilderna förmedlade. Hur coolt var inte det? En skandinavisk harmoni och längtan efter en mindre stressigare vardag. Denna kollektion är hyllning till att saker ska få ta tid, och det är något vi verkar ha brist vara av, finns ingen tid till något idag känns det som, så att denna skapade det på bild innan orden uttalades måste ju bara ses i verkligheten. Den 7 april börjar dessa säljas i butik och måste säga att äntligen släpper IKEA en djupblå sammets färg, Som jag längtat.

Är det inte fantastiskt ? Åter igen, bra jobbat IKEA


Ha en fin dag // LinnPlinn

Likes

Comments

Måste bara få visa upp vad som kom på posten idag👌🏾 äntligen dök mina prettypegs upp så nu ska sängen få sig en uppdatering! Så kul att det finns enkla sätt att förändra möbler på!

Det finns så sjukt mycket fina grejer på deras sida så om ni inte varit inne där, se till att kolla läget:

www.prettypegs.com

/Deborah

Likes

Comments

GOOOOdagens nu är det jag som varit så där kass, förlåt. Har haft fin besök här hemma av mina fina vänner, Lisa från Shanghai och Becca från Helsingborg en sväng, så nu är jag så där proppfull av kärlek och jätte ledsen när dom åkt sin väg igen. Åt en frulle nu på morgonen med Becca och hennes lilla syster innan hon åkte hem till Helsingborg igen, är förjävligt, ursäkta uttrycket men ja att säga hej då till människor man vill ha nära, tur vi har telefoner.

Ja alla dessa val man ska göra hela tiden, ja står nu inför ett val av färger. Trodde att fromex skulle ge mig en knuff i rätt riktning men icke, blev snarare en knuff in i ett färg hav av fler val. Typiskt. Jag ska göra om ett rum här inom en snar framtid, inte en jätte förändring men ni vet lite färg och lite nytt bara. Så vilken färg ska det nya rummet få? Debbies har ju en hel lägenhet, och när vi satte oss ner och planerade hennes nya lägenhet så skulle vi hitta en röd tråd genom hela och det var inte så svårt vi hittade grunderna och sen hittade vi accent färger att jobba med längs vägen och eftersom vi byter hejvilt så fick det bli väldigt simpla färger men otroligt snyggt men samtidigt någon som går att jobba med i alla lägen. Vi ser fram emot ett grymt resultat.

Vad ska nu mitt rum vara till för? ja ingenting jag ska bara förändra, en liten gäst ska väl sova där ibland och trivas och det ska väl fotas en del när andan faller på inte vet jag, men jag vill förändra i alla fall. Mina val står mellan den skogia gröna, mossiga murriga eller den rostiga rosa lila skalan. Väldigt olika skalor alltså så jag kan inte blanda dom hej vilt, kanske den rosa och gröna men då ska det matchas helt precis rätt och det är inte det jag vill ha utan antingen eller. Mycket svårt beslut jag står framför.

Har samlat på mig lite inspiration här för att kika på så har ni något att säga så nu är det fritt fram :D


Tycker att både är så otroligt vackra, men vi ska ju bygga ut här inom en snar framtid så finns ju fler rum att ha färger i? Älskar ju blått också? Men gud det finns ingen röd tråd i det här huset inte.

Nästa vecka är det äntligen möbel mässa, ska bli så kul, får alltid massa inspo och här ska byggas nytt vardagsrumsbord.

Ha en fin dag på er. // LinnPLinn

Likes

Comments

Befinner mig fortfarande mitt i en renovering men nu börjar jag se en ljusning!
I mitten av februari kommer köket och hinner jag bara få till alla golvlister och några eldragningar tills dess så är jag klar sen👌🏾👌🏾
2,5 månader har det tagit då så det får väl vara godkänt. Här kommer lite bilder från dom fina delarna. Resten är fortfarande kaos;)

Ha en bra vecka!

/Deborah

Likes

Comments