När jag först såg bilderna från IKEAs nya serie så tänkte jag harmoni, ett slags lugn visade sig så tydlig i bilderna. Så där så man nästan vill sätta in dom i en vacker ram och ha dom på väggen sen läste jag mer om kollektionen och det visade sig att det var precis rätt känsla som bilderna förmedlade. Hur coolt var inte det? En skandinavisk harmoni och längtan efter en mindre stressigare vardag. Denna kollektion är hyllning till att saker ska få ta tid, och det är något vi verkar ha brist vara av, finns ingen tid till något idag känns det som, så att denna skapade det på bild innan orden uttalades måste ju bara ses i verkligheten. Den 7 april börjar dessa säljas i butik och måste säga att äntligen släpper IKEA en djupblå sammets färg, Som jag längtat.

Är det inte fantastiskt ? Åter igen, bra jobbat IKEA


Ha en fin dag // LinnPlinn

Likes

Comments

Måste bara få visa upp vad som kom på posten idag👌🏾 äntligen dök mina prettypegs upp så nu ska sängen få sig en uppdatering! Så kul att det finns enkla sätt att förändra möbler på!

Det finns så sjukt mycket fina grejer på deras sida så om ni inte varit inne där, se till att kolla läget:

www.prettypegs.com

/Deborah

Likes

Comments

GOOOOdagens nu är det jag som varit så där kass, förlåt. Har haft fin besök här hemma av mina fina vänner, Lisa från Shanghai och Becca från Helsingborg en sväng, så nu är jag så där proppfull av kärlek och jätte ledsen när dom åkt sin väg igen. Åt en frulle nu på morgonen med Becca och hennes lilla syster innan hon åkte hem till Helsingborg igen, är förjävligt, ursäkta uttrycket men ja att säga hej då till människor man vill ha nära, tur vi har telefoner.

Ja alla dessa val man ska göra hela tiden, ja står nu inför ett val av färger. Trodde att fromex skulle ge mig en knuff i rätt riktning men icke, blev snarare en knuff in i ett färg hav av fler val. Typiskt. Jag ska göra om ett rum här inom en snar framtid, inte en jätte förändring men ni vet lite färg och lite nytt bara. Så vilken färg ska det nya rummet få? Debbies har ju en hel lägenhet, och när vi satte oss ner och planerade hennes nya lägenhet så skulle vi hitta en röd tråd genom hela och det var inte så svårt vi hittade grunderna och sen hittade vi accent färger att jobba med längs vägen och eftersom vi byter hejvilt så fick det bli väldigt simpla färger men otroligt snyggt men samtidigt någon som går att jobba med i alla lägen. Vi ser fram emot ett grymt resultat.

Vad ska nu mitt rum vara till för? ja ingenting jag ska bara förändra, en liten gäst ska väl sova där ibland och trivas och det ska väl fotas en del när andan faller på inte vet jag, men jag vill förändra i alla fall. Mina val står mellan den skogia gröna, mossiga murriga eller den rostiga rosa lila skalan. Väldigt olika skalor alltså så jag kan inte blanda dom hej vilt, kanske den rosa och gröna men då ska det matchas helt precis rätt och det är inte det jag vill ha utan antingen eller. Mycket svårt beslut jag står framför.

Har samlat på mig lite inspiration här för att kika på så har ni något att säga så nu är det fritt fram :D


Tycker att både är så otroligt vackra, men vi ska ju bygga ut här inom en snar framtid så finns ju fler rum att ha färger i? Älskar ju blått också? Men gud det finns ingen röd tråd i det här huset inte.

Nästa vecka är det äntligen möbel mässa, ska bli så kul, får alltid massa inspo och här ska byggas nytt vardagsrumsbord.

Ha en fin dag på er. // LinnPLinn

Likes

Comments

Befinner mig fortfarande mitt i en renovering men nu börjar jag se en ljusning!
I mitten av februari kommer köket och hinner jag bara få till alla golvlister och några eldragningar tills dess så är jag klar sen👌🏾👌🏾
2,5 månader har det tagit då så det får väl vara godkänt. Här kommer lite bilder från dom fina delarna. Resten är fortfarande kaos;)

Ha en bra vecka!

/Deborah

Likes

Comments

Det svänger vilt in inredningens värld eller snarare i trenderna. Varje år ska de bytas och kontot blir fort tomt för oss som älskar inredning.

Dock tycker jag att det känns som att dom senaste åren ändras lite gran. Något som håller i sig är återvinning, loppis och DIY, ett medvetet tänk och många kreativa själar finns det verkligen, naturligt och hållbart. Den blåa färgen håller dessutom i sig 2017 men får sällskap av gröna toner. Metaller är också något som håller i sig även i år, kanske att silver skriker högre än tidigare. Nya inslag i år kanske är tyger, man förespår att vi bäddar med dyrare lyxigare lakan, en mer hotell känsla. Linne, satin och ekologisk bomull är något som kommer med stor kraft och även lyxigare gardiner. Stora lampor är något man bör satsa på också, överallt, en stor lampa på byrån eller något stort i taket, även dom stora växterna håller sig kvar även i år.

Ser fram emot ett nytt inrednings år och nya detaljer att sätta tänderna i :)

Ha en fin dag //LinnPlinn

Likes

Comments

Det har gått och blivit nytt år och jag tänkte bli bättre på att hålla koll på trender och försöka inspirera mera, får se om jag kan hålla det :)

Snart är det Formex och möbelmässa så då ska jag spruta ut inspiration. Debbie tycker det är tråkigt att dela med sig av själva byggprocessen men det är ju fantastiskt att se förändringen. Jag som vet visionen vet att det kommer bli toppen snyggt när det står klart. Hon är mycket skicklig den där:)

Våran nyårsafton firades på hemma plan tillsammans med några vänner. Vi brukar vara hemma för vi har två hundar som är lite oroliga när det smäller och nere hos oss är det rätt lugnt vid tolvslaget. Det bjöds på trerätters och glada människor. Ett väldigt bra slut på 2016. Körde på en guldig natur dukning som verkade gå hem hos gästerna:) vad tycker ni?:)

I år hade jag inga löften, kanske har en mindre press och mindre ångest den 31 december 2017. Jag tror och hoppas att 2017 kommer bli ett bra år och det är många projekt som ska göras.

Hoppas eran nyår var bra och att erat 2017 bjuder på kärlek, trygghet och viktiga läxor om andra och livet generellt.

Ta hand om varann // LinnPlinn

Likes

Comments

Nu är det slut på detta år och många fina dukningar och stylingar har det blivit och hoppas på mer 2017

Jag ska inte bli sentimental eller långrandig tänkte bara lägga upp några av våra härliga minnen.

Ha ett fantastiskt slut på detta år och ladda för ett nytt:)

Lite från oss och Gott nytt år så ses vi nästa år //LinnPlinn

Likes

Comments

Jag är dålig på att blogga säger Linn. Hon har väl rätt men hur kul är det att visa upp sånt här....

Det är lixom mest ett kaos just nu. Om några månader kommer det vara roligare att visa upp. Just nu har jag bara små "fläckar" i lägenheten som känns mysiga. Bjuder på dom. Det är allt jag har. Njut av det lilla;)

Ha en bra jul!

/Deborah

Likes

Comments

Den tredje december publicerades våran julgrans styling i Sörmlands nyheters julbilaga. Idag kom den ut på deras hemsida med lite fler bilder. Så ville dela med mig av den här också :) Så gå in och kika och på söndag kommer våran jul/nyårs och festdunkning ut i tidningen Succé.


http://www.sn.se/nyheter/oxelosund/1.4609904-tre-granar-tre-stilar-julen-ar-inte-rod-och-gron-

Ha en fortsatt fin fredag kväll //LinnPlinn

Likes

Comments

Ja varför ska dom fula granarna i skogen inte få lika mycket kärlek som dom stora täta?

Nej här spelar det ingen roll. Jag har äntligen fått tag i en "fulsnygg" gran, eller en i detta fall. Mycket trendig ett par år nu men vet inte hur många som faktiskt har en. Tror att hemma hos dom flesta så ska saker vara som det brukar. Man har samma kulor och samma belysning. Samma stjärnor i samma fönster och man baka samma bakverk som året innan. Här är inte julen röd och här kör vi en - Skit i normen stil. Så äntligen har jag denna typ av gran. Många skulle säga ful kanske men jag håller inte med.

På söndag är det fjärde advent och tiden går fort. Tänker som alltid lite extra på dom som inte har någon att fira med och dom som sitter ensamma. Dom som lever i missbruksvärlden och helst av allt vill vara i till exempel skolan. En tragisk tid för många och för andra spenderas flera tusen på dyra saker till sina barn och spenderar sjukt mycket pengar på faktiskt skit. Jag har köpt julklappar men har vart tydlig med att jag inte köper skit utan tänker gärna extra på den som ska få saken och försöker även vara påhittig och hittar saker som inte kostar så mycket men betyder mer och något man kan göra tillsammans. Tjatar in i mina näras huvuden att människor dör, svälter fryser och tar sitt liv.. En kanske inte kan göra så mycket men många kan göra en jäkla skillnad. Så snälla tänk på dom i vår närhet och hör man bråk hos grannen så ring polisen, Det är din plikt som med människa. Du kanske rädda livet på en kvinna eller på ett barn. Gör något!

Massa kärlek till er från mig och min fula gran :) // Linnplinn

Gjorde såklart egna julgransdekorationer av träkulor och lite färg. Blev även levande ljus ( LIVSFARLIGT) för en stor ljusslinga passa inge vidare :)

Likes

Comments