Hvis vi starter med at kigge på, hvad der adskiller Content Marketing fra traditionel marketing. Og her skal vi især kigge på ordet Content (Indhold). Med traditionel marketing, handlede det meget om, at definere sin målgruppe, og finde platforme hvor man kunne komme frem med sine budskaber som virksomhed. Og denne øvelse, gik det meget ud på at fortælle om produktet.

Dette fører mig videre til Content Marketing. For her sælger man naturligvis også produktet, men på en mere indirekte måde. For man filter produktet ind i indhold. Indhold kan være mange ting. Det kan være en artikel, event og lign. Dette gør, at man som potentiel kunde, forbinder produktet med en oplevelse. ”Vi sælger ikke produktet, vi sælger drømmen”. Det vil være en sætning der passer særdeles godt til Content Marketing. Lad os tage et eksempel. Senge eksemplet.

Eks. traditionel

Sengen her har rigtig mange komfortzoner, der sørger for at bidrage til, en natur liggestilling i sengen.

Eks. CM
Denne seng her er en seng med rigtig mange komfortzoner. Som sørger for, at man vågner op efter en god nats søvn, hvor man er frisk og veludhvilede. Så, vågner om med en masse livsglæde og vitalitet.

Hvis der en virksomhed, som næsten kan defineres som duksen i Content Marketing klassen. Da, dette energidrik selskab, har mestret Content Marketing, som ingen andre. Især, hvis man ser på Felix Baumgartners spring. Hvor hele verden spærrede øjne op, for dette vovede spring. Mange mennesker gispede ved et spring på over 30 kilometers højde, gisp. Altså, RedBull skaber særdeles godt og gribende content omkring deres event. Næsten underholdning. Felix Baumgartners er klart klistret ind i RedBull. Og dermed kodes Redbull sammen med denne event.

Kunne Redbull, have gjort det bedre angående deres Content Marketing og Felix Baumgartners spring? Man skal lede længe… For man kan sige, at Felix Baumgartners spring og Redbull’s reklame var en succes. Man, kan snakke om de kunne have fulgt endnu bedre op med at kode ekstrem sport sammen med Redbull, og på den måde gøre Redbull top of mind, når man tænkte ekstremsport.

- P.A.A. 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Titel