Idag mår jag inte alls bra ögonen svider, feber och hela kroppen känns som spagetti..

Känns som att kroppen slappnat av nu när jag inte ska tillbaka till praktiken och all sjukdom bara kom på en och samma gång..

Men idag är det bara en slappdag med massa filmer och kanske lite PS3 spel.. är inte ens hungrig men måste få i mig lite mat så tänkte göra räkor i starksås!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan då jag har ett viktigt möte angående mitt gymnasiearbete, hade jag inte haft det skulle jag varit hemma hela dagen och sovit.
Roligare än såhär blir det nog inte..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var nog den jobbigaste dagen någonsin, visst att det alltid är skönt med helg men att säga hejdå till barnen och veta att på måndag kommer jag faktiskt inte tillbaka... usch det var jobbigt..

Efter praktiken åkte jag in till Kumla för att säga hej till mamma och även hälsa på brorsan.
Men brorsan behövde hjälp så jag och mamma fick sitta barnvakt! Men det gör mig absolut ingenting!
Fasters små sötnosar

Så min fredag var både ledsam och bra, imorgon kommer Carro och Danne hit och stannar på mat och lite fika så det ska bli skönt att träffa vännerna igen efter så lång tid!
Godnatt♡

Likes

Comments

Ja det här med städandet igår gick väl sådär, Peppes lillebror stannade längre än vi trott och vi bjöd även honom på mat sen blev det sent så vi orkade helt enkelt inte..

Men idag har det varit fullt upp!
Slutade 15.00 och gick hem för att sedan tvätta och när peppe kom hem så städade han toaletten och jag fortsätte plocka undan och dammsuga.. mer än så orkade ingen av oss faktiskt, jag är helt slut och jag både sörjer och skrattar åt att gå iväg på min sista dag på praktiken imorgon.. skönt med skola igen men kommer sakna barnen något enormt. Under 2 månader har jag gått till samma ställe och blivit "en i gänget" men nu är det över...

Men nu är jag helt ärligt så trött så jag inte orkar göra något annat än att sova, 05.00 ringer väckarklockan och då är det bara att slänga benen över sängkanten och gå upp då jag är med och öppnar imorgon..
wiie... godnatt ♡

Likes

Comments

Hemkommen efter en hel galen dag på praktiken. Rolig men tuff.. Alltid kul att komma tillbaka och som jag var sjuk måndag och tisdag så var jag ju borta ett tag, men barnen är alltid lika härliga. Får såna leenden och kramarna gör ens dag!!

Men vara med barn i 8 timmar tar på krafterna så nu är jag helt slut, men här hemma väntar städande och matlagning.. usch jag orkar verkligen inte.. tur jag har Peppe här så jag slipper göra allt själv beroende på när han sliter sig från datorn 😉
Nu har vi främmande av Peppes pappa och lillebror! När vi ätit sätter jag mig nog och spelar Assassin's Creed resten av kvällen och lägga mig i hyfsad tid då jag börjar 06.30 imorgon 😩
Ha en trevlig onsdag alla!

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Sara och jag är 19 år gammal (snart 20). Jag går tredje året på gymnasiet och jag pluggar till barnskötare.

Det här med bloggande är totalt nytt för mig, gjorde blogg en för väldigt länge sedan men den höll inte länge så nu försöker vi igen tycker jag!

Idag står inte alls mycket på schemat, varit sjuk men är på bättringsvägen äntligen. Jag praktiserar just nu på en förskola och har bara 3 dagar kvar av min praktik så det är bara att dra sig dit de tre sista dagarna och härda ut oavsett hur jag mår!
Imorgon kommer det nog ett bättre inlägg då jag ska iväg till förskolan.

Likes

Comments