Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag funderar väldigt mycket på framtiden och hur allt ska bli. Just nu känner jag mig väldigt osäker när det gäller skolan. Jag är så rädd för att misslyckas. För mig har skolan de senaste åren varit något som jag värderat mig själv igenom. Är jag bra i skolan, då är jag en bra människa. Det känns inte riktigt rimligt egentligen, men det är så jag känt länge. Sen är det även så att jag inte är så himla begåvad egentligen när det gäller att lära sig olika saker. Så jag skulle inte anse att jag har lätt för skolan. Men eftersom jag tycker att mitt program är roligt så kämpar jag på ändå. Sen ska det inte vara lätt att studera heller, för man ska ju lära sig. Egentligen borde jag bara skäppa taget lite och inte tänka så mycket dock.

Helgen spenderades på Öland. Jag tog tåget dit i sista minut haha, egentligen skulle jag sitta hemma och plugga. Men läste texterna snabbare än förväntat, så bestämde mig för att hänga med dit. Vi åt god mat, drack vin, kollade mellodifestivalen. En mysig helg helt enkelt. Sitter på tåget nu påväg hem till Malmö. Har saknat min hemstad, även fast jag bara varit iväg en helg haha. Nu kom jag och tänka på en sak på tal om ingenting. I Malmö en restaurang vid Möllan, och på skyltarna utanför står det alltid "Vet ni? - pasta 85:-", "Vet ni? Hemmagjord glass 25:-" osv. Tycker bara det är så sjukt kul att de skriver "vet ni?" Så charmigt faktiskt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Såg att Gina tricot hade någon ny kampanj eller vad man kallar det. Cissi forss, ni vet Ica Cindy, stod med bomull i munnen och dansade på ett fält. Vet inte riktigt vad de ville förmedla .. men fick upp ordet orientalism i huvudet iallafall. Googla om ni inte vet för jag orkar inte förklara.

I helgen ska jag bara läsa läsa. Känns väldigt tråkigt att behöva ställa in planer som jag haft. Men samtidigt vet jag om att jag behöver mycket tid till att förstå vissa grejer. Mycket av texterna är på engelska, vilket inte gör det lättare heller. Men det är bara att köra hårt. Får väl kolla på mello på lördag och ha det trevligt med min familj. Hejar på Wiktoria med, hon är så duktig.

Hann även träna ett pass idag, men det är ingen hård träning jag håller på med om nu någon tror det. 🙃 körde crosstrainer i 25 minuter följt av lite benövningar. Men jag mår alltid bättre efter ett träningspass, så det är ju aldrig fel att träna egentligen.

Lunchen idag blev en färdigrätt från Felix. Fast det ser mest ut som något annat faktiskt..

Likes

Comments

Oh god. Fick en chock vid ca 15.10 idag. Kollade hemtentan som vi precis hade fått ut. Satt och skrattade i en kvart för mig själv. Jag måste verkligen lägga ner mycket tid på att läsa igenom alla texter noggrant och förstå mig på allt. Vilket jag egentligen alltid försöker göra. Men denna gången är det annorlunda. Jag funderar väldigt mycket på det där med framtiden och utbildning. Jag vill bara vara klar egentligen. Men sen förstår jag inte varför jag stressar heller, eftersom jag inte ens är tjugo år än.

I vilket fall ska jag ställa klockan på 06.30 imorgon, ha en mysmorgon med frukost framför nyheterna. Sen lämna Julis på förskolan, i tid denna gången. Förra veckan missade jag helt och hållet att de skulle på utflykt, vilket ledde till att vi fick springa dit helt genomsvettiga medans hela avdelningen väntade på gården på oss. Det händer inte igen iallafall.

Sen blir det nog att plugga hela dagen. Jag kommer inte ens gå till gymmet imorgon, eftersom jag känner att den här tentan känns viktigare. Kommer lägga fullt fokus på den veckorna framöver. Migration handlar tentan om för övrigt, vilket är aktuellt och även intressant. Jag är glad att jag valde min program, eftersom jag fått en sådan insikt om omvärlden. För ett år sedan hade jag så lite kunskap om saker och ting. Nu tänker jag på saker som jag läser i kursböckerna även när jag inte pluggar. Det fastnar liksom i huvudet och spinner vidare. Har inte heller läst så mycket böcker i hela mitt liv som jag gör just nu. Vilket är bra, visst?


Förresten har Katrin Zytomierska fått barn idag, eller just nu. Det längtar jag till, att hon lägger upp ett inlägg om hur allt har gått. Har iallafall hållt tummarna.


Likes

Comments